...
Connect with us

Business

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

2908664 0a33 3

Τι είναι το Upwork;

Το Upwork είναι μια αγορά για ελεύθερους επαγγελματίες σε τομείς όπως η συγγραφή, η γραφιστική και η ανάπτυξη ιστοσελίδων. Ο ιστότοπος βοηθά τους επαγγελματίες να βρίσκουν έργα, να επικοινωνούν με τους πελάτες και να πληρώνονται.

Αν είστε νέος ελεύθερος επαγγελματίας ή εργάζεστε σε έναν νέο τομέα, μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία χωρίς να χρειάζεται πάντα να κάνετε ψυχρές προτάσεις σε πελάτες. Ωστόσο, ο ιστότοπος είναι γεμάτος από νέους εργαζόμενους που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν εργασία με χαμηλότερη τιμή, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τις δυνατότητες κέρδους σας.

Συνολικά, το Upwork διευκολύνει την εύρεση εργασίας και την απόκτηση περισσότερων χρημάτων, αλλά σκεφτείτε προσεκτικά για ποιες δουλειές θέλετε να κάνετε αίτηση.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Upwork

1. Δημιουργήστε ένα ισχυρό – και ειλικρινές – προφίλ

Το προφίλ σας εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό με ένα γενικό βιογραφικό σημείωμα για τους υποψήφιους εργοδότες. Δεν μπορείτε να βρείτε δουλειά χωρίς αυτό.

Συμπληρώστε το είδος της εργασίας που θα θέλατε να κάνετε, τους συγκεκριμένους τομείς στους οποίους είστε ειδικευμένοι και το επίπεδο εξειδίκευσής σας. Όλα αυτά είναι αυτοαναφερόμενα, οπότε να είστε ειλικρινείς. Αν προσληφθείτε για δουλειές που δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε, ο λογαριασμός σας μπορεί να τεθεί σε αναμονή ή να κλείσει.

Στη συνέχεια, προσθέστε μια φωτογραφία κεφαλής και μια λεπτομερή περιγραφή του ιστορικού σας. Μπορείτε να συμπεριλάβετε συνδέσμους σε ένα χαρτοφυλάκιο ή σε συγκεκριμένα δείγματα εργασίας.

Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε την εκπαίδευσή σας, πόσες ώρες την εβδομάδα μπορείτε να εργαστείτε, την τοποθεσία και την προτιμώμενη τιμή. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρέπει να χρεώσετε, δείτε τις τιμές άλλων ελεύθερων επαγγελματιών στο Upwork που έχουν παρόμοια εμπειρία.

Το Upwork συνήθως εγκρίνει το προφίλ σας εντός 24 ωρών, εφόσον το προφίλ σας είναι επαληθεύσιμο και ακριβές. Στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε.

2. Επιλέξτε ένα πρόγραμμα μέλους

Το Upwork προσφέρει δύο πακέτα συνδρομής για τους ελεύθερους επαγγελματίες: Basic και Plus.

Basic

Αυτό το σχέδιο είναι δωρεάν, αλλά θα πληρώσετε για να συνδεθείτε με πιθανούς πελάτες. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο βασικό σχέδιο λαμβάνουν 10 δωρεάν “Connects” κάθε μήνα, τα εσωτερικά tokens της πλατφόρμας, τα οποία χρησιμοποιούνται για την υποβολή προτάσεων σε πελάτες. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε 0,15 λεπτά για κάθε πρόσθετο “Connect”, που πωλούνται σε πακέτα των 10, 20, 40, 60 και 80. Τα Connects μπορούν να κερδηθούν και η Upwork μερικές φορές απονέμει τα token κατά τη διάρκεια προωθητικών ενεργειών. Ένας συγκεκριμένος αριθμός αχρησιμοποίητων Connects μπορεί να μεταφερθεί στον επόμενο μήνα, αλλά λήγει εάν δεν χρησιμοποιηθεί εντός ενός έτους.

Εάν κάποιος επικοινωνήσει μαζί σας, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα Connects. Όσο πιο εύρωστο φαίνεται το προφίλ σας, τόσο πιο πιθανό είναι να λάβετε προσφορές εργασίας από πιθανούς πελάτες. Η προβολή της καλύτερης δουλειάς σας ή η ανάδειξη συγκεκριμένης εμπειρίας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Αν είστε νέος στον τομέα σας, η εθελοντική εμπειρία μετράει επίσης.

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης προστασία πληρωμών για ωριαίες πληρωμές και πληρωμές βάσει έργου.

Plus

Αυτό το σχέδιο κοστίζει 14,99 ευρώ το μήνα και περιλαμβάνει όλα όσα περιλαμβάνονται στο βασικό σχέδιο, καθώς και:

80 συνδέσεις ανά μήνα.

Ορατότητα στην τιμή που έχουν προσφέρει οι ανταγωνιστές για μια εργασία.

Δυνατότητα να κρατήσετε τα κέρδη σας εμπιστευτικά.

Δυνατότητα προσαρμογής της διεύθυνσης URL του προφίλ σας.

Προφίλ που δεν αποκρύπτεται ποτέ λόγω αδράνειας.

3. Σύνδεση με (νόμιμους) εργοδότες

Χρησιμοποιήστε τις Συνδέσεις σας για να υποβάλετε προτάσεις για θέσεις εργασίας που ανήκουν στην ειδικότητά σας. Οι προτάσεις θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια εισαγωγική επιστολή, την επιθυμητή αμοιβή σας και απαντήσεις σε ερωτήσεις που ο πελάτης συμπεριέλαβε στην ανάρτηση. Μπορείτε επίσης να στείλετε παραδείγματα από οποιαδήποτε εργασία θεωρείτε ότι θα ήταν σχετική.

Πριν κάνετε αίτηση για μια εργασία, αποκτήστε μια ιδέα για τη φήμη του πιθανού εργοδότη. Το Better Business Bureau, το Glassdoor και μια αναζήτηση για ειδησεογραφική κάλυψη του εργοδότη στο Google είναι καλά μέρη για να ξεκινήσετε την έρευνά σας.

Όπως και στην Uber ή τη Lyft, τα δύο μέρη βαθμολογούν το ένα το άλλο μετά την ολοκλήρωση της σύμβασης. Οι εργοδότες βαθμολογούνται σε κλίμακα πέντε αστέρων και οι βαθμολογίες τους είναι ορατές στις σελίδες τους. Οι βαθμολογίες των πελατών σας συνθέτουν το Job Success Score, το οποίο είναι ένα ποσοστό που εμφανίζεται στο προφίλ σας και αντιπροσωπεύει πόσες συναυλίες ολοκληρώθηκαν προς ικανοποίηση του πελάτη.

Ακόμη και αν όλα είναι εντάξει, διατηρήστε την επικοινωνία και τις πληρωμές εντός του ιστότοπου. Η τεκμηρίωση της συμπεριφοράς και από τις δύο πλευρές αποθαρρύνει τις απάτες, καθώς οι πελάτες θα λογοδοτήσουν για την υποβολή αμφιλεγόμενων αιτημάτων πληρωμής ή εργασίας ή για την υποβολή ισχυρισμών σχετικά με την εργασία σας χωρίς αποδείξεις εντός του ιστότοπου.

4. Ορίστε την τιμή σας και ξεκινήστε να εργάζεστε

Το Upwork παίρνει ένα μερίδιο από τα κέρδη σας. Η δομή της αμοιβής είναι μια κλιμακούμενη κλίμακα που βασίζεται στο συνολικό ποσό που χρεώνετε με έναν πελάτη σε βάθος χρόνου, οπότε όσο περισσότερο δουλεύετε με έναν πελάτη, τόσο μικρότερο είναι το ποσοστό που λαμβάνετε. Μπορείτε να περιμένετε ότι η Upwork θα λάβει:

20% για τα πρώτα 500 ευρώ που χρεώνετε σε έναν πελάτη.

10% για τις συνολικές χρεώσεις με έναν πελάτη μεταξύ 500,01 και 10.000 ευρώ

5% για τις συνολικές χρεώσεις με πελάτη που υπερβαίνουν τα 10.000 ευρώ

Μπορείτε να πληρώνεστε με έναν από τους δύο τρόπους: με ωριαία αμοιβή ή με σταθερή τιμή. Οι αμοιβές του Upwork είναι ίδιες και για τις δύο περιπτώσεις.

Η ωριαία αμοιβή σας στο Upwork είναι η τιμή πριν από την αφαίρεση της υπηρεσίας. Έτσι, αν αναφέρετε μια τιμή 20 δολάρια ανά ώρα για την πρώτη σας συναυλία, μπορείτε να περιμένετε να κερδίσετε 16 ευρώ ανά ώρα μετά την αμοιβή 20%. Μόλις χρεώσετε 500 ευρώ με αυτόν τον πελάτη, η αμοιβή πέφτει στο 10% και θα κερδίζετε 18 ευρώ ανά ώρα.

Όταν διαπραγματεύεστε μια τιμή για μια εργασία με σταθερή τιμή, ισχύει η ίδια ιδέα: Αν πληρώνεστε 400 ευρώ για μια εργασία, θα πληρωθείτε 320 ευρώ μετά την περικοπή του 20%. Μόλις τιμολογήσετε 500 δολάρια με αυτόν τον πελάτη, η αμοιβή πέφτει στο 10%.

Ωριαία έργα
Όλα τα ωριαία έργα καταγράφονται στο Ημερολόγιο Εργασίας σας, το οποίο είναι ενσωματωμένο στην desktop εφαρμογή του Upwork. Με τη λειτουργία αυτή ενεργοποιημένη, η εφαρμογή θα διατηρεί λεπτομερή καταγραφή της προόδου σας σε ένα έργο. Η εφαρμογή παρακολουθεί τον χρόνο σας σε 10λεπτους κύκλους χρέωσης και καταγράφει τις πληκτρολογήσεις, την κύλιση και τα κλικ. Επίσης, λαμβάνει ένα στιγμιότυπο οθόνης ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Ημερολόγιο Εργασίας ανά πάσα στιγμή και να καταγράφετε την εργασία σας χειροκίνητα αντί αυτού, αλλά η χρήση του εργαλείου σας βοηθά να αποκτήσετε τις προϋποθέσεις για μια υπηρεσία της Upwork που ονομάζεται Προστασία ανά ώρα. Η υπηρεσία αυτή διασφαλίζει ότι πληρώνεστε για την εργασία που μπορείτε να αποδείξετε ότι ολοκληρώσατε, ακόμη και αν ο πελάτης αρνηθεί.

Έργα σταθερής τιμής
Η πληρωμή για έργα σταθερής τιμής είναι πιο απλή. Το άτομο ή η εταιρεία που σας αναθέτει τη σύμβαση πρέπει να βάλει στην άκρη ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό όταν συνάπτετε τη συμφωνία. Ο εργοδότης πρέπει επίσης να θέσει ορόσημα, τα οποία είναι συγκεκριμένα παραδοτέα στην πορεία προς την ολοκλήρωση της εργασίας. Πληρώνεστε με μέρος ή το σύνολο της προκαταβολής μόλις πετύχετε αυτά τα σημεία ελέγχου και το υπόλοιπο ποσό καταβάλλεται όταν όλα έχουν ολοκληρωθεί.

5. Πληρωθείτε

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες του Upwork μπορούν να λαμβάνουν εξασφαλισμένες πληρωμές μέσω PayPal, άμεσης κατάθεσης ή εμβάσματος.

Όλα τα ωριαία έργα σας χρεώνονται εβδομαδιαία. Θα πληρωθείτε αφού εσείς και ο πελάτης ελέγξετε το έργο, 10 ημέρες μετά τη λήξη της περιόδου χρέωσης. Εάν ένα έργο εγκαταλειφθεί πριν ολοκληρωθεί, τότε είναι που η ωριαία προστασία και τα ορόσημα έρχονται σε εφαρμογή. Αν πιστεύετε ότι δεν αποζημιωθήκατε δίκαια, το Upwork διαθέτει διαδικασία αμφισβήτησης.

Τα έργα σταθερής τιμής αρχίζουν να πληρώνονται καθώς επιτυγχάνετε τα συμφωνημένα ορόσημα. Μπορείτε να ξεκινήσετε μια διαμάχη αν ο πελάτης δεν πληρώσει για ένα ορόσημο ή αν αρνηθεί να πληρώσει για αυτό που θεωρείτε ότι είναι ολοκληρωμένη εργασία.

Δείτε επίσης :

Πόσο πληρώνει το AdSense ανά 1.000 προβολές; (& ανά κλικ)

Πόσο πληρώνει το YouTube ανά προβολή;

10 Τρόποι για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Πηγή : https://www.nerdwallet.com/

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.