Connect with us

GAMING

PCP | ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BRAND ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ «ΕΘΙΣΤΕΙ» ΣΤΑ… ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΚΟΛΑΝ ΤΟΥ!

pcp clothing

Ρούχα: την Ελλάδα του σήμερα, αυτή της κρίσης και της περικοπής από τη μια και του υπέρ (νέο)πλουτισμού από την άλλη, της ανεργίας και της αδικίας, κάθε άλλο παρά η επιχειρηματικότητα μπορεί να ανθίσει.

Θα πουν οι πολλοί.

Πέρα όμως από την όποια οικονομική και κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας (που ναι, δεν είναι η καλύτερη), αυτή εξακολουθεί να προάγει έργο. Επιχειρηματικό έργο που δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο εγχώριο οικονομικό αύριο.

Και σε ένα χώρο που ίσως πολλοί αμφισβητούν. Μόδα! 

Νέοι με εκκεντρικές (ή και όχι) ιδέες, γεμάτες χρώμα, σχέδιο και ό,τι ο νους μπορεί να φανταστεί, φροντίζουν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Στην κατηγορία αυτών των τολμηρών και εξαιρετικά ταλαντούχων και δημιουργικών παιδιών, από τις πρώτες θέσεις κατέχουν δύο αδέρφια, οι Πέλλα – Χριστίνα και ο Πέτρος Παπαχρηστος και η εταιρία τους, PCP Clothing. Ναι για τα πολύχρωμα κολάν που κάνουν θραύση εντός και εκτός θα μας πουν. Για την ολόδική τους εταιρία, την προσπάθεια και την πολυπόθητη διεθνή επιτυχία.

Από τη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη με χρώμα και total 80s διάθεση, στην ντουλάπα … εεε… οθόνη σας! 

Πάμε λοιπόν!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

1. PCP. Επιλέξατε το όνομα της εταιρίας να ταυτίζεται με τα ονόματα σας. Έχετε ταυτίσει και τους εαυτούς σας με αυτήν και το έργο σας;

Θεωρούμε πως όταν κάποιος παίρνει την απόφαση να ταυτίσει την εταιρεία με το όνομα του, αυτόματα ταυτίζει τον εαυτό και το έργο του. Για εμάς, η PCP είναι όλα μας τα θέλω, είναι το προσωπικό μας στυλ, η προσωπική μας αύρα. Είναι αυτό που όσο και αν ψάχναμε στην ελληνική αγορά, δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι ανάλογο να μας αντιπροσωπεύει.

ρούχα

2. Η Ελλάδα του σήμερα, μόνο δεν ευνοεί κάποιο νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Υπήρξαν κάποιοι δισταγμοί πριν γίνει η αρχή;

Το να ξεκινήσεις ένα προσωπικό σου εγχείρημα σε μια περίοδο που οικονομικά και κοινωνικά είναι σε ύφεση, από το μοναδικό πράγμα που δεν χαρακτηρίζεται είναι η ευκολία. Εμπόδια υπήρχαν στην αρχή, δισταγμοί όμως όχι. Αυτό οφείλεται τόσο στο εμπορικό background της οικογενείας, καθώς εδώ και 3 γενιές ειδικευόμαστε στο αντρικό πανωφόρι και overcoat, όσο και στο γεγονός ότι ήμασταν πολύ σίγουροι για τα προϊόντα μας. Ήταν κάτι που έλειπε από την αγορά, οπότε εντοπίσαμε και «εκμεταλλευτήκαμε» αυτό το κενό, ενώ ταυτόχρονα το πλαισιώσαμε και το ενισχύσαμε από άποψη παραγωγής, packaging, marketing, service με τις καλύτερες προδιαγραφές ανά τον κόσμο.

3. Τι ήταν αυτό που σας ενέπνευσε για να ξεκινήσετε;

Η όλη ιδέα ξεκίνησε από ένα διαφημιστικό που έκανε η Πέλλα με την τότε δουλειά της ούσα βοηθός του στυλίστα Παπαθωμά για την Ηellas online. Το σκηνικό διαδραματιζόταν στα 80s και για δύο εβδομάδες έψαχνε τα πάντα που είχαν να κάνουν με αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να τη συνεπάρει. Έφτιαξε τα κολάν για το διαφημιστικό και μετά άρχισε να τα φοράει έξω και όλοι τη ρωτούσαν από πού τα πήρε. Η ιδέα είναι every day use ρούχα, τα οποία θα μπορούν να φορεθούν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε κάθε περίπτωση, από τη δουλειά και το γυμναστήριο μέχρι και το βράδυ για ποτό.

4. Η σειρά σας είναι μια παλέτα χρωμάτων. Περίπλοκα σχέδια και σχήματα τη σηματοδοτούν. Θέλετε να περάσετε κάποιο μήνυμα μέσα από τα ρούχα σας;

Αυτό που θέλουμε είναι να ωθήσουμε τις γυναίκες στο να φοράνε πιο έντονα χρώματα, να αγαπήσουν τα patterns και να γίνουν πιο δημιουργικές και ευφάνταστες στο everyday wear.

ρούχα

5. Η μόδα ανακυκλώνεται. Ποια τάση ακολουθείτε και τι θεωρείτε πως ξεχωρίζει τα ρούχα σας;

Το μότο μας είναι “We are the cool kids of the 80s and this is our party era”. Τα 80s για εμάς είναι τρόπος ζωής. Αγαπάμε και λατρεύουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το χρώμα, το γκλίτερ, τη ζωντάνια. Φέτος όμως για πρώτη φορά σε μια προσπάθεια να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο, δημιουργούμε την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή με ρούχα, την PCP “The Black Label series”. Μια συλλογή που είναι εμπνευσμένη από την Ινδία, τη γιόγκα, το διαλογισμό και που χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πιο limited, exclusive περιλαμβάνει items φτιαγμένα στον αργαλειό, οικολογικές γούνες και luxury fabrics, ενώ υπάρχει και το πιο casual με παντελόνες, φορέματα, ολόσωμες playful φόρμες που μπορούν να ενταχθούν εύκολα στο καθημερινό στυλ. Για ακόμη μια φορά, η ποιότητα έρχεται πρώτη, αφού για τις ανάγκες της συλλογής συνεργαστήκαμε με εργοστάσιο που δουλεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

ρούχα

6. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη. Τα ρούχα σας είναι πλέον ευρέως διαδεδομένα. Σε ποιες χώρες εξαπλώνεται αυτός ο «πανικός»; Τι πιστεύετε ότι οδήγησε σε αυτή την επιτυχία;

Η απαράμιλλη ποιότητα, η εφαρμογή αυτών και όλη η αγάπη που έχουν τα #pcpinia για το brand μας βοήθησε σε αυτή την επιτυχία. Ο «πανικός» αυτός με αργά και σταθερά βήματα εξαπλώνεται και στο εξωτερικό. Γερμανία, Αυστρία, Χαβάη, Μοντενέγκρο, Βαλκάνια, Τουρκία και Κύπρος είναι κάποιες από τις χώρες, ενώ βρισκόμαστε και σε συζητήσεις με Ντουμπάι και Αίγυπτο.

ρούχα

7. Μόδα, στυλ ή PCPνια επηρεασμένα από το σύνολο;

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό κράμα.

ρούχα

8. Στην κρίση, η μόδα είναι λύση; Θεωρείται πως έχει επηρεαστεί ο χώρος;

Κανένας κλάδος δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος, πόσο μάλλον αυτός της μόδας, αφού από μέρος του πληθυσμού θεωρείται είδος πολυτελείας. Εμείς βλέπουμε πως μέσα από την κρίση έχουν δημιουργηθεί και αναδειχθεί πολλά αξιόλογα ελληνικά brands, κάτι που σημαίνει πως υπήρχε ανάγκη για κάτι ελληνικό. Ο κόσμος θέλει να στηρίξει την εγχώρια αγορά για αυτό και υπάρχει στροφή στην ελληνική μόδα. Σαν PCP επιλέγουμε και εμείς να στηρίξουμε την οικονομία και τις ελληνικές οικογένειες. Όλη μας η παραγωγή λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και συμβάλλουμε στις χρηματοοικονομικές ροές.

9. Μαζί με τη ζήτηση των προϊόντων σας, αυξάνονται συγχρόνως και οι απαιτήσεις του κοινού από εσάς. Πιστεύετε ότι (και με όσα σας προσφέρει η ελληνική κοινωνία) θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε;

Όπως προαναφέραμε υπάρχει μια ισχυρή εμπορική βάση πίσω από την PCP, η οποία μας έχει διδάξει να είμαστε στη δουλειά μας επαγγελματίες, γρήγοροι, ευέλικτοι και τίμιοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ακόρεστη όρεξη μας για νέα πράγματα και δημιουργίες, πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κοινού μας.

10. Είσαστε ξεκάθαρα μέσα στην ελληνική αγορά. Ποια είναι τα κριτήρια των καταναλωτών πλέον;

Ποιότητα σε προσιτή τιμή. Αυτό το πρωταρχικό κριτήριο την καταναλωτών.

11. Τα σχέδια σας για το μέλλον;

Να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο των προϊόντων που εμπορευόμαστε, αλλά και να «μπλεχτούμε» με άλλα, απάτητα μονοπάτια προκειμένου να ανακαλύψουμε αν υπάρχουν και ποια είναι τα όρια της φαντασίας μας.

ρούχα

Σας ευχαριστώ!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

www.pcpclothing.com

Δείτε επίσης :

Η μόνη θεραπεία για κιρσούς που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα

Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona

Έγχρωμοι φακοί επαφής από το Alensa.gr

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends

Η Δύναμη Πίσω από την Κορυφαία Ομάδα στον Κόσμο του

League of Legends Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα , δείχνοντας την απίστευτη ανωτερότητά της στον κόσμο των esports. Με τον Faker στο τιμόνι, αυτή η ομάδα έχει δημιουργήσει μια αξεπέραστη ιστορία νίκης και αφήνει το στίγμα της στο χώρο.

Ο Faker, ο μοναδικός παίκτης που έχει συμμετάσχει σε όλες τις νίκες της T1, αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας τους. Η παρουσία του δείχνει τη συνεχή αφοσίωση και την ανεπανάληπτη ικανότητα του στο παιχνίδι.

Αυτή η νίκη δεν είναι απλώς ένας τίτλος· είναι η αναγνώριση της υπέρβασης και της αφοσίωσης σε έναν κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται. Η επίδραση της T1 στην κοινότητα των esports είναι ανυπολόγιστη, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μέλλον τους και του κλάδου.

Το άγχος, η προσμονή, και η αγωνία κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για το κοινό. Η κοινότητα  βίωσε μια μοναδική στιγμή στην ιστορία της.

League of Legends

Η T1 δείχνει ότι η επιμονή, η συνεργασία και η αφοσίωση συνθέτουν τη διαδρομή προς την κορυφή. Και καθώς ολοκληρώνεται αυτή η επική καμπάνια, ένας νέος κύκλος ξεκινά για την T1 και τον κόσμο των esports.

Συμπέρασμα

Η T1 αναδείχθηκε ξανά ως η κορυφαία ομάδα  αλλά αυτή η νίκη είναι πολύ περισσότερο απλά ένα τρόπαιο. Είναι η απόδειξη της αφοσίωσης, της δύναμης και της συνέπειας που απαιτούνται για να φτάσεις στην κορυφή.

T1: Η Συναρπαστική Ιστορία της Κορυφαίας Ομάδας 

Η ιστορία της T1 είναι μια επική αφήγηση που αφορά δεκαετίες και σημαδεύει τον κόσμο των esports. Η ομάδα πρωτοεμφανίστηκε το 2013 ως SK Telecom T1, αποτελώντας έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στη σκηνή

Το πρώτο τους μεγάλο κύπελλο ήρθε το 2013 στον πρώτο παγκόσμιο τελικό του παιχνιδιού, με τον Lee “Faker” Sang-hyeok να εκτοξεύεται στην κορυφή ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Από τότε, η T1 έχει συνεχίσει να κυριαρχεί στη σκηνή του LoL.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η T1 συνέχισε να διακρίνεται. Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, κράτησαν την ακεραιότητά τους και την αφοσίωσή τους στην επιτυχία. Ο Faker παρέμεινε σταθερός παράγοντας, αναδεικνύοντας την αξία του ως ηγέτη και εμπνέοντας την ομάδα του.

Το 2023, μετά από διάφορες νίκες και αγώνες, η T1 κατέκτησε άλλη μια φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι η ιστορία τους δεν είναι απλά ένας τίτλος, αλλά μια σειρά από διαδοχικές και σπουδαίες επιτυχίες.

Η Επίδραση της T1

Η T1 δεν επηρέασε μόνο το παιχνίδι αλλά και τον κόσμο των esports. Η συνεχής τους παρουσία στην κορυφή ωθεί τους νέους παίκτες και τις άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, ενθαρρύνοντας τον ανταγωνισμό και την ανάπτυξη του χώρου.

Με κάθε τους νίκη, η T1 επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία, και η ιστορία τους συνεχίζεται…

 

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

  1. Πώς επηρεάζει η νίκη της T1 το μέλλον του ; Η νίκη της T1 ενισχύει τον ανταγωνισμό και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του κλάδου.
  2. Ποιος είναι ο ρόλος του Faker στην επιτυχία της T1; Ο Faker αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο πίσω από τη συνεχή επιτυχία της ομάδας.
  3. Πώς αλλάζει η επιρροή της T1 στον κόσμο των esports; Η T1 διαμορφώνει πρότυπα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες στον χώρο των esports.
  4. Ποια είναι η σημασία της νίκης της T1 για τους φαν του; Η νίκη αναδεικνύει την αφοσίωση και τον ανταγωνισμό ως κορυφαίας στιγμής στην ιστορία του παιχνιδιού.
  5. Ποιος είναι ο επόμενος στόχος της T1 μετά την κατάκτηση του τίτλου; Η T1 επιδιώκει νέες προκλήσεις και αναζητά συνεχή βελτίωση στον κόσμο των esports.

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

Continue Reading

GAMING

Ο IShowSpeed Ανακαλύπτει Παράνομα Είδη με το Brand του στο AliExpress και Καταγγέλλει σε Livestream

IShowSpeed

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου του livestream, ο YouTube αστέρας φαινόταν να περιηγείται στο AliExpress, ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου εντόπισε πειρατικά είδη που φέρουν την εικόνα του. Ο δημιουργός περιεργάστηκε έντονα βλέποντας τα προϊόντα και έκανε θέατρο καλώντας τον “δικηγόρο” του για να αφαιρεθούν τα προϊόντα.

Ο “δικηγόρος” σε εισαγωγικά, γιατί η τηλεφωνική κλήση που έγινε στο stream ήταν ξεκάθαρα στημένη. Ένας συνεργάτης στο άλλο άκρο της γραμμής έκανε μεγάλα σχόλια, διεκδικώντας πως οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στον δημιουργό περιεχομένου.

Ο “δικηγόρος” δήλωσε ότι θα μπορούσε να λάβει 200.000 λίρες αποζημίωση για τα πλαστά προϊόντα στο AliExpress.

Ο δικηγόρος που είχε καλέσει  δεν ήταν πραγματικός νομικός εκπρόσωπος. Σε ένα σημείο, ο άνθρωπος πρότεινε ακόμα και ότι ο δημιουργός περιεχομένου θα μπορούσε να λάβει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια αποζημίωσης. Δήλωσε:

“Θα επικοινωνήσουμε με την οικογένειά του, θα επικοινωνήσουμε με τους δικηγόρους του αν έχει δικηγόρο. Νομίζω ότι είναι στη δίνη, ίσως σας πληρώσει μια πρόστιμο περίπου 200.000 λίρες. Θα βεβαιωθούμε ότι απειλήσουμε ότι θα τον πάρουμε στα δικαστήρια τη στιγμή που θα χρειαστεί.” Οι θεατές που αντέδρασαν στο απόσπασμα είχαν αντικρουόμενες αντιδράσεις. Κάποιοι είπαν ότι το σκηνικό δεν ήταν αστείο, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι ο δημιουργός περιεχομένου θα έπρεπε να πάρει μέτρα εναντίον των πλαστών προϊόντων στο AliExpress.

Εδώ είναι μερικές από τις αντιδράσεις των οπαδών από το X (πρώην Twitter):

IShowSpeed

Αντιδράσεις οπαδών (Εικόνα μέσω X) Αντιδράσεις οπαδών (Εικόνα μέσω X) μπορεί να είναι γνωστός για τα livestreams που αφορούν το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο περιεχόμενό του. Μετά από όλα, αναδείχθηκε Ποικιλίας Τύπου της Χρονιάς στα Βραβεία YouTube Streamy του 2023. Ήταν επίσης ο νικητής του Βραβείου Ανερχόμενου Τύπου πέρυσι.

Ο 18χρονος ήταν ένας από τους λίγους δημιουργούς περιεχομένου που παρευρέθηκαν στην πρόσφατη τελετή του Ballon d’Or, όπου επιτράπηκε να μεταδώσει ζωντανά τις αντιδράσεις του ενώ ήταν καθισμένος στο κοινό. Η αντίδρασή του στη νίκη του Μέσι στο οκτάτο Ballon d’Or έγινε viral.

Ο δημιουργός περιεχομένου είναι γνωστός και για ποικίλες άλλες περιπέτειες, όπως τα πειράγματα και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους θεατές για περιεχόμενο. Μια φορά κράτησε ακόμα και συνομιλία με τις “εκτάκτους υπηρεσίες” μετά το φαγητό ενός σκορπιού κατά τη διάρκεια μιας από τις μεταδόσεις του.
ishowspeed

Είναι ένας δημοφιλής content creator στο YouTube και τα social media με μια εντυπωσιακή παρουσία στον κόσμο του gaming και του περιεχομένου διασκέδασης. Γεννημένος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός ο streamer έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα χάρη στις livestreams του και στα videos του που επικεντρώνονται κυρίως σε παιχνίδια όπως το Fortnite, το Minecraft και άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Είναι γνωστός για τη διασκεδαστική προσωπικότητά του και τον τρόπο που ενθαρρύνει το κοινό του να απολαμβάνει το gaming. Οι livestreams του είναι γεμάτες με ενέργεια και διασκέδαση, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλές και τεχνικές για βελτίωση στα παιχνίδια που παίζει.

Με εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και εκατομμύρια προβολές στα videos του, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους και επιδραστικότερους gamers στον ψηφιακό χώρο. Η διασκέδαση και η επικοινωνία με το κοινό του αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά της δουλειάς του, κάτι που τον ξεχωρίζει και τον καθιστά αγαπητό σε ένα ευρύ φάσμα gamers.

Συνεχίζει να εξελίσσεται και να δημιουργεί περιεχόμενο που ενθουσιάζει τους θαυμαστές του. Η προσφορά του στον κόσμο του gaming είναι εμφανής, ενώ η αφοσίωσή του στην παραγωγή ποιοτικού και διασκεδαστικού περιεχομένου συνεχίζει να κερδίζει την υποστήριξη των θαυμαστών του.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

 

Continue Reading

Κορυφαια Νεα