...
Connect with us

GAMING

Τα ζώδια με την μεγαλύτερη επιρροή τον μήνα Ιούνιο

Untitled design (34)

Εισαγωγή
Καλώς ήρθατε σε μια συναρπαστική εξερεύνηση των ζωδίων που κυριαρχούν τον Ιούνιο του 2023. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στα χαρακτηριστικά, τις δυνάμεις και τα όνειρα τριών ζωδίων που πιστεύεται ότι θα έχουν ιδιαίτερη επιρροή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Από τις ξεχωριστές προσωπικότητές τους μέχρι τις φιλόδοξες φιλοδοξίες τους, θα σας δώσουμε πολύτιμες πληροφορίες για αυτά τα ζώδια και τον πιθανό αντίκτυπο που μπορεί να έχουν στη ζωή σας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτό το αστρολογικό ταξίδι και ας ανακαλύψουμε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα!

1. Κριός: Ο πρωτοπόρος οραματιστής
1.1 Το φλογερό πνεύμα του Κριού
Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός αντιπροσωπεύει τη δυναμική ενέργεια και το θάρρος. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί για την παθιασμένη φύση τους και την ακλόνητη αποφασιστικότητά τους  Τον Ιούνιο του 2023, τα άτομα Κριοί θα συνεχίσουν να εκπέμπουν τις έμφυτες ηγετικές τους ιδιότητες, εμπνέοντας τους άλλους να αγκαλιάσουν τα όνειρά τους και να κυνηγήσουν την επιτυχία.

ζώδια

ζώδια

1.2 Κάνοντας μεγάλα όνειρα και φτάνοντας στα αστέρια

Οι γεννημένοι Κριοί διακατέχονται από φιλοδοξία και έχουν τη φυσική τάση να ονειρεύονται μεγάλα πράγματα. Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου 2023, τα όνειρά τους θα εκτοξευθούν σε νέα ύψη, αναγκάζοντάς τους να κυνηγήσουν τους στόχους τους με σθένος και ενθουσιασμό. Είτε πρόκειται για τις προσωπικές τους σχέσεις, είτε για την καριέρα τους, είτε για τις δημιουργικές τους προσπάθειες, τα άτομα Κριοί θα προσπαθήσουν να σημειώσουν σημαντική πρόοδο και να αφήσουν μόνιμο αντίκτυπο στον κόσμο.

1.3 Αξιοποίηση της δύναμης του ζωδιακού κύκλου του Κριού

Για όσους έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Κριού, ο Ιούνιος του 2023 παρέχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Αγκαλιάζοντας τη διεκδικητικότητα και την ατρόμητη φύση τους, τα άτομα με Κριό μπορούν να ξεκλειδώσουν το πλήρες δυναμικό τους και να κάνουν αξιοσημείωτα βήματα προς τις φιλοδοξίες τους. Αυτός ο μήνας προσφέρει μια πολλά υποσχόμενη ευκαιρία για τους γεννημένους Κριούς να αφήσουν το στίγμα τους και να θέσουν νέα σημεία αναφοράς στους τομείς που έχουν επιλέξει.(1)

2. Καρκίνος: Ο θρεπτικός ονειροπόλος
2.1 Η ευγενική ψυχή του Καρκίνου

Ο Καρκίνος, ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη, ενσαρκώνει την ευαισθησία, τη διαίσθηση και την ενσυναίσθηση. Τα άτομα που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο διαθέτουν μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τον κόσμο γύρω τους. Τον Ιούνιο του 2023, η συμπονετική φύση του Καρκίνου θα λάμψει, προωθώντας ένα περιβάλλον αγάπης, κατανόησης και προσωπικής ανάπτυξης.

ζώδια

ζώδια

2.2 Αγκαλιάζοντας τα όνειρα με ανοιχτή καρδιά

Τα άτομα με Καρκίνο είναι ονειροπόλοι στην καρδιά και τον Ιούνιο του 2023, τα όνειρά τους θα ανθίσουν. Θα καθοδηγούνται από τη διαίσθησή τους, επιτρέποντάς τους να οραματιστούν ένα μέλλον γεμάτο ευτυχία και ολοκλήρωση. Οι γεννημένοι Καρκίνοι θα εξερευνήσουν τα συναισθήματά τους και θα αξιοποιήσουν τα ένστικτα της φροντίδας τους για να εκδηλώσουν όνειρα που περιστρέφονται γύρω από τη δημιουργία αρμονικών σχέσεων, τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών.

2.3 Καλλιεργώντας όνειρα και εμπνέοντας τους άλλους

Ο μήνας Ιούνιος 2023 προσφέρει στα άτομα Καρκίνους μια πλατφόρμα για να εμπνεύσουν και να εξυψώσουν τους άλλους με τα όνειρά τους. Η έμφυτη ικανότητά τους να ενστερνίζονται και να καλλιεργούν θα συμβάλει καθοριστικά στην υποστήριξη των αγαπημένων τους προσώπων και στην ενθάρρυνσή τους να κυνηγήσουν τις φιλοδοξίες τους. Οι γεννημένοι Καρκίνοι θα βρουν χαρά στο να βοηθούν τους άλλους να επιτύχουν τα όνειρά τους, και με αυτόν τον τρόπο, θα διαπιστώσουν ότι τα δικά τους όνειρα εκδηλώνονται αβίαστα.

3. Ζυγός: Ο ισορροπημένος οραματιστής
3.1. Το αρμονικό πνεύμα του Ζυγού

Ο Ζυγός, ένα ζώδιο του αέρα που συνδέεται με την ισορροπία και την αρμονία, αντιπροσωπεύει τη διπλωματία και τη δικαιοσύνη. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί κάτω από αυτό το ζώδιο διαθέτουν ένα φυσικό ταλέντο να βρίσκουν κοινό έδαφος και να επιδιώκουν τη δικαιοσύνη. Τον Ιούνιο του 2023, τα άτομα του Ζυγού θα εκπέμπουν τη χαρακτηριστική γοητεία και το χάρισμά τους, επηρεάζοντας θετικά το περιβάλλον τους.

ζώδια

ζώδια

3.2 Αναζητώντας την ομορφιά και την ισορροπία στα όνειρα

Οι γεννημένοι Ζυγοί οδηγούνται από την επιθυμία για ομορφιά και ισορροπία σε όλες τις πτυχές της ζωής. Τον Ιούνιο του 2023, τα όνειρά τους θα επικεντρωθούν στη δημιουργία αρμονίας, όχι μόνο μέσα τους αλλά και στον κόσμο γύρω τους. Οι Ζυγοί θα προσπαθήσουν να υλοποιήσουν όνειρα που προωθούν την ειρήνη, την ισότητα και τη συνεργασία, αφήνοντας θετικό και διαρκή αντίκτυπο στην κοινωνία.

3.3 Αγκαλιάζοντας τη διπλωματία και τα όνειρα

Ο μήνας Ιούνιος του 2023 παρουσιάζει στα άτομα του Ζυγού ευκαιρίες να εκδηλώσουν τα όνειρά τους μέσω της διπλωματίας και της συνεργασίας. Αξιοποιώντας τη φυσική τους ικανότητα να βρίσκουν κοινό έδαφος, οι γεννημένοι Ζυγοί μπορούν να δημιουργήσουν συνεργασίες και συμμαχίες που θα συμβάλουν στην υλοποίηση των προσδοκιών τους. Μέσα από ισορροπημένες και δίκαιες διαπραγματεύσεις, μπορούν να μετατρέψουν τα όνειρά τους σε απτές πραγματικότητες.

Συμπέρασμα

Τον σαγηνευτικό μήνα Ιούνιο του 2023, ο Κριός, ο Καρκίνος και ο Ζυγός βρίσκονται στο επίκεντρο, προσφέροντας ο καθένας μοναδικές ιδιότητες και όνειρα. Τα άτομα του Κριού θα εμπνεύσουν με το πάθος και το πρωτοποριακό τους πνεύμα, οι Καρκίνοι θα περιθάλψουν και θα υποστηρίξουν τους άλλους, ενώ θα υλοποιήσουν τα δικά τους όνειρα, και τα άτομα του Ζυγού θα αναζητήσουν την αρμονία και την ισορροπία στην προσπάθειά τους για έναν καλύτερο κόσμο. Αγκαλιάστε την ενέργεια αυτών των ζωδίων, αξιοποιήστε τις δικές σας φιλοδοξίες και αφήστε τη μαγεία των άστρων να σας καθοδηγήσει προς ένα μέλλον γεμάτο με απεριόριστες δυνατότητες.

FAQ
Ποια είναι τα ζώδια για τον Ιούνιο του 2023;
Ο Κριός, ο Καρκίνος και ο Ζυγός είναι τα ζώδια που κυριαρχούν τον Ιούνιο του 2023. Κάθε ζώδιο φέρνει τις δικές του μοναδικές ιδιότητες και τα δικά του όνειρα σε αυτόν τον ζωντανό μήνα.

Είναι αυτές οι ζωδιακές προβλέψεις ακριβείς για όλους;
Οι ζωδιακές προβλέψεις παρέχουν γενικές γνώσεις και τάσεις που βασίζονται σε αστρολογικές ερμηνείες. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι ατομικές εμπειρίες μπορεί να διαφέρουν.

Πώς μπορούν τα άτομα Κριοί να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον Ιούνιο του 2023;
Οι Κριοί μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον Ιούνιο του 2023 αγκαλιάζοντας τη διεκδικητικότητα και  διοχετεύοντας την ενέργειά τους προς τους στόχους τους και εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες για ανάπτυξη και επιτυχία.

Ποιες ιδιότητες χαρακτηρίζουν τα άτομα με Καρκίνο;
Τα άτομα Καρκίνος είναι γνωστά για την ευαισθησία, την ενσυναίσθηση και τη φροντίδα τους. Διαθέτουν μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους και τον κόσμο γύρω τους.

Πώς μπορούν τα άτομα Ζυγοί να δημιουργήσουν αρμονία στη ζωή τους;
Τα άτομα Ζυγός μπορούν να δημιουργήσουν αρμονία στη ζωή τους επιδιώκοντας την ισορροπία, προωθώντας τη δικαιοσύνη και βρίσκοντας κοινό έδαφος στις αλληλεπιδράσεις τους με τους άλλους. Μπορούν επίσης να επικεντρωθούν στην υλοποίηση ονείρων που συμβάλλουν σε μια αρμονική κοινωνία.

Δείτε επίσης :

Η δύναμη του Email Marketing: Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες

Τί είναι το SEO Και πώς μπορεί να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

 

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο περιέχει περιεχόμενο που δεν ανήκει στην [Rate.gr]. Δεν διεκδικούμε κανένα δικαίωμα σε αυτό το περιεχόμενο και το μοιραζόμαστε μόνο για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Εάν είστε ο νόμιμος ιδιοκτήτης αυτού του περιεχομένου και θέλετε να το αφαιρέσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα το αφαιρέσουμε αμέσως. Δεν υποστηρίζουμε ή προωθούμε προϊόντα ή υπηρεσίες που εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Οποιεσδήποτε απόψεις ή γνώμες εκφράζονται σε αυτό το βίντεο είναι αυτές των δημιουργών και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα την [RATE.GR].

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.