...
Connect with us

Business

Καλύτερη Εταιρεία Web Hosting Ελλάδα 2023

sta je web hosting

Web Hosting : Η Top Host είναι η πιο Εxtreme & Αξιόπιστη εμπειρία. Παρέχει Lightning Fast υπηρεσίες Hosting σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε ιδιόκτητους servers. Με φιλική και… extreme υποστήριξη η δυνατή ομάδα Support της Top Host   είναι πάντα δίπλα σε αυτόν που θα την επιλέξει. Διαθέτει άριστη οργάνωση, προσωπικό με γνώση του αντικειμένου και με διάθεση να εξυπηρετήσει τον πελάτη.

Αυτό που ξεχωρίζει την Top Host είναι η αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης που προσφέρει στους πελάτες της για τις παρεχόμενες υπηρεσίες διατηρώντας έναν υψηλό δείκτης απόκρισης σε οποιοδήποτε περιστατικό.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και το 2010 ξεκίνησε να παρέχει για πρώτη φορά Dedicated Server. To 2011 προχώρησε στην εξαγορά της Prohoster και του τμήματος Hosting της Hoster και το 2013 της HostingServices.gr.

To 2015 διακρίθηκε με το βραβείο “Οργανισμός της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (μικρός οργανισμός)” από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το 2017 έφερε την τεχνολογία του Elastic Hosting στα πακέτα τους και το 2018 έπειτα από αυστηρούς ελέγχους, η Top Host πιστοποιήθηκε με ISO 27001:2013 για τις ενέργειες τους σχετικά με την προστασία δεδομένων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

web Hosting

Η ομάδα

Ιδρυτές της εταιρείας είναι Αγγέλα Ανθουλάκη, ο Δημήτρης Ανθουλάκης και ο Φρανκ Μαούνης. Η ευρεία και πολυεπίπεδη ομάδα της Top Host αποτελείται από έμτουπειρα στελέχη από τον χώρο του marketing,  που εξελίσσουν καθημερινά την τεχνογνωσία τους για να επιλύουν κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι πελάτες τους.

Οι αξίες της Top.Host

Πάνω σε έξι βασικές αρχές βασίζεται το αξιακό σύμπλεγμα της Top Host

ΠΑΘΟΣ

Αγαπούν με πάθος αυτό που κάνουν και το βελτιώνουν συνέχεια με στόχο την υψηλή απόδοση.

ΠΡΟΘΥΜΙΑ

Βοηθούν την ομάδα τους και ολόκληρη την εταιρία να πετύχει τους στόχους της. Παρέχουν ‘wow service’ σε ό,τι κι αν κάνουν. Μοιραζόνται τις ιδέες τους. Είναι σημαντικές!

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Τολμούν και φέρνουν τον εαυτό τους αντιμέτωπο με ολοένα και πιο δύσκολες προκλήσεις. Βελτιώνουν διαρκώς το χαρακτήρα, το μυαλό και το σώμα τους!

ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ

Κρατούν ένα χαμηλό ‘ego’. Αποφεύγουν να κρίνουν. Εκτιμούν αυτό που έχουν και τα ταλέντα των ανθρώπων γύρω τους.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Δίνουν έμφαση στην διαφάνεια, τη διάχυση της πληροφορίας, την επικοινωνία, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη.

ΑΥΤΟΗΓΕΣΙΑ

Αναζητούν λύσεις και όχι προβλήματα. Αναλαμβάνουν την ευθύνη, παίρνουν πρωτοβουλίες, αυτο-παρακινούνται και αυτοπειθαρχούν. Τους αρέσουν οι αλλαγές και προσαρμόζονται γρήγορα σε αυτές.

web Hosting

Γιατί να επιλέξει κάποιος την Top.Host

 • Η Top. Host παρέχει τηνπιο γρήγορη εμπειρία φιλοξενίας με έως x5 φορές ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης ενώ διαθέτει το ταχύτατο GR-IX δίκτυο servers
 • Οι servers της Top Host υποστηρίζουν το SSD Hosting και χάρη σε αυτό επιτυγχάνονται έως 100 φορές μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης
 • Ο πελάτης της  έχει δικαίωμα να αξιοποιήσει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών, που συνοδεύει όλα τα πακέτα της εταιρείας.
 • Μέσα από ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον με δυνατότητα πλοήγησης σε Αγγλικά και Ελληνικά ο καταναλωτής μπορείς να διαχειριστεί τις υπηρεσίες του πακέτου φιλοξενίας του στην Top.Host
 • Η εταιρία έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι συμβατή με τον κανονισμό του GDPR, εξασφαλίζοντας την μέγιστη προστασία για τα δεδομένα των πελατών της
 • Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αξιοποιήσει το backup εργαλείο της Top.Host, που παρέχει απόλυτη ταχύτητα και ευελιξία σε διαδικασίες Backup & Restore για τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων του
 • Η ομάδα υποστήριξης της Top Host είναι πάντα δίπλα στον πελάτη παρέχοντάς του αδιάλειπτα την καλύτερη δυνατή εμπειρία στις υπηρεσίες φιλοξενίας
 • Eξειδικευμένος Hosting Migration Specialist αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη μεταφορά του site δωρεάν, χωρίς downtime, με την υπηρεσία Transfer & Win!
 • Όλα τα πακέτα της Top. Host τα συνοδεύει η Ελληνική IP, για υψηλότερη κατάταξη στα Ελληνικά αποτελέσματα αναζήτησης του Google

Ποιες είναι οι βασικές υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρει η Top.Host;

Web Hosting

Για το προσωπικό ή το εταιρικό site – από €3,50/μήνα

Reseller Hosting

Για τις ανάγκες μεταπώλησης – από €25/μήνα

VPS Hosting

Για υψηλές απαιτήσεις σε εγγυημένους πόρους – από €15,92/μήνα

Dedicated Hosting

Για εξειδικευμένες ανάγκες φιλοξενίας – από €30,99/μήνα

**Η δωρεά ισχύει για την αγορά του πρώτου πακέτου (hosting ή domain) από τον χρήστη και όχι για τις ανανεώσεις που πραγματοποιεί ο ίδιος χρήστης μέσα από το διαχειριστικό του panel στο site.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

Δείτε επίσης :

Affiliate Marketing Λεφτά στο Internet 2023

Fiverr Πώς να Βγάλω Λεφτά Από το Σπίτι: Ο Απόλυτος Οδηγός 2023

10 Τρόποι για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Πηγή : https://mc-educate.eu/

Continue Reading

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.