...
Connect with us

Tech

iPhone: Χρήσιμα tips και απίθανα κόλπα που θα εύχεσαι να τα γνώριζες νωρίτερα!

Αξιοποίησε στο έπακρο το iPhone σου με τις παρακάτω συμβουλές

iPhone

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone δεν γνωρίζουν πολλές από τις λειτουργίες που μπορεί να κάνει το κινητό τους. Ένα iPhone διαθέτει πολλά κρυμμένα κόλπα και λειτουργίες που αγνοείς, και μπορούν να κάνουν την εμπειρία της χρήσης του πιο γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική. Δεν είσαι ο μόνος λοιπόν που μπορεί να έχει χρόνια iPhone, αλλά να μην ξέρει όλα τα μυστικά του.

Οι περισσότεροι χρήστες iPhone δεν γνωρίζουν πολλές από τις λειτουργίες που μπορεί να κάνει το κινητό τους. Ένα iPhone διαθέτει πολλά κρυμμένα κόλπα και λειτουργίες που αγνοείς, και μπορούν να κάνουν την εμπειρία της χρήσης του πιο γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική. Δεν είσαι ο μόνος λοιπόν που μπορεί να έχει χρόνια iPhone, αλλά να μην ξέρει όλα τα μυστικά του.

 

3 iPhone tips που σίγουρα δεν ξέρεις και πρέπει να μάθεις!

Γι΄αυτό λοιπόν η Apple αποφάσισε να προσφέρει δέκα συμβουλές και tips για τις νέες δυνατότητες του iOS 16, συμπεριλαμβανομένης της πρόσφατα επανασχεδιασμένης και προσαρμόσιμης οθόνης κλειδώματος, της δυνατότητας επιλογής και αφαίρεσης θεμάτων από τις εικόνες και πολλά άλλα, σε ένα βίντεο στο κανάλι του Apple Support. Το βίντεο, το οποίο διαρκεί λιγότερο από έξι λεπτά, δημοσιεύτηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνηθίσουν τα νέα τους iPhone.

Χρήσιμα tips για το iPhone σου από την Apple

1. Στο iOS 16, μπορείς να εξαγάγεις ένα στοιχείο από μια φωτογραφία και να το τοποθετήσεις σε άλλη εφαρμογή πατώντας παρατεταμένα το στοιχείο μέσα στη φωτογραφία.

2. Η νέα οθόνη κλειδώματος iOS 16 επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν διάφορα στοιχεία, όπως το χρώμα και το στυλ της ώρας και της ημερομηνίας, καθώς και να προσθέτουν και άλλα widget.

3. Στην εφαρμογή των ρυθμίσεων και συγκεκριμένα στην ενότητα Wi-Fi, μπορείς να επιλέξεις ένα αποθηκευμένο Wi-Fi access point για να ανακαλύψεις και να κάνεις copy paste το password.

Αλλάζουν όλα στα iPhone! Τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 16.1 και η λειτουργία που θα σε κάνει να κολλήσεις!

4. Εάν γράφεις συχνά το ίδιο πράγμα, όπως το email ή τη διεύθυνσή σου, μπορείς να το αποθηκεύσεις ως αντικατάσταση κειμένου στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Πληκτρολόγιο -> Αντικατάσταση κειμένου.

5. Εάν η μπαταρία σου εξαντλείται ή θέλεις να εξοικονομήσεις λίγη διάρκεια ζωής της όταν δεν έχεις πρόσβαση σε φορτιστή, πρόσθεσε την εναλλαγή «Λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας» στο Κέντρο ελέγχου για εύκολη πρόσβαση. Πρόσθεσέ το στη λίστα με τα Συμπεριλαμβανόμενα στοιχεία ελέγχου στις Ρυθμίσεις -> Κέντρο ελέγχου.

6. Για να μοιραστείς ή να μετακινήσεις πολλές φωτογραφίες σε κάποια άλλη εφαρμογή, απλώς πίεσε παρατεταμένα πάνω σε μία, σύρε την μακριά και συνέχισε να επιλέγεις τις υπόλοιπες. Στη συνέχεια, με drag and drop μπορείς να σύρεις και να μεταφέρεις όλες τις φωτογραφίες σε άλλες εφαρμογές ή μέρη του iOS.

7. Για να ανοίξεις γρήγορα την κάμερα, πάτα παρατεταμένα τη συντόμευση Κάμερα στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης κλειδώματος του iPhone σου.

8. Με το iOS 15 και άνω, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Live Text για την αυτόματη μετάφραση κειμένου στο camera app ή εντός μιας φωτογραφίας.  Στην εφαρμογή της κάμερας, στρέψε την κάμερα σε κάποιο κείμενο και πίεσε στο Live Text που εμφανίζεται στην δεξιά γωνία και επέλεξε το μετάφραση στις επιλογές.

9. Μπορείς να σκανάρεις εύκολα ένα κομμάτι χαρτί και να δημιουργήσεις ένα ψηφιακό αντίγραφό του χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Notes App. Η εφαρμογή θα περικόψει και θα αλλάξει αυτόματα την εικόνα έτσι ώστε το έγγραφο να είναι ευανάγνωστο και χωρίς λάμψη.

10. Αν αναρωτιέσαι ποια ήταν η πρώτη σου φωτογραφία στη συλλογή φωτογραφιών, μπορείς να τη βρεις με ένα μόνο πάτημα. Απλώς πίεσε το επάνω άκρο του iPhone σου για να μεταβείς στην πρώτη φωτογραφία σε οποιαδήποτε συλλογή, άλμπουμ ή αποτέλεσμα αναζήτησης στην εφαρμογή Φωτογραφίες.

Μπορείς να βρεις όλες τις συμβουλές αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε επίσης:                

Πηγή : https://ipop.gr/

 

Tech

Banggood vs Temu: Ποιο είναι το Κατάλληλο E-Shop για τις Online Αγορές σας;

Καθώς η αγορά online αναπτύσσεται, πλατφόρμες όπως το Banggood και το Temu ξεχωρίζουν για την ποικιλία τους και τις προσφορές τους. Ας εξερευνήσουμε τα δύο αυτά e-shops για να καταλάβουμε ποιο είναι το κατάλληλο για τις αγορές σας.

Banggood Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποικιλία Προϊόντων

Το Banggood και το Temu προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως ηλεκτρονικά είδη, ένδυση, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα. Και τα δύο e-shops έχουν ποικιλία που καλύπτει διάφορες ανάγκες.
temu

Τιμές και Προσφορές

Οι τιμές στο Banggood είναι ανταγωνιστικές και προσφέρει συχνές εκπτώσεις και κουπόνια. Από την άλλη πλευρά, το Temu διακρίνεται για τις εντυπωσιακές προσφορές του και τις προσωρινές εκπτώσεις.

Ποιότητα και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Banggood και το Temu δίνουν σημασία στην ποιότητα των προϊόντων τους και προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών. Η ταχύτητα αποστολής και η επικοινωνία με τους πελάτες είναι παράγοντες που ξεχωρίζουν και τα δύο e-shops.

Temu Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Πιο να Επιλέξετε;

Κατά την επιλογή μεταξύ του Banggood και του Temu, εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε τις τιμές, τις προσφορές και την ποιότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Συμπεράσματα

Και το Banggood και το Temu προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών online, αλλά η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Το Banggood – Η Πλατφόρμα Αγορών για Προϊόντα χωρίς Τελωνείο

Το Banggood αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες online αγορών, προσφέροντας ποικιλία προϊόντων χωρίς τελωνείο. Με προσιτές τιμές και ευρεία γκάμα επιλογών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αγορές online.

Ποικιλία Προϊόντων χωρίς Τελωνείο

Στο Banggood, μπορείτε να βρείτε προϊόντα από διάφορες κατηγορίες χωρίς να αντιμετωπίζετε τελωνειακούς περιορισμούς. Η ποικιλία περιλαμβάνει ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, είδη οικιακής χρήσης, μόδα και πολλά άλλα.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ανταγωνιστικές Τιμές και Προσφορές

Το Banggood διακρίνεται για τις ανταγωνιστικές τιμές του και τις συχνές προσφορές που κάνει στους πελάτες του. Με εκπτώσεις και κουπόνια, προσφέρει ακόμη πιο προσιτές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Αξιοπιστία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν προτεραιότητες για το Banggood. Η γρήγορη αποστολή και η υποστήριξη πελατών καθιστούν τις αγορές σας πιο απλές και αξιόπιστες.

Επιλογές Αγορών στο Banggood

Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και αναζήτησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Banggood. Η ποικιλία των κατηγοριών και οι διάφορες επιλογές προϊόντων καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Γιατί Επιλέγουν το Banggood

Με τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, το Banggood αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή αγορών χωρίς τελωνείο.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Τίτλος: Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Το Banggood έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες e-commerce, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από ηλεκτρονικά είδη έως είδη οικιακής χρήσης και μόδας. Στον οδηγό αυτό, θα εξερευνήσουμε το Banggood, τις υπηρεσίες του, και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί επιλογή προτίμησης για αγορές online.

Τι είναι το Banggood;

Το Banggood είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει πληθώρα προϊόντων από διάφορα κατηγορίες. Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και εξαιρετική επιλογή προϊόντων, καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών σε πολλές κατηγορίες.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποιοι είναι οι Σημαντικοί Τομείς Αγοράς;

Από την τεχνολογία και τα gadgets έως τη μόδα και τα είδη οικιακής χρήσης, το Banggood προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τομείς.

Κριτήρια Αξιολόγησης του Banggood

Το Banggood ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του, την ταχύτητα αποστολής και την εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης, προσφέρει συχνές προσφορές και εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές πιο προσιτές.

Πως Να Επιλέξετε Προϊόντα στο Banggood

Με προσεκτική αναζήτηση και την αξιολόγηση των αξιολογήσεων των προϊόντων από άλλους πελάτες, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Αξίζει να Αγοράσετε από το Banggood;

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων, τις συχνές προσφορές και την καλή εξυπηρέτηση πελατών, το Banggood αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για online αγορές.

Με αυτόν τον οδηγό, έχετε πλέον μια καλύτερη εικόνα του Banggood και των πλεονεκτημάτων του ως πλατφόρμας αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες προσφορές, επισκεφτείτε το [rate.gr](URL του site σας).

 

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

 

Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.