...
Connect with us

Business

Τι είναι το AliExpress; Είναι ασφαλές να αγοράσετε στο AliExpress το 2023;

aliexpress coupons

Το AliExpress είναι ένας γίγαντας λιανικής ηλεκτρονικού εμπορίου B2B με έδρα την Κίνα. Τεχνικά, λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλοι εξέχοντες ομόλογοι Amazon ή τη μητρική της εταιρεία, Alibaba. Ο όμιλος λιανικής εμφανίζει προϊόντα από διάφορους προμηθευτές σε όλο τον κόσμο και κατατάσσεται ψηλά μεταξύ των κορυφαίων εμπορικών σημάτων blue-chip στον κόσμο.

Έχοντας αυτό κατά νου, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά από πού ακριβώς προέρχεται το Buzz AliExpress. Κατά το πρόσφατο παρελθόν, οι έμποροι έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις τάσεις των αγορών. Και εδώ γιατί. Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο την επιλογή να ψωνίζουν προϊόντα στο διαδίκτυο. Εδώ στο AliExpress, θα βρείτε είδη σε φτηνές τιμές και ευέλικτα σχέδια αποστολής.

Σε αυτό το σημείωμα, AliExpress επιτρέπει στους προμηθευτές να φαίνονται λίγο πιο γεμάτοι δράση. Τούτου λεχθέντος, αν έχετε κοιτάξει το dropshipping επιχείρηση το 2023, αυτή η πλατφόρμα λιανικής μπορεί κατάλληλα να είναι η τέλεια εφαρμογή. Προς το παρόν, ένας χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο AliExpress στις ακόλουθες γλώσσες.

Τι είδους προϊόντα μπορώ να αγοράσω από το AliExpress;

Κυριολεκτικά, AliExpress είναι πολύ διαφορετικό. Έχει αμέτρητες κατηγορίες προϊόντων. Από ηλεκτρονικά έως παιχνίδια, μόδα, έπιπλα, αξεσουάρ, βιβλία, το ονομάζετε. Όπως λέει και το κλασικό ρητό, το AliExpress είναι ένα πλήθος πολλών συναλλαγών.

Η μπαταρία των αντικειμένων εδώ είναι καλά ταξινομημένη και κάθε εξειδικευμένο προϊόν διαθέτει έναν αριθμό προμηθευτών στους οποίους μπορείτε να εκτελέσετε έλεγχο στο παρασκήνιο πριν δοκιμάσετε ένα προϊόν με το πορτοφόλι σας. Μην ξεχάσετε το γεγονός ότι μπορείτε να ελέγξετε αμέσως τις κριτικές πελατών από προηγούμενες αγορές.

Αν ψάχνετε για ένα λίστα dropshipping προμηθευτές, Όπως Σάλεχο or Spocket μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε το άρθρο μας Πλατφόρμα Drop Shipping Εταιρείες.

Πώς να πουλήσετε στο AliExpress

AliExpress

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να πουλήσετε ηλεκτρονικά στο AliExpress. Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να ολοκληρώσετε το διαδικασία εγγραφής πωλητή. Το AliExpress απαιτεί από έναν έμπορο να υποβάλει αίτηση για Επαγγελματικός λογαριασμός Alipay. Δεδομένου ότι η πλατφόρμα γνωρίζει τόσο την ποιότητα του προϊόντος, οι πωλητές πρέπει να παρέχουν έγγραφα επαλήθευσης. Αυτό προορίζεται να υποστηρίξει νόμιμα την αυθεντικότητα των επιχειρήσεων τους.

Το προαπαιτούμενο ισχύει επίσης για πωλητές που πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς φυσικό χώρο. Πρέπει να έχουν καταχωρισμένο όνομα επιχείρησης. Ίσως αναρωτιέστε. Τι γίνεται με τους εμπόρους που κάνουν τις επιχειρήσεις τους στην άνεση των σπιτιών τους; Το AliExpress διατηρεί την ίδια θέση. Το αλίευμα είναι, λειτουργεί μόνο μεdiviδιπλά άτομα που έχουν καταχωρισμένη επιχειρηματική δομή.

Το ίδιο ισχύει για όλους τους αντιπροσώπους που εργάζονται για τους αντίστοιχους προϊσταμένους τους, ας πούμε, ιδιοκτήτες διαφόρων ειδών ένδυσης. Με άλλα λόγια, η σωστή τεκμηρίωση είναι ένα βασικό συστατικό εδώ, πιο συγκεκριμένα, εάν θέλετε να επισπεύσετε την εγγραφή και αμέσως, ξεκινήστε τις πωλήσεις στην πλατφόρμα.

Χρεώνει το AliExpress για αυτό;

Λοιπόν, η αλήθεια του θέματος είναι, δεδομένου ότι είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο δράσης, πρέπει να εξοφλήσετε το ετήσιο τέλος τεχνικής υπηρεσίας. Αλλά εδώ είναι μερικά ευχάριστα νέα! Το σχέδιο έρχεται με μερικά εντυπωσιακά προνόμια. Η Aliexpress έχει στη διάθεσή της μια σειρά από προγράμματα πληρωμών. Εάν σκοπεύετε να λειτουργήσετε την επιχείρησή σας για ολόκληρο το έτος, έχετε την ευκαιρία να πάρετε το μπόνους επιστροφής χρημάτων όλο το χρόνο.

Το Aliexpress διατηρεί αυτήν την προσφορά εύκολα προσβάσιμη, στο βαθμό που μπορείτε να μειώσετε το αναμενόμενο, παρέχοντας μια υπέροχη εξυπηρέτηση πελατών χωρίς όρους. Είναι αυτονόητο. Ένας πωλητής αναμένεται να πουλήσει επιμελώς προϊόντα καλής ποιότητας. Το τελικό αποτέλεσμα; Καλές κριτικές και υψηλές βαθμολογίες από τους καταναλωτές των προϊόντων σας. Πρέπει να γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό για τις αναμενόμενες πωλήσεις σας με την πάροδο του χρόνου.

Εγγραφή κατηγορίας AliExpress

Μόλις μεταβείτε δεξιά, αυτό είναι το επόμενο ουσιαστικό βήμα AliExpress χρειάζεται να ολοκληρώσετε. Μην αισθάνεστε όμως συγκλονισμένοι. Δεν είναι τίποτα περίπλοκο. Ο “Σύστημα πρόσβασης εμπόρου ” έρχεται με πολυμήχανες επιλογές για εργασία. Από αυτό το τέλος, μπορείτε να ανεβάσετε μια λεπτομερή λίστα προϊόντων με όλα τα προϊόντα σας wish για πώληση στο AliExpress. Παράλληλα, μπορείτε να επιλέξετε το ηλεκτρονικό κατάστημα που ταιριάζει με το επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Λάβετε υπόψη ότι η εταιρεία απαιτεί διαφάνεια όσον αφορά τις νομικές διατυπώσεις. Για το λόγο αυτό, αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει ένα επαλήθευση εμπορικού σήματος βήμα. Όπως ίσως γνωρίζετε, το εμπορικό σήμα σας πρέπει να καταχωρηθεί δεόντως σύμφωνα με τους νόμους της δικαιοδοσίας σας. Η AliExpress διατηρεί το δικαίωμα να ελέγξει, να εγκρίνει ή να απορρίψει το εμπορικό σήμα σας. Αυτό έρχεται λίγο πριν από το τμήμα πληρωμής και επιβεβαίωσης. Λοιπόν απλά ξέρετε.

Η ίδια η ετήσια πληρωμή προορίζεται για σκοπούς συντήρησης. Το AliExpress, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε την επίσημη επωνυμία σας μέσω της σελίδας διαχείρισης καταστημάτων. Για να διευκολύνετε την πλοήγηση των αγοραστών, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα όνομα ιστότοπου δεύτερου επιπέδου. Πόσο χρήσιμη είναι αυτή η επιλογή; Μπορείτε να ρωτήσετε. Λοιπόν, είναι ένα είδος ανεξάρτητου ονόματος τομέα που κατευθύνει απευθείας πιθανούς επισκέπτες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό, φυσικά, απαιτεί ένα επιπλέον βήμα για να αποκτήσετε μια επίσημη σελίδα επωνυμίας.

Ακριβώς όπως τα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου τρίτων κατασκευασμένων σε πλατφόρμες όπως Shopify, μανιατό ή ακόμη WooCommerce, Το AliExpress διαθέτει εργαλεία για να σας βοηθήσει να κάνετε κάθε είδους προσαρμογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανεβάσετε εκπληκτικές εικόνες για όλα τα προϊόντα σας, να σχεδιάσετε μερικές παραλλαγές και να προσθέσετε εντυπωσιακές περιγραφές προϊόντων, εάν χρειάζεται.

Μέθοδοι πληρωμής AliExpress

Εάν επιλέξετε να πληρώσετε για παραγγελίες μέσω της εφαρμογής για κινητά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους εκτός από τις δημοφιλείς συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες μέσω chip (κάρτες CMV). Το AliExpress επιτρέπει πληρωμές και από αυτές τις πύλες: Boleto, iDeal και είναι πολύ δικό του Τσέπη AliExpress.

Μιλώντας εκ των οποίων.

AliExpress Pocket: Πώς λειτουργεί

Υποθέτω ότι μπορεί να έχετε συναντήσει αυτήν την υπηρεσία ενώ ζυγίζετε τις μεθόδους πληρωμής. Εάν όχι, είναι αυτό που έχει αυτή η επιλογή.

Άλλαwise γνωστό ως Alipocket, είναι ένα σύστημα δωροκαρτών που η AliExpress αφιέρωσε χρόνο για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει. Με απλά λόγια, μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες διαφορετικών σειρών τιμών (μέχρι $50, $20 ή ακόμα και $10) από αυτό το τέλος. Για να βάλετε τα πάντα σε καλή κατάσταση, αυτή η υποδομή που ανήκει στην AliExpress σας επιτρέπει να μεταφέρετε το ίδιο στον λογαριασμό σας. Δεν θα ιδρώσεις ενώ το κάνεις αυτό, το υπόσχομαι.

Αν εσύ wish για να δώσετε πρόσβαση στο προσωπικό σας, το σύστημα καθιστά αδύνατη κάθε φορά που θέλετε να μεταφέρετε τις δωροκάρτες.

Alipocket vs AliPay: Σχεδίαση της γραμμής

Στο περιστασιακό μάτι, τα δύο φαίνονται παρόμοια. Συμφωνώ απόλυτα. Είναι απλώς θυγατρικές υπηρεσίες της AliExpress χωρίς συνημμένες συμβολοσειρές. Τώρα που έχετε κάποια ιδέα για το Alipocket, επιτρέψτε μου να εξηγήσω στη λεπτομέρεια πώς Alipay πηγαίνει για την επιχείρησή της. Κυρίως, είναι απλώς μια άλλη αξιοπρεπής και καταπληκτική εναλλακτική λύση πληρωμής. Είναι περισσότερο ένα κινητό πορτοφόλι μορφοποιημένο με τον ίδιο τρόπο όπως το PayPal και τα παρόμοια. Σε αντίθεση, με το Alipocket, πρέπει να τροφοδοτήσετε τον λογαριασμό σας με χρήματα και να αγοράσετε μερικές δωροκάρτες για μελλοντική χρήση.

Αλλά μπορεί ένας αλλοδαπός να ανοίξει έναν λογαριασμό AliPay; Απολύτως ναι! Οι περισσότερες συναλλαγές στην Κίνα είναι ηλεκτρονικές, πολλές χάρη στις βολικές τάσεις του πορτοφολιού για κινητά.

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, υπήρξε ένας ταχέως αυξανόμενος αριθμός χρηστών του AliPay που εξαρτώνται από αυτό για να κάνουν πληρωμές για παραγγελίες από Taobao, ένας διαδικτυακός ιστότοπος αγορών που ανήκει στην Alibaba εκτός από το κοινό AliExpress. Ειδοποίηση Spoiler! Υπάρχουν επίσης φθηνά αλλά καλής ποιότητας προϊόντα στο Taobao.

Ως αλλοδαπός, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση email σας εάν δεν διαθέτετε κινεζικό τραπεζικό λογαριασμό για να εγγραφείτε. Εάν πρέπει να αγοράσετε αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό διαβατηρίου σας. Αυτή η εικονική πλατφόρμα πληρωμών είναι απαραίτητη και σχεδόν απαραίτητη για τους αγοραστές, δεδομένου ότι προσαρμόζεται με ευελιξία στο μελλοντικό παγκόσμιο πεδίο παιχνιδιού ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ορισμένοι προμηθευτές στο AliExpress δέχονται συναλλαγές PayPal. θετικό αποτέλεσμα και για τα δύο μέρη. Αν και δεν είναι πολλοί, αυτοί οι πωλητές προστατεύονται από το PayPal. Αυτό σημαίνει ότι, η πολιτική βελτιώνει την εγγύηση προϊόντων και καλύπτει τις αξιώσεις των αγοραστών ή ακόμη και αντιστροφές χρεώσεων. Επειδή το AliExpress δεν το αναγνωρίζει επίσημα (λειτουργεί σε εξέλιξη), πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον πωλητή για να κατανοήσετε την επιλεξιμότητα της χρήσης του PayPal ως επιλογής πληρωμής.

Ποια είναι η διάκριση μεταξύ Alibaba και AliExpress;

Υποθέτω ότι αυτή η ερώτηση μπορεί να μπερδεύει το μυαλό σας κάποια στιγμή. Ωστόσο, είναι εύκολο να κατανοήσετε την παραλλαγή. Σε μεγάλο βαθμό, το Aliexpress εμφανίζεται ως θυγατρική της Alibaba. Στην πραγματικότητα, ανήκει στο Alibaba Ομαδοποιήστε αν προχωρήσουμε με αυτό που υπάρχει στα χαρτιά. είμαι σίγουρος Alibaba δεν είναι ένα παζλ για τους περισσότερους από εσάς, τουλάχιστον, λόγω του γεγονότος ότι οι περισσότεροι εισαγωγείς μεταποιημένων προϊόντων, εξαρτώνται σημαντικά από αυτήν την πλατφόρμα.

Το συγκλονιστικό μέρος για AliExpress είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός προϊόντων που είναι προκαθορισμένο εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια αγορά. Αυτό σημαίνει ότι ένας αγοραστής μπορεί να πατήσει το κουμπί αγοράς ακόμα και με ένα προϊόν στο καλάθι. Με Alibaba, ωστόσο, τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Εδώ, πρέπει να αγοράσετε αντικείμενα σε μεγάλες ποσότητες. Αλλά αυτό είναι λογικά δικαιολογημένο. Κατά κύριο λόγο, οι κατασκευαστές προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλές τιμές μονάδας για τα προϊόντα τους. Το πιο σημαντικό, πωλούν προϊόντα χονδρικής. Σε αυτήν την περίπτωση, η πώληση των προϊόντων χύμα και σε μειωμένες τιμές θα είχε τέλειο νόημα και για τα δύο μέρη. Σε τελική ανάλυση, ο αγοραστής μπορεί να το εκμεταλλευτεί προσθέτοντας ένα μικρό κέρδος στα αγαθά.

Η δομή στο AliExpress είναι περισσότερο μια λιανική όπου οι αγοραστές κάνουν κλικ και αγοράζουν αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο. Alibaba Η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς δεν είναι τόσο στιγμιαία όσο είναι θυγατρική. Τι σημαίνει αυτό? Σας δίνει την επιλογή να επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή για να λάβετε μια προσαρμοσμένη προσφορά για τις συγκεκριμένες παραγγελίες σας. Αυτό μας φέρνει στην επιλογή να συνδυάσουμε τα προϊόντα σας με στρατηγικές μάρκετινγκ. Ορισμένοι προμηθευτές είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να συσκευάζουν τα προϊόντα στην προσωπική σας επωνυμία, εάν εσείς wish Έτσι. Σίγουρα, αυτό προσελκύει κάποιο επιπλέον κόστος.

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι προφανές ότι Alibaba είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για εμπόρους που θέλουν να αγοράσουν αγαθά σε τεράστιες ποσότητες, αλλά σε χαμηλή τιμή ανά μονάδα. Είναι δύσκολο να διαλέξετε ποια πλατφόρμα μεταξύ των δύο, υπερβαίνει την άλλη. Το γεγονός είναι, όλα εξαρτώνται από τις ανάγκες του αγοραστή.

AliExpress Dropshipping

Dropshipping είναι τεχνικά ένα δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου που απαιτεί λίγο κεφάλαιο εκκίνησης. Λόγος είναι ότι ένας έμπορος δεν χρειάζεται να έχει απόθεμα ή φυσικό κατάστημα για να λειτουργήσει τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά, ο αποστολέας πτώσης επικοινωνεί με τον προμηθευτή για να αποσταλεί ένα αντικείμενο στη διεύθυνση του αγοραστή μετά την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Τόσο απλό όσο ακούγεται.

Επιπλέον, υπάρχουν κατάλληλα εργαλεία για να σας βοηθήσουν προϊόντα σταγονιδίων από την AliExpress. Μια εφαρμογή σαν Oberlo, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να εισάγετε προϊόντα από το AliExpress και να τα ανεβάζετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις τιμές για να κερδίσετε ένα σημαντικό ποσό κέρδους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας dropshipping επιχείρηση αρκετά γόνιμη.

Η καλύτερη Εφαρμογή Oberlo συγχρονίζεται τόσο καλά με Shopify, Ένα από τα κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εισαγάγετε αυτόματα προϊόντα πολύ εύκολα χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα. Εκτός αυτού, μπορείτε απλά να δοκιμάσετε μια ποικιλία προϊόντων, ώστε να συνεργαστείτε με εκείνα που έχουν νικηφόρο σερί. Στο AliExpress, οι περισσότεροι προμηθευτές είναι μεταπωλητές. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε καλύτερη θέση να κατανοήσουν το dropshipping μοντέλο.

Είναι το AliExpress Dropshipping Αρκετά καλό?

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν χιλιάδες μεταπωλητές στο AliExpress. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι μια καλή εναλλακτική λύση εάν ψάχνετε προϊόντα υψηλής απόδοσης για πώληση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Εκτός αυτού, οι τιμές εδώ είναι εξαιρετικά χαμηλές. Κατά καιρούς, υπάρχουν προϊόντα που προέρχονται απευθείας από τις κατασκευές. Ως αποτέλεσμα, αυτό σας αφήνει μια τέλεια ευκαιρία να αποκομίσετε ένα μικρό κέρδος σε κάθε είδος που έχετε wish να πουλήσει.

Ξέρω ότι μπορεί να αναρωτιέστε. Οι χαμηλές τιμές επηρεάζουν την ποιότητα των αγαθών; Οπως αναφέρθηκε νωρίτερα, AliExpress διατηρεί μια αυστηρή, τυπική και διαδικαστική θέση στη διαδικασία εγγραφής πωλητή. Με αυτό τον τρόπο, η ποιότητα του προϊόντος αποτελεί απόλυτη εγγύηση.

Σε άλλες περιπτώσεις, μπορεί να καταλήξετε λίγο απογοητευμένος. Ενώ dropshipping, υπάρχουν σενάρια όπου ένας προμηθευτής μπορεί να αποστείλει στους αγοραστές σας, ένα στοιχείο του οποίου η ποιότητα ή η ποσότητα δεν ταιριάζει με την περιγραφή του προϊόντος. Πρακτικά, μπορείτε να στείλετε μια τσάντα που είναι φτιαγμένη από φθηνό δέρμα, ωστόσο η περιγραφή δείχνει ότι είναι δερμάτινο προϊόν καλής ποιότητας. Αυτές είναι μερικές από τις επιβράδυνσεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε στο AliExpress.

Εδώ είναι μερικά από τα βήματα αποκατάστασης για να βασιστείτε ως αγοραστής.

 • Εάν πρόκειται για αναλώσιμο αγαθό που αγοράζετε πιο συχνά, καλύτερα να αποφύγετε την αγορά από τον ίδιο πωλητή.
 • Όπου είναι δυνατόν, προσπαθήστε να διαπραγματευτείτε για μερική επιστροφή χρημάτων.
 • Εάν υπάρχει πολιτική επιστροφής, χρησιμοποιήστε την. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να προκληθούν περισσότερα έξοδα αποστολής από την πραγματική τιμή αντικειμένου, εάν το επιστρέψετε στην Κίνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το κόστος αποστολής δεν μπορεί να επιστραφεί.

Πώς να ξεκινήσετε με το AliExpress Dropshipping

Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν χιλιάδες προμηθευτές στο AliExpress. Σε αυτό το βαθμό, είναι αρκετά εύκολο να πάρετε μια θέση που λειτουργεί καλά στην αγορά. Εάν ένα προϊόν δεν πραγματοποιεί σημαντικές πωλήσεις, μπορείτε επίσης να το απορρίψετε από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να φορτώσετε νέα προϊόντα. Έτσι, εάν δεν έχετε μια συγκεκριμένη ιδέα για το τι να πουλήσετε, μην πανικοβληθείτε καθόλου. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να έχετε απογραφή εκ των προτέρων, υπάρχει αρκετός χώρος για να κάνετε προσαρμογές για να προσγειωθείτε στο κερδισμένο προϊόν.

Υποθέτω ότι έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υπό έλεγχο. Εάν όχι, αρέσουν οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify, BigCommerce, 3dcart or WooCommerce μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε το δεξί πόδι. Μπορείτε να ξεκινήσετε το βασικό πρόγραμμα που κοστίζει περίπου 29 $ το μήνα και να αναβαθμίσετε καθώς η επιχείρησή σας κλιμακώνεται σε μεγαλύτερα ύψη.

Λοιπόν, πού έρχεται το AliExpress στο κεντρικό στάδιο;

Καλή ερώτηση.

AliExpress σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητήσετε τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές. Πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία με ακρίβεια, καθώς υπάρχουν πολλά καταστήματα λιανικής που παρουσιάζονται ως χονδρέμποροι. Πρέπει να διατηρήσετε το γεγονός ότι η αγορά από έναν συνάδελφο λιανοπωλητή σίγουρα θα σας περιορίσει από τον καθορισμό τιμών που θα μετατρέψουν τους επισκέπτες σε αγοραστές. Με λίγα λόγια, αυτό μειώνει το περιθώριο κέρδους / τα κέρδη σας.

Όντας μυστικό για τις λειτουργίες του Oberlo, τίποτα δεν πρέπει να ακούγεται πλέον μυστηριώδες. Λοιπόν, αν θέλετε καλύτερα αποτελέσματα, Shopify σας επιτρέπει να ενσωματώσετε εύκολα τον λογαριασμό σας με το Obelro σε λίγα λεπτά. Κάνει το μεγαλύτερο μέρος της χειροκίνητης εργασίας για εσάς. Μόλις τα δύο συγχρονιστούν, μπορείτε να εισαγάγετε προϊόντα απρόσκοπτα από το AliExpress στο κατάστημά σας.

Δεν είστε ακόμα πεπεισμένοι; Επιτρέψτε μου να εξηγήσω περαιτέρω.

Θυμηθείτε, πρέπει να εισαγάγετε ένα προϊόν μαζί με την περιγραφή του και όλες τις διαθέσιμες παραλλαγές. Ο Oberlo κάνει μια τέλεια και άψογη δουλειά, χωρίς να σας επιτρέπει να μετακινήσετε έναν μυ. Ενώ η όλη διαδικασία του να πρέπει να ορίσετε νέες τιμές για όλα τα προϊόντα σας μπορεί να φαίνεται νευρική, αυτή η εφαρμογή ενημερώνει όλα όσα αλλάζει ο προμηθευτής σε πραγματικό χρόνο.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν περισσότερα.

Μόλις ο προμηθευτής σας αποστείλει μια παραγγελία, Oberlo σας βοηθά να στείλετε έναν κώδικα παρακολούθησης στους πελάτες σας εγκαίρως. Με κάθε ακρίβεια, όταν ένας πελάτης υποβάλει μια παραγγελία από το κατάστημά σας, τότε θα επικοινωνήσετε με τον προμηθευτή σας από την ALiExpress για να στείλετε το παραγγελθέν προϊόν απευθείας στον αγοραστή.

Ως διαδικτυακός λιανοπωλητής, το κέρδος σας είναι πάντα σε τάξη, καθώς θα πουλάτε προϊόντα σε λιανική τιμή, αλλά πληρώνετε στον προμηθευτή σας τη χονδρική τιμή. Παίρνετε στο σπίτι μια θετική διαφορά. καλό κέρδος. Το AliEpxress παρουσιάζεται ως μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση επειδή δεν υπάρχουν προηγούμενες χρεώσεις που πρέπει να πληρώσετε πριν ξεκινήσετε dropshipping από την πλατφόρμα του.

Υποθέτοντας ότι έχετε τώρα μια γενική ιδέα για το πώς το AliExpress dropshipping Το μοντέλο λειτουργεί, αυτό το μέρος προσπαθεί να απαντήσει σε δύο κοινά ερωτήματα στα οποία ίσως χρειαστείτε απαντήσεις.

AliExpress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τι γίνεται λοιπόν αν δεν θέλω να γνωρίζουν οι πελάτες μου ότι έχω αποστείλει τα προϊόντα από το AliExpress;

Οι περισσότεροι προμηθευτές στο AliExpress βρίσκονται σε αυτό το παιχνίδι εδώ και αρκετά χρόνια. Ξέρουν ακριβώς πώς dropshipping το μοντέλο λειτουργεί. Αν ναι wish, μπορείτε να δώσετε εντολή σε έναν προμηθευτή να μην συμπεριλάβει απόδειξη στη συσκευασία. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα από αυτά δεν περιλαμβάνουν διαφημιστικά ένθετα, καθώς γνωρίζουν ότι ενδέχεται να αποστέλλετε το προϊόν σε έναν πελάτη.

Εάν αισθάνεστε ότι αυτό δεν είναι αποφασιστικό μέτρο, μπορείτε να βασιστείτε στην premium αποστολή AliExpress. Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να κάνετε προσαρμοσμένη συσκευασία για όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, ενδέχεται να προκύψουν κάποια επιπλέον έξοδα. Μην ανησυχείτε όμως. Μπορείτε να αυξήσετε αυτά τα έξοδα στην τιμή αγοράς. Αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Για να είμαστε στο σωστό δρόμο, θα εξετάσουμε λεπτομέρειες σχετικά με την premium αποστολή AliExpress σε λίγη στιγμή. Εκτός από αυτήν την υπηρεσία, υπάρχουν και άλλες καθολικές υπηρεσίες εκπλήρωσης παραγγελιών που μπορούν να σας βοηθήσουν με το ίδιο.

Οι ομοίοι του Shipbob, Πλοίο, Σίπμονκκαι Shipstation Προσφέρετε υπηρεσίες συσκευασίας, επισήμανσης και αποθήκης, εάν θέλετε να είστε λίγο προσεκτικοί σχετικά με την επεξεργασία και την παράδοση παραγγελιών. Εάν θέλετε να επισημάνετε όλα τα προϊόντα έτσι ώστε να φέρουν το λογότυπο του καταστήματός σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος εάν ενσωματώσετε ειδικούς στις απαιτήσεις logistics. Πάνω απ ‘όλα, τα προϊόντα δεν έχουν καμία επωνυμία AliExpress σε αυτά.

Τι πρέπει να κάνω εάν η αποστολή του AliEpress διαρκεί περισσότερο από ό, τι περιμένουν οι πελάτες μου;

Αυτό διαφέρει από τον έναν πελάτη στον άλλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να προσέχετε τη διάρκεια αποστολής. Εάν χρειάζεται για πάντα για να φτάσουν τα προϊόντα στους πελάτες σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ενδέχεται, δυστυχώς, να προσελκύσει πολύ άσχημες κριτικές. Κανείς wishείναι ένα τέτοιο μειονέκτημα να συμβεί. Πριν από οτιδήποτε άλλο, είναι wise, για να δοκιμάσετε πρώτα το κανονικό AliExpress και να δείτε πώς πάνε όλα.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα πρέπει να περιλαμβάνει ευέλικτες πολιτικές αποστολής που λειτουργούν και για τα δύο μέρη (εσείς και ο αγοραστής) σε μια συναλλαγή.

Συμβουλές για αγοραστές AliExpress

Δυναμική αποστολής

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τους πωλητές που προσφέρουν δωρεάν αποστολή είναι ότι το προϊόν σας μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο για να φτάσει στο κατώφλι σας. Συνήθως, μπορεί να διαρκέσει ένα μήνα ή και περισσότερο. Στη χειρότερη περίπτωση; τα αντικείμενά σας ενδέχεται να χαθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εάν βασίζεστε σε αμφίβολες υπηρεσίες μεταφορέων.

Στην πραγματικότητα, η επίσημη σελίδα στο AliExpress υποδηλώνει μια πρόχειρη εκτίμηση του χρόνου παράδοσης να κυμαίνεται μεταξύ 20-60 ημερών. Ίσως αυτό να ακούγεται λίγο μακριά, καθώς δεν θα θέλατε να περιμένετε τόσο πολύ. Παράλληλα, η δωρεάν αποστολή είναι λίγο αργή όσον αφορά την παρακολούθηση αντικειμένων. Συνήθως δεν σας δίνουν τον αριθμό παρακολούθησης αμέσως, καθώς τα αντικείμενα που αγοράστηκαν ενδέχεται να μην αποσταλούν μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Ακολουθεί μια συμβουλή που πρέπει να αποκτήσετε.

Εάν δεν λάβετε έναν αριθμό παρακολούθησης, ας πούμε εντός 7 εργάσιμων ημερών, είναι συνετό να επικοινωνήσετε με τον πωλητή και να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τον ίδιο. Συνήθως, η κατάσταση του δέματος υποδεικνύει μια σειρά από ζωτικής σημασίας λεπτομέρειες. Πρέπει να δώσετε με ακρίβειαformatγια να αποφευχθούν κάθε είδους αποκλίσεις. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να δώσετε λάθος διεύθυνση παράδοσης, καθώς αυτό αφορά ολόκληρη τη διαδικασία εφοδιαστικής.

Όσο για σήμερα, AliExpress επιτρέπει στον αγοραστή να υποβάλει επίσημη αξίωση μη παράδοσης μόνο αφού έχει εξαντληθεί ο μέγιστος χρόνος παράδοσης. Στα χαρτιά, συνήθως είναι 10 ημέρες. Με αυτόν τον τρόπο, θα δικαιούστε να λάβετε επιστροφή χρημάτων, εφόσον μπορείτε να υποστηρίξετε έγκυρα τη διαφωνία σας.

Από την άλλη πλευρά, μοιάζει με μια επικίνδυνη υπόθεση, ιδιαίτερα αν έχετε αγοράσει ένα ακριβό προϊόν. Για να αποφύγετε κάθε είδους απογοήτευση, θα συνιστούσα να θυσιάσετε λίγα δολάρια για να πληρώσετε για μια ταχύτερη μέθοδο αποστολής που συχνά περιλαμβάνει εφικτές υπηρεσίες παρακολούθησης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει περίπου δύο εβδομάδες.

Premium Αποστολή AliExpress

Αυτή η υπηρεσία έχει περισσότερα να δώσει από την τυπική με πολλούς τρόπους. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει αποδειχθεί ότι είναι μια ταχύτερη λύση αποστολής. Εδώ είναι μια γρήγορη αποποίηση ευθυνών. Η αποστολή AliExpress Premium είναι ακριβή. καλύτερα να στηριχτείτε για αυτό.

Κατά μέσο όρο, η αποστολή χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία διαρκεί 3-10 εργάσιμες ημέρες. Φυσικά, ο αριθμός των ημερών εξαρτάται από το πού βρίσκεται η αποθήκη αποστολής των προϊόντων σας.

Αυτή η υπηρεσία σάς επιτρέπει να εντοπίσετε το πακέτο σας από διάφορες τοποθεσίες.

Μέθοδος πληρωμής

Δυστυχώς, AliExpress δεν δέχεται PayPal ή ελέγχει συναλλαγές για πληρωμή παραγγελιών (εκτός από μερικούς πωλητές). Από αυτήν την άποψη, πρέπει να έχετε μια πιστωτική κάρτα υπό έλεγχο. Από τη φωτεινή πλευρά, το AliExpress δέχεται όλες τις μεγάλες κάρτες όπως MasterCard, Visa, Maestro και τα παρόμοια.

Εάν κάνετε περαιτέρω απορίες, θα συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένοι πωλητές επιτρέπουν συναλλαγές PayPal. Επίσης, υπάρχει το AliPay που αποτελεί την τέλεια λύση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε.

Ειδοποίηση για απάτη

Όπως και άλλοι γίγαντες λιανικής, το AliExpress είναι επιρρεπές σε δόλιες δραστηριότητες. Σε μια προσπάθεια μετριασμού της παραπάνω απειλής, το AliExpress διαθέτει μια πλατφόρμα ασφαλών πληρωμών που ονομάζεται AliPay, η οποία προσπαθεί να διατηρήσει ένα ασφαλές περιβάλλον κατά τη συναλλαγή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Δεδομένου ότι είναι αρκετά δύσκολο να διακρίνεις μεταξύ ενός γνήσιου εμπόρου και ενός απατεώνα, παρακάτω είναι ένας δείκτης που πρέπει να κατανοήσεις για να γνωρίζεις εύκολα τυχόν κόκκινες ειδοποιήσεις.

Μην πέφτετε αντικείμενα των οποίων οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Πρέπει να κάνετε τη δική σας επιμέλεια για να μιλήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε λίγη έρευνα ελέγχοντας πόσο κοστίζει το ίδιο προϊόν από άλλους ιστότοπους. Όσον αφορά την τιμολόγηση ολόκληρου του προϊόντος, εάν η προσφορά είναι πολύ καλή, καλύτερα να την απορρίψετε. Όχι περισσότερο, όχι λιγότερο.

Οι περισσότεροι ανέντιμοι πωλητές στο AliExpress, πωλούν συχνά επώνυμα προϊόντα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Δεν περιμένετε μια νόμιμη τσάντα Gucci να κοστίζει 5 $, το λιγότερο. Αντίθετα, εάν είναι προϊόν χωρίς επωνυμία, αυτό δεν πρέπει να είναι πολύ ανησυχητικό.

Ρίξτε μια ματιά στα σχόλια του πωλητή

Πόσες φορές χρειάστηκε να δείτε μια κριτική πριν δοκιμάσετε ένα προϊόν με τις τσέπες σας; Υποθέτω μερικές εκατοντάδες φορές. Εάν είστε ένοχοι για τα παραπάνω, μην διστάσετε να δείτε πρώτα τις αξιολογήσεις του πωλητή. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να υιοθετήσετε αυτό το προληπτικό μέτρο ως ένα τελετουργικό για την υπόλοιπη εμπειρία διαδικτυακών αγορών σας στο AliExpress.

Οι καλές βαθμολογίες είναι ένα καλό σημάδι ότι πρόκειται να αγοράσετε ένα αυθεντικό προϊόν. Και το αντίθετο ισχύει στην πραγματικότητα. Τόσο απλό. Είναι απολύτως λογικό να κρίνουμε την ποιότητα του προϊόντος έχοντας μια σύντομη επισκόπηση των θετικών σχολίων. Με άλλα λόγια, αυτό το είδος δίνει μια σαφή και περίπλοκη απεικόνιση του είδους της ποιότητας και της παροχής υπηρεσιών που πρέπει να περιμένετε.

Σχετίζεται στενά με τα παραπάνω, αυξάνει πάντα την εμπιστοσύνη σας ως αγοραστής, εάν αγοράζετε προϊόντα από αναγνωρισμένους πωλητές. Επί AliExpress, μπορείτε πραγματικά να δείτε τον αριθμό των ετών κατά τα οποία ο πωλητής ήταν επιτυχώς μέλος. Εάν το ηλεκτρονικό κατάστημα του πωλητή υπάρχει στο AliExpress για μερικά χρόνια, αυτό θα μπορούσε πιθανώς να είναι ένα πράσινο φως. Ακριβώς αυτό που πρέπει να ψάχνετε.

Στο ίδιο πνεύμα, υπάρχει θετική ανατροφοδότηση από τους αγοραστές που εξηγεί την απόδοση του πωλητή όσον αφορά την ταχύτητα αποστολής, την επικοινωνία και πόσο καλή αντιστοιχεί το παραγγελθέν στοιχείο ή αν θέλετε, αντιστοιχεί στην εικονική περιγραφή. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για αυτούς τους πωλητές είναι καλές βαθμολογίες. Εάν ήσασταν σε ένα τέτοιο πλαίσιο (παπούτσια πωλητών), θα λαχταρούσατε ακούραστα το ίδιο. Δεν είναι αυτή η αλήθεια του θέματος; Θα πάρω ναι για απάντηση.

Ελέγξτε την περιγραφή του προϊόντος

Δεν είναι ένα ασήμαντο βήμα, όπως μπορεί να νομίζετε. Για να πούμε την αλήθεια, αυτό θα πρέπει να είναι το σημείο εκκίνησης πριν προχωρήσετε στο checkout page. Πράγματι, μπορεί να βρεθείτε σε σταυροδρόμι κατά την υποβολή αίτησης επιστροφής χρημάτων ή επιστροφής, εάν δεν ελέγχατε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος.

Επιτρέψτε μου να απεικονίσω.

Εάν αγοράζετε κινητό τηλέφωνο από AliExpress χωρίς να διαβάσετε την περιγραφή του προϊόντος που προσδιορίζει το gadget ως γενικό, δεν έχετε κανένα απολύτως λόγο να προβείτε σε αξίωση εάν το μόνο που θέλετε ήταν μια πρωτότυπη έκδοση του ίδιου.

Ο πωλητής, από την άλλη πλευρά, χρησιμοποιεί αυτήν την ενότητα για να φέρει στο φως τις προδιαγραφές του προϊόντος, την ποιότητα, τη συμβατότητα και όλα τα ειδικά χαρακτηριστικά του. Επιστροφή στην περίπτωσή μας στο σημείο? ως αγοραστής, θα μπορείτε να μάθετε αν ένα ηλεκτρονικό είναι κλώνος ή ένα αξιόπιστο και αυθεντικό προϊόν από τον αρχικό κατασκευαστή.

Ρίξτε μια ματιά σε τι εγγυάται ο πωλητής

Το τελευταίο πράγμα που θα έκανες wish να συμβεί θα γίνει απάτη στο διαδίκτυο. Η AliExpress γνωρίζει από καρδιάς ότι οι πωλητές, ειδικά εκείνοι που ασχολούνται με προϊόντα των οποίων οι τιμές είναι υψηλές, πρέπει να παρέχουν στους αγοραστές μια διαβεβαίωση ότι είναι γνήσια και εμπορεύσιμης ποιότητας.

Είναι λίγο τρελό να πληρώνετε για ένα iPhone που δεν διαθέτει εγγυημένη γνήσια ετικέτα. Λοιπόν, μερικές φορές μπορείτε να επιβεβαιώσετε όλα τα παραπάνω στη λίστα ελέγχου σας και να πάρετε μια πρώτη προσφορά. Εάν συμβεί αυτό, όπως λαμβάνετε ένα ψεύτικο τηλέφωνο, η AliExpress υποστηρίζει ότι ο αγοραστής θα λάβει πλήρη επιστροφή χρημάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής. Σε μεγάλη αφθονία, αυτό ακούγεται σαν μια ευχάριστη ανακούφιση για όλους τους αγοραστές που είναι επιρρεπείς σε τέτοιες ευπάθειες.

Προστασία αγοραστή και επίλυση διαφορών

aliexpress buyer protection

Ώστε να αναρωτηθείτε. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό στο AliExpress; Η εταιρεία έχει μια περίπλοκη διαδικασία που καθορίζει όλα τα σημεία της διαδικασίας υποβολής διαφοράς.

Αλλά εδώ είναι το αλίευμα.

Πριν από οτιδήποτε, πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τον πωλητή και να τον εκδώσετε με αρχικό αίτημα διαφωνίας. Δεν είναι τίποτα περίπλοκο. Δεν χρειάζεται να σπάσετε το κεφάλι σας για αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε να υποβάλετε την αξίωσή σας επίσημα στο AliExpress τρεις ημέρες αργότερα.

Ποιο είναι λοιπόν το σημείο να επικοινωνήσετε πρώτα με τον πωλητή; Λοιπόν, είναι σωστό να επιλύσει ζητήματα που σχετίζονται με την ποιότητα του προϊόντος ή την παράδοση φιλικά μέσω αποτελεσματικής επικοινωνίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε μια καλή σχέση με τον πωλητή, αλλά ταυτόχρονα να επιδιορθώσετε προβλήματα με τα οποία δεν είστε ικανοποιημένοι. Μερικές φορές, είναι πολύ καλύτερο να αποφύγετε τη μπερδεμένη διαδικασία αντιστροφής χρέωσης.

Εάν τα παραπάνω δεν ακούγονται εύκαμπτα, AliExpress σας δίνει μια ρεαλιστική πλατφόρμα για να ανοίξετε μια διαφωνία, σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι οι προσπάθειες για την επίλυση των προβλημάτων καταρρέουν.

Και για ποιους λόγους μπορώ να υποβάλω διαφορά; Για τους περισσότερους αγοραστές, η ιστορία είναι πάντα ότι η παραγγελία δεν παραδόθηκε εντός της καθορισμένης ημερομηνίας. Εάν ο χρόνος παράδοσης υπερβαίνει τις 60 ημέρες που είναι το μέγιστο, μπορείτε να υποβάλετε έγκυρα ένα παράπονο. Πρέπει να το παραδεχτούμε. αυτό είναι ένα τέτοιο σπάσιμο από την πλευρά του αγοραστή.

Σε ισότιμη βάση, η AliExpress καλωσορίζει οποιαδήποτε διαφωνία, εάν ληφθεί μια παραγγελία σε αναστατωμένη κατάσταση. Υπάρχουν μερικές θεραπείες για να προσκολληθείτε. Αυτό βασίζεται στην υπόθεση ότι μπορείτε να δηλώσετε ρητά όλα τα θέματα που δεν σας ικανοποιούν. Συνήθως, αυτό γίνεται συμπληρώνοντας μια απαιτούμενη φόρμα. Εάν η αξίωσή σας περάσει από αυτήν τη δοκιμή, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση της παραγγελίας, να ζητήσετε μερική ή πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τι συμβαίνει λοιπόν μετά την υποβολή της φόρμας διαφωνίας; Ο πωλητής έχει 15 ημέρες για να απαντήσει και να βρει μια λύση. Εάν λήξει αυτό το χρονικό πλαίσιο και δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, το AliExpress παίρνει τον ταύρο από τα κέρατά του.

Τι γίνεται με τις επιστροφές χρημάτων και τις επιστροφές;

Για να ξεκινήσετε, είναι προς το συμφέρον σας να σημειώσετε ότι το AliExpress δεν εγκρίνει πλήρη επιστροφή χρημάτων βάσει αυτών των δύο σεναρίων.

 • Δεν λάβατε την παραγγελία σας λόγω περιστάσεων υπό τον έλεγχό σας. Ας πούμε, για παράδειγμα, δώσατε τη λανθασμένη διεύθυνση αποστολής.
 • Η παραγγελία σας δεν παραδόθηκε λόγω παραγόντων που υπερβαίνουν την εποπτεία του πωλητή. Ίσως τα εμπορεύματα παρακρατούνται από την τοπική τελωνειακή αρχή. Η λογική συλλογιστική υποστηρίζει το γεγονός ότι ο πωλητής δεν έχει απολύτως καμία σχέση με αυτό το σενάριο.

Αν θέλουμε να συγκρίνουμε αυτήν την πλατφόρμα με άλλες αγορές, η μικρή διαφορά με το AliExpress είναι ότι μπορείτε να υποβάλετε μόνο μια διαφορά ανά παραγγελία για να λάβετε επιστροφή χρημάτων ή να επιστρέψετε το προϊόν. Πιστέψτε με όταν λέω ότι είναι για το δικό σας καλό. Είναι πιο εύκολο να συλλέξετε όλα τα γεγονότα και να υποστηρίξετε την αξίωσή σας μέσω συγκεκριμένης παραγγελίας. Δεδομένου ότι έχουμε αναφέρει τους όρους στους οποίους μπορείτε να περιστρέψετε κατά την υποβολή αίτησης επιστροφής χρημάτων ή επιστροφής, πρέπει να είστε ενεργός σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που συνοδεύει κάθε επιθυμητή θεραπεία.

Ας προχωρήσουμε με ακρίβεια στους όρους αποστολής. Ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος, ο πωλητής ενδέχεται να συμφωνήσει να διευθετήσει τα έξοδα αποστολής αφού συμφωνήσετε με την επιστροφή του προϊόντος. Δεδομένου ότι πρέπει πρώτα να πληρώσετε για την αποστολή επιστροφής πριν από την αποστολή του δέματος, κάντε διευκρινίσεις σχετικά με το πώς ο πωλητής θα σας αποζημιώσει για τα έξοδα αποστολής.

Είναι πολύ συναρπαστικό AliExpress έχει πρόβλεψη για επιστροφές εσωτερικού. Οι πωλητές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως μέσο για να αντιμετωπίσουν τις επιστροφές τοπικά. Αυτή η πρωτοποριακή θεραπεία είναι κατάλληλη για όλους τους αγοραστές, υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν το κάνουν wish για επιστροφή, δεν χρησιμοποιείται και τυλίγεται στην αρχική συσκευασία.

Αλλά περίμενε. Τι εννοούν με αυτό;

Τα αντικείμενα που δεν είναι σφραγισμένα στην αρχική συσκευασία δεν μπορούν να μεταπωληθούν σε άλλο αγοραστή, καθιστώντας τα ακατάλληλα για την πολιτική επιστροφής.

Πλεονεκτήματα της αγοράς στο AliExpress

 • Έχει προϊόντα σε χαμηλές τιμές
 • Δωρεάν αποστολή για τα περισσότερα προϊόντα
 • Ασφαλείς τρόποι πληρωμής
 • Αποτελεσματική προστασία αγοραστή

Και τα μειονεκτήματα;

 • Τα προϊόντα που παρέχονται με δωρεάν αποστολή ενδέχεται να χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στον αγοραστή
 • Δεν δέχονται όλοι οι πωλητές το PayPal
 • Ορισμένοι πωλητές ενδέχεται να χρειαστούν λίγες μέρες πριν αποστείλουν την παραγγελία σας στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ασφαλές να αγοράσετε στο AliExpress;

Το AliExpress δεν είναι ένα μεμονωμένο κατάστημα, είναι μια διαδικτυακή αγορά. Αυτό σημαίνει ότι όπως και στο eBay, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι κάθε πωλητής θα είναι 100% αξιόπιστος. Εάν αφιερώσετε χρόνο για να αναζητήσετε προϊόντα AliExpress για να βρείτε έναν πωλητή που φαίνεται αξιόπιστος, ενδέχεται να είστε σε θέση να σώσετε τον εαυτό σας από μια απάτη. Η προσεκτική δέουσα επιμέλεια με τα προϊόντα που προσφέρει το AliExpress μπορεί επίσης να μειώσει τους χρόνους αποστολής. Θυμηθείτε, θα έχετε λιγότερα δικαιώματα για να προστατευτείτε από ζητήματα προϊόντων όταν αγοράζετε από το εξωτερικό.

Γιατί το AliExpress είναι τόσο φτηνό;

Το AliExpress είναι φθηνό επειδή αγοράζετε από άλλες εταιρείες στο εξωτερικό που ενδέχεται να μην ξοδεύουν τόσο πολύ για εργασία και υλικά. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν επίσης να αγοράσουν προϊόντα χονδρικής, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε πολλά είδη χύμα με χαμηλότερο χρηματικό ποσό. Δυστυχώς, το γεγονός ότι οποιοσδήποτε μπορεί να πουλήσει στον ιστότοπο δεν κάνει πάντα το AliExpress ασφαλές. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία υποστήριξη πελατών πέρα ​​από αυτό που παρέχουν οι πάροχοι πωλητών.

Το AliExpress πωλεί Fake Stuff;

Εάν αναρωτιέστε “Είναι το AliExpress ασφαλές από την άποψη της νομιμότητας;” για άλλη μια φορά, πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για κάθε έναdiviδιπλός πωλητής. Οι περισσότεροι από τους προμηθευτές που καταγράφουν τα προϊόντα τους σε αυτήν την πλατφόρμα θα είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων όπως εσείς. Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά κακά μήλα στην πλατφόρμα. Θυμηθείτε ότι η αγορά πλαστών αντικειμένων από μια διαδικτυακή αγορά μπορεί να σας φέρει σε μπελάδες, καθώς και ο πωλητής των αντικειμένων. Γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια κατά την αγορά από επιχείρηση σε επιχείρηση.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε μια πιστωτική κάρτα στο AliExpress;

Οι πιστωτικές κάρτες μπορούν μερικές φορές να σας προσφέρουν περισσότερη προστασία. Ωστόσο, οι διεθνείς αγοραστές δεν θα έχουν τόσα δικαιώματα όσο οι άνθρωποι που αγοράζουν τοπικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Να θυμάστε όταν ψωνίζετε στο AliExpress για πρώτη φορά, εναπόκειται σε εσάς να διασφαλίσετε ότι λαμβάνετε το σωστό ποσό προστασίας πληρωμής. Το AliExpress μπορεί να χρησιμοποιήσει μια υπηρεσία πληρωμών μεσεγγύησης που σημαίνει ότι στέλνετε τα μετρητά που οφείλονται στην εταιρεία μόνο μετά από μια επιτυχημένη αποστολή. Εάν εξετάζετε τις διαφορές μεταξύ Alibaba εναντίον AliExpress, να θυμάστε ότι οι πιστωτικές κάρτες δεν είναι πάντα διαθέσιμες και για τα δύο.

Το Aliexpress εξακολουθεί να είναι αξιόπιστο;

Εάν δημιουργείτε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στο διαδίκτυο και χρειάζεστε πρόσβαση σε προϊόντα και προμήθειες σε μια μικρή τιμή, το AliExpress μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Δυστυχώς, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτή η πλατφόρμα δεν είναι πάντα αξιόπιστη. Ανάλογα με τους προμηθευτές που επιλέγετε από το AliExpress.com, θα μπορούσατε να περιμένετε να φτάσει μια αποστολή για εβδομάδες, ακόμη και μήνες. Δεν υπάρχουν πάντα τόσες πολλές προστασίες στις πληρωμές με το AliExpress όσο θα έχετε και αλλού.

Πώς λειτουργεί το AliExpress;

Το AliExpress είναι ουσιαστικά μια αγορά όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να παραθέσουν προϊόντα για πώληση σε άλλες επιχειρήσεις. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ δύο εταιρειών στο AliExpress αποτελούν ευθύνη αυτών των εμπορικών σημάτων. Το AliExpress δεν προσφέρει υποστήριξη πελατών και επιπλέον βοήθεια για να σας κάνει να αισθάνεστε σίγουροι. Πρέπει να δουλέψετε για να βρείτε έναν αξιόπιστο προμηθευτή για τα προϊόντα σας και να βρείτε τους καλύτερους δυνατούς χρόνους αποστολής.

Ολοκληρώνοντας

Με έναν φαινομενικό τρόπο, AliExpress κάνει την εμπειρία αγορών σας στο διαδίκτυο ευέλικτη και εύκολη. Είναι ένας δροσερός ιστότοπος με εκπληκτικές προσφορές που δεν είναι μόνο φθηνές και χαρούμενες αλλά και υψηλής ποιότητας.

Η αγορά ενός προϊόντος από το AliExpress είναι εξαιρετικά εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να σημειώσετε όλες τις παραβιάσεις που συζητήσαμε παραπάνω. Εξοπλίστε τον εαυτό σας με την πιο εφαρμόσιμη λύση πληρωμής, κάντε λίγα πράγματα σχετικά με το ιστορικό του πωλητή και είστε έτοιμοι.

Αντικειμενικά μιλώντας, ο αγοραστής πρέπει να κάνει απλώς το ελάχιστο. Το AliExpress εκτελείται με τον πιο ανεπιτήδευτο τρόπο, αφήνοντας τον αγοραστή να αντεπεξέλθει στις ανάγκες τουformatπριν κάνετε μια αγορά. Δεν μπορείτε ποτέ να πάτε στραβά με το AiExpress, εφόσον δεν είστε άγνωστοι στην περιγραφή του προϊόντος, τη βαθμολογία του πωλητή (θετικά σχόλια) και έχετε να κάνετε με μια σταθερή μέθοδο αποστολής.

Εάν τα πράγματα πάνε νότια, μπορείτε να εγείρετε μια διαφωνία και να αναζητήσετε όλες τις διαθέσιμες λύσεις με τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης του AliExpress. Σανwise, το AliExpress καθιστά στοιχειώδη την επιχειρηματική δραστηριότητα όσον αφορά την καταχώριση των προϊόντων σας στη σελίδα του ή dropshipping ανησυχεί.

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, δεν υπάρχει χώρος για έναν αγοραστή να αναπτύξει σκεπτικισμό όσον αφορά την αγορά αντικειμένων από το AliExpress. Παρά την επικράτηση των αντιπάλων της, εξακολουθεί να είναι ένας ανθεκτικός και αξιόπιστος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου αυτήν τη στιγμή.

Δείτε επίσης:        

Αγορές Από Κίνα Χωρίς τελωνείο | Τρόποι Αποστολής απόλυτος οδηγός

Πηγή : www.ecommerce-platforms.com

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.