Connect with us

ΑΓΟΡΕΣ

“Αγορά από Κίνα Χωρίς Τελωνείο 2024 Ο Οδηγός του Rate.gr για Ασφαλείς και Οικονομικές Αγορές”

Banggood Στην εποχή της ψηφιακής αγοράς, οι καταναλωτές αναζητούν πάντοτε τρόπους για να κάνουν ασφαλείς και οικονομικές αγορές. Εάν είστε ένας από αυτούς που αναζητούν εξαιρετικές προσφορές χωρίς το άγχος των τελωνείων, το Rate.gr σας παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό για αγορές από την Κίνα χωρίς τελωνείο το 2024.

Βήμα 1: Πρόσβαση μέσω Rate.gr Η πρώτη σας κίνηση για μια ασφαλή αγορά από την Κίνα είναι να μπαίνετε πάντα  μέσω του συνδέσμου που παρέχει το Rate.gr. Κρατήστε τον σύνδεσμο στον οδηγό σας ή δημιουργήστε ένα bookmark για άμεση πρόσβαση.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Βήμα 2: Δημιουργία λογαριασμού και ρυθμίσεις Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για εύκολη διαχείριση των παραγγελιών. Στο μπανγκουντ, αλλάξτε τη χώρα σε Ελλάδα και το νόμισμα σε ευρώ για ευκολότερες συναλλαγές.

Βήμα 3: Επιλογή προϊόντος και αγορά Βρείτε το επιθυμητό προϊόν και πατήστε “Buy Now”. Στο τελευταίο βήμα, επιλέξτε μια από τις ασφαλείς μεθόδους αποστολής που παρέχονται, όπως το μπανγκουντ Express, EU Priority Line, European Railway Direct Mail, Standar Shipping ή το νέο  Priority Shipping.

Banggood

Βήμα 4: Πληρωμή με ασφάλεια Για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, αποφύγετε την επιλογή Shipping Insurance που χρεώνεται και προτιμήστε να πληρώσετε με PayPal, προσφέροντας αξιόπιστη υπηρεσία χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Το Rate.gr εξασφαλίζει πως η είσοδος στο μπανγκουντ θα πραγματοποιείται πάντα από τον σωστό σύνδεσμο, ενισχύοντας τη νομιμότητα της διαδικασίας. Εκτελώντας στην Ολλανδία, τη Γερμανία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, εξασφαλίζει πως τα προϊόντα έρχονται ενδοκοινοτικά, χωρίς καμία χρέωση, τελωνείο ή δασμούς.

Με αυτόν τον οδηγό, η online αγορά από την Κίνα γίνεται παιχνιδάκι. Ακολουθήστε τα βήματα με προσοχή και αποκτήστε προϊόντα υψηλής ποιότητας χωρίς να ανησυχείτε για περιττά έξοδα. Αφήστε το Rate.gr να είναι ο οδηγός σας για μια ασφαλή και οικονομική online εμπειρία αγορών από την Κίνα.

Συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ; (Νέα Ευρωπαϊκή οδηγία)

Πλέον οποιαδήποτε παραγγελία από άλλη χώρα θα χρεώνεται τον ΦΠΑ της χώρας προορισμού, ακόμα και αν προέρχεται από την Ευρωπαϊκή ένωση. Ευτυχώς στο μπανγκουντ όποιο προϊόν έχει την επισήμανση “Inclusive of VAT” έχει ενσωματωθεί ο ΦΠΑ στη τελική τιμή. Αυτό σημαίνει πως δεν θα χρειαστεί να χρεωθεί ΦΠΑ όταν φτάσει Ελλάδα ή οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

αγορές από κίνα

EU Priotity Line

  • Η General Logistics Systems συνήθως με διεύθυνση GLS Germany Strasse στην Neuenstein η οποία και πάλι δεν περνάει τελωνείο πραγματοποιεί παραδόσεις στην Ελλάδα με ACS ή Speedex.
  • Σε κάποιες περιπτώσεις όπως με την GLS το tracking όταν φτάνει Ελλάδα αλλάζει. Σε αυτή την περίπτωση για να εντοπιστεί το δεύτερο tracking της ACS ή οποιασδήποτε άλλης courier πρέπει να χρησιμοποιηθεί το tracking number της παραγγελίας στη σελίδα της Parcelsapp. Στο Parcelsapp θα εμφανιστούν αναλυτικά όλες οι κινήσεις του δέματος και τα διαφορετικά αν έχουν αλλάξει.

Τι είναι PayPal

ΠΡΟΣΟΧΉ: ΜΗΝ μπερδεύεστε με την ονομασία της μεθόδου αποστολής. Το ότι το EU Priority Line του μπανγκουντ δεν περνάει τελωνείο δεν σημαίνει ότι μία αντίστοιχη μέθοδος αποστολής (ονομαστικά) στο aliexpress ή στο ebay δεν θα περάσει τελωνείο. Η διαδικασία που ακολουθείται είναι διαφορετική και η ονομασία δεν έχει καμία σχέση.

Οι υπερσύνδεσμοι (links) στον οδηγό είναι Affiliate. Με την χρήση τους βοηθάτε στην σωστή συντήρηση του οδηγού, στηρίζετε την συνολική προσπάθεια για διαφάνεια, αλλά και τα καταστήματα βλέπουν ότι δεν πρόκειται για παραγγελίες από το “πουθενά”, αλλά ότι γίνονται μέσω του rate.gr.

αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο 2021

Ευρωπαϊκές Αποθήκες

Banggood

Εκτός από τις μεθόδους αποστολής αποφυγής τελωνείου για Κίνα μέσω του μπανγκουντ, υπάρχουν και οι Ευρωπαϊκές αποθήκες. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει καμία σημασία η μέθοδος αποστολής, αφού ότι έρχεται από χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης δεν υπόκειται σε οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου ή δασμών.

Για το μπανγκουντ θα πρέπει να κοιτάτε κάθε προϊόν ξεχωριστά. HK σημαίνει Hong Kong αρά Κίνα, CZ Τσεχία άρα Ευρώπη όπως για παράδειγμα φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Άρα το παρακάτω προϊόν θα έρθει πιο γρήγορα και χωρίς τελωνείο αφού θα ξεκινήσει από Τσεχία.

αγορές από Κίνα

Συνήθως οι Ευρωπαϊκές αποθήκες συμφέρουν για πιο μεγάλα πράγματα όπως για παράδειγμα ηλεκτρικά ποδήλατα ή scooter.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!


Αγορά κινητού από Κίνα

Είναι πολύ καλή επιλογή για αγορά κινητού. Σχεδόν κάθε βδομάδα διαθέτει αρκετά κουπόνια σε πιο χαμηλές τιμές από αυτές της Ελληνικής αγοράς. Αν σας ενδιαφέρουν τα κουπόνια για smartphones ακολουθήστε μας στο Facebook και επιλέξετε να βλέπετε όλες τις δημοσιεύσεις. Εκεί ανακοινώνουμε σχεδόν κάθε βδομάδα τις πιο δυνατές προσφορές σε smartphones!


AliExpress Τελωνείο

Banggood

Το AliExpress είναι marketplace και όχι ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Αυτό σημαίνει πως εκατομμύρια πωλητές από την Κίνα κυρίως, καταχωρούν ότι έχουν για πούλημα και ο καθένας έχει τους δικούς του τρόπους αποστολής. Η συντριπτική πλειονότητα των πωλητών στο AliExpress δεν διαθέτουν μεθόδους αποστολής χωρίς τελωνείο.

Πιο συγκεκριμένα δεν τους νοιάζει αν θα πληρώσετε τελωνείο, είναι δικό σας πρόβλημα, όχι δικό τους. Το μπανγκουντ που προτείνεται στον οδηγό έχει καταχωρημένα εκατομμύρια προϊόντα και τα πιο πολλά από αυτά διαθέσιμα με μέθοδο αποστολής χωρίς τελωνείο.

Ειδικότερα, από πρώτη Ιουλίου 2021 η Ευρωπαϊκή Ένωση άλλαξε στρατηγική και πλέον η Ελλάδα έχει κάθε δικαίωμα να χρεώνει ΦΠΑ ακόμα και μικρά δέματα με αξία κάτω από 22 ευρώ. Με λίγα λόγια αυτός ο οδηγός για αγορές από Κίνα χωρίς τελωνείο γίνεται πιο απαραίτητος από ποτέ.

Δυστυχώς πλέον, εξαιτίας της Ε.Ε που ανοίγει εμπορικό πόλεμο εναντίον της Κίνας, δεν θα συμφέρει να αγοράσουμε πολλά πράγματα. Παρόλα αυτά, για όλα τα αντικείμενα αξίας έως 150€ στο checkout χρεώνεται απευθείας το ΦΠΑ της χώρας προορισμού. Αντικείμενα αξίας μεγαλύτερης από 150€ χρεώνονται κανονικά δασμούς και ΦΠΑ.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

Κορυφαια Νεα