Connect with us

Tech

Samsung SmartThings Station: Το νέο εύχρηστο hub της εταιρίας για την διαχείριση του έξυπνου σπιτιού

samsung smartthings station 45

Έξυπνο Σπίτι : Η αγορά των έξυπνων σπιτιών συνεχίζει να αναπτύσσεται και οι χρήστες χρειάζονται απλούς, λειτουργικούς και αξιόπιστους τρόπους για να συνδέσουν περισσότερες συσκευές μεταξύ τους. Το SmartThings Station προσφέρει γρήγορη εγκατάσταση και συμβατότητα σε μια σειρά έξυπνων οικιακών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών Matter, με την ευκολία που περιμένουν οι χρήστες από τη Samsung. Με το SmartThings Station, οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν διάφορες πτυχές του περιβάλλοντος του σπιτιού τους, ορίζοντας προγράμματα που προσθέτουν άνεση στην ημέρα τους και συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης ενέργειας, όπως το σβήσιμο των φώτων και των συσκευών.

samsung smartthings station

Ένα πιο έξυπνο σπίτι με ελάχιστη προσπάθεια

Ο σταθμός SmartThings της Samsung είναι εύκολο να ρυθμιστεί. Όταν ο χρήστης ενεργοποιεί τη συσκευή για πρώτη φορά, θα εμφανιστούν μηνύματα στο Samsung Galaxy smartphone του, βοηθώντας τον στη διαδικασία σύνδεσης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν την αποτελεσματική ενσωμάτωση συσκευών με μια απλή σάρωση κωδικού QR με κάμερα smartphone.

Αυτόματη προσαρμογή στις καθημερινές συνήθειες των χρηστών

Ένας έξυπνος οικιακός κόμβος βοηθά πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των θερμοστατών, του φωτισμού και των πριζών ρεύματος, να διασυνδέονται απρόσκοπτα με άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον έξυπνο οικιακό κόμβο, ώστε να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα εναρμονισμένο περιβάλλον. Το SmartThings Station διευκολύνει την αυτοματοποίηση προκαθορισμένων προγραμμάτων που δημιουργούνται μέσω της εφαρμογής SmartThings για smartphones, χωρίς να απαιτείται από τους χρήστες να ελέγχουν μεμονωμένες συσκευές με μη αυτόματο τρόπο.

Με το πάτημα του Smart Button στο SmartThings Station, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν προγράμματα που δημιούργησαν μέσω της εφαρμογής τους SmartThings. Για παράδειγμα, όταν είναι ώρα για ύπνο, ένα γρήγορο χτύπημα θα μπορούσε να ενεργοποιήσει ένα πρόγραμμα ύπνου – που θα μπορούσε να σβήσει τα φώτα, να κλείσει τα στόρια και να μειώσει τη θερμοκρασία. Ακόμα, αν ο χρήστης προγραμματίζει μία βραδιά για ταινία, ένα αντίστοιχο πρόγραμμα θα μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση και να χαμηλώσει τα φώτα. Όταν οι χρήστες φεύγουν από το σπίτι, το SmartThings Station μπορεί να απενεργοποιήσει τις πρίζες και τις αχρησιμοποίητες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργοποιώντας παράλληλα ένα σύστημα ασφαλείας. Οι χρήστες μπορεί επίσης να επιλέξουν ένα πρόγραμμα παιχνιδιού, το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε λειτουργία συγκεκριμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης και φωτισμού και να ενεργοποιήσει τη λειτουργία «Μην ενοχλείτε».

Έξυπνο Σπίτι

Οι καταναλωτές μπορούν να ενεργοποιήσουν έως και τρία διαφορετικά προγράμματα απλά πατώντας το Smart Button, με απαλό πάτημα, παρατεταμένο πάτημα ή διπλό πάτημα ενεργοποιήσεων. Τα προγράμματα μπορούν επίσης να ενεργοποιηθούν μέσω της εφαρμογής SmartThings, είτε οι χρήστες βρίσκονται στο σπίτι είτε είναι έξω.

Εντοπισμός και διαχείριση συσκευών στο σπίτι με μεγαλύτερη ακρίβεια

Το SmartThings Station είναι επίσης ενσωματωμένο στο SmartThings Find της Samsung, μια ταχέως αναπτυσσόμενη υπηρεσία παρακολούθησης των συσκευών. Βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν χαμένες συσκευές, πατώντας διπλή φορά το Smart Button ώστε να χτυπήσει το smartphone που υπάρχει κοντά. Έτσι, γίνεται πιο εύκολη η εύρεση των συσκευών.

Λειτουργώντας ως σαρωτής συσκευών στο σπίτι, το SmartThings Station βοηθά τους χρήστες Samsung Galaxy να παρακολουθούν τις τοποθεσίες των εγγεγραμμένων συσκευών τους – από smartphone, tablet, ρολόγια και ακουστικά έως προσωπικά αντικείμενα, όπως κλειδιά ή πορτοφόλι που διαθέτουν Galaxy SmartTag ή SmartTag+. Με τη συνήθη σάρωση για συσκευές, το SmartThings Station θα ενημερώνει τους χρήστες για τη θέση των συνδεδεμένων έξυπνων συσκευών ή ετικετών στο σπίτι και θα στέλνει ειδοποίηση στο smartphone του χρήστη όταν μια ετικέτα ή συσκευή είναι εκτός ή εντός σπιτιού.

Έξυπνο Σπίτι

Έξυπνο Σπίτι

Ένα pad γρήγορης φόρτισης που ταιριάζει τέλεια στο έξυπνο σπίτι

Το SmartThings Station λειτουργεί επίσης ως ισχυρή βάση φόρτισης που υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση έως και 15 W. Η γρήγορη φόρτιση αποτελεί έξυπνη προσθήκη σε έναν κόμβο Smart Home, αφού εξυπηρετεί με τους ρυθμούς της ζωής. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να λαμβάνουν ειδοποίηση όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν το παιχνίδι από εκεί που σταμάτησαν ή να αλλάξουν για να φορτίσουν μια άλλη συσκευή.

Διαθεσιμότητα

Το SmartThings Station θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ και την Κορέα. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του Φεβρουαρίου 2023 στην αγορά των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης :

Τα 10 καλύτερα φθηνά κινητά για το 2023

Τα καλύτερα μοντέλα smartphones για το 2023

Φθηνά κινητά 5G δίνουν νέο αέρα στην αγορά

Πηγή : https://techblog.gr/

Tech

Απίστευτη Προσφορά: Αποκτήστε 5 Κοσμήματα Temu μόνο με 0,38 €!

Temu 5 τεμάχια κοσμημάτων Μόνο με 0.38€

temu

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 0.38

Temu 🎁Κωδικός κουπονιού: apq82542 για ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 50%

Temu “5 τεμάχια κοσμημάτων με κλιπ αυτιού σε σχήμα C: Η απλή και μοντέρνα εναλλακτική λύση για το τρύπημα των αυτιών για γυναίκες και κορίτσια! Το τέλειο δώρο για διακοπές, γενέθλια και πάρτι.”

Σκουλαρίκια σε Σχήμα Τόξου Μόνο με 0,58€

temu

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 0.58€

🎁Κωδικός κουπονιού: apq82542 για ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 50%

“Αφρώδη Κυβικά Ζιργκόνια: Σκουλαρίκια σε Σχήμα Τόξου με Καρφιά για Γυναίκες και Κορίτσια – Μια Δημιουργική Ιδέα Δώρου για Γενέθλια”

Κολιέ Καρδιά Μόνο με 0,58€

temu

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ Κολιέ ΜΕ ΜΟΝΟ 0.58€

🎁Κωδικός κουπονιού: apq82542 για ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 50%

“Ένα Κολιέ Καρδιάς σε Σχήμα Καρδιάς από Ανοξείδωτο Χάλυβα: Μια Μοδάτη και Χαριτωμένη Προσθήκη στα Αξεσουάρ Εναρμόνισης Καρδιάς για Έφηβες κορίτσια.”

Στρας Σχέδιο φιδιού Μόνο με 0,58€

temu

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 0.58€
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 0.58€

🎁Κωδικός κουπονιού: apq82542 για ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 50%

“1 τεμάχιο Διακοσμητικό με Στρας: Ένα Μοντέρνο Δαχτυλίδι με Σχέδιο Φιδιού, Κομψό και Εκλεπτυσμένο Αξεσουάρ Κοσμημάτων για Γυναίκες και Κορίτσια.”

2 βραχιόλια αστραγάλου Μόνο με 0,68€

temu

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 0.68€

🎁Κωδικός κουπονιού: apq82542 για ΕΠΙΠΛΕΟΝ έκπτωση 50%

“Σετ 2 τεμαχίων Mini Love Heart Thin Chain Anklet: Απλό και Μινιμαλιστικό Βραχιόλι Αστραγάλου για Γυναίκες.”

“Το Temu έχει εδραιωθεί ως προορισμός προτίμησης για τους Έλληνες χρήστες. Με μια ποικιλία προϊόντων ποιότητας και ανταγωνιστικών τιμών, το Temu κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού. Μέσω μιας εύχρηστης πλατφόρμας και πλούσιας γκάμας προϊόντων, το Temu δίνει τη δυνατότητα για μια ολοκληρωμένη και οικονομικά προσιτή εμπειρία αγορών.
Οι χρήστες απολαμβάνουν όχι μόνο την οικονομική προσιτότητα, αλλά και την ταχύτητα παράδοσης και την άψογη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει το Temu. Με μια παρουσία που αντανακλά τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς, το Temu αποτελεί έναν αξιόπιστο εταίρο για τις online αγορές.
Η ποικιλία και η προσιτότητα των προϊόντων καθιστούν το Temu μια εξαιρετική επιλογή. Πέρα ​​από τις αγορές, αποτελεί πηγή καινοτομίας για την ελληνική αγορά.
Οι εκπληκτικές προσφορές του Temu αποτελούν μόνο μέρος της εξαιρετικής εμπειρίας που προσφέρει. Τώρα, η ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις και δωροκάρτες είναι εδώ και περιμένει να την αξιοποιήσετε!
Ανακαλύψτε τον κόσμο του Temu, όπου η ποιότητα συναντά την οικονομικότητα σε μια εμπειρία αγορών που ξεπερνά τις προσδοκίες.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Νέοι Κανόνες από την Temu: 50% Έκπτωση και Κουπόνι 100€ στις Αγορές Σας!

temu

Η Temu καινοτομεί ξανά με εκπληκτικές προσφορές για τους χρήστες της! Τώρα, η ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση 50% και ένα κουπόνι αξίας 100€ είναι εδώ και περιμένει να τα αξιοποιήσετε!

Παρέχουμε τον μοναδικό κωδικό apq82542 και ένα ειδικό link https://temu.to/m/um103n7cydj, που θα σας οδηγήσει απευθείας στις εκπτώσεις. Το πακέτο προσφορών περιλαμβάνει 50% έκπτωση για παραγγελίες άνω των 20€, εάν πραγματοποιηθούν εντός μιας ώρας. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε την έκπτωση 50% για παραγγελίες άνω των 10€, αν πραγματοποιηθούν μεταξύ 1-24 ωρών. Σημειώστε πως δεν υπάρχει δυνατότητα αίτησης της έκπτωσης μετά τις 24 ώρες.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Το κουπόνι αξίας 100€ είναι διαθέσιμο μόνο για νέους χρήστες που δεν έχουν προηγουμένως επισκεφτεί το Temu ή κατεβάσει την εφαρμογή του.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να ανανεώσετε τη συλλογή σας με την Temu! Εκμεταλλευτείτε αυτές τις μοναδικές προσφορές και αποκτήστε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε απίστευτες τιμές.

temu

Για περισσότερες πληροφορίες και τους ακριβείς όρους της προσφοράς, επισκεφτείτε το site μας στο rate.gr και μην χάσετε την ευκαιρία!
Το Temu έχει κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων χρηστών του, προσφέροντας μια ποικιλία προϊόντων σε απίστευτα προσιτές τιμές. Μιλώντας για ποιότητα και προσιτότητα, το Temu έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως η επιλογή που προσελκύει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, το Temu προσφέρει από είδη ένδυσης έως ηλεκτρονικά και είδη σπιτιού σε τιμές που δεν θα πιστεύατε. Το γεγονός ότι το Temu καταφέρνει να προσφέρει προϊόντα σε τόσο χαμηλές τιμές κάνει την εμπειρία των αγορών online απολαυστική και οικονομικά επωφελής.

Οι χρήστες στην Ελλάδα αγκαλιάζουν το Temu για την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρει, τη γρήγορη παράδοση και την άψογη εξυπηρέτηση πελατών. Το Temu έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού με τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του και την προσφορά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Με το Temu, οι καταναλωτές στην Ελλάδα έχουν ανακαλύψει έναν νέο κόσμο απίστευτων προσφορών και ποικιλίας προϊόντων, κάνοντας τις online αγορές τους μια ευχάριστη εμπειρία που δεν αφήνει αδιάφορο κανέναν.

Κωνσταντίνος Παγωνούδης, Συντάκτης του Rate.gr

Continue Reading

Tech

Temu: Ένα Εμπορικό Πνεύμα Και Οι Προτάσεις της Ελλάδας για Ένα Καλύτερο Μέλλον

temu

Το Temu, εκτός από την ποικιλία προϊόντων που προσφέρει, είναι επίσης ένας δρόμος για την εμπορική επανάσταση. Αυτό το εμπορικό κολοσσό αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή των online αγορών, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα αλλά και έναν τρόπο ζωής.

Με τη στροφή προς το Temu, οι Έλληνες καταναλωτές εισέρχονται σε έναν κόσμο απεριόριστων επιλογών και ευκαιριών. Μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση στον τρόπο πώλησης, το Temu παρέχει μια εμπειρία αγορών που ξεπερνά τις παραδοσιακές προσδοκίες.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η οικονομική προσβασιμότητα των προϊόντων, οι γρήγορες παραδόσεις και η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών καθιστούν το Temu μια επιλογή που αξίζει την προσοχή. Αλλά πέρα από τις αγορές, το Temu φέρνει και μια νέα προοπτική για την ελληνική αγορά.

Με τη συμβολή του Temu, η Ελλάδα ανοίγει τα φτερά της προς μια εξελιγμένη εμπορική πραγματικότητα, χαράσσοντας ένα δρόμο προς την καινοτομία και τη βελτίωση. Με ένα πρότυπο εμπορίου που αντανακλά τις ανάγκες του μέλλοντος, το Temu φέρνει μια δροσερή πνοή στην ελληνική αγορά.

temu

Το Temu δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα αγορών. Είναι ένα παράθυρο προς έναν κόσμο ευκαιριών και δυνατοτήτων, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα καλύτερο και πιο συναρπαστικό εμπορικό μέλλον για την Ελλάδα.

Όταν πρόκειται για εύκολη πρόσβαση σε προϊόντα με απίστευτα χαμηλές τιμές, το Temu έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Μιλάμε για μια πλατφόρμα που δεν κοστίζει πολύ και προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες αγοράς.

Το Temu αναδεικνύεται ως μια επιλογή με μοναδικές προσφορές, προσφέροντας από ρούχα μέχρι ηλεκτρονικά και είδη οικιακής χρήσης σε τιμές που σε κάνουν να αναρωτιέσαι πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χαμηλές. Μιλάμε για εξαιρετικές προσφορές, όπου με λίγα ευρώ μπορείς να αποκτήσεις τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για ολόκληρη την οικογένεια.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα