Connect with us

Business

Addmefast κερδίστε χρήματα μέσω ίντερνετ

80e8a0c315c4b54b52d99a126e414d11

Addmefast χρήματα μέσω ίντερνετ : Είναι δυνατόν να βγάλετε χρήματα στο διαδίκτυο απλά παρακολουθώντας βίντεο στο YouTube; Ναι, το διαβάσατε σωστά. Η απλούστερη μέθοδος για να κερδίσετε χρήματα αυτή τη στιγμή είναι να παρακολουθείτε βίντεο στο YouTube στο addmefast. Με αυτή την προσέγγιση, μπορείτε να λάβετε χρήματα PayPal και να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο χωρίς να βάλετε οποιαδήποτε εργασία ή δαπάνη. Δεν χρειάζεται να τα δημοσιεύσετε ή να τα γυρίσετε, δεν χρειάζεται να τα επεξεργαστείτε, δεν χρειάζεται να έχετε συνδρομητές και δεν χρειάζεται να βάλετε χρήματα- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα παρακολουθείτε, κάτι που είναι εντελώς δωρεάν και διαθέσιμο σε όλους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε βίντεο στο addmefast, να κερδίσετε πόντους addmefast και στη συνέχεια να αποσύρετε τα χρήματά σας.

Πατήστε για μπόνους εγγραφής

Πώς να Βγάλω Λεφτά Από το Σπίτι

Τώρα, ας πάμε στον ιστότοπο addmefast.com, ο οποίος μας επιτρέπει να βλέπουμε βίντεο στο YouTube με αντάλλαγμα πόντους που μπορούμε να ανταλλάξουμε με μετρητά ή χρήματα PayPal. Θα σας διδάξω επίσης πώς να μετατρέψετε τους πόντους σας σε μετρητά, οπότε μείνετε μαζί μου και θα σας ενημερώσω για τα πάντα. Επιπλέον, πρόκειται για έναν ιστότοπο δέσμευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται προβολές στο YouTube, συμπάθειες και άλλες παρόμοιες πληροφορίες. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον ιστότοπο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρει αυτή η πλατφόρμα σε αυτόν τον ιστότοπο

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλατφόρμα addmefast;

Χρειάζεστε μόνο έναν λογαριασμό στο YouTube για να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλατφόρμα και να κερδίσετε χρήματα. Δεν θα χρειαστείτε πολλούς συνδρομητές ή likes για να πάρετε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός. Αν δεν έχετε κανάλι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στο YouTube.com, επισκεπτόμενοι εκεί και κάνοντας εγγραφή.

Πώς να δημιουργήσετε λογαριασμό addmefast;

Επιστρέφοντας στην πλατφόρμα Addmefast, κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί “δοκιμάστε δωρεάν”. Αφού το πατήσετε, θα οδηγηθείτε σε μια σελίδα όπου θα σας ζητηθούν πληροφορίες όπως το όνομα και το επώνυμό σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλες πληροφορίες που απαιτούνται για τη σωστή δημιουργία λογαριασμού.

Πατήστε για μπόνους εγγραφής

Addmefast

Έτσι, όταν τελειώσετε, τσεκάρετε το κουτάκι I’m not a robot και στη συνέχεια ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής.Ο ιστότοπος σας στέλνει ένα email επιβεβαίωσης που μοιάζει με αυτό μετά την εγγραφή σας.

Addmefast

και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας, επειδή τα μηνύματά τους σχεδόν πάντα ανακατευθύνονται εδώ στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης για να γίνετε εγγεγραμμένος χρήστης του ιστότοπου. Επιτρέψτε μου να μπω στον λογαριασμό μου προς το παρόν, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε ότι αυτή η πλατφόρμα είναι αυθεντική και λειτουργική.

Η Addmefast έχει πολλαπλές επιλογές για την απόκτηση πόντων.

Addmefast

Εδώ είναι το ταμπλό. Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για έναν βασικό ιστότοπο όπου μπορείτε να κερδίζετε χρήματα τακτικά. Στην αριστερή πλευρά, υπάρχουν επιλογές για να κερδίζετε πόντους. Μπορείτε να αφήσετε likes και σχόλια σε αναρτήσεις κάνοντας κλικ εδώ, ή μπορείτε να ακολουθήσετε τυχαίους λογαριασμούς στο Twitter, το Facebook και άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας κλικ εδώ. Μόλις ολοκληρώσετε αυτές τις εργασίες, η πλατφόρμα θα σας παρέχει τους κατάλληλους πόντους.

How to make money by watching YouTube videos at addmefast?

Addmefast

Πηγαίνετε στον αριστερό πίνακα και αναζητήστε και επιλέξτε προβολές στο YouTube- όταν κάνετε κλικ σε αυτό το κουμπί, θα μεταφερθείτε αμέσως σε μια σελίδα.

Addmefast

Όπως μπορείτε να δείτε, για να κερδίσετε αυτόν τον αριθμό πόντων, πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο για συγκεκριμένο αριθμό δευτερολέπτων. Είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνετε κλικ σε ένα βίντεο και να δείτε μια σελίδα να εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή σας. Αυτή η σελίδα θα παρακολουθεί πόση ώρα παρακολουθείτε το βίντεο και αν παίζει, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μερικά λεπτά για να πάρουμε τα βραβεία μας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τακτικά τη στρατηγική για να κερδίζετε απεριόριστους πόντους απλά και μόνο παρακολουθώντας ένα βίντεο για λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε τους πόντους σας με συμπάθειες, προβολές ή συνδρομητές στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και θα κερδίζετε αυτόν τον αριθμό πόντων για κάθε άτομο που συμμετέχει στο πρόγραμμα παραπομπής της πλατφόρμας.

Πατήστε για μπόνους εγγραφής

Πώς μπορώ να κερδίσω ένα καθημερινό μπόνους στην addmefast;

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτής της σελίδας είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε ένα καθημερινό μπόνους, απλά εγγράφοντας κάθε μέρα και εκτελώντας εργασίες. Παρόλα αυτά, αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε λογαριασμούς με την πλατφόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε να είστε ενεργοί για να διεκδικήσετε αυτό το καθημερινό μπόνους. Αυτή η πλατφόρμα ανταμείβει τη συνέπεια, οπότε φροντίστε να συνδέεστε κάθε μέρα. Τώρα που δεν έχουμε καθημερινό μπόνους, ας αξιοποιήσουμε στο έπακρο τα βίντεο του YouTube παρακολουθώντας τα όλα ταυτόχρονα. Με κάθε τρόπο, παρακολουθήστε πολλά από αυτά.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτή την πλατφόρμα addmefast;

Χρειάζεστε μόνο έναν λογαριασμό στο YouTube για να αξιοποιήσετε αυτή την πλατφόρμα και να κερδίσετε χρήματα. Δεν θα χρειαστείτε πολλούς συνδρομητές ή likes για να πάρετε χρήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός. Εάν δεν έχετε κανάλι, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στο YouTube.com, επισκεπτόμενοι εκεί και κάνοντας εγγραφή.

Πώς μπορώ να κερδίσω ένα καθημερινό μπόνους στο addmefast;

Μπορείτε να κερδίσετε ένα καθημερινό μπόνους, απλά εγγράφοντας κάθε μέρα και εκτελώντας εργασίες. Παρόλα αυτά, αυτή η επιλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε λογαριασμούς με την πλατφόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε να είστε ενεργοί για να διεκδικήσετε αυτό το ημερήσιο μπόνους.

Πατήστε για μπόνους εγγραφής

 

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα