Business

Εκπτώσεις Έκπληξη στο Temu: Κάντε Έξυπνες Αγορές και Κερδίστε!

Η εφαρμογή που έκανε το μεγαλύτερο “μπαμ” στον χώρο της διαφήμισης στην Ευρώπη δεν ήταν το TikTok, το YouTube ή το Instagram, αλλά μια εφαρμογή για αγορές που έκανε την εμφάνισή της μόλις πριν από τέσσερις μήνες, το Temu.

Τι είναι το Temu και πώς λειτουργεί;

Το temu προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε μια πληθώρα προϊόντων, τα οποία συνήθως αποστέλλονται από κινεζικά εργοστάσια ή αποθήκες. Εκτός από τις ασύλληπτα χαμηλές τιμές, έγινε εξαιρετικά δημοφιλές λόγω της στρατηγικής του να προσφέρει δωρεάν προϊόντα σε χρήστες που προωθούν την εφαρμογή στα κοινωνικά δίκτυά τους και προσκαλούν φίλους και συγγενείς να εγγραφούν.

TEMU

Με την πρώτη ματιά, θα μπορούσε να αφήσει κάποιους χρήστες να αναρωτιούνται αν είναι νόμιμο. Πέρα από τα πραγματικά φθηνά καταναλωτικά αγαθά,  μπορεί να υπερηφανεύεται για τις ευκαιρίες να κερδίσετε πόντους μέσω παιχνιδιών με περιστρεφόμενο τροχό ή αν πείσετε τους φίλους σας να συμμετάσχουν. Τους τελευταίους δύο μήνες, οι αναρτήσεις που επαινούν  έχουν εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στο Facebook, το Twitter και το TikTok – αν και πολλές από αυτές χρησιμοποιούν λαμπερή γλώσσα που φαίνεται να ανακυκλώνεται από τη μία ανάρτηση στην άλλη.

temu

Αλλά, προς το παρόν, το Temu είναι σε μεγάλο βαθμό μια πραγματική πλατφόρμα, προσφέροντας μια ποικιλία πραγματικών προϊόντων με μεγάλες εκπτώσεις, από τηγανητές φριτέζες αέρα μέχρι ασύρματα ακουστικά Lenovo (8,98 ευρώ), πληκτρολόγια υπολογιστών (15 ευρώ) και ρούχα (1,69 ευρώ για πέντε ζευγάρια κάλτσες). Οι χρήστες που στράφηκαν στο Temu αυτόν τον μήνα ως σωσίβιο για τις αγορές τους στις γιορτές εν όψει του υψηλότερου πληθωρισμού εδώ και μια γενιά, το έκαναν μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες στις ΗΠΑ.

Τι πουλάει η Temu;

Το καλύτερο ερώτημα είναι τι δεν πουλάει η Temu. Οι χρήστες στην ιστοσελίδα ή την εφαρμογή  πολιορκούνται αμέσως από προσφορές κάθε είδους: παπούτσια για τρέξιμο με 17,48 ευρώ, κλειδιά γενικής χρήσης με 4,48 ευρώ, χαμστεράκια που μιλούν με 6,99 ευρώ. Ένα πανό καυχιέται για είδη με έκπτωση έως και 90% στις τιμές λιανικής, χάρη σε μια πρωτοχρονιάτικη εκπτωτική προσφορά. Το εύρος των ειδών και των τιμών είναι αξιοσημείωτο και η αισθητική του ιστότοπου μοιάζει με εικονικό κατάστημα δολαρίων.

Δοκιμάστε κάποια αγορά με τον κωδικό apv05374

Αλλά η στρατηγική έχει νόημα μόλις συνειδητοποιήσετε ότι ΤΕΜΟΥ είναι “αδελφή εταιρεία” του κινεζικού γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου Pinduoduo, ο οποίος προσφέρει παρόμοιες προσφορές στην Κίνα τα τελευταία χρόνια. Η Pinduoduo έχει βρει επιτυχία στην Κίνα πουλώντας προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις απευθείας από τους κατασκευαστές σε αγοραστές χαμηλού εισοδήματος, καθώς και αγροτικά προϊόντα σε αγρότες. Η εταιρεία έχει πλέον κεφαλαιοποίηση 102 δισεκατομμυρίων δολαρίων και η τιμή της μετοχής της αυξήθηκε κατά τη διάρκεια ενός έτους κατά το οποίο ανταγωνιστές όπως η Alibaba δέχθηκαν σοβαρά πλήγματα.

Πώς οι άνθρωποι παίρνουν πράγματα δωρεάν στην εφαρμογή;

Ενώ οι τιμές της Temu είναι φτηνές, πολλοί νέοι πελάτες δεν πληρώνουν καθόλου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατά την οποία όσο περισσότερο πείθετε άλλους να εγγραφούν, τόσο περισσότερη πίστωση κερδίζετε. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα σε ορισμένους ανθρώπους που έχουν κερδίσει αρκετή πίστωση να παραλάβουν αγαθά για το σπίτι χωρίς καν να δώσουν  τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας.

Δείτε επίσης :

Ο απόλυτος οδηγός για το Drop shipping (2023)

Είναι το AliExpress ασφαλές ?

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version