Connect with us

GAMING

Schnelle Vena – η μόνη θεραπεία για κιρσούς που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα

schnelle vena gel opinioni recensioni

θεραπεία για κιρσούς: Το πρόβλημα της φλεβίτιδας επηρεάζει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες και οι αιτίες μπορεί να είναι διαφορετικές. Από το κληρονομικό γεγονός που μπορείτε να πάρετε από τους γονείς σας, περνώντας μια πιο καθιστική ζωή, ή πάρα πολλές ώρες στάσης, ψηλά τακούνια ή πολύ χαμηλά παπούτσια, εσώρουχα ή παντελόνια που είναι πολύ σφιχτά, υπερβολικό βάρος και πολύ λίγη σωματική δραστηριότητα. Όχι μόνο δεν εξαρτάται από το αν κάποιος είναι άνδρας ή γυναίκα, αλλά ταυτόχρονα δεν εξαρτάται από την ηλικία κάποιου. Μπορεί να επηρεάσει τόσο τους νέους όσο και εκείνους που είναι ήδη σε μεγάλη ηλικία. Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα στην αγορά, μπορείτε να αγοράσετε το τζελ που ονομάζεται πραγματικό Schnelle Vena, το οποίο μπορεί να βοηθήσει με έναν πολύ γρήγορο και ταυτόχρονα αποτελεσματικό τρόπο για την εξάλειψη όλων των προβλημάτων και για να μην επιδεινωθεί η κατάσταση. Πολύ εύκολο στη χρήση και στην παραγγελία, έχει πλέον γίνει πολύ διάσημο σε όλο τον κόσμο και οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν περισσότερο από πρόθυμα.

θεραπεία για κιρσούς

Πώς λειτουργεί η Schnelle Vena

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι σίγουρα το γεγονός ότι δεν πρέπει ποτέ να εμπιστεύεστε προϊόντα που δεν είναι πρωτότυπα και ένα αντίγραφο της Schnelle Vena δεν θα μπορεί ποτέ να συγκριθεί με άλλο προϊόν. Η αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα δεν μπορούν ποτέ να είναι πανομοιότυπα και γι ‘αυτό πρέπει πάντα να εμπιστευόμαστε μόνο πιστοποιημένα προϊόντα. Δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα να βρείτε αυτό το τζελ, επειδή η αγορά του αυθεντικού Schnelle Vena στην Ιταλία μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο και ένα tablet ή ένα smartphone. Το τζελ λειτουργεί με έναν απίστευτο τρόπο μειώνοντας αμέσως το πρήξιμο και το μυρμήγκιασμα ή την ταλαιπωρία που μπορεί να δημιουργήσει τις κιρσούς που σχηματίζονται στα χέρια και τα πόδια. Για να μην αναφέρουμε τις κηλίδες και τις σκοτεινές φλέβες που είναι πολύ άσχημες για να δουν και που εξαφανίζονται σταδιακά χάρη σε αυτό το προϊόν και αφήνουν χώρο για απαλό δέρμα χωρίς τις φλέβες που μπορούν να φανούν από μακριά. Για αυτόν τον λόγο, πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αποφεύγουν να φορούν κοντά φορέματα, κρύβοντας τα πάντα πίσω από μακριά παντελόνια και φούστες, αλλά με αυτό το τζελ δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε.

Πού να το αγοράσετε και την τιμή

Η Schnelle Vena δεν μπορεί να αγοραστεί σε φαρμακεία, στο Aliesxpress ή στο Amazon – αλλά μόνο στον επίσημο ιστότοπο με έκπτωση 50%. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι δεν μπορούν μόνο να είναι σίγουροι ότι θα εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά ταυτόχρονα δεν θα χρειαστεί να φύγουν από το σπίτι και να πάνε σε διαφορετικά καταστήματα για να βρουν το μόνο πρωτότυπο και αποτελεσματικό προϊόν στην αγορά. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί πελάτες αγοράζουν πολλά πακέτα ταυτόχρονα, διασφαλίζοντας έτσι τη δυνατότητα να έχετε πάντα αυτό το καταπληκτικό τζελ και στο τέλος είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι με την παραγγελία πολλαπλών πακέτων ταυτόχρονα, εξοικονομείτε περισσότερα. Η τιμή της Schnelle Vena είναι περίπου 59 ευρώ και το προϊόν φτάνει στο σπίτι μετά από μερικές ημέρες μετά την παραγγελία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη φόρμα που βρίσκεται στην πλατφόρμα, να τοποθετήσετε προσωπικά δεδομένα και τη σωστή διεύθυνση, προκειμένου να μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια ακόμη και κατά την παράδοση. Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν προβλήματα ή δυσκολίες στο να γνωρίζετε πώς να παραγγείλετε τη Schnelle Vena.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σύνθεση της Schnelle Vena

Η σύνθεση της γέλης Schelle Vena είναι 100% φυσική και για το λόγο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και από τους πιο ευαίσθητους ανθρώπους και που συνήθως δεν αντέχουν διάφορα φάρμακα ή κρέμες. Αυτό που είναι επίσης ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι για να χρησιμοποιήσετε αυτό το τζελ δεν χρειάζεστε επίσκεψη ή ιατρική συνταγή, αλλά μπορεί να ληφθεί με ασφάλεια από οποιονδήποτε. Αλλά για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε τι είδους συστατικά πήραν από τη φύση για να κάνουν αυτό το θαυμαστό μείγμα, ας διαβάσετε την παρακάτω λίστα:

 • Κερί μέλισσας – πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, καταφέρνει να δώσει ελαστικότητα και απαλότητα στο δέρμα
 • Ελαιόλαδο – η επούλωση και η διατροφή της επιδερμίδας είναι εγγυημένα χάρη στο ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για θεραπευτικές ανάγκες
 • Πρόπολη – μειώνει το πρήξιμο και ταυτόχρονα χρησιμοποιείται ως διεγερτικό για την ανάπτυξη του ανοσοποιητικού συστήματος και της άμυνας του
 • Arnica – βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και των υγρών στο σώμα αποφεύγοντας έτσι τη δημιουργία θρόμβων αίματος και τους κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει. Ταυτόχρονα μειώνει το πρήξιμο και τον πόνο που μπορεί να γίνουν αισθητές
 • Άλογο κάστανο – προστατεύει από θρόμβους αίματος που είναι το κύριο και πιο επικίνδυνο πρόβλημα που μπορεί να συμβεί με κιρσούς

θεραπεία για κιρσούς

Πώς να χρησιμοποιήσετε και οδηγίες

Για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Schnelle Vena, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από τον κατασκευαστή και βρίσκονται στην αρχική συσκευασία. Είναι πολύ απλό στη χρήση, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πάντα καλύτερο να ακολουθείτε μερικές συμβουλές, γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα. Ας δούμε τι είναι βήμα προς βήμα:

 • καθαρίστε την περιοχή που θα αντιμετωπιστεί καλά
 • στεγνώστε προσεκτικά
 • Πάρτε μια μεγάλη ποσότητα του προϊόντος και κάντε απαλό μασάζ
 • περιμένετε για πλήρη απορρόφηση
 • φορέστε μόνο μία φορά μετά την απορρόφηση του προϊόντος
 • μην το χρησιμοποιείτε σε σπασμένο ή κατεστραμμένο δέρμα
 • επαναλάβετε τη λειτουργία κάθε μέρα με μεγάλη συνέπεια

Επιστημονική έρευνα

Πολύ υψηλά ποσοστά και απίστευτες μαρτυρίες έφεραν επίσης επιστημονική έρευνα που μπορεί να επιβεβαιώσει χωρίς αμφιβολία ότι στο 98,9% των περιπτώσεων, μετά τις πρώτες χρήσεις, οίδημα, πόνος και μυρμήγκιασμα είναι αισθητά και αισθάνονται πολύ λιγότερο. Όσον αφορά τις νυκτερινές κράμπες στο 99,4% των περιπτώσεων καταφέρνουν να εξαφανιστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, καταφέρνοντας να ανακουφίσουν και να κοιμηθούν χωρίς διαταραχές. Εκτός από όλα αυτά, αυξάνεται ακόμη και η αυτοεκτίμηση σχεδόν στο 100% των ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει τη Σνέλ Βένα και τελικά αισθάνονται ελεύθεροι να φορούν κοντά φορέματα χωρίς να κρύβουν τα πόδια και τις φλέβες που προηγουμένως ήταν πολύ πιο αισθητές. Είναι βέβαιο ότι μπορεί να ειπωθεί ότι πρόκειται για αναγέννηση για όλους εκείνους που μέχρι τώρα πίστευαν ότι δεν υπάρχει πραγματική λύση, αλλά απλώς ακολούθησαν μερικές συμβουλές που δίνονται σε όλους τους ανθρώπους που πάσχουν από αυτή την ασθένεια. Συνήθως συνεπάγεται να μην στέκεστε πάρα πολύ ή να καθίσετε πάρα πολύ, να μην εκθέτετε τα πόδια στον ήλιο, να μην φοράτε τακούνια, να κάνετε μασάζ και να κάνετε σπορ, ειδικά κολύμπι.

θεραπεία για κιρσούς

Το προϊόν λειτουργεί πραγματικά

Πολλοί καταναλωτές στις καλές κριτικές τους και όχι μόνο στη Schnelle Vena επιβεβαιώνουν ότι το προϊόν λειτουργεί περισσότερο από καλά και ότι για το λόγο αυτό είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ποτέ που μπορεί να βρεθεί στην αγορά. Μοναδικό στο είδος του και επαναστατικό ταυτόχρονα καταφέρνει να φέρει απίστευτα αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κάνοντας τους ανθρώπους που πάσχουν από κιρσούς πιο ευτυχισμένοι και πιο ήρεμοι. Είναι μια ασθένεια που επιτίθεται ιδιαίτερα στις περισσότερες μέρες του πληθυσμού και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία των ανθρώπων. Δεν είναι κάτι με το οποίο παίζετε και είναι καλύτερο να αντιμετωπίζετε και να αποτρέπετε αμέσως χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα. Τότε, όταν στο τέλος μπορείτε να βρείτε ένα καλό προϊόν σαν αυτό, είναι δύσκολο να αλλάξετε. Πράγματι, όλοι οι άνθρωποι που είχαν την ευκαιρία να πάρουν και να δοκιμάσουν αυτό το τζελ, όχι μόνο ήταν πολύ ικανοποιημένοι, αλλά ταυτόχρονα αποφάσισαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν μόνο αυτό το προϊόν.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και αυτό το χαρακτηριστικό είναι επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του τζελ που πωλείται σαν ζεστά κέικ κάθε φορά που δεν έχει έκπτωση. Ήδη μετά την πρώτη εβδομάδα το πρήξιμο και ο πόνος μειώνονται σημαντικά και σταδιακά ακόμη και το πολύ σκούρο χρώμα εξαφανίζεται. Μετά από τρεις ή τρεις εβδομάδες η κυκλοφορία του αίματος και των υγρών γενικά βελτιώνεται σημαντικά, αποφεύγοντας έτσι το σχηματισμό σβώλων και τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκαλέσει όπως η θρόμβωση. Μην ανησυχείτε εάν παρατηρήσετε επίσης ότι έχετε κιρσούς, αλλά αρχίστε αμέσως να ενεργείτε. Με τζελ όπως η Schnelle Vena, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα είναι ορατά μετά από σύντομο χρονικό διάστημα και ότι είναι ένα από τα λίγα προϊόντα που λειτουργεί πολύ καλά.

Γνώμες ειδικών ιατρών

Οι κριτικές των γιατρών σχετικά με τη Schnelle Vena είναι πολύ θετικές και για άλλη μια φορά αποδεικνύουν πόσο καλό είναι αυτό το προϊόν που είναι πραγματικά ιογενές για να καταπολεμήσει όλα τα σημάδια των κιρσών και να βοηθήσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό που λέει επίσης ο Δρ Davide Cognano μπορεί να διαβαστεί απευθείας από τα λόγια του:

θεραπεία για κιρσούς

«Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα και είμαι ο πρώτος που αναζητά την τελειότητα και τι θα μπορούσε να είναι τέλειο για τους ασθενείς μου. Μόλις το τζελ Schnelle Vena βγήκε στην αγορά, το παραγγέλνω και το δοκίμασα αμέσως για να ελέγξω αν λειτουργεί πραγματικά. Πρέπει να πω ότι ήμουν πραγματικά έκπληκτος και ότι δεν έχω βρει ποτέ τέτοιο προϊόν στο παρελθόν. Το συνιστώ συχνά στους ασθενείς μου γιατί ξέρω ότι είναι μια μη επεμβατική και εντελώς φυσική λύση που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς προβλήματα. ”

Κριτικές πελατών

Οι κριτικές πελατών μπορούν επίσης να βρεθούν εύκολα στο διαδίκτυο και να διαβάσετε τις εμπειρίες και τις μαρτυρίες άλλων που έχουν ήδη την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτό το προϊόν. Συχνά είναι χρήσιμα για άτομα που ίσως πλησιάζουν το προϊόν για πρώτη φορά και δεν γνωρίζουν ακόμη πολλά. Τότε ας τα διαβάσουμε από τον γείτονα για να δούμε ακριβώς τι είναι:

Elisa 40 ετών«Για μερικούς μήνες τώρα έχω παρατηρήσει κιρσούς στο δεξί μου πόδι και ανησυχώ. Πήγα αμέσως στον γιατρό που μου είπε ότι η αιτία μπορεί επίσης να είναι τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων. Η φλέβα είναι αρκετά πρησμένη και λίγο σκοτεινή, αισθητικά δεν είναι τόσο όμορφη. Στο Διαδίκτυο διάβασα ότι το τζελ Schnelle Vena είναι ιδανικό για όλα τα προβλήματα, κάτι που είναι επίσης φυσικό. Το διέταξα αμέσως και μετά από μερικές μέρες έφτασε στο σπίτι μου. Παρατήρησα μετά από μερικές εφαρμογές ότι οι φλέβες είναι λιγότερο αισθητές και είμαι ευχαριστημένος με την αγορά ”

Alberto 52 ετών

«Ένιωσα το μυρμήγκιασμα στα πόδια μου και μερικές φορές με ενοχλούσε τόσο πολύ που γρατσουνίστηκα μέχρι το αίμα. Ένας φίλος μου με συμβούλεψε να πάρω το τζελ Schnelle Vena που είναι ιδανικό για τη σταθεροποίηση των υγρών και την κυκλοφορία στο σώμα. Το χρησιμοποιώ ήδη για μερικούς μήνες και πρέπει να πω ότι παρατηρώ ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραστικά. Όλα έχουν βελτιωθεί και αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Όχι άλλο μυρμήγκιασμα και όχι πλέον ενοχλήσεις

Beatrice 68 ετών

«Ο γιατρός μου με συμβούλεψε να δοκιμάσω τη Schnelle Vena για να λύσει το πρόβλημα των κιρσών. Είναι πολύ απλό στη χρήση και το βάζω καθημερινά στα πόδια μου που έχουν γίνει πολύ βαριά και επώδυνα. Ήδη μετά τις πρώτες εφαρμογές παρατήρησα ότι η δυσφορία δεν ήταν πλέον αισθητή και επίσης ο πόνος μειώθηκε πολύ. Αισθάνομαι πολύ ελαφρύτερα και πιο υγιή. Είμαι χαρούμενος που είναι ένα εντελώς φυσικό προϊόν και ότι δεν μπορεί να βλάψει το σώμα και τον οργανισμό μου με κανέναν τρόπο ”

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Continue Reading

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα