Connect with us

Business

Πως να βγάλεις λεφτά από το YouTube το 2023

3645615 How Earn Money YouTube Channel

Αν θέλεις να βγάλεις λεφτά από το YouTube δημιουργώντας και ανεβάζοντας τα δικά σου βίντεο, τότε μέσα από αυτό τον οδηγό θα δεις τους πιο γνωστούς τρόπους για να ξεκινήσεις.

λεφτά από το YouTube

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βγάλεις λεφτά από το YouTube – ή καλύτερα, από τα βίντεο που θα ανεβάζεις στην πλατφόρμα. Οι YouTubers θεωρούνται αυτή την στιγμή ως οι “celebrities” του διαδικτυακού κόσμου, με εκατομμύρια ανθρώπους να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να κερδίσουν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Αν θέλεις να ακολουθήσεις τα βήματα τους, τότε μέσα από αυτό το άρθρο θα βρεις όλους τους τρόπους με τους οποίους βγάζουν χρήματα οι YouTubers στη σήμερον ημέρα.

Αν και σε αυτό το άρθρο δεν θα εστιάσω στα βήματα που απαιτούνται για να ξεκινήσεις, φαντάζομαι πως έχεις βρει ήδη μια ιδέα για το τι θα περιλαμβάνει το περιεχόμενο των βίντεο σου και έχεις δημιουργήσει ήδη ένα vlogging Κανάλι στο YouTube. Τα καλά νέα είναι πως μπορείς να ανεβάζεις οτιδήποτε θέλεις, από μαθήματα και οδηγίες, ψυχαγωγία ή τέχνες, αξιολογήσεις υπηρεσιών ή προϊόντων, μέχρι και το σκυλί ή το γατί σου. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια καλή ονομασία, ένα βασικό εξοπλισμό και ένα email για την εγγραφή σου.

Πως να βγάλεις λεφτά από το YouTube

Όπως οι bloggers και οι podcasters, έτσι και οι vloggers χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους ώστε να βγάλουν χρήματα από το περιεχόμενο τους. Αν και μπορείς να ξεκινήσεις ενεργοποιώντας απλά τις παραδοσιακές διαφημίσεις της Google (περισσότερα γι ‘αυτό παρακάτω), στην πραγματικότητα οι vloggers βγάζουν λεφτά από διαφορετικά μέσα και όχι μόνο από μια εταιρεία.

Αν και δεν είναι απαραίτητο προφανώς να χρησιμοποιείς όλους τους τρόπους για να βγάλεις λεφτά από το YouTube, συνδυάζοντας μερικούς μεταξύ τους θα σε βοηθήσει αρκετά ώστε να έχεις πολλαπλές πηγές εισοδήματος. Επέλεξε λοιπόν τους τρόπους που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σου και εστίασε σε ένα δυναμικό ξεκίνημα.

1. Κάνε εγγραφή στο YouTube Partner Program

Το YouTube Partner Program (ελλ: Πρόγραμμα Συνεργατών YouTube) είναι η πρώτη πηγή εισοδήματος που θα ανακαλύψεις ως YouTuber. Με το που εγγραφείς, η Google θα εμφανίζει διαφημίσεις στα βίντεο σου, από τις οποίες θα λαμβάνεις ένα ποσοστό χρημάτων κάθε μήνα, και εφόσον το ελάχιστο ποσό φτάσει τα 70,00€.

Για να μπορέσεις όμως να εγγραφείς στο Πρόγραμμα Συνεργατών του YouTube, θα πρέπει πρώτα να έχεις συνολικά 1,000 εγγεγραμμένους subscribers στο Κανάλι σου, καθώς επίσης και 4,000 ώρες προβολών στα βίντεο σου τους τελευταίους 12 μήνες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος ώστε να παρακάμψεις αυτή την πολιτική, οπότε το ανέβασμα περιεχομένου στην πλατφόρμα για το πρώτο διάστημα θα είναι χωρίς δικές σου διαφημίσεις.

Για να ενεργοποιήσεις τις διαφημίσεις στα βίντεο σου ή να δεις πόσοι subscribers ή ώρες προβολών απομένουν ακόμα για το Κανάλι σου ώστε να μπορέσεις να εγγραφείς στο πρόγραμμα συνεργατών, ακολούησε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάνε σύνδεση στο YouTube λογαριασμό σου.
  2. Κάνε κλικ στο εικονίδιο σου τέρμα επάνω δεξιά.
  3. Κάνε κλικ στην επιλογή YouTube Studio.
  4. Από το αριστερό πλαϊνό μενού, κάνε κλικ στην επιλογή Εισόδημα.
  5. Διάβασε και αποδέξου τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του προγράμματος.
  6. Δημιούργησε έναν λογαριασμό στην Google AdSense ή πρόσθεσε το Κανάλι σου στον υπάρχον λογαριασμό σου (αν είσαι blogger και βγάζεις ήδη χρήματα).

Μόλις ολοκληρώσεις την παραπάνω διαδικασία, στη συνέχεια μέσα από τη σελίδα “Στατιστικά” στο YouTube Studio θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς τα λεφτά που βγάζεις από τα βίντεο σου στην πλατφόρμα.

2. Ενεργοποίησε το YouTube Membership

λεφτά από το YouTube

Εφόσον το Κανάλι σου πληροί όλες τις προϋποθέσεις και έχεις εγγραφεί στο Πρόγραμμα Συνεργατών του YouTube, τότε η πλατφόρμα θα σου επιτρέψει να ενεργοποιήσεις και το YouTube Membership. Η συγκεκριμένη λειτουργία δίνει την δυνατότητα στους θεατές σου να πληρώνουν ώστε να είναι μέλη στο Κανάλι σου. Ως αντάλλαγμα, μπορούν να λαμβάνουν διάφορα δικά σου πλήρως μορφοποιημένα emoji και badges, καθώς επίσης και πρόσβαση σε live συνομιλία μαζί σου.

Σε αντίθεση ωστόσο με τις παραδοσιακές διαφημίσεις, τις οποίες καλώς ή κακώς τις βλέπουν αναγκαστικά στα βίντεο οι θεατές σου, το YouTube Membership είναι μια λειτουργία η οποία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα σημαντική πηγή εισοδήματος μόνο εάν καταφέρεις να πείσεις το κοινό σου να εγγραφεί. Σίγουρα πάντως θα χρειαστείς ισχυρό και αρκετό περιεχόμενο για να φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Μπορεί επίσης να ακούσεις για το “YouTube Premium“, το οποίο αφορά τους χρήστες που πληρώνουν μηνιαίως στην υπηρεσία για να παρακολουθούν βίντεο χωρίς διαφημίσεις και περισπασμούς. Η εταιρεία διαχωρίζει αυτά τα χρήματα και έτσι οι premium θεατές των βίντεο σου δεν θα παρακολουθούν διαφημίσεις, αλλά το Κανάλι σου θα συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά. Αυτή η υπηρεσία είναι διαφορετική και δεν μπορείς να τη μορφοποιήσεις ή να την αλλάξεις με τον οποιονδήποτε τρόπο, καθώς ενεργοποιείται αυτόματα σε όλα τα Κανάλια.

3. Ασχολήσου με το Affiliate Marketing

Το affiliate marketing είναι μια απ’ τις βασικότερες πηγές εισοδήματος. Το blog που διαβάζεις αυτή την στιγμή, για παράδειγμα, εκτός απ’ τις παραδοσιακές διαφημίσεις που έχει τοποθετημένες σε διάφορα σημεία, ένα μεγάλο ποσοστό των μηνιαίων εσόδων του έρχεται μέσω του affiliate marketing. Κάνοντας εγγραφή σε ορισμένα affiliate δίκτυα, όπως για παράδειγμα στην Linkwise θα έχεις την δυνατότητα να προωθείς διάφορες υπηρεσίες ή προϊόντα που επιλέγεις, λαμβάνοντας ένα ποσοστό των χρημάτων από κάθε επιτυχημένη αγορά.

Τα καλά νέα είναι πως κάθε affiliate δίκτυο σου επιτρέπει να δεις το ποσοστό των χρημάτων που θα λαμβάνεις από κάθε πώληση, προτού ξεκινήσεις να συνεργάζεσαι ή να προωθείς τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μιας εταιρείας. Το affiliate marketing είναι σημαντικό αν θέλεις να βγάλεις λεφτά από το YouTube, καθώς ο αριθμός των πωλήσεων που θα κάνεις δεν έχει όρια ή σταματημό, ενώ ακόμα κι αν ένας χρήστης αποφασίσει να κάνει την αγορά του μερικές ημέρες αργότερα, θα λάβεις και πάλι το ποσοστό που σου αναλογεί χάρη στη χρήση των cookies.

Για να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα ως affiliater, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέξεις τα affiliate δίκτυα που θα χρησιμοποιείς. Στη συνέχεια, κάνε εγγραφή και πρόσθεσε τους μοναδικούς συνδέσμους στις περιγραφές των βίντεο σου. Για παράδειγμα, στις περιγραφές των βίντεο του Inkstory, αναγράφω πάντα από ποια υπηρεσία παίρνω την μουσική και τι εξοπλισμό χρησιμοποιώ για τα βίντεο. Σε όποιον απ’ αυτούς τους συνδέσμους κι αν πατήσεις, είναι όλοι affiliate και λαμβάνω ένα ποσοστό για κάθε αγορά.

4. Συνεργάσου με διαφορετικά brands ως influencer

Ένας άλλος ιδιαίτερα γνωστός τρόπος για να βγάλεις λεφτά από το YouTube είναι με τη συνεργασία άλλων brands. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστεί να έχεις ένα μεγάλο αριθμό subscribers και ώρες προβολών στα βίντεο σου ώστε να μπορέσεις να προσελκύσεις εταιρείες ώστε να διαφημιστούν μέσω του Καναλιού σου. Η διαδικασία δεν είναι επίσης απλή, καθώς με κάθε brand θα έχεις διαφορετική συνεργασία και θα λαμβάνεις διαφορετικό χρηματικό ποσό, ανάλογα με τη συμφωνία που κάνατε.

Θα πετύχεις σε αρκετά βίντεο γνωστών YouTubers να βάζουν μερικών δευτερολέπτων κλιπάκια από υπηρεσίες ή προϊόντα που θέλουν να προωθήσουν στο κοινό τους. Συνήθως, γι ‘αυτά τα δευτερόλεπτα ή λεπτά, λαμβάνουν μια fix πληρωμή, ενώ πολλές φορές αυξάνουν ακόμα περισσότερο το εισόδημα τους καθώς οι σύνδεσμοι είναι affiliate. Αν το YouTube Κανάλι σου γίνει αρκετά γνωστό, τότε οι περισσότερες εταιρείες θα σε βρίσκουν αυτές, χωρίς να χρειάζεται να τις προσελκύεις εσύ.

Ο συγκεκριμένος τρόπος συνεργασίας ωστόσο απαιτεί να έχεις κάνει έναρξη επιχείρησης, καθώς αυτές οι εταιρείες θα σου ζητάνε να κόψεις τιμολόγιο για κάθε πληρωμή που θα σου καταθέτουν, οπότε κοιτώντας ρεαλιστικά την όλη διαδικασία, το influencing απαιτεί χρόνο, κόπο, μπόλικο περιεχόμενο και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Κανένας βέβαια δεν σου βάζει όριο εδώ, καθώς μπορείς να ξεκινήσεις και με μηδέν subscribers, εφόσον βρεις μια εταιρεία η οποία ενδιαφέρεται να προωθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της σε ένα Κανάλι χωρίς προβολές και subscribers, ή με μικρούς αριθμούς.

5. Πούλα το δικό σου merchandise

Ο συγκεκριμένος τρόπος έγινε ιδιαίτερα γνωστός τα τελευταία χρόνια από τους Αμερικανούς και τις Αμερικανίδες YouTubers, όπου με το που τα Κανάλια τους αποκτήσουν ένα μεγάλο αριθμό από subscribers και προβολές, δημιουργούν το δικό τους merchandise και το προωθούν στους θεατές τους. Αν και το να έχεις το δικό σου merchandise δεν σημαίνει απαραίτητα να έχεις αποκτήσει ένα γνωστό όνομα και χιλιάδες subscribers, σίγουρα θα είναι “ζόρικο” για έναν YouTuber με χαμηλή επισκεψιμότητα και λίγες προβολές να προωθήσει το δικό του merchandise.

Τι σημαίνει να πουλάς το δικό σου merchandise; Σημαίνει πως μπορείς να δημιουργήσεις κούπες, μπλουζάκια, καπέλα, τσάντες ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να φανταστείς, τα οποία περιλαμβάνουν πάνω είτε κάποιο μήνυμα, είτε το λογότυπο του Καναλιού σου, είτε οτιδήποτε θεωρείς πως θέλεις να υπάρχει πάνω σε αυτά ώστε να προωθηθεί η δική σου η δουλειά. Βέβαια, αυτός ο τρόπος προϋποθέτει να έχεις από πίσω και ένα budget, καθώς όλα αυτά θα πρέπει πρώτα να πληρωθούν και στη συνέχεια να πουληθούν ώστε να δεις ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Ως εκ τούτου, το merchandise δεν προτείνεται ως πηγή εισοδήματος για έναν ή μια καινούργια YouTuber.

Για να το πας ένα βήμα παραπέρα, έχω γνωρίσει ορισμένους YouTubers οι οποίοι έκλεισαν έξτρα συνεργασία με διάφορες εταιρείες που κατασκευάζουν merchandise, παρέχοντας τους χαμηλότερες τιμές για τη δημιουργία του merchandise, με την προϋπόθεση πως το λογότυπο της εταιρείας θα είναι επίσης ορατό στα μπλουζάκια, στις κούπες ή σε οτιδήποτε άλλο αποφασίσεις να φτιάξεις.

6. Βγάλε άδεια χρήσης για το περιεχόμενο σου

Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις πότε ένα βίντεο θα γίνει viral (ξαφνικά πολύ γνωστό, με πιο απλά λόγια), μα όταν πάει, ή θα είσαι σωστά προετοιμασμένος/η, ή θα χάσεις ένα σκασμό χρημάτων. Για παράδειγμα, αν ένα βίντεο σου γίνει viral, τότε κάθε ειδησεογραφικό μέσο θα θέλει να το προβάλει και στο δικό του κοινό. Τα καλά νέα είναι πως αυτά τα μέσα ενημέρωσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει να πληρώσουν για το περιεχόμενο που χρησιμοποιούν και, voila, έχεις άλλη μια πηγή εισοδήματος για να αυξήσεις τα λεφτά από το YouTube περιεχόμενο σου!

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σιγουρευτείς είναι πως στην περιγραφή του YouTube Καναλιού σου υπάρχουν τα βασικά στοιχεία επικοινωνίας. Το email είναι η ιδανική λύση ώστε να μπορούν να έρχονται εύκολα και γρήγορα σε επικοινωνία μαζί σου. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα marketplaces όπως το Trusted Media Brands ή το Jukin Media – μεταξύ άλλων – για να ανεβάζεις το περιεχόμενο σου ώστε να το βρίσκουν και να το αγοράζουν εύκολα και γρήγορα όσοι το χρειάζονται.

7. Ασχολήσου με το Crowdfunding

Όταν τα χρήματα είναι το μοναδικό πράγματα το οποίο στέκεται εμπόδιο στην υλοποίηση μιας ιδέας, τότε είναι που έρχεται για να “σώσει” την κατάσταση το crowdfunding. Είτε θέλεις να βγάλεις χρήματα για να επενδύσεις σε ένα καλύτερο εξοπλισμό, για να καλύψεις κάποια έξοδα, για να προσθέσεις κάτι καινούργιο στο περιεχόμενο σου, είτε για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, οι crowdfunding ιστοσελίδες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις και να προωθήσεις τη δική σου crowfund καμπάνια.

Για να καταφέρεις όμως να φτάσεις στο συνολικό ποσό, θα πρέπει με διάφορους τρόπους να προωθήσεις την ιδέα σου στο κοινό σου, τόσο μέσα από το περιεχόμενο που θα δημιουργείς όσο και μέσα από το Κανάλι σου. Ίσως η δημιουργία ενός βίντεο που εξηγεί το λόγο που δημιούργησες τη crowdfunding καμπάνια σου να είναι η ιδανική λύση για να προσελκύσεις περισσότερους ανθρώπους να βάλουν το χέρι στη τσέπη τους.

Τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη crowdfunding καμπάνια σου, μεταξύ τους το Kickstarter, το GoFundMe και το Indiegogo που είναι οι γνωστότερες στον χώρο. Παρόλα αυτά, κάποιες τρίτες ιστοσελίδες δεν υποστηρίζονται από την πλατφόρμα του YouTube, οπότε σιγουρέψου πως χρησιμοποιείς μια γνωστή και αξιόπιστη ιστοσελίδα για τη καμπάνια σου.

8. Χρησιμοποίησε το Patreon

λεφτά από το YouTube

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Το Patreon και κάθε άλλη ιστοσελίδα σαν αυτό – σου δίνει έναν εξαιρετικό τρόπο για να βγάλεις λεφτά από το YouTube ή το Podcast Κανάλι σου, ή από οτιδήποτε άλλο κάνεις, παρέχοντας σου πλήρη διαχείριση για το τι βγάζεις και τι παρέχεις στους ακόλουθους σου. Για παράδειγμα, μέσω του Patreon οι θεατές σου θα μπορούν να σε υποστηρίζουν οικονομικά, με αντάλλαγμα να λαμβάνουν κάποια βίντεο που ανεβάζεις νωρίτερα, ή να παρακολουθούν περιεχόμενο το οποίο δεν ανεβάζεις πουθενά αλλού εκτός από το Patreon λογαριασμό σου.

Μπορείς να επιλέξεις τα πακέτα που θα βάλεις, πόσο θα είναι το κόστος του κάθε πακέτου και τι θα περιλαμβάνει αυτό. Από το δικό σου merchandise, μέχρι και τη δημιουργία αποκλειστικών live streams για τους ακόλουθους σου, υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να παρέχεις αποκλειστικό περιεχόμενο. Παρόλα αυτά, όταν χρησιμοποιείς ιστοσελίδες όπως το Patreon, θα πρέπει επίσης να έχεις τον χρόνο για να δημιουργείς έξτρα περιεχόμενο και για τον λογαριασμό σου εκεί, προωθώντας τον παράλληλα από τα βίντεο που ανεβάζεις στο YouTube Κανάλι σου. Ένας σύνδεσμος στην περιγραφή του Καναλιού σου είναι επίσης ένας απλός και εύκολος τρόπος για να το προωθήσεις λίγο παραπάνω.

9. Προώθησε τα δικά σου e-books ή online courses

Αν θέλεις να βγάλεις λεφτά από το YouTube με διαφορετικό τρόπο, τότε μπορείς να δημιουργήσεις και να προωθήσεις τα δικά σου e-books ή online courses (ψηφιακά μαθήματα). Για να μην χάνεις όμως άδικα τον χρόνο σου, αν ενδιαφερθείς να γράψεις ένα e-book ή να δημιουργήσεις μια σειρά από ψηφιακά μαθήματα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι τα προωθήσεις προτού καν τα δημιουργήσεις.

Τι εννοώ; Αν έχεις σκοπό να γράψεις ένα e-book ή να δημιουργήσεις μια σειρά από online courses, τότε μπορείς να δημιουργήσεις ένα βίντεο στο Κανάλι σου προωθώντας το e-book ή τα μαθήματα. Όταν ο επισκέπτης κάνει κλικ στην ιστοσελίδα για να μπει να αγοράσει ένα από αυτά, απλά ζήτα του να προσθέσει το email του ώστε να ενημερωθεί με το που κυκλοφορήσουν.

Διάβασε επίσης: 10 προγράμματα για δημιουργία e-book

Με αυτό τον τρόπο θα αποκτήσεις μια “προεπισκόπηση” για το πόσοι όντως ενδιαφέρονται γι ‘αυτό που ετοιμάζεσαι να δημιουργήσεις, προτού καν ξεκινήσεις να το δημιουργείς. Ωστόσο, για να πετύχει αυτό, θα πρέπει πρώτα να έχεις δομήσει τα πάντα σωστά, δημιουργώντας ένα παρουσιαστικό ή προωθητικό βίντεο σαν να υπάρχει διαθέσιμη όλη η σειρά μαθημάτων ή σαν να είναι ήδη γραμμένο και έτοιμο το e-book.

Για να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις, μπορείς πρώτα να δημιουργήσεις και να παρέχεις ένα δωρεάν e-book ή μια σειρά μαθημάτων. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν πόσα λαμβάνουν δωρεάν, δεν φοβούνται να αγοράζουν το premium περιεχόμενο που παρέχεις, επειδή γνωρίζουν ήδη για τη δουλειά που έχεις κάνει.

10. Χρησιμοποίησε τις παραδοσιακές δωρεές (donates)

Ένα μεγάλο ποσοστό δημιουργών που αποφασίζουν να μην προβάλλουν διαφημίσεις στο περιεχόμενο τους, συχνά δίνουν την δυνατότητα στους ακόλουθους τους να τους “κεράσουν” ένα καφέ, κάνοντας μια μικρή δωρεά. Για τους bloggers, τους vloggers και τους podcasters, αυτή η διαδικασία είναι εύκολη και μπορείς να δέχεσαι δωρεές (donates) μέσω της PayPal.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και τον λογαριασμό σου στην Wise, έτσι ώστε να σου στέλνουν χρήματα από οποιαδήποτε χώρα με μικρά έξοδα αποστολής, όπως σαν να έστελναν σε λογαριασμό της ίδιας χώρας. Επιπλέον, οι δωρεές είναι ένας εύκολος τρόπος για να λαμβάνεις ένα έξτρα εισόδημα, αλλά σίγουρα δεν μπορείς να τις αποκαλέσεις ως μια σταθερή πηγή εισοδήματος, κυρίως αν πάρουμε ως παράδειγμα τη Βικιπαίδεια, η οποία είχε αναφέρει πως μόλις το 2% των συνολικών ανθρώπων που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα κάνουν δωρεές.

Συχνές ερωτήσεις για τα λεφτά από το YouTube

Αν έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες, τότε μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου και ευχαρίστως να σου απαντήσω.

Έως πόσα λεφτά μπορώ να βγάλω από το YouTube;

Το καλό με το YouTube – και πλατφόρμες όπως αυτό – είναι πως δεν υπάρχει όριο στα λεφτά που μπορείς να βγάλεις. Από μερικά μόλις λεπτά έως και εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια ευρώ, δεν υπάρχουν όρια.

Μπορώ να βγάλω λεφτά από το YouTube άμεσα;

Μπορείς να βγάλεις λεφτά από το YouTube άμεσα μόνο μέσω τρίτων τρόπων, όπως προωθώντας affiliate προϊόντα και υπηρεσίες, το δικό σου merchandise, τα δικά σου e-books ή online courses, ή ξεκινώντας από την αρχή ακόμα κάποια συνεργασία με ένα brand. Από τις διαφημίσεις του YouTube, ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να έχεις καλύψει τις ελάχιστες απαιτήσεις της πλατφόρμας και στη συνέχεια θα βγάζεις χρήματα ανάλογα με τις προβολές που έχουν τα βίντεο σου.

Πόσες προβολές χρειάζομαι στο YouTube για να βγάλω τα πρώτα μου 1,000$;

Με βάση τους μέσους όρους του κλάδου, θα χρειαστείς πάνω από 500,000 προβολές για να βγάλεις 1,000$ (όπου σε ευρώ είναι λιγότερα αυτή την στιγμή). Το κόστος ανά χίλιες προβολές (CPM) θα πρέπει επίσης να ανέρχεται στα 2,00$ για να φτάσεις το συνολικό ποσό των 1,000$ στις 500,000 προβολές.

Μπορώ να πληρώνομαι για να ανεβάζω βίντεο στο YouTube;

Όχι. Από το YouTube μπορείς να πληρώνεσαι μόνο και εφόσον παράγεις περιεχόμενο και έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου το Πρόγραμμα Συνεργατών του YouTube. Μόλις το κάνεις, θα βγάζεις χρήματα από τις διαφημίσεις που θα προβάλλονται και από τους χρήστες που χρησιμοποιούν το YouTube Premium.

Πως βγάζουν λεφτά οι δημιουργοί περιεχομένου από το YouTube;

Οι δημιουργοί περιεχομένου (YouTubers, στη προκειμένη περίπτωση) μπορούν να βγάλουν με διαφορετικούς τρόπους λεφτά από το YouTube. Οι διαφημίσεις στα βίντεο τους, η προβολές από premium χρήστες μέσω του YouTube Premium, το sponsored περιεχόμενο, το affiliate marketing και η προώθηση των δικών τους e-books και online courses είναι μόλις μερικοί απ’ τους συχνότερους τρόπους που θα συναντήσεις.

Δείτε επίσης :

Affiliate Marketing Λεφτά στο Internet 2023

Fiverr Πώς να Βγάλω Λεφτά Από το Σπίτι: Ο Απόλυτος Οδηγός 2023

10 Τρόποι για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Πηγή : https://inkstory.gr/

 

Business

Unveiling Banggood: Your Ultimate Guide to Smart Shopping and Customs Navigation

Banggood, the online retail haven, beckons savvy shoppers with its vast array of products at unbeatable prices. As you embark on your  shopping spree, let’s unravel the mystery behind it, understand its workings, and learn how to navigate the customs maze seamlessly.

What is Banggood?

 

Banggood

Banggood is an online marketplace that connects consumers with a plethora of sellers worldwide. It spans diverse categories, from electronics and fashion to home goods, offering an extensive catalog for shoppers seeking quality products at competitive prices.

How Does it Work?

  1. Browsing and Shopping: Navigate through Banggood’s user-friendly website or app, exploring a myriad of products. Add your desired items to the cart.
  2. Checkout Process: Head to the checkout, where you’ll input shipping details and choose a preferred payment method. It offers  facilitates secure transactions, ensuring a smooth shopping experience.
  3. Order Processing: Once your order is confirmed, it undergoes processing before being dispatched. the company provides tracking information, allowing you to monitor your shipment’s journey.

Banggood

Avoiding Customs Hassles: A Shopper’s Guide

  1. Research Your Country’s Regulations: Before making a purchase, familiarize yourself with your country’s customs regulations. This knowledge will help you anticipate potential fees and requirements.
  2. Accurate Declarations: Truthfulness is key. Ensure that the information on your package aligns with the actual contents and value. Falsifying details can lead to complications.
  3. Choose Standard Shipping: Opting for standard shipping over express options can sometimes result in a smoother customs process, as standard shipments may face less stringent scrutiny.
  4. Stay Within Thresholds: Many countries have a threshold value below which customs duties are not applied. Keep your purchases within these limits to avoid additional fees.

Get your 50% Here

Finding the Best Products and Deals on Banggood:

  1. Product Reviews and Ratings: Leverage the power of customer feedback. It features reviews and ratings for each product, offering insights into quality and performance.
  2. Flash Deals and Promotions: Regularly check  for flash deals, promotions, and exclusive discounts. These opportunities can lead to significant savings on high-quality products.
  3. Free Shipping Offers: Look out for products with free shipping offers. Many sellers on the website provide free shipping, adding extra value to your purchases.
  4. Reliable Sellers and Brands: Identify reputable sellers and established brands on there. Prioritize purchasing from companies with positive reviews and a track record of quality service.

Banggood

Armed with this knowledge, you’re now equipped to make informed decisions while navigating both the Banggood platform and potential customs challenges.

Find more articles here

Happy shopping!

Continue Reading

Business

Unveiling Banggood Secrets: A Shopper’s Guide to Smart Savings

Banggood

In the vast realm of online shopping, Banggood has carved a niche for itself as a go-to destination for unbeatable deals and a diverse array of products. As you embark on your shopping spree, we’ve compiled a guide to help you not only navigate Banggood but also uncover the secrets to maximize your savings.

 

Banggood

 

Banggood

 

Understanding the Banggood Shopping Experience:

  1. Banggood 101: Before you dive into the shopping extravaganza, let’s understand what Banggood is all about. Banggood is an e-commerce platform that connects consumers with sellers, offering a wide range of products from electronics and fashion to home goods and more.
  2. How It Works: Banggood operates on a straightforward model. Users can browse through an extensive catalog, add items to their cart, and proceed to checkout. The platform facilitates transactions between buyers and sellers, ensuring a secure and user-friendly experience.

Find a 50% Offer Here 👈

Pro Tips for Smart Shopping:

  1. Flash Deals and Discounts: Keep a close eye on Banggood’s flash deals and discounts. These limited-time offers can present incredible opportunities to snag your desired items at a fraction of the regular price.
  2. Use Coupons Wisely: Banggood offers a variety of coupons that can be applied during checkout. Prioritize high-value coupons and combine them strategically to maximize your savings.
  3. Participate in Promotions: Banggood frequently runs promotions and contests. Participate actively, as these events often come with exclusive discounts, freebies, or loyalty points that can be redeemed on future purchases.
  4. Explore the Banggood Points System: Banggood has a points system where you can earn points through various activities, such as writing reviews or sharing products. Accumulate these points and exchange them for discounts on your next purchases.
  5. Subscribe for Alerts: Sign up for newsletters and push notifications from Banggood to stay in the loop about upcoming sales, new product launches, and exclusive promotions. This ensures you never miss out on a great deal.

Banggood

Common Questions:

Q1: Are Banggood Products Reliable? A: Yes, Banggood hosts a vast network of reputable sellers. However, it’s always advisable to read product reviews and ratings to make informed decisions.

Q2: How Can I Track My Order? A: Once your order is dispatched, Banggood provides a tracking number. You can use this number to monitor the progress of your shipment in real-time.

Q3: What if I Receive a Damaged Item? A: Contact Banggood’s customer service immediately. They have a responsive support team that can assist with returns, replacements, or refunds.

Embark on your Banggood shopping journey armed with these tips, and you’ll not only enjoy a seamless experience but also unlock the full potential of savings.

Read more articles here

Happy shopping!

Continue Reading

Business

Navigating Customs Smoothly: A Guide for Banggood Shoppers

Banggood

In the world of online retail therapy, Banggood stands out as a treasure trove for tech enthusiasts, fashionistas, and savvy shoppers alike. However, the excitement of snagging great deals can sometimes be dampened by the customs process. Fret not, as we’ve got your back with this guide on how to gracefully navigate through customs after making your purchase on Banggood.

Banggood

Understanding Customs: What’s the Fuss About?

Customs duties, taxes, and import regulations are part and parcel of international trade. When you order from Banggood, your package may be subject to these fees based on your country’s import policies. But fear not, as being informed is your best defense.

Banggood

Pro Tips for a Smooth Customs Experience:

  1. Check Your Country’s Regulations: Start by researching the customs regulations in your country. Every nation has its own set of rules, and awareness is the first step to avoiding surprises.
  2. Declare Accurately: Honesty is the best policy when it comes to customs declarations. Ensure that the information on your package aligns with the actual contents and value. Falsifying information can lead to complications.
  3. Opt for Standard Shipping: Choosing a standard shipping option over express can sometimes result in a smoother customs process. Customs authorities may be less stringent with standard shipments.
  4. Keep an Eye on Thresholds: Many countries have a threshold value below which customs duties are not applied. Stay within these limits, and you might just dodge those extra fees.
  5. Use Reliable Shipping Companies: Selecting reputable shipping companies can make a significant difference. They often have experience navigating customs procedures, ensuring a more streamlined process for your package.
  6. Consider Insurance: While it may seem like an extra expense, opting for shipping insurance can be a wise choice. It provides an added layer of protection in case of unexpected customs issues.Find a 50% Discount here 👈

Common Questions:

Q1: Why Did I Receive a Customs Notice? A: Customs notices are typically sent when additional fees or information is required. Stay calm, read the notice thoroughly, and follow the instructions provided.

Q2: Can I Negotiate Customs Fees? A: Unfortunately, customs fees are non-negotiable. They are determined by your country’s regulations and are beyond the control of Banggood.

Q3: What If I Refuse to Pay Customs Fees? A: Refusing to pay customs fees can lead to your package being returned or even confiscated. It’s best to address the fees promptly to avoid any complications.

In summary, a little knowledge goes a long way when it comes to navigating customs after purchasing from Banggood. Stay informed, be truthful in your declarations, and choose your shipping options wisely. With these tips, you’re well on your way to enjoying a hassle-free shopping experience.

Happy Shopping!

Continue Reading

Κορυφαια Νεα