...
Connect with us

Tech

Τα καλύτερα τηλέφωνα κάτω των 100€ το 2023

huawei p30 pro samsung galaxy note 10 plus note 9 oneplus 7 pro google pixel 3 q giga P1344170

Κινητά με 100€ : Δεν χρειάζεται όλοι να ξοδεύουν πάνω από 1.000 € για ένα νέο τηλέφωνο, ειδικά εκείνοι σε προπληρωμένες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που θέλουν να περιορίσουν τις δαπάνες όπου είναι δυνατόν. Ευτυχώς, τα καλύτερα τηλέφωνα κάτω των 100 € προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση και χρήσιμες λειτουργίες που τα καθιστούν εξαιρετική επιλογή. Πιστεύουμε ότι το Galaxy A03s είναι το καλύτερο τηλέφωνο σε αυτό το εύρος τιμών. Ενώ υπάρχουν μερικές άλλες επιλογές για να διαλέξετε σε αυτό το εύρος τιμών, αυτές τις μέρες, οι επιλογές γίνονται όλο και πιο δύσκολες.

Αυτά είναι τα καλύτερα τηλέφωνα Android κάτω των 100 €

Samsung Galaxy A03S

κινητά

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι 100€ μπορούν να σας προσφέρουν ένα τηλέφωνο όπως το Samsung Galaxy A03s, πολύ λιγότερο την έκπτωση 40-60 € που προσφέρεται όταν το αγοράζετε για εταιρείες όπως ι Γερμανός και η Σκουρτζ . Επιπλέον, η Samsung έχει ήδη ενημερώσει το τηλέφωνο σε Android 12 με One UI 4.1, δίνοντας σε αυτό το τηλέφωνο την τιμή να είναι το μοναδικό τηλέφωνο με Android 12 στη λίστα.

Το One UI 4.1 της Samsung(ανοίγει σε νέα καρτέλα)είναι η δύναμη ενός λειτουργικού συστήματος, που προσφέρει στους χρήστες πλήθος χρήσιμων δυνατοτήτων, προσαρμογή του wazoo και υποστήριξη λογισμικού που δεν θα βρείτε από καμία άλλη εταιρεία. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το τηλέφωνο έχει προγραμματιστεί να λάβει το One UI 5 τον Φεβρουάριο του 2023.

Η ίδια η σχεδίαση του τηλεφώνου είναι αρκετά τυπική για αυτό το εύρος τιμών – ένα πλήρως πλαστικό σώμα και μια μικρή περικοπή κάμερας στην μπροστινή οθόνη – αλλά η Samsung προσφέρει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι και κάμερες που είναι καλύτερες από ό, τι θα περίμενε κανείς ένα τηλέφωνο 60$.

Ο επεξεργαστής MediaTek Helio P35 στο εσωτερικό είναι ο ίδιος που τροφοδοτεί το Galaxy A12 — ένα τηλέφωνο που είναι σχεδόν διπλάσια από την τιμή — και προσφέρει άφθονη απόδοση για καθημερινή χρήση. Η έκδοση των 60 δολαρίων του τηλεφώνου που πωλείται σε μέρη όπως το Best Buy περιλαμβάνει 3 GB μνήμης RAM, η οποία αρκεί για την εκτέλεση δύο εφαρμογών ταυτόχρονα σε ορισμένες περιπτώσεις, αλλά η αναβάθμιση των 4 GB θα μπορούσε να αξίζει τον κόπο αν νομίζετε ότι θα κάνετε πολλές εργασίες πολλαπλών εργασιών .

Ενώ ο Helio P35 είναι ένας εξαιρετικός καθημερινός επεξεργαστής, δεν είναι ο καλύτερος για παιχνίδια 3D. Αυτό δεν διαφέρει από τα περισσότερα τηλέφωνα αυτής της λίστας, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι το τηλέφωνο σίγουρα θα δυσκολευτεί να προσφέρει μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αλλά το τηλέφωνο δεν θα δυσκολευτεί με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, κάτι που είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα των τηλεφώνων αυτής της κατηγορίας. Μια μόνο φόρτιση μπορεί να σας εξασφαλίσει 2-3 ημέρες χρήσης, κάτι που είναι καλό γιατί ο φορτιστής 7,5 W που περιλαμβάνεται στη συσκευασία θα χρειαστεί αρκετές ώρες για να τακτοποιήσει τα πράγματα. Το καλύτερο είναι να το φορτίσετε όλη τη νύχτα και απλώς απολαύστε τη χρήση του ενώ είστε ξύπνιοι!

BLU G51S

κινητά

Η εξαιρετική σχεδίαση δεν είναι κάτι που βλέπετε με τα τηλέφωνα Android με αυτόν τον προϋπολογισμό, και ενώ η λέξη “εξαιρετική” δεν είναι ακριβώς η λέξη που θα χρησιμοποιούσαμε για να περιγράψουμε το BLU G51S, σίγουρα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τηλέφωνα σε αυτήν τη λίστα. Το εντυπωσιακό μπλε σχέδιο με υφή στο πίσω μέρος είναι τολμηρό και φωτεινό. Επιπλέον, έχετε αξιοπρεπές υλικό.

Αυτό το οικονομικό τηλέφωνο Android τρέχει το Android 11 (έκδοση Go), επομένως η απόδοση είναι τόσο ομαλή όσο μπορούμε να ελπίζουμε σε αυτήν την κατηγορία τιμής. Με άλλα λόγια, το ελαφρύτερο λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να είναι σχεδόν πάντα καλύτερο από το λειτουργικό σύστημα με περισσότερες δυνατότητες που βρίσκεται στο Galaxy A03 της Samsung, για παράδειγμα.

Η σχεδίαση αυτή είναι μια εξαιρετική οθόνη HD 6,4 ιντσών που είναι εύκολα η καλύτερη οθόνη σε οποιοδήποτε τηλέφωνο κάτω των 100 € σήμερα. Υπάρχει επίσης μια selfie κάμερα 8MP, μια πίσω κάμερα 13MP, μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, ο αποθηκευτικός χώρος με δυνατότητα αναβάθμισης και μια αρκετά μεγάλη μπαταρία 4.000 mAh. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και 2 GB RAM, μαζί με 32 GB εσωτερικής μνήμης, είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Εκτός από το ίδιο το τηλέφωνο, η BLU σάς προσφέρει επίσης όλα τα αξεσουάρ που θα μπορούσατε να χρειαστείτε στη συσκευασία. Περιλαμβάνονται χωρίς επιπλέον κόστος ένα προστατευτικό οθόνης, θήκη σιλικόνης, φορτιστής, καλώδιο και ένα αυτοκόλλητο BLU για να το τοποθετήσετε οπουδήποτε.

Ulefone Note 8

κινητά

Το Ulefone Note 8 αναβαθμίζει τα πράγματα σε αυτό το τμήμα, χάρη στη ζωντανή οθόνη 5,5 ιντσών 720p με λεπτά πλαίσια. Υπάρχει μια εγκοπή σταγόνας για την κάμερα selfie και ένα σχετικά μικρό πηγούνι στο κάτω μέρος. Το ακουστικό ταιριάζει τέλεια στο ένα χέρι, κάτι που δεν θα βρείτε πλέον στις σύγχρονες ναυαρχίδες.

Αναποδογυρίστε το Ulefone Note 8 και θα βρείτε μια κύρια κάμερα 5MP μαζί με αισθητήρες πορτρέτου 2MP που θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε φωτογραφίες με αξιοπρεπή εμφάνιση. Ολόκληρη η εγκατάσταση τροφοδοτείται από έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2 GB RAM, 16 GB εσωτερικής αποθήκευσης (με δυνατότητα επέκτασης έως 128 GB) και μπαταρία 2.700 mAh κάτω από την κουκούλα. Το μέγεθος της μπαταρίας είναι εντάξει και η μνήμη RAM είναι αρκετά επαρκής.

Το Ulefone Note 8 είναι μια συσκευή με υποδοχές διπλής κάρτας SIM, που διευκολύνουν την ταυτόχρονη ανατροπή δύο αριθμών. Επίσης, ενώ υπάρχει δυνατότητα ξεκλειδώματος προσώπου αντί για αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, είναι καλό μόνο για παράκαμψη της οθόνης κλειδώματος. Εάν θέλετε να συνδεθείτε σε τραπεζικές εφαρμογές ή διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, θα πρέπει να εισαγάγετε ένα PIN/κωδικό πρόσβασης.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι το Note 8 τρέχει Android Go, επομένως το υλικό είναι αρκετά ρευστό στην καθημερινή χρήση. Ωστόσο, είναι Android 10, όχι 11, της έκδοσης Go. Εάν θέλετε ένα νεότερο λειτουργικό σύστημα με Android go, το BLU G51S είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Motorola Moto E6

κινητά

Το Moto E6 έχει πολλά συναρπαστικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5,5 ιντσών 720p, chipset Snapdragon 435, 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου με υποδοχή microSD, κάμερα 13 MP και μπαταρία 3.000 mAh.

Αλλά το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι έχετε μια καθαρή διεπαφή Android, κάνοντας το τηλέφωνο μια απόλαυση στη χρήση. Ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό είναι η ανθεκτική στο πιτσίλισμα επίστρωση, διασφαλίζοντας ότι το Moto E6 μπορεί να αντέξει το περιστασιακό πιτσίλισμα της βροχής.

Η ξεκλείδωτη παραλλαγή του Moto E6 είναι λίγο πιο ακριβή. Ωστόσο, το μοντέλο της Verizon είναι διαθέσιμο για λιγότερο από 100, καθιστώντας το μια φανταστική επιλογή. Η Motorola είναι γνωστή για τα αξιόπιστα και σταθερά αξιόπιστα οικονομικά τηλέφωνα της και το E6 προσφέρει ακριβώς αυτό που θα περιμένατε.

Λάβετε υπόψη ότι η απόδοση σε αυτό το τηλέφωνο μπορεί να είναι λίγο αργή. Ο επεξεργαστής δεν είναι ο ταχύτερος εκεί έξω – ακόμα και σε αυτήν την κατηγορία – επομένως μπορεί να χρειαστείτε λίγη υπομονή για να ακολουθήσετε το τηλέφωνο ανάλογα με το τι κάνετε. Έχει κάποια από τη χειρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αυτήν τη λίστα, καθώς θα διαρκέσει μόνο περίπου μία ημέρα με μία μόνο φόρτιση έναντι 2-3 ημερών όπως το επιτρέπουν άλλα τηλέφωνα.

TCL A30

κινητά

Αν και το TCL A30 δεν είναι τόσο φανταχτερό τηλέφωνο όσο το νεότερο TCL 20 Pro 5G , θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε περίπου πέντε από αυτά τα τηλέφωνα. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για την απλότητα, και παρόλο που το TCL A30 είναι απλό, εξακολουθεί να έχει τον πυρήνα ενός χαρούμενου φθηνού smartphone για να σας κρατήσει ικανοποιημένους.

Με Android 11 (έκδοση Go) εξαρχής, το TCL A30 διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek και ευχάριστα, διαθέτει 3 GB RAM. Παίρνετε 32 GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου και μπορεί να αυξηθεί έως και τα 512 GB μέσω microSD. Η οθόνη HD+ LCD 5,5 ιντσών του τηλεφώνου είναι νάνος από ένα παχύ μέτωπο και πηγούνι.

Υπάρχουν διπλές κάμερες — μια κύρια συσκευή λήψης 8MP και ένας μπροστινός αισθητήρας 5MP. Απλώς μην περιμένετε πολλά από την ποιότητα της εικόνας, καθώς η TCL ξόδεψε σαφώς τον προϋπολογισμό κατασκευής του τηλεφώνου σε άλλα μέρη.

Ευτυχώς, μπορείτε να περιμένετε εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας από την κυψέλη 3.000 mAh για ολοήμερη χρήση.

 

Δείτε επίσης :

Τα 10 καλύτερα φθηνά κινητά για το 2023

Τα καλύτερα μοντέλα smartphones για το 2023

Φθηνά κινητά 5G δίνουν νέο αέρα στην αγορά

Πηγή : https://www.androidcentral.com/

 

Tech

Banggood vs Temu: Ποιο είναι το Κατάλληλο E-Shop για τις Online Αγορές σας;

Καθώς η αγορά online αναπτύσσεται, πλατφόρμες όπως το Banggood και το Temu ξεχωρίζουν για την ποικιλία τους και τις προσφορές τους. Ας εξερευνήσουμε τα δύο αυτά e-shops για να καταλάβουμε ποιο είναι το κατάλληλο για τις αγορές σας.

Banggood Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποικιλία Προϊόντων

Το Banggood και το Temu προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως ηλεκτρονικά είδη, ένδυση, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα. Και τα δύο e-shops έχουν ποικιλία που καλύπτει διάφορες ανάγκες.
temu

Τιμές και Προσφορές

Οι τιμές στο Banggood είναι ανταγωνιστικές και προσφέρει συχνές εκπτώσεις και κουπόνια. Από την άλλη πλευρά, το Temu διακρίνεται για τις εντυπωσιακές προσφορές του και τις προσωρινές εκπτώσεις.

Ποιότητα και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Banggood και το Temu δίνουν σημασία στην ποιότητα των προϊόντων τους και προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών. Η ταχύτητα αποστολής και η επικοινωνία με τους πελάτες είναι παράγοντες που ξεχωρίζουν και τα δύο e-shops.

Temu Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Πιο να Επιλέξετε;

Κατά την επιλογή μεταξύ του Banggood και του Temu, εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε τις τιμές, τις προσφορές και την ποιότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Συμπεράσματα

Και το Banggood και το Temu προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών online, αλλά η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Το Banggood – Η Πλατφόρμα Αγορών για Προϊόντα χωρίς Τελωνείο

Το Banggood αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες online αγορών, προσφέροντας ποικιλία προϊόντων χωρίς τελωνείο. Με προσιτές τιμές και ευρεία γκάμα επιλογών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αγορές online.

Ποικιλία Προϊόντων χωρίς Τελωνείο

Στο Banggood, μπορείτε να βρείτε προϊόντα από διάφορες κατηγορίες χωρίς να αντιμετωπίζετε τελωνειακούς περιορισμούς. Η ποικιλία περιλαμβάνει ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, είδη οικιακής χρήσης, μόδα και πολλά άλλα.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ανταγωνιστικές Τιμές και Προσφορές

Το Banggood διακρίνεται για τις ανταγωνιστικές τιμές του και τις συχνές προσφορές που κάνει στους πελάτες του. Με εκπτώσεις και κουπόνια, προσφέρει ακόμη πιο προσιτές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Αξιοπιστία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν προτεραιότητες για το Banggood. Η γρήγορη αποστολή και η υποστήριξη πελατών καθιστούν τις αγορές σας πιο απλές και αξιόπιστες.

Επιλογές Αγορών στο Banggood

Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και αναζήτησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Banggood. Η ποικιλία των κατηγοριών και οι διάφορες επιλογές προϊόντων καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Γιατί Επιλέγουν το Banggood

Με τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, το Banggood αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή αγορών χωρίς τελωνείο.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Τίτλος: Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Το Banggood έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες e-commerce, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από ηλεκτρονικά είδη έως είδη οικιακής χρήσης και μόδας. Στον οδηγό αυτό, θα εξερευνήσουμε το Banggood, τις υπηρεσίες του, και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί επιλογή προτίμησης για αγορές online.

Τι είναι το Banggood;

Το Banggood είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει πληθώρα προϊόντων από διάφορα κατηγορίες. Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και εξαιρετική επιλογή προϊόντων, καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών σε πολλές κατηγορίες.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποιοι είναι οι Σημαντικοί Τομείς Αγοράς;

Από την τεχνολογία και τα gadgets έως τη μόδα και τα είδη οικιακής χρήσης, το Banggood προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τομείς.

Κριτήρια Αξιολόγησης του Banggood

Το Banggood ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του, την ταχύτητα αποστολής και την εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης, προσφέρει συχνές προσφορές και εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές πιο προσιτές.

Πως Να Επιλέξετε Προϊόντα στο Banggood

Με προσεκτική αναζήτηση και την αξιολόγηση των αξιολογήσεων των προϊόντων από άλλους πελάτες, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Αξίζει να Αγοράσετε από το Banggood;

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων, τις συχνές προσφορές και την καλή εξυπηρέτηση πελατών, το Banggood αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για online αγορές.

Με αυτόν τον οδηγό, έχετε πλέον μια καλύτερη εικόνα του Banggood και των πλεονεκτημάτων του ως πλατφόρμας αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες προσφορές, επισκεφτείτε το [rate.gr](URL του site σας).

 

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

 

Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.