Connect with us

Business

Εκπτώσεις Έκπληξη στο Temu: Κάντε Έξυπνες Αγορές και Κερδίστε!

temu

Η εφαρμογή που έκανε το μεγαλύτερο “μπαμ” στον χώρο της διαφήμισης στην Ευρώπη δεν ήταν το TikTok, το YouTube ή το Instagram, αλλά μια εφαρμογή για αγορές που έκανε την εμφάνισή της μόλις πριν από τέσσερις μήνες, το Temu.

Τι είναι το Temu και πώς λειτουργεί;

Το temu προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε μια πληθώρα προϊόντων, τα οποία συνήθως αποστέλλονται από κινεζικά εργοστάσια ή αποθήκες. Εκτός από τις ασύλληπτα χαμηλές τιμές, έγινε εξαιρετικά δημοφιλές λόγω της στρατηγικής του να προσφέρει δωρεάν προϊόντα σε χρήστες που προωθούν την εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυά τους και προσκαλούν φίλους και συγγενείς να εγγραφούν.

TEMU

Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσε να αφήσει κάποιους χρήστες να αναρωτιούνται αν είναι νόμιμο. Πέρα από τα πραγματικά φθηνά καταναλωτικά αγαθά,  μπορεί να υπερηφανεύεται για τις ευκαιρίες να κερδίσετε πόντους μέσω παιχνιδιών με περιστρεφόμενο τροχό ή αν πείσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν. Τους τελευταίους δύο μήνες, οι αναρτήσεις που επαινούν  έχουν εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στο Facebook, το Twitter και το TikTok – αν και πολλές από αυτές χρησιμοποιούν λαμπερή γλώσσα που φαίνεται να ανακυκλώνεται από τη μία ανάρτηση στην άλλη.

temu

Αλλά, προς το παρόν, το Temu είναι σε μεγάλο βαθμό μια πραγματική πλατφόρμα, προσφέροντας μια ποικιλία πραγματικών προϊόντων με μεγάλες εκπτώσεις, από τηγανητές φριτέζες αέρα μέχρι ασύρματα ακουστικά Lenovo (8,98 ευρώ), πληκτρολόγια υπολογιστών (15 ευρώ) και ρούχα (1,69 ευρώ για πέντε ζευγάρια κάλτσες). Οι χρήστες που στράφηκαν στο Temu αυτόν τον μήνα ως σωσίβιο για τις αγορές τους στις γιορτές εν όψει του υψηλότερου πληθωρισμού εδώ και μια γενιά, το έκαναν μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες στις ΗΠΑ.

Τι πουλάει η Temu;

Το καλύτερο ερώτημα είναι τι δεν πουλάει η Temu. Οι χρήστες στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή  πολιορκούνται αμέσως από προσφορές κάθε είδους: παπούτσια για τρέξιμο με 17,48 ευρώ, κλειδιά γενικής χρήσης με 4,48 ευρώ, χαμστεράκια που μιλούν με 6,99 ευρώ. Ένα πανό καυχιέται για είδη με έκπτωση έως και 90% στις τιμές λιανικής, χάρη σε μια πρωτοχρονιάτικη εκπτωτική προσφορά. Το εύρος των ειδών και των τιμών είναι αξιοσημείωτο και η αισθητική του ιστότοπου μοιάζει με εικονικό κατάστημα δολαρίων.

Δοκιμάστε κάποια αγορά με τον κωδικό apv05374

Αλλά η στρατηγική έχει νόημα μόλις συνειδητοποιήσετε ότι ΤΕΜΟΥ είναι “αδελφή εταιρεία” του κινεζικού γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου Pinduoduo, ο οποίος προσφέρει παρόμοιες προσφορές στην Κίνα τα τελευταία χρόνια. Η Pinduoduo έχει βρει επιτυχία στην Κίνα πουλώντας προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις απευθείας από τους κατασκευαστές σε αγοραστές χαμηλού εισοδήματος, καθώς και αγροτικά προϊόντα σε αγρότες. Η εταιρεία έχει πλέον κεφαλαιοποίηση 102 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η τιμή της μετοχής της αυξήθηκε κατά τη διάρκεια ενός έτους κατά το οποίο ανταγωνιστές όπως η Alibaba δέχθηκαν σοβαρά πλήγματα.

Πώς οι άνθρωποι παίρνουν πράγματα δωρεάν στην εφαρμογή;

Ενώ οι τιμές της Temu είναι φτηνές, πολλοί νέοι πελάτες δεν πληρώνουν καθόλου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά την οποία όσο περισσότερο πείθετε άλλους να εγγραφούν, τόσο περισσότερη πίστωση κερδίζετε. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε ορισμένους ανθρώπους που έχουν κερδίσει αρκετή πίστωση να παραλάβουν αγαθά για το σπίτι χωρίς καν να δώσουν  τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας.

Δείτε επίσης :

Ο απόλυτος οδηγός για το Drop shipping (2023)

Είναι το AliExpress ασφαλές ?

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα