Connect with us

Lifestyle

PCP | ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BRAND ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ «ΕΘΙΣΤΕΙ» ΣΤΑ… ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΚΟΛΑΝ ΤΟΥ!

pcp clothing

Ρούχα: την Ελλάδα του σήμερα, αυτή της κρίσης και της περικοπής από τη μια και του υπέρ (νέο)πλουτισμού από την άλλη, της ανεργίας και της αδικίας, κάθε άλλο παρά η επιχειρηματικότητα μπορεί να ανθίσει.

Θα πουν οι πολλοί.

Πέρα όμως από την όποια οικονομική και κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας (που ναι, δεν είναι η καλύτερη), αυτή εξακολουθεί να προάγει έργο. Επιχειρηματικό έργο που δίνει ελπίδα για ένα καλύτερο εγχώριο οικονομικό αύριο.

Και σε ένα χώρο που ίσως πολλοί αμφισβητούν. Μόδα! 

Νέοι με εκκεντρικές (ή και όχι) ιδέες, γεμάτες χρώμα, σχέδιο και ό,τι ο νους μπορεί να φανταστεί, φροντίζουν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδος.

Στην κατηγορία αυτών των τολμηρών και εξαιρετικά ταλαντούχων και δημιουργικών παιδιών, από τις πρώτες θέσεις κατέχουν δύο αδέρφια, οι Πέλλα – Χριστίνα και ο Πέτρος Παπαχρηστος και η εταιρία τους, PCP Clothing. Ναι για τα πολύχρωμα κολάν που κάνουν θραύση εντός και εκτός θα μας πουν. Για την ολόδική τους εταιρία, την προσπάθεια και την πολυπόθητη διεθνή επιτυχία.

Από τη συμπρωτεύουσα Θεσσαλονίκη με χρώμα και total 80s διάθεση, στην ντουλάπα … εεε… οθόνη σας! 

Πάμε λοιπόν!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

1. PCP. Επιλέξατε το όνομα της εταιρίας να ταυτίζεται με τα ονόματα σας. Έχετε ταυτίσει και τους εαυτούς σας με αυτήν και το έργο σας;

Θεωρούμε πως όταν κάποιος παίρνει την απόφαση να ταυτίσει την εταιρεία με το όνομα του, αυτόματα ταυτίζει τον εαυτό και το έργο του. Για εμάς, η PCP είναι όλα μας τα θέλω, είναι το προσωπικό μας στυλ, η προσωπική μας αύρα. Είναι αυτό που όσο και αν ψάχναμε στην ελληνική αγορά, δεν μπορούσαμε να βρούμε κάτι ανάλογο να μας αντιπροσωπεύει.

ρούχα

2. Η Ελλάδα του σήμερα, μόνο δεν ευνοεί κάποιο νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα. Υπήρξαν κάποιοι δισταγμοί πριν γίνει η αρχή;

Το να ξεκινήσεις ένα προσωπικό σου εγχείρημα σε μια περίοδο που οικονομικά και κοινωνικά είναι σε ύφεση, από το μοναδικό πράγμα που δεν χαρακτηρίζεται είναι η ευκολία. Εμπόδια υπήρχαν στην αρχή, δισταγμοί όμως όχι. Αυτό οφείλεται τόσο στο εμπορικό background της οικογενείας, καθώς εδώ και 3 γενιές ειδικευόμαστε στο αντρικό πανωφόρι και overcoat, όσο και στο γεγονός ότι ήμασταν πολύ σίγουροι για τα προϊόντα μας. Ήταν κάτι που έλειπε από την αγορά, οπότε εντοπίσαμε και «εκμεταλλευτήκαμε» αυτό το κενό, ενώ ταυτόχρονα το πλαισιώσαμε και το ενισχύσαμε από άποψη παραγωγής, packaging, marketing, service με τις καλύτερες προδιαγραφές ανά τον κόσμο.

3. Τι ήταν αυτό που σας ενέπνευσε για να ξεκινήσετε;

Η όλη ιδέα ξεκίνησε από ένα διαφημιστικό που έκανε η Πέλλα με την τότε δουλειά της ούσα βοηθός του στυλίστα Παπαθωμά για την Ηellas online. Το σκηνικό διαδραματιζόταν στα 80s και για δύο εβδομάδες έψαχνε τα πάντα που είχαν να κάνουν με αυτή την εποχή με αποτέλεσμα να τη συνεπάρει. Έφτιαξε τα κολάν για το διαφημιστικό και μετά άρχισε να τα φοράει έξω και όλοι τη ρωτούσαν από πού τα πήρε. Η ιδέα είναι every day use ρούχα, τα οποία θα μπορούν να φορεθούν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε κάθε περίπτωση, από τη δουλειά και το γυμναστήριο μέχρι και το βράδυ για ποτό.

4. Η σειρά σας είναι μια παλέτα χρωμάτων. Περίπλοκα σχέδια και σχήματα τη σηματοδοτούν. Θέλετε να περάσετε κάποιο μήνυμα μέσα από τα ρούχα σας;

Αυτό που θέλουμε είναι να ωθήσουμε τις γυναίκες στο να φοράνε πιο έντονα χρώματα, να αγαπήσουν τα patterns και να γίνουν πιο δημιουργικές και ευφάνταστες στο everyday wear.

ρούχα

5. Η μόδα ανακυκλώνεται. Ποια τάση ακολουθείτε και τι θεωρείτε πως ξεχωρίζει τα ρούχα σας;

Το μότο μας είναι “We are the cool kids of the 80s and this is our party era”. Τα 80s για εμάς είναι τρόπος ζωής. Αγαπάμε και λατρεύουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το χρώμα, το γκλίτερ, τη ζωντάνια. Φέτος όμως για πρώτη φορά σε μια προσπάθεια να εξελιχθούμε ακόμα περισσότερο, δημιουργούμε την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή με ρούχα, την PCP “The Black Label series”. Μια συλλογή που είναι εμπνευσμένη από την Ινδία, τη γιόγκα, το διαλογισμό και που χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πιο limited, exclusive περιλαμβάνει items φτιαγμένα στον αργαλειό, οικολογικές γούνες και luxury fabrics, ενώ υπάρχει και το πιο casual με παντελόνες, φορέματα, ολόσωμες playful φόρμες που μπορούν να ενταχθούν εύκολα στο καθημερινό στυλ. Για ακόμη μια φορά, η ποιότητα έρχεται πρώτη, αφού για τις ανάγκες της συλλογής συνεργαστήκαμε με εργοστάσιο που δουλεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού.

ρούχα

6. Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη. Τα ρούχα σας είναι πλέον ευρέως διαδεδομένα. Σε ποιες χώρες εξαπλώνεται αυτός ο «πανικός»; Τι πιστεύετε ότι οδήγησε σε αυτή την επιτυχία;

Η απαράμιλλη ποιότητα, η εφαρμογή αυτών και όλη η αγάπη που έχουν τα #pcpinia για το brand μας βοήθησε σε αυτή την επιτυχία. Ο «πανικός» αυτός με αργά και σταθερά βήματα εξαπλώνεται και στο εξωτερικό. Γερμανία, Αυστρία, Χαβάη, Μοντενέγκρο, Βαλκάνια, Τουρκία και Κύπρος είναι κάποιες από τις χώρες, ενώ βρισκόμαστε και σε συζητήσεις με Ντουμπάι και Αίγυπτο.

ρούχα

7. Μόδα, στυλ ή PCPνια επηρεασμένα από το σύνολο;

Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό κράμα.

ρούχα

8. Στην κρίση, η μόδα είναι λύση; Θεωρείται πως έχει επηρεαστεί ο χώρος;

Κανένας κλάδος δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος, πόσο μάλλον αυτός της μόδας, αφού από μέρος του πληθυσμού θεωρείται είδος πολυτελείας. Εμείς βλέπουμε πως μέσα από την κρίση έχουν δημιουργηθεί και αναδειχθεί πολλά αξιόλογα ελληνικά brands, κάτι που σημαίνει πως υπήρχε ανάγκη για κάτι ελληνικό. Ο κόσμος θέλει να στηρίξει την εγχώρια αγορά για αυτό και υπάρχει στροφή στην ελληνική μόδα. Σαν PCP επιλέγουμε και εμείς να στηρίξουμε την οικονομία και τις ελληνικές οικογένειες. Όλη μας η παραγωγή λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και συμβάλλουμε στις χρηματοοικονομικές ροές.

9. Μαζί με τη ζήτηση των προϊόντων σας, αυξάνονται συγχρόνως και οι απαιτήσεις του κοινού από εσάς. Πιστεύετε ότι (και με όσα σας προσφέρει η ελληνική κοινωνία) θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε;

Όπως προαναφέραμε υπάρχει μια ισχυρή εμπορική βάση πίσω από την PCP, η οποία μας έχει διδάξει να είμαστε στη δουλειά μας επαγγελματίες, γρήγοροι, ευέλικτοι και τίμιοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με την ακόρεστη όρεξη μας για νέα πράγματα και δημιουργίες, πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του κοινού μας.

10. Είσαστε ξεκάθαρα μέσα στην ελληνική αγορά. Ποια είναι τα κριτήρια των καταναλωτών πλέον;

Ποιότητα σε προσιτή τιμή. Αυτό το πρωταρχικό κριτήριο την καταναλωτών.

11. Τα σχέδια σας για το μέλλον;

Να εξελίξουμε ακόμα περισσότερο το επίπεδο των προϊόντων που εμπορευόμαστε, αλλά και να «μπλεχτούμε» με άλλα, απάτητα μονοπάτια προκειμένου να ανακαλύψουμε αν υπάρχουν και ποια είναι τα όρια της φαντασίας μας.

ρούχα

Σας ευχαριστώ!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

www.pcpclothing.com

Δείτε επίσης :

Η μόνη θεραπεία για κιρσούς που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα

Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona

Έγχρωμοι φακοί επαφής από το Alensa.gr

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Business

Nova Mobile Home Internet: Απεριόριστο (λέμε τώρα) internet χωρίς σταθερό από 35 ευρώ το μήνα

nova 1

Τα Nova Mobile Home Internet ανέβηκαν και αυτά πριν από λίγες ημέρες στο site της Nova και δυστυχώς η άθλια νοοτροπία της Wind συνεχίζει και εδώ. Αρχικά να σχολιάσουμε, ότι το αναφέρει απεριόριστο ενώ βάζει περιορισμό μετά από κάποιον όγκο, στην ουσία μόνο το όνομα άλλαξε.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Mobile Home internet υπόσχεται να σου προσφέρει internet μέσω δεδομένων στο σπίτι χωρίς σταθερή γραμμή ενώ μάλιστα σου δίνει και μόντεμ δωρεάν με το πρόγραμμα. Η ιδέα είναι πολύ καλή, αλλά δυστυχώς αδυνατώ να τα προτείνω σε κάποιον όταν για παράδειγμα μετά τα 100GB πέφτει στα 6Mbps στο 4G, ενώ στο 5G πακέτο μετά τα 200GB πέφτει στα 12Mbps για απεριόριστη χρήση.

Επιπροσθέτως, λανθασμένα θεωρούσαμε ότι θα επιλέξουμε το Nova Mobile Home Internet 5G στα 45 το μήνα για να πέσει τουλάχιστον στα 12Mbps και μας είχαν ενημερώσει ότι δεν το ενεργοποιούν αν το home zone δεν έχει 5G. Θεωρούσαμε ότι θα έπεφτε σε 4G εφόσον δεν υπήρχε 5G αλλά δεν στο ενεργοποιούν άμα δεν έχει η περιοχή 5G και αναγκάζεσαι να μείνεις στα Mobile Home internet 4G με 100GB όριο και 6Mbps μετά.

nova

Τα διαθέσιμα προγράμματα:

  • Mobile Home Internet 4G: 100GB σε πλήρη ταχύτητα, 6Mbps μετά και δωρεάν 4G WiFi μόντεμ στα 35 ευρώ και δωρεάν τέλη σύνδεσης.
  • Mobile Home Internet 5G: 200GB σε πλήρη ταχύτητα, 12Mbps μετά και δωρεάν 5G μόντεμ στα 45 ευρώ και δωρεάν τέλη σύνδεσης.

Τέλος υπάρχει και το Mobile Internet on the Go για όπου βρίσκεσαι με 200GB πλήρη ταχύτητα και 6Mbps μετά στα 25 ευρώ.

Είναι απλά μια μετονομασία των ξεπερασμένων πλέον Simple Fi της Wind. Δεν βρίσκω κάποιον λόγο να τα επιλέξει κανείς, ειδικά για κάποιον με τηλεόραση (ή αν είναι συνδρομητής Nova) που μπορεί να πάρει το Unlimited All στα 26 ευρώ και να το βάλει σε μόντεμ. Η ιδέα είναι πολύ καλή, όπως και το αντίστοιχο της Vodafone με 300GB όριο, αλλά πρέπει επιτέλους οι εταιρείες να καταλάβουν ότι με αυτά τα GB δεν κάνεις απολύτως τίποτα και με τις ταχύτητες. Αλλά και πάλι, στο Unlimited All δεν σου δίνουν πρόσθετη SIM για να μπορείς να αξιοποιήσεις σε άλλη συσκευή την ομιλία και σε άλλη τα GB.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δείτε επίσης :

Nova: Νέα πακέτα από 13 ευρώ

H καρδιά της NOVA στη Λαμία χτυπά Βύρωνος και Πατρόκλου!

Η NOVA θα αποκτήσει τον Alpha από τον Βαρδινογιάννη

Πηγή : https://techmaniacs.gr/

Continue Reading

Lifestyle

Πέντε μύθοι για τους φακούς επαφής

epasdak1

Πέντε μύθοι για τους φακούς επαφής

Η κατάλληλη επιλογή φακών μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής

 

Είτε τους φοράτε για να διορθώσετε την όρασή σας είτε για να αλλάξετε το φυσικό χρώμα των ματιών σας, οι φακοί επαφής είναι σήμερα ένας πραγματικός βοηθός στην καθημερινότητά σας. Η τεχνολογία και η ιατρική έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ που σήμερα έχουμε φακούς επαφής που μπορούμε να φορέσουμε χωρίς να τους αφαιρούμε για ένα μήνα. Παρόλα αυτά ορισμένοι δεν εμπιστεύονται τη χρήση τους καθώς κυκλοφορούν κάποιοι μύθοι που είναι καιρός να καταργηθούν. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι σχετικά με τους φακούς επαφής και γιατί φοβούνται να τους φορούν με αποτέλεσμα να προτιμούν τα γυαλιά;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι συνεργασίες

Μπορεί να πάνε πίσω από τα μάτια

 Ίσως ο πιο συνηθισμένος φόβος σχετικά με τους φακούς είναι ότι μπορεί να πάνε πίσω από τα μάτια. Αυτός ο φόβος όμως είναι αδικαιολόγητος, καθώς με ελάχιστες γνώσεις γύρω από την ανατομία της όρασης, μπορεί εύκολα να διαψευστεί. Ο επιπεφυκότας, η μεμβράνη δηλαδή που καλύπτει την εσωτερική επιφάνεια των βλεφάρων, δεν επιτρέπει σε κανένα ξένο σώμα να φτάσει πίσω από το βολβό. Στη χειρότερη περίπτωση, ο φακός επαφής μπορεί να κατέβει από την περιοχή της ίριδας όπου κανονικά πρέπει να παραμείνει. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς μπορείτε εύκολα να τον τοποθετήσετε ξανά, χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Μπορεί να κολλήσουν στο βολβό του ματιού

Πιθανότατα αυτός ο μύθος γεννήθηκε από τον φόβο ότι ο φακός θα στεγνώσει τελείως λόγω της παρατεταμένης έκθεσης σε σκόνη ή ισχυρό άνεμο. Επειδή στην περίπτωση αυτή το μάτι χρειάζεται κάποια ενυδάτωση, είναι πράγματι πιθανό πως ο φακός μπορεί να παραμείνει στο ίδιο σημείο και να γίνει πιο δύσκολή η μετακίνηση ή αφαίρεση του. Δεν μπορεί όμως να κολλήσει στο μάτι ούτως ή άλλως. Με λίγες οφθαλμικές σταγόνες ή κάποιο κολλύριο, ο φακός αμέσως θα υγρανθεί, στην συνέχεια θα μαλακώσει και μπορούμε εύκολα να τον αφαιρέσουμε.shutterstock383672329

Μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό στα μάτια

Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, αλλά μόνο εάν δεν τηρείτε τους συνήθεις κανόνες υγιεινής ή δεν λαμβάνετε υπόψη τις συστάσεις του οφθαλμίατρου. Αυτοί οι κανόνες υγιεινής δεν συνεπάγονται τίποτε περισσότερο από ένα κανονικό πρόγραμμα καθαρισμού και πλύσης των ματιών, καθώς και τον καθαρισμό των φακών σε ένα ειδικό διάλυμα. Πόσο δύσκολο μπορεί να ακούγεται;

Μπορεί να γλιστρήσουν και να πέσουν

Πριν πολλά χρόνια, όταν οι μελέτες και η εμπειρία στο πεδίο των φακών επαφής ήταν στην αρχή, αυτό το πράγμα ήταν πιθανό, ειδικά εάν ο χρήστης του φακού επαφής έκανε μια έντονη σωματική άσκηση όπως έντονη αθλητική προπόνηση ή απρόσμενη ανύψωση βάρους. Σήμερα βέβαια με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αδύνατο, επειδή οι σύγχρονοι φακοί της αγοράς εφάπτονται πολύ πιο κοντά στο μάτι και υπάρχει ελάχιστη απόσταση του υλικού με την επιφάνεια του ματιού.

Είναι πολύ ακριβοί

Τίποτα πιο αναληθές από αυτό. Ανάλογα με την οφθαλμική παθολογική σας κατάσταση, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που θα σας προτείνει τις κατάλληλες ιατρικές παραμέτρους (μυωπία, υπερμετρωπία κ.α.). Μετά μπορείτε από μόνοι σας να κάνετε αναζήτηση στις τιμές των φακών που σας ταιριάζουν καλύτερα και θα εκπλαγείτε μόλις διαπιστώσετε ότι είναι φθηνότερο σε βάθος χρόνου, από το να φοράτε γυαλιά. Παράλληλα, η άνεση και η ελευθερία που νιώθετε με τη χρήση φακών είναι ανεκτίμητη. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας μέχρι ο γιατρός σας να προτείνει την διακοπή χρήσης φακών επαφής. Είναι μια διαδικασία αλλαγής και ανανέωσης για τις πρώτες μέρες, μέχρι να τους συνηθίσετε. Αυτοί είναι οι καλύτεροι φακοί επαφής στην Ευρώπη. Μετά πλέον δεν θα αισθάνεστε καν πως τους φοράτε. Ο οφθαλμίατρος ή ο οπτικός σας, μπορεί να σας συστήσει το ιδανικότερο ζευγάρι φακών για εσάς. To άρθρο επιμελήθηκε η ομάδα του www.lentiamo.gr

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

Continue Reading

Lifestyle

Zetacurves.com υψηλής ποιότητας ελαστικούς κορσέδες εκγύμνασης μέσης

zoni mesis korses 2 se 1 gia susfiksi adunatisma ruthmizomeni me metallikes mpaneles

zetacurves.com

Η Zeta Curves σας προσφέρει εγγυημένα τους πιο προσιτούς και υψηλής ποιότητας ελαστικούς κορσέδες εκγύμνασης μέσης! Σας βοηθούν να μετατρέψετε τη σιλουέτα σας κάνοντας άμεσα τη μέση σας να φαίνεται 2-3 νούμερα λεπτότερη, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν τη στάση του σώματος. Αντιλαμβανόμαστε ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό και σας προσφέρουμε μια ποικιλία από διαφορετικούς τύπους κορσέδων.

Zetacurves
Zetacurves
Zetacurves
Zetacurves

Continue Reading

Κορυφαια Νεα