Connect with us

Business

Πόσο πληρώνει το YouTube ανά προβολή;

make money youtube post

Youtube : Υπάρχουν πολλά μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα από το Διαδίκτυο, αλλά ίσως το πρώτο πράγμα που σκέφτονται οι περισσότεροι άνθρωποι είναι να ξεκινήσετε ένα κανάλι στο YouTube. Το να γίνετε YouTuber είναι ένας δρόμος που φαίνεται εύκολος με την πρώτη ματιά, αλλά ειλικρινά, μόνο ένα μικρό ποσοστό όσων παίρνουν αυτό το μονοπάτι πετυχαίνουν.

δημιουργία ενός επιτυχημένου καναλιού είναι ένα δύσκολο έργο και συνήθως θα πρέπει να δεσμευτείτε ότι θα ανεβάζετε συνεχώς βίντεο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, αν το κανάλι σας απογειωθεί, θα ανταμειφθείτε με μια πρόσθετη ροή εισοδήματος. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πόσο πληρώνει το YouTube για τις προβολές.

Πόσο πληρώνει το YouTube ανά προβολή;

youtube

Για να κερδίσετε χρήματα στο YouTube, πρέπει πρώτα να γίνετε επιλέξιμοι για νομισματοποίηση.Αυτό απαιτεί τουλάχιστον 1.000 συνδρομητές και 4.000 ώρες παρακολούθησης. Στη συνέχεια, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει σταθερός μισθός για τους YouTubers.

Κάθε κανάλι YouTube βγάζει διαφορετικό ποσό χρημάτων, ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι και πόσους θεατές έχει. Ας δούμε ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το πόσο πληρώνει το YouTube τους YouTubers πριν συζητήσουμε το πόσο πληρώνει η πλατφόρμα ανά προβολή.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν την αμοιβή στο YouTube

Αρχικά, δεν υπολογίζεται κάθε προβολή του βίντεό σας ως κερδοσκοπική- ο θεατής πρέπει να παρακολουθήσει τη διαφήμιση για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα για να μετρήσει ως προβολή. Αυτός είναι ένας σημαντικός παράγοντας επειδή σημαίνει ότι δεν πληρώνεστε για κάθε προβολή που λαμβάνει το βίντεό σας.

Οι θεατές πρέπει να παραμείνουν και να παρακολουθήσουν τη διαφήμιση για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα (ή ολόκληρη τη διαφήμιση αν είναι μικρότερη από 30 δευτερόλεπτα) για να πληρωθεί το κανάλι σας. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε σε αυτή την πτυχή, εκτός από το να ελπίζετε ότι το YouTube δείχνει διασκεδαστικές διαφημίσεις στο κοινό σας, ώστε να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο μέρος της.

Ο δεύτερος παράγοντας είναι ότι το YouTube έχει διαφορετικές CPM για διαφορετικά κοινά. Το CPM σημαίνει κόστος ανά χιλιοστό και αντιπροσωπεύει το ποσό που πληρώνει ένας διαφημιζόμενος για κάθε 1.000 προβολές μιας διαφήμισης. Αυτή η διαφορά CPM βασίζεται στην περιοχή και οι προβολές διαφημίσεων από διαφορετικές χώρες πληρώνουν διαφορετικά ποσά. Για παράδειγμα, η Νορβηγία και η Γερμανία είναι δύο χώρες με υψηλό CPM.

Τέλος, όσο περισσότερες προβολές έχετε, τόσο πιο πιθανό είναι να έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι άνθρωποι τις διαφημίσεις στα βίντεό σας και, συνεπώς, τόσο περισσότερα χρήματα θα λάβετε από το YouTube.

Έχοντας αυτούς τους παράγοντες κατά νου, ας υπολογίσουμε πόσα πληρώνει το YouTube κατά μέσο όρο ανά προβολή.

Πόσα πληρώνει το YouTube ανά προβολή: Τα απλοποιημένα μαθηματικά

Το YouTube χρεώνει τους εργολάβους με 0,18 δολάρια ανά προβολή κατά μέσο όρο. Το YouTube καταβάλλει το 68% αυτού του ποσοστού στους YouTubers μέσω του Google AdSense. Αυτό είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, καθώς σημαίνει ότι, θεωρητικά, θα παίρνατε 0,12 δολάρια για κάθε προβολή – και έτσι 122 δολάρια για κάθε 1.000 προβολές.

Σε πιο λεπτομερές επίπεδο, οι αριθμοί δεν είναι πάντα τόσο απλοί. Ορισμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν blockers διαφημίσεων και ένα μεγάλο μέρος αυτών που βλέπουν τις διαφημίσεις τις παραλείπουν στα πρώτα δευτερόλεπτα. Λόγω αυτών των λόγων, μεταξύ άλλων, η πραγματική αμοιβή ανά προβολή βίντεο στο YouTube είναι περίπου 0,003 έως 0,005 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι ένας YouTuber κερδίζει 3 έως 5 δολάρια ανά κάθε 1.000 προβολές που έχουν τα βίντεό του.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή εσόδων AdSense για να υπολογίσετε κατά προσέγγιση πόσα μπορείτε να κερδίσετε κάθε χρόνο από το YouTube. Η εκτίμηση από την αριθμομηχανή της Google μπορεί να είναι αρκετά δελεαστική, οπότε φροντίστε να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να γίνετε YouTuber πριν αποφασίσετε να γίνετε σίγουρα YouTuber πλήρους απασχόλησης. Μπορεί να είναι μια δύσκολη διαδρομή και η αποτυχία δεν είναι εντελώς αδύνατη.

Περισσότερες προβολές, περισσότερα χρήματα (τις περισσότερες φορές)

Το YouTube πληρώνει ένα σταθερό χρηματικό ποσό ανά προβολή, αλλά παρά το γεγονός αυτό, οι YouTubers δεν βγάζουν οι ίδιοι το ίδιο ποσό. Αυτό συμβαίνει επειδή το συνολικό ποσό που πληρώνεται ένας YouTuber μέσω του YouTube εξαρτάται από το πόσες προβολές έχει και από πού προέρχονται οι θεατές του.

Το ακριβές ποσό της αμοιβής ανά προβολή δεν μπορεί να υπολογιστεί, καθώς οι θεατές προέρχονται από διαφορετικές χώρες και περιοχές. Ωστόσο, μια μέση εκτίμηση είναι ότι το YouTube πληρώνει 0,003 έως 0,005 δολάρια ανά προβολή.

Δείτε επίσης :

Πόσο πληρώνει το AdSense ανά 1.000 προβολές; (& ανά κλικ)

Βγάλτε Λεφτά Από Το Facebook

10 Τρόποι για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Πηγή : https://seochatter.com/

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα