...
Connect with us

Tech

Τα καλύτερα Gaming Ποντίκια για το 2023

τα καλυτερα (2)

Τα gaming ποντίκια έχουν υποστεί σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Η αγορά είναι πλέον γεμάτη με επιλογές που προσφέρουν συγκρίσιμη ή και χαμηλότερη καθυστέρηση από τα αντίστοιχα ενσύρματα ποντίκια. Ενώ κάποτε οι ενσύρματες συνδέσεις θεωρούνταν το αποκορύφωμα της αξιοπιστίας, η διαφορά στις επιδόσεις μεταξύ ενσύρματων και ασύρματων ποντικιών παιχνιδιών έχει γίνει ουσιαστικά δυσδιάκριτη στα περισσότερα σενάρια. Ωστόσο, κατά την αναζήτηση του ιδανικού ποντικιού gaming, είναι σημαντικό να εξετάσετε παράγοντες όπως το μέγεθος του χεριού, τους τύπους λαβής, το ρυθμό ψηφοφορίας και την καθυστέρηση κλικ. Επιπλέον, η επιλογή ενός ποντικιού που συμπληρώνει τα είδη παιχνιδιών που προτιμάτε μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Gaming Ποντίκια
Gaming Ποντίκια

Video Games (FPS) 9/10

Video Games (MMO) 8/10

Raw Performance 9.5 

Εργάσια 5/10

Πολυχρηστικότητα 9/5

Συνδεσημότητα:Wireless

Το Razer Viper V2 Pro ξεχωρίζει ως μια εξαιρετική επιλογή ποντικιού gaming. Διατηρεί το αγαπημένο σχήμα των προκατόχων του, καθιστώντας το ιδανικό για όσους προτιμούν λαβή με νύχι ή δάχτυλο. Ωστόσο, έχουν γίνει αξιοσημείωτες βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής μείωσης του βάρους και της ενσωμάτωσης του εξαιρετικά ακριβούς και σταθερού αισθητήρα Focus Pro 30K της Razer. Επιπλέον, το Viper V2 Pro χρησιμοποιεί οπτικούς διακόπτες που προσφέρουν αυξημένη ανθεκτικότητα και αποτρέπουν προβλήματα όπως το διπλό κλικ. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ η νεότερη έκδοση είναι ελαφρύτερη και πιο ευέλικτη, δεν διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά που υπήρχαν σε προηγούμενα μοντέλα, όπως οι λαστιχένιες πλευρικές λαβές, ο φωτισμός RGB και τα πλευρικά κουμπιά και στις δύο πλευρές. Αν η μείωση του βάρους είναι η προτεραιότητά σας, ίσως βρείτε αυτές τις αλλαγές πλεονεκτικές.

Για όσους εκτιμούν τα παλαιότερα χαρακτηριστικά και δεν τους ενοχλεί ένα ελαφρώς βαρύτερο ποντίκι, τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξερευνήσετε την προηγούμενη γενιά του Razer Viper Ultimate, το οποίο διατίθεται προς το παρόν σε πιο προσιτή τιμή. 

Επιπλέον, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε το ενημερωμένο Razer DeathAdder V3 Pro ως πιθανή εναλλακτική λύση. Μοιράζεται τα ίδια εσωτερικά εξαρτήματα με το Viper V2 Pro και είναι σχεδόν πανομοιότυπο σε βάρος. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για δεξιόχειρες χρήστες και προσφέρει μια πιο κατάλληλη επιλογή για άτομα με μεγαλύτερα χέρια, ειδικά για όσους προτιμούν λαβή παλάμης.

Gaming Ποντίκια
Gaming Ποντίκια

Video Games (FPS) 8/10

Video Games (MMO) 8/10

Raw Performance 9/10

Εργάσια 8/10

Πολυχρηστικότητα 9/5

Συνδεσημότητα:Wireless

Το Logitech G502 LIGHTSPEED είναι μια ιδιαίτερα συνιστώμενη επιλογή στην ανώτερη μεσαία κατηγορία τιμής. Ενώ η τιμή του μπορεί να αυξομειώνεται, οι συχνές εκπτώσεις το φέρνουν συχνά πιο κοντά στο κόστος της επιλογής μας για τη μεσαία κατηγορία. Αυτό το ποντίκι διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό προσαρμοσμένο για δεξιόχειρες χρήστες, με βολικό στήριγμα αντίχειρα. Με ένα εντυπωσιακό σύνολο 12 προγραμματιζόμενων κουμπιών, προσφέρει εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής.

 Το G502 LIGHTSPEED υπερέχει τόσο στην καθυστέρηση κλικ όσο και στην απόδοση του αισθητήρα, ενώ ο τροχός κύλισης παρέχει πρόσθετη λειτουργικότητα με εισόδους κλίσης αριστερά και δεξιά και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ εγκοπής κύλισης με εγκοπή και ταχύτερης λειτουργίας ελεύθερης κύλισης. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ποντίκι είναι αισθητά πιο βαρύ από πολλά ποντίκια παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, όπως τα shooters πρώτου προσώπου (FPS).

Ωστόσο, αν παίζετε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών σε διάφορα είδη και προτιμάτε ένα πιο βαρύ ποντίκι, το G502 LIGHTSPEED είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, περιλαμβάνει προαιρετικά βαρίδια που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την κατανομή βάρους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
Πρόσφατα, η Logitech παρουσίασε νέες εκδόσεις αυτού του ποντικιού που ονομάζονται Logitech G502 X LIGHTSPEED και Logitech G502 X PLUS (η έκδοση PLUS διαθέτει φωτισμό RGB). 

Αυτά τα ενημερωμένα μοντέλα παρουσιάζουν μια πιο απαλή οπτική εμφάνιση και είναι ελαφρύτερα σε βάρος. Η τοποθέτηση των κουμπιών έχει επίσης προσαρμοστεί ελαφρώς και ενσωματώνουν νέους αθόρυβους οπτικούς διακόπτες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι νεότερες εκδόσεις διατίθενται σε σημαντικά υψηλότερη τιμή. Αν οι μικρές προσθήκες που αναφέρθηκαν δεν είναι υψίστης σημασίας για εσάς, εξακολουθούμε να συνιστούμε να εξετάσετε τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, καθώς προσφέρουν μια συναρπαστική επιλογή σε πιο προσιτή τιμή.

Gaming Ποντίκια
Gaming Ποντίκια

Razer Basilisk V3

Video Games (FPS) 8/10

Video Games (MMO) 8/10

Raw Performance 9/10 

Εργάσια 7/10

Πολυχρηστικότητα 9/5

Συνδεσημότητα:Wired

Σε μια χαμηλότερη μεσαία τιμή, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Razer Basilisk V3 ως το καλύτερο ενσύρματο ποντίκι gaming που έχουμε δοκιμάσει. Παρόλο που υπάρχει μια αξιοσημείωτη διαφορά τιμής μεταξύ της οικονομικής επιλογής μας και της επιλογής μεσαίας κατηγορίας, αυτό αντικατοπτρίζει το εύρος των τιμών στην αγορά ποντικιών gaming. 

Η επένδυση λίγο περισσότερων ή λιγότερων χρημάτων θα έχει τελικά ως αποτέλεσμα μια καλύτερη συνολική εμπειρία ποντικιού. Το Razer Basilisk V3 μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Logitech G502 LIGHTSPEED. Η βασική διαφορά είναι ότι το Basilisk V3 είναι ένα μοντέλο μόνο με καλώδιο. Ωστόσο, και τα δύο ποντίκια διαθέτουν σχεδόν πανομοιότυπα εργονομικά σχήματα, μια εντυπωσιακή επιλογή προσαρμόσιμων στοιχείων ελέγχου και εξαιρετική απόδοση αισθητήρα και καθυστέρηση κλικ. Επιπλέον, ο τροχός κύλισης του Basilisk V3 προσφέρει αριστερή και δεξιά κλίση εισόδου και τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ της κανονικής κύλισης με εγκοπές και μιας ταχύτερης λειτουργίας ελεύθερης κύλισης.

Ένα αξιοσημείωτο πλεονέκτημα του Razer Basilisk V3 είναι η ενσύρματη συνδεσιμότητά του. Εξαλείφοντας την ανάγκη για επαναφορτιζόμενη μπαταρία, γίνεται σημαντικά ελαφρύτερο, γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή για παιχνίδια με ταχύτερους ρυθμούς, όπως τα shooters πρώτου προσώπου (FPS) που απαιτούν γρήγορες και ακριβείς κινήσεις του ποντικιού. Συνολικά, αυτό το ποντίκι ξεχωρίζει ως μια εξαιρετική επιλογή, αν δίνετε προτεραιότητα στις υψηλές επιδόσεις και την ευελιξία σε ένα ποντίκι παιχνιδιών και δεν χρειάζεστε την ευελιξία μιας ασύρματης σύνδεσης.

Gaming Ποντίκια
Gaming Ποντίκια

Video Games (FPS) 8/10

Video Games (MMO) 7/10

Raw Performance 9/10 

Εργάσια 6/10

Πολυχρηστικότητα 9/5

Συνδεσημότητα:Wired

Για όσους έχουν μικρό προϋπολογισμό, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το Logitech G305 LIGHTSPEED. Σε ορισμένες περιοχές, μπορεί να αναφέρεται ως Logitech G304 LIGHTSPEED, αλλά να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για το ίδιο ποντίκι. Το G305 διαθέτει ένα συμμετρικό σώμα σε σχήμα αυγού που προσφέρει εξαιρετική άνεση και είναι κατάλληλο για λαβές με νύχι ή με δάχτυλα, εξυπηρετώντας ένα ευρύ φάσμα μεγεθών χεριών.

 Η ποιότητα κατασκευής του είναι εκπληκτικά εντυπωσιακή, καθώς δεν παρουσιάζει κανένα τρίξιμο ή κάμψη στο σώμα. Παρά την προσιτή τιμή του, προσφέρει μια αίσθηση υψηλής ποιότητας που μοιάζει με την υψηλότερη τιμή του Logitech G502 LIGHTSPEED. Το G305 συνδέεται ασύρματα χρησιμοποιώντας τον δέκτη USB LIGHTSPEED της Logitech και διαθέτει εντυπωσιακή διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 250 ώρες από μία μόνο μπαταρία AA.

Επιπλέον, αυτό το ποντίκι υπερέχει στην καθυστέρηση κλικ και παρέχει σταθερή απόδοση του αισθητήρα. Ωστόσο, το κύριο μειονέκτημά του είναι το βάρος του, το οποίο μπορεί να εμποδίσει τις γρήγορες και ευέλικτες κινήσεις του ποντικιού που απαιτούνται σε παιχνίδια με ταχύτερους ρυθμούς.

 Αν προτιμάτε μια ενσύρματη εναλλακτική λύση, αξίζει να εξετάσετε το Logitech G203 LIGHTSYNC. Έχει το ίδιο σχήμα και την ίδια ποιότητα κατασκευής με το G305 και συνήθως διατίθεται σε χαμηλότερη τιμή. Επιπλέον, είναι σημαντικά ελαφρύτερο και προσφέρει προσαρμόσιμο φωτισμό RGB. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις του αισθητήρα του ενδέχεται να μην είναι εφάμιλλες του G305.

Gaming Ποντίκια
Gaming Ποντίκια

Razer Viper 8KHz

Video Games (FPS) 8/10

Video Games (MMO) 9/10

Raw Performance 8/10 

Εργάσια 7/10

Πολυχρηστικότητα 9/5

Συνδεσημότητα:Wired

Όλα τα ποντίκια που παρουσιάζονται σε αυτή τη λίστα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Ωστόσο, το Razer Viper 8KHz ανεβάζει τις επιδόσεις στο επόμενο επίπεδο και απευθύνεται ειδικά σε παίκτες που έχουν πραγματικά εμμονή με την επίτευξη του υψηλότερου επιπέδου επιδόσεων. Αυτό το ποντίκι μοιράζεται πολλές ομοιότητες με την κορυφαία επιλογή μας, το Razer Viper V2 Pro. 

Παρόλο που δεν είναι τόσο ελαφρύ και δεν προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα, προσφέρει απαράμιλλη απόδοση σε σταθερή τιμή μεσαίας κατηγορίας. Ενώ τα περισσότερα ποντίκια gaming έχουν μέγιστο ρυθμό ψηφοφορίας 1000Hz, το Razer Viper 8KHz υποστηρίζει υψηλότερους ρυθμούς ψηφοφορίας, φτάνοντας το μέγιστο στα 8000Hz. Αυτοί οι υψηλότεροι ρυθμοί polling έχουν ως αποτέλεσμα ελαφρώς ομαλότερες κινήσεις του κέρσορα και ελαφρώς βελτιωμένη καθυστέρηση, ξεπερνώντας ακόμη και ποντίκια ναυαρχίδες. 

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι η επίτευξη αυτών των υψηλότερων ρυθμών polling απαιτεί σημαντικούς πόρους συστήματος. Η αύξηση των επιδόσεων, αν και αισθητή, είναι σχετικά μικρή και θα χρειαστείτε μια αρκετά ισχυρή ρύθμιση υπολογιστή για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτή τη λειτουργία.

Εάν εντυπωσιαστείτε από τις επιδόσεις αλλά προτιμάτε ένα διαφορετικό σχήμα ποντικιού από τον συμμετρικό σχεδιασμό χαμηλού προφίλ του Razer Viper 8KHz, μπορείτε να εξετάσετε το Razer DeathAdder V3 ως εναλλακτική λύση. 

Το DeathAdder V3 προσφέρει τις ίδιες υψηλές επιδόσεις με το Viper 8KHz, συμπεριλαμβανομένης της εγγενούς υποστήριξης για ρυθμό ψηφοφορίας 8000Hz. Ωστόσο, διαθέτει εργονομικό σχήμα για δεξιόχειρες με μεγαλύτερο, πιο εμφανή σχεδιασμό, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για άτομα με μεγαλύτερα χέρια. Παρά το μεγαλύτερο μέγεθός του, είναι ακόμη και ελαφρώς ελαφρύτερο σε βάρος. Ωστόσο, είναι επίσης ελαφρώς ακριβότερο από το Viper 8KHz.

 

Tech

Banggood vs Temu: Ποιο είναι το Κατάλληλο E-Shop για τις Online Αγορές σας;

Καθώς η αγορά online αναπτύσσεται, πλατφόρμες όπως το Banggood και το Temu ξεχωρίζουν για την ποικιλία τους και τις προσφορές τους. Ας εξερευνήσουμε τα δύο αυτά e-shops για να καταλάβουμε ποιο είναι το κατάλληλο για τις αγορές σας.

Banggood Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποικιλία Προϊόντων

Το Banggood και το Temu προσφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες όπως ηλεκτρονικά είδη, ένδυση, είδη οικιακής χρήσης και πολλά άλλα. Και τα δύο e-shops έχουν ποικιλία που καλύπτει διάφορες ανάγκες.
temu

Τιμές και Προσφορές

Οι τιμές στο Banggood είναι ανταγωνιστικές και προσφέρει συχνές εκπτώσεις και κουπόνια. Από την άλλη πλευρά, το Temu διακρίνεται για τις εντυπωσιακές προσφορές του και τις προσωρινές εκπτώσεις.

Ποιότητα και Εξυπηρέτηση Πελατών

Το Banggood και το Temu δίνουν σημασία στην ποιότητα των προϊόντων τους και προσφέρουν καλή εξυπηρέτηση πελατών. Η ταχύτητα αποστολής και η επικοινωνία με τους πελάτες είναι παράγοντες που ξεχωρίζουν και τα δύο e-shops.

Temu Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Πιο να Επιλέξετε;

Κατά την επιλογή μεταξύ του Banggood και του Temu, εξαρτάται από τις προσωπικές σας προτιμήσεις και τις ανάγκες σας. Είναι σημαντικό να εξετάσετε τις τιμές, τις προσφορές και την ποιότητα των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Συμπεράσματα

Και το Banggood και το Temu προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία αγορών online, αλλά η επιλογή εξαρτάται από τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Το Banggood – Η Πλατφόρμα Αγορών για Προϊόντα χωρίς Τελωνείο

Το Banggood αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες online αγορών, προσφέροντας ποικιλία προϊόντων χωρίς τελωνείο. Με προσιτές τιμές και ευρεία γκάμα επιλογών, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αγορές online.

Ποικιλία Προϊόντων χωρίς Τελωνείο

Στο Banggood, μπορείτε να βρείτε προϊόντα από διάφορες κατηγορίες χωρίς να αντιμετωπίζετε τελωνειακούς περιορισμούς. Η ποικιλία περιλαμβάνει ηλεκτρονικά είδη, κινητά τηλέφωνα, είδη οικιακής χρήσης, μόδα και πολλά άλλα.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ανταγωνιστικές Τιμές και Προσφορές

Το Banggood διακρίνεται για τις ανταγωνιστικές τιμές του και τις συχνές προσφορές που κάνει στους πελάτες του. Με εκπτώσεις και κουπόνια, προσφέρει ακόμη πιο προσιτές τιμές σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Αξιοπιστία και Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ποιότητα των προϊόντων και η εξυπηρέτηση πελατών αποτελούν προτεραιότητες για το Banggood. Η γρήγορη αποστολή και η υποστήριξη πελατών καθιστούν τις αγορές σας πιο απλές και αξιόπιστες.

Επιλογές Αγορών στο Banggood

Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και αναζήτησης, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που ψάχνετε στο Banggood. Η ποικιλία των κατηγοριών και οι διάφορες επιλογές προϊόντων καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Γιατί Επιλέγουν το Banggood

Με τη διευρυμένη γκάμα προϊόντων, τις ανταγωνιστικές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, το Banggood αποτελεί μια αξιόπιστη πηγή αγορών χωρίς τελωνείο.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Tech

Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Τίτλος: Η Πλήρης Οδηγός Αγορών στο Banggood: Αξιόπιστο E-Shop με Ποικιλία και Προσφορές

Το Banggood έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες e-commerce, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων από ηλεκτρονικά είδη έως είδη οικιακής χρήσης και μόδας. Στον οδηγό αυτό, θα εξερευνήσουμε το Banggood, τις υπηρεσίες του, και τους λόγους για τους οποίους αποτελεί επιλογή προτίμησης για αγορές online.

Τι είναι το Banggood;

Το Banggood είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει πληθώρα προϊόντων από διάφορα κατηγορίες. Με ένα φιλικό περιβάλλον πλοήγησης και εξαιρετική επιλογή προϊόντων, καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών σε πολλές κατηγορίες.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Ποιοι είναι οι Σημαντικοί Τομείς Αγοράς;

Από την τεχνολογία και τα gadgets έως τη μόδα και τα είδη οικιακής χρήσης, το Banggood προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τομείς.

Κριτήρια Αξιολόγησης του Banggood

Το Banggood ξεχωρίζει για την ποιότητα των προϊόντων του, την ταχύτητα αποστολής και την εξυπηρέτηση πελατών. Επίσης, προσφέρει συχνές προσφορές και εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές πιο προσιτές.

Πως Να Επιλέξετε Προϊόντα στο Banggood

Με προσεκτική αναζήτηση και την αξιολόγηση των αξιολογήσεων των προϊόντων από άλλους πελάτες, μπορείτε να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα για τις ανάγκες σας.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Αξίζει να Αγοράσετε από το Banggood;

Με την ευρεία γκάμα προϊόντων, τις συχνές προσφορές και την καλή εξυπηρέτηση πελατών, το Banggood αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για online αγορές.

Με αυτόν τον οδηγό, έχετε πλέον μια καλύτερη εικόνα του Banggood και των πλεονεκτημάτων του ως πλατφόρμας αγορών.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες προσφορές, επισκεφτείτε το [rate.gr](URL του site σας).

 

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

 

Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.