Connect with us

GAMING

Πόσο καλλιτεχνικός είσαι σύμφωνα με το ζώδιο σου;

iStock 1186668571

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει ένα άτομο, είναι οι δεξιότητες δημιουργικής σκέψης. Ακόμα κι αν αφιερώσουμε όλη μας τη ζωή δουλεύοντας πάνω σε αυτό, η δημιουργικότητα ξεκινά με κάποιο φυσικό ταλέντο, είναι κάτι έμφυτο.

Που ξέρουμε λοιπόν; Μπορεί να κρύβουμε καλλιτεχνικές ανησυχίες, τις οποίες δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει ή μπορεί να είναι καλύτερο να μείνουμε μακριά από την… καλλιτεχνική σφαίρα! Η αστρολογία είναι για ακόμη μια φορά εδώ για να μας δώσει απαντήσεις, με βάση το ζώδιό μας.

Ιχθύς (19/02 – 20/03)

Χωρίς αμφιβολία το πιο καλλιτεχνικό ζώδιο σε όλο τον ζωδιακό κύκλο! Δεν είναι, άλλωστε, τυχαία η σύνδεση του ζωδίου αυτού, με την υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Ο κυβερνήτης πλανήτης του Ιχθύ είναι ο Ποσειδώνας, επομένως το ψαράκι του ζωδιακού έχει μια μοναδική σύνδεση με τη μουσική. Το διαισθητικό πνεύμα του, βέβαια, του δίνει μια ιδιαίτερη ικανότητα δημιουργικότητας, σε όλους τους τομείς της ζωής του. Η ενστικτώδης κατανόησή του για τον κόσμο γύρω του, και η ενδοσκοπική του νοοτροπία λάμπουν μέσα από τη δουλειά του, επιτρέποντάς του έτσι, να δημιουργήσει αριστουργήματα που έχουν βαθιά απήχηση στο κοινό!

Καρκίνος (21/06 – 22/07)

Αυτή η φαντασία του Καρκίνου, είναι μια από τις υπέρτατες δυνάμεις που συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη καλλιτεχνική του ικανότητα! Του αρέσει να οραματίζεται νέες ιδέες, απλώς είναι αρκετά επίμονος και βιάζεται να υλοποιηθούν τα όνειρα του. Συνδυάζει την εφευρετικότητα του με τη βαθιά συναισθηματική του φύση, για αυτόν τον λόγο μπορούμε να το κατατάξουμε με σιγουριά, ως το δεύτερο πιο καλλιτεχνικά ταλαντούχο ζώδιο!

psychologia astrologia

Υδροχόος (20/01 – 18/02)

Αυτή η κατάταξη μπορεί να ξαφνιάζει μερικούς ανθρώπους, επειδή οι Υδροχόοι είναι λίγο «πέρα βρέχει» με τις ιδέες τους! Όμως έχουν μεγάλες, επαναστατικές και μοναδικές ιδέες, ακόμα κι αν δεν ξέρουν απαραίτητα πώς να τις εφαρμόσουν στην πραγματικότητα. Ανεξάρτητα από αυτό, οι Υδροχόοι κυριαρχούν απόλυτα όσον αφορά στην καινοτομία νέων και περίπλοκων ιδεών, δημιουργώντας χώρους και τρόπους που οι άλλοι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν καν να συλλάβουν! Όχι, μπορεί να μην είναι οι πιο παραδοσιακά καλλιτεχνικοί άνθρωποι, αλλά είναι χωρίς αμφιβολία οι πιο φυσικά προικισμένοι. Γι’ αυτό είτε κάποιος έχει ήλιο, είτε έχει ωροσκόπο στον Υδροχόο είναι τυχερός!

Ζυγός (23/09 – 22/10)

Ζώδιο του αέρα και τέχνη πάνε μαζί! Οι Ζυγοί είναι παραγωγικοί και δημιουργικοί, αλλά με πειθαρχημένο τρόπο. Καθοδηγούνται τόσο πολύ από την ομορφιά, την ισορροπία και την αγάπη, που συχνά έχουν την τάση να αφιερώνουν όλη την ενέργειά τους για να κάνουν τα πράγματα αισθητικά ελκυστικά. Όχι, ο Ζυγός δεν θα πειραματιστεί με περίεργα χρώματα, ούτε θα γράψει ποιήματα, αλλά θα εκπλήξει τους πάντες με το πώς μπορεί να ομορφύνει ένα ρούχο, ένα δωμάτιο ή οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με την εμφάνιση!

Δίδυμος (21/05 – 20/06)

Οι Δίδυμοι είναι βαθιά δημιουργικοί και η δουλειά τους, συνήθως, τροφοδοτείται από την ιδέα ότι αυτό που μπορούν να δημιουργήσουν ή να χτίσουν, είναι κάτι καλύτερο από οτιδήποτε άλλο υπάρχει ήδη. Αν και δεν είναι τόσο διακριτικοί και θέλουν να δείχνουν πόσο φοβερές είναι οι ιδέες τους, η αλήθεια είναι ότι, είναι λίγο πολύ ιδιοφυΐες στους τομείς και τις τέχνες που έχουν επιλέξει. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα, λοιπόν, εκεί που πρέπει!

Σκορπιός (23/10 – 21/11)

Οι Σκορπιοί είναι πραγματικά πολύ δημιουργικοί όταν πρόκειται να προσδιορίσουν το προσωπικό τους στυλ. Έχουν μια διαβόητη ισχυρή αίσθηση του εαυτού τους, και αυτό φαίνεται από τα ρούχα που φοράνε, τα τατουάζ που έχουν και τα διακοσμητικά που τους αρέσει να έχουν στο σπίτι τους. Μπορεί να μην είναι δημιουργικοί επιχειρηματίες (δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλοι και διαισθητικοί όσο άλλα ζώδια) αλλά έχουν αρκετά αισθητική τάση!

Λέων (23/07 – 22/08)

Ο Λέων έχει μια εγκάρδια και παθιασμένη φύση, που τον συντονίζει με την καλλιτεχνική του πλευρά. Η αυτοπεποίθηση και η ηγετική του κλίση, τον κάνουν να στραφεί σε δημιουργικές διεξόδους για να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Ταύρος (20/04 – 20/05)

Όπως οι Ζυγοί, έτσι και οι Ταύροι είναι δημιουργικοί επειδή έχουν αισθητική κλίση, ιδιαίτερα στο πώς τους αρέσει να φαίνονται τα πράγματα. Αυτό είναι που κάνει έναν Ταύρο δημιουργικό: η προσπάθεια του να χτίσει μια ζωή, που να φαίνεται όσο πιο όμορφη γίνεται!

Κριός (21/03 – 19/04)

Η αποφασιστικότητα του Κριού είναι αυτό που τους εμποδίζει να είναι πραγματικά δημιουργικοί στη ζωή τους. Είναι τόσο πρόθυμοι να μάθουν το γιατί κάνουν κάτι, που θα δυσκολευτούν να δημιουργήσουν εξαιτίας αυτού. Αυτού του είδους η παρεμβατική λογική, τους κρατά πραγματικά πίσω. Δεν είναι ότι οι Κριοί είναι ανίκανοι να είναι δημιουργικοί, αλλά βάζουν το καλλιτεχνικό τους μυαλό σε κίνηση μόνο όταν παρακινούνται από κάποια υπαρξιακή, λογική δύναμη.

Παρθένος (23/08 – 22/09)

Όπως ο Κριός, έτσι και οι Παρθένοι είναι δημιουργικοί όταν έχουν λόγο. Εάν οι φίλοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα στη ζωή τους, είναι οι πρώτοι που προτείνουν μια σειρά από πιθανές λύσεις. Ωστόσο, όταν πρόκειται να είναι δημιουργικοί για τον εαυτό τους, οι Παρθένοι συνήθως δεν έχουν τον χρόνο ή την επιθυμία να ασχοληθούν.

Τοξότης (22/11 – 21/12)

Στο μυαλό ενός Τοξότη ισχύει το εξής: κατανάλωση > δημιουργικότητα. Δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανοί να είναι δημιουργικοί, αλλά είναι πιο παθιασμένοι με την ανάγνωση βιβλίων, την εξερεύνηση νέων τοποθεσιών, την εξέταση ιδεών και γενικά την εκμάθηση του κόσμου γύρω τους, που μόνο τότε δείχνουν τα ίχνη της καλλιτεχνίας τους.

Αιγόκερως (22/12 – 19/01)

Το γήινο αυτό ζώδιο, έχει μία σοβαρή και ρεαλιστική φύση που στρέφεται περισσότερο προς την παράδοση παρά τη δημιουργικότητα. Του αρέσει να ακολουθεί δοκιμασμένες και κλασικές μεθόδους, που συχνά τον εμποδίζουν να εμβαθύνει στον καλλιτεχνικό του κόσμο.

Πηγές: www.sweetyhigh.comwww.yourtango.com

Δείτε επίσης:

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) RATE.GR

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο RATE.GR , επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα