Connect with us

Business

Πως βγάζω λεφτά από το Instagram

How To Make Money From Instagram e1641828921173

Λεφτά από το Instagram: Τα Social Media έχουν δημιουργήσει μία νέα πηγή εσόδων σε όσους ασχολούνται εντατικά με αυτά. Ένα από τα social media που ασκεί μεγάλη επιρροή στους νέους είναι το Instagram.

Είτε ασχολείστε επαγγελματικά με το Instagram είτε ερασιτεχνικά υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βγάλετε χρήματα μέσα από εκεί. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εκμεταλλευτείτε όλα τα εργαλεία που σας δίνει και να αφιερώσετε ώρες να κάνετε ουσιώδη ποστ και να αλληλεπιδράσετε με άλλους χρήστες.

λεφτά από το Instagram

Πως βγάζω χρήματα από το Instagram

Σε περίπτωση που είστε ένας απλό Instagrammer με λίγους followers θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εστιάσετε στην θεματολογία του Profile σας. Δηλαδή μπορεί να ασχοληθείτε με ταξίδια ή με προϊόντα ομορφιάς, με υγιεινή διατροφή ή γενικότερα με το φαγητό. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με την τεχνολογία, το αυτοκίνητο, hints and tips στην κουζίνα, συμβουλές μαμάδων και μπαμπάδων, επενδύσεις, επικαιρότητα κ.ο.κ.

Υπάρχουν συγκεκριμένες μέθοδοι με τις οποίες μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Instagram. Αναφέρουμε αναλυτικά τους τρόπους. Η πρώτη κίνηση για να βγάλεις χρήματα είναι να αποκτήσεις followers..πολλούς followers.

λεφτά από το Instagram

Πως γίνομαι Instagram Influencer

Θα πρέπει να αποκτήσετε μερικούς χιλιάδες followers έτσι ώστε να χαρακτηριστείτε instagram infuencer. Εάν δεν έχετε followers θα πρέπει να ξεκινήσετε να ακολουθείτε άτομα και να αλληλεπιδράτε έτσι ώστε να σας ακολουθήσουν κι αυτοί.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να κάνετε ποιοτικά Posts με χρήσιμες πληροφορίες που θα ενδιαφέρουν τους ακόλουθούς σας. Καλό θα είναι να επικεντρωθείτε σε συγκεκριμένη κατηγορία post. Θα πρέπει το profile σας να ταυτιστεί με κάποια κατηγορία που σας ενδιαφέρει (πχ ταξίδια, ομορφιά, μαγειρική, τεχνολογία, μουσική κτλ).

Η κατηγορία με την οποία θα πρέπει να ασχοληθείτε θα μπορούσε να είναι ακόμη πιο στοχευμένη. Αυτό θα σας βοηθήσει να τραβήξετε περισσότερος ακόλουθους. Για παράδειγμα για το φαγητό θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με φαγητά που δεν έχουν γλουτένη. Ή εύκολες συνταγές μέχρι 5 υλικά κ.ο.κ

Τα άτομα που θα πρέπει να ακολουθήσετε θα πρέπει να τα βρείτε από άλλα profile που ασχολούνται με το ίδιο αντικείμενο. Με αυτόν τον τρόπο οι ακόλουθοί σας θα είναι άτομα που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο που ασχολείστε κι εσείς. Για να μπορέσετε να γίνετε ένας influencer θα πρέπει να προσέξετε τα παρακάτω:

 • Μην αγοράζετε ψεύτικους ακόλουθους ή ψεύτικα likes. Οι ψεύτικοι ακόλουθοι δεν έχουν διαδραστικότητα με τα post ή τα stories σας
 • Φτιάξτε ποιοτικά stories και posts. Δώστε σημασία στην ποιότητα κι όχι στην ποσότητα. Η προχειρότητα δεν χωράει στο instagram και κάποια στιγμή οι ακόλουθοι δεν θα ασχολούνται καν με τα posts ή τα stories
 • Αναζητείστε την διαδραστικότητα μέσα από τα stories και τα posts με τους ακόλουθούς σας. Κάντε τους ερωτήσεις, δημοσκοπήσεις και διαγωνισμούς
 • Να είστε ειλικρινείς με τα posts, τα stories και τους εαυτούς σας. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε την αξιοπιστία σας σαν άτομο και σε αυτά που γράφετε και οι ακόλουθοι σας εμπιστεύονται.
 • Μην το παρακάνετε με sponsored posts και διαφημιζόμενα προϊόντα εάν δεν είναι εταιρικό το account σας. Πάνω απ’όλα δείξτε ότι δεν λειτουργείτε με γνώμονα το κέρδος.
 • Δώστε δωρεάν πληροφορίες και συμβουλές. Αυτό θα σας αποφέρει μελλοντικά περισσότερο όφελος και χρηματικό κέρδος

 

Προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών

Εφόσον ασχοληθείτε με ένα αντικείμενο κι αποκτήσετε followers μπορείτε να στείλετε dm (direct message) σε εταιρίες που διαθέτουν προϊόντα με τα οποία ασχολείται το profile σας και να τα κάνετε προώθηση των προιόντων τους . Αυτοί μπορούν να σας δώσουν ποσοστά από τις πωλήσεις των προϊόντων. Πολλοί χρήστες του instagram γίνονται brand ambassadors και προωθούν συγκεκριμένα brands μέσα από τα story και posts του instagram.

Δημιουργία δικού σας brand

Φτιάξτε τα δικά σας προϊόντα και προωθήστε τα μέσα από το profile σας. Μπορείτε να δέχεστε παραγγελίες και μέσω του instagram χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να έχετε eshop. Μπορείτε να προωθήσετε τα προιόντα σας ή τις υπηρεσίες σας μέσα από το instagram. Δώστε ειδικές προσφορές σε όσους προτιμούν να αγοράσουν προϊόντα ή υπηρεσίες από το κανάλι προβολής του instagram.

Affiliate Links

Υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν ποσοστά με την πώληση των προϊόντων τους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στο πρόγραμμα affiliate που διαθέτουν και να δώσετε το link μέσα από ένα post στο instagram ή ένα βίντεο.

Εάν μπορέσετε να προβάλλετε το affiliate link. Μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες affiliate marketing στην Eλλάδα είναι η εταιρεία Linkwise. Αυτοί λοιπόν που έχουν άμεση σχέση με αυτό μπορεί να είναι δύο κατηγοριών:

1. Αυτοί που έχουν ένα προϊόν ή υπηρεσία να πουλήσουν το οποίο παράγουν

2. Αυτοί που μεσολαβούν στην διάθεση του προϊόντος ή συνεργάτες (affiliates)

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δείτε επίσης :

Affiliate Marketing Λεφτά στο Internet 2023

Fiverr Πώς να Βγάλω Λεφτά Από το Σπίτι: Ο Απόλυτος Οδηγός 2023

10 Τρόποι για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Πηγή : https://www.9volto.gr/

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα