...
Connect with us

Tech

Για αυτό τον λόγο το iPhone δεν προσφέρει πλέον τις καλύτερες φωτογραφίες της αγοράς!

maxresdefault 4

Ο Marques Brownlee, γνωστός και ως MKBHD, δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες τη λίστα με τους νικητές των βραβείων ως προς την ποιότητα της κάμερας σε διάφορες κατηγορίες. Αν και το iPhone 14 Pro κέρδισε στη κατηγορία Best Camera System, ο Youtuber δεν έχασε την ευκαιρία να επισημάνει ορισμένα προβλήματα όσον αφορά τις φωτογραφίες που λαμβάνονται με την εν λόγω συσκευή.  Πλέον, ο MKBHD επανήλθε με ένα νέο video στο οποίο αναφέρει γιατί το iPhone πλέον κάπου το χάνει όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών. Η απάντηση είναι το post-processing.

Λίγο πριν τα βραβεία, ο ίδιος είχε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα του δικού του blind camera test. Σε αυτό, το Pixel 6A κατέλαβε την πρώτη θέση, με το Pixel 7 Pro τη δεύτερη. Κάτι που έκανε τόσο τον Youtuber όσο και πολλούς συνδρομητές του να αναρωτηθούν τι επιτέλους φταίει με τις φωτογραφίες που λαμβάνει το iPhone.

Για να μπορέσει μια συσκευή να λάβει μια καλή φωτογραφία, χρειάζεται αφενός ένας ικανός αισθητήρας, για να μπορέσει να λάβει όσο περισσότερο φως και λεπτομέρειες. Και επειδή ακριβώς οι αισθητήρες αυτοί δεν έχουν το μέγεθος των DSLR, οι κατασκευαστές με το software προσπαθούν να αντισταθμίσουν την κατάσταση. Το λογισμικό δηλαδή αναλαμβάνει να μειώσει τον θόρυβο, να προσαρμόσει την ισορροπία λευκού ή και να αυξήσει τη φωτεινότητα για να εμφανιστεί περισσότερη λεπτομέρεια σε σκοτεινές σκηνές.

iphone

Τα τελευταία χρόνια, τόσο η Apple όσο και οι άλλες εταιρείες το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο. Η Apple στο iPhone χρησιμοποιεί το Smart HDR το οποίο συνδυάζει πολλαπλές φωτογραφίες διαφορετικών ρυθμίσεων σε μια. Κάτι τέτοιο, επιτρέπει στη συσκευή να αξιοποιήσει τα καλύτερα στοιχεία κάθε μιας για να παρέχει ένα ακόμη καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς όμως, αποδεικνύεται ότι το μεγάλο αυτό post-processing κάνει τις φωτογραφίες να φαίνονται μη ρεαλιστικές.

Όπως αναφέρει ο MKBHD, τα περισσότερα τηλέφωνα κάνουν εξαιρετική δουλειά σε ιδανικές συνθήκες. Ωστόσο, όταν η σκηνή έχει διαφορετικά χρώματα για παράδειγμα και textures τότε το post-processing πρέπει να είναι αρκετά έξυπνο για να καταλάβει ποιες θα έπρεπε να είναι οι ιδανικές ρυθμίσεις.

Και αν και η Google το κάνει σωστά, η Apple όχι και τόσο. Όπως δείχνει ο Youtuber, το iPhone 14 Pro προσπαθεί πάντα να φωτίσει τις σκιές, ιδίως στα πρόσωπα των ανθρώπων κάνοντας την φωτογραφία να φαίνεται πολύ τεχνική. Το iPhone υπερβάλλει και με την ευκρίνεια των φωτογραφιών σε σύγκριση με άλλα smartphones, με τον MKHD να τονίζει πως ακόμη και το χρώμα του δέρματός του μοιάζει διαφορετικό στην κάμερα του iPhone.

Παρά το γεγονός ότι το iPhone έχει εξαιρετικό hardware, αυτό καταστρέφεται από όλα τα smart features της Apple, όπως το Smart HDR. Κάθε χρόνο το βελτιώνει, ωστόσο αντί να κάνει καλύτερο το τελικό αποτέλεσμα, οι φωτογραφίες δείχνουν εντελώς μη φυσικές.

Σε αυτό το review του Sebastian de With, o developer του δημοφιλούς camera app Halide, αναφέρει συγκεκριμένα προβλήματα του Smart HDR. Για παράδειγμα, κάθε φορά που υπάρχει ένα φωτεινό background, το iPhone προσπαθεί επίσης να αυξήσει τη φωτεινότητα των ανθρώπων εντός της φωτογραφίας.

Αλλά και το ίδιο το 9to5mac.com σημειώνει ότι το Smart HDR καταστρέφει ορισμένες φωτογραφίες, τονίζοντας ότι θα ήθελαν να υπάρχει η επιλογή απενεργοποίησής του.

 

Δείτε επίσης :

Τέλος το iPhone SE

Apple: Βελτιωμένη μπαταρία στο iPhone 15 χάρη στο Apple A17

iPhone: Χρήσιμα tips και απίθανα κόλπα για τους λάτρεις της Apple

iPhone 14: Αγχώθηκε η Apple με τις πωλήσεις του

Πηγή : https://techblog.gr/

Tech

Banggood vs Temu: Ποιο είναι το Κατάλληλο E-Shop για τις Online Αγορές σας;

Καθώς η αγορά online αναπτύσσεται, πλατφόρμες όπως το Banggood και το Temu ξεχωρίζουν για την ποικιλία τους και τις προσφορές τους. Ας εξερευνήσουμε τα δύο αυτά e-shops για να καταλάβουμε ποιο είναι το κατάλληλο για τις αγορές σας.

Banggood Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποικιλία Προϊόντων

Το Banggood και το Temu προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως ηλεκτρονικά είδη, ένδυση, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα. Και τα δύο e-shops έχουν ποικιλία που καλύπτει διάφορες ανάγκες.
temu

Τιμές και Προσφορές

Οι τιμές στο Banggood είναι ανταγωνιστικές και προσφέρει συχνές εκπτώσεις και κουπόνια. Από την άλλη πλευρά, το Temu διακρίνεται για τις εντυπωσιακές προσφορές του και τις προσωρινές εκπτώσεις.

Ποιότητα και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Banggood και το Temu δίνουν σημασία στην ποιότητα των προϊόντων τους και προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών. Η ταχύτητα αποστολής και η επικοινωνία με τους πελάτες είναι παράγοντες που ξεχωρίζουν και τα δύο e-shops.

Temu Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Πιο να Επιλέξετε;

Κατά την επιλογή μεταξύ του Banggood και του Temu, εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε τις τιμές, τις προσφορές και την ποιότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Συμπεράσματα

Και το Banggood και το Temu προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών online, αλλά η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Το Banggood – Η Πλατφόρμα Αγορών για Προϊόντα χωρίς Τελωνείο

Το Banggood αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες online αγορών, προσφέροντας ποικιλία προϊόντων χωρίς τελωνείο. Με προσιτές τιμές και ευρεία γκάμα επιλογών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αγορές online.

Ποικιλία Προϊόντων χωρίς Τελωνείο

Στο Banggood, μπορείτε να βρείτε προϊόντα από διάφορες κατηγορίες χωρίς να αντιμετωπίζετε τελωνειακούς περιορισμούς. Η ποικιλία περιλαμβάνει ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, είδη οικιακής χρήσης, μόδα και πολλά άλλα.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ανταγωνιστικές Τιμές και Προσφορές

Το Banggood διακρίνεται για τις ανταγωνιστικές τιμές του και τις συχνές προσφορές που κάνει στους πελάτες του. Με εκπτώσεις και κουπόνια, προσφέρει ακόμη πιο προσιτές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Αξιοπιστία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν προτεραιότητες για το Banggood. Η γρήγορη αποστολή και η υποστήριξη πελατών καθιστούν τις αγορές σας πιο απλές και αξιόπιστες.

Επιλογές Αγορών στο Banggood

Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και αναζήτησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Banggood. Η ποικιλία των κατηγοριών και οι διάφορες επιλογές προϊόντων καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Γιατί Επιλέγουν το Banggood

Με τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, το Banggood αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή αγορών χωρίς τελωνείο.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Τίτλος: Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Το Banggood έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες e-commerce, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από ηλεκτρονικά είδη έως είδη οικιακής χρήσης και μόδας. Στον οδηγό αυτό, θα εξερευνήσουμε το Banggood, τις υπηρεσίες του, και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί επιλογή προτίμησης για αγορές online.

Τι είναι το Banggood;

Το Banggood είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει πληθώρα προϊόντων από διάφορα κατηγορίες. Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και εξαιρετική επιλογή προϊόντων, καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών σε πολλές κατηγορίες.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποιοι είναι οι Σημαντικοί Τομείς Αγοράς;

Από την τεχνολογία και τα gadgets έως τη μόδα και τα είδη οικιακής χρήσης, το Banggood προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τομείς.

Κριτήρια Αξιολόγησης του Banggood

Το Banggood ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του, την ταχύτητα αποστολής και την εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης, προσφέρει συχνές προσφορές και εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές πιο προσιτές.

Πως Να Επιλέξετε Προϊόντα στο Banggood

Με προσεκτική αναζήτηση και την αξιολόγηση των αξιολογήσεων των προϊόντων από άλλους πελάτες, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Αξίζει να Αγοράσετε από το Banggood;

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων, τις συχνές προσφορές και την καλή εξυπηρέτηση πελατών, το Banggood αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για online αγορές.

Με αυτόν τον οδηγό, έχετε πλέον μια καλύτερη εικόνα του Banggood και των πλεονεκτημάτων του ως πλατφόρμας αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες προσφορές, επισκεφτείτε το [rate.gr](URL του site σας).

 

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

 

Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.