Connect with us

Business

Τι είναι το ChatGPT πως λειτουργεί και γιατί έχει σημασία;

αρχείο λήψης

Το ChatGPT είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας φυσικής γλώσσας που καθοδηγείται από την τεχνολογία AI και σας επιτρέπει να έχετε συνομιλίες που μοιάζουν με ανθρώπινες συνομιλίες και πολλά άλλα με ένα chatbot. Το γλωσσικό μοντέλο μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να σας βοηθήσει σε εργασίες όπως η σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δοκιμίων και κώδικα.

Σε βάθος: Αυτοί οι ειδικοί αγωνίζονται για την προστασία της τεχνητής νοημοσύνης από τους χάκερ. Ο χρόνος τελειώνει

Η χρήση είναι προς το παρόν ανοικτή στο κοινό δωρεάν, επειδή το ChatGPT βρίσκεται στη φάση της έρευνας και της συλλογής ανατροφοδότησης. Από την 1η Φεβρουαρίου, υπάρχει επίσης μια συνδρομητική έκδοση επί πληρωμή που ονομάζεται ChatGPT Plus.

Το ChatGPT δημιουργήθηκε από την OpenAI, μια εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης και έρευνας. Η εταιρεία εγκαινίασε το ChatGPT στις 30 Νοεμβρίου 2022.

Επίσης: ChatGPT δεν είναι “ιδιαίτερα καινοτόμο” και “τίποτα επαναστατικό”, λέει ο επικεφαλής επιστήμονας AI της Meta

Η OpenAI είναι επίσης υπεύθυνη για τη δημιουργία του DALLE-2, μιας δημοφιλούς γεννήτριας τέχνης AI, και του Whisper, ενός συστήματος αυτόματης αναγνώρισης ομιλίας.

Πόσο μεγάλη υπόθεση είναι το ChatGPT;

Σίγουρα έχει κάνει μεγάλο θόρυβο. “Το ChatGPT είναι τρομακτικά καλό. Δεν απέχουμε πολύ από την επικίνδυνα ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη”, δήλωσε ο Elon Musk, ο οποίος ήταν ένας από τους ιδρυτές της OpenAI πριν φύγει. Ο Sam Altman, επικεφαλής του OpenAI, δήλωσε στο Twitter ότι το ChatGPT είχε περισσότερους από 1 εκατομμύριο χρήστες τις πρώτες πέντε ημέρες μετά την έναρξη λειτουργίας του. Ο Altman είπε στον Musk ότι το μέσο κόστος κάθε απάντησης ήταν σε “μονοψήφιο αριθμό σεντς”, αλλά παραδέχτηκε ότι θα χρειαστεί να το εκμεταλλευτεί κάποια στιγμή λόγω του υπολογιστικού κόστους που “βγάζει μάτι”.

Σύμφωνα με ανάλυση της ελβετικής τράπεζας UBS, το ChatGPT είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εφαρμογή όλων των εποχών. Τον Ιανουάριο, μόλις δύο μήνες μετά το λανσάρισμά της, η ανάλυση της UBS εκτιμά ότι το ChatGPT είχε 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες. Για σύγκριση, το TikTok χρειάστηκε εννέα μήνες για να φτάσει τα 100 εκατομμύρια.

Για ολόκληρη την ιστορία διαβάστε: ChatGPT μόλις έγινε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη “εφαρμογή” όλων των εποχών.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT απλά επισκεπτόμενοι το chat.openai.com και δημιουργώντας έναν λογαριασμό OpenAI.

Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να αρχίσετε να συνομιλείτε με το ChatGPT. Ξεκινήστε τη συζήτησή σας κάνοντας μια ερώτηση.

Επειδή το ChatGPT βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, η χρήση του είναι δωρεάν και μπορείτε να κάνετε όσες ερωτήσεις θέλετε.

Επίσης: Check Point: Ρώσοι χάκερ προσπαθούν να παραβιάσουν το ChatGPT, λέει η Check Point

Για οδηγίες βήμα προς βήμα, δείτε τον οδηγό του ZDNET σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το ChatGPT.

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το ChatGPT και λέει ότι είναι σε χωρητικότητα, τι σημαίνει αυτό;
Η χρήση του ChatGPT είναι δωρεάν προς το παρόν, επειδή βρίσκεται ακόμη σε ερευνητικό στάδιο. Λόγω της αναταραχής που έχουν προκαλέσει οι προηγμένες δυνατότητές του, πολλοί άνθρωποι συρρέουν για να το χρησιμοποιήσουν. Ο ιστότοπος λειτουργεί χρησιμοποιώντας έναν διακομιστή και όταν πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον διακομιστή, αυτός υπερφορτώνεται και δεν μπορεί να επεξεργαστεί το αίτημά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορέσετε ποτέ να έχετε πρόσβαση σε αυτήν. Σημαίνει απλώς ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο σε μεταγενέστερη ώρα, όταν λιγότεροι άνθρωποι θα προσπαθούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε την καρτέλα ανοιχτή και απλώς να την ανανεώνετε περιοδικά.

Επίσης: ChatGPT να γράψει κακόβουλο λογισμικό.

Αν θέλετε να παρακάμψετε την αναμονή και να έχετε αξιόπιστη πρόσβαση, υπάρχει μια επιλογή για εσάς. Από την 1η Φεβρουαρίου, η OpenAI διαθέτει ένα πρόγραμμα ChatGPT pro, το ChatGPT Plus, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να έχουν γενική πρόσβαση ακόμη και σε περιόδους αιχμής, να βιώνουν ταχύτερους χρόνους απόκρισης και να έχουν πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε νέες λειτουργίες και βελτιώσεις. Οι premium υπηρεσίες έχουν κόστος 20 δολάρια/μήνα.

Πώς χρησιμοποιούν οι άνθρωποι το ChatGPT;

Το μοντέλο έχει πολλές λειτουργίες εκτός από την απάντηση απλών ερωτήσεων, όπως η σύνταξη δοκιμίων, η λεπτομερής περιγραφή της τέχνης, η δημιουργία προτροπών τέχνης AI και η διεξαγωγή φιλοσοφικών συζητήσεων, ενώ μπορεί ακόμη και να κωδικοποιήσει για εσάς.

Επίσης: Οι καλύτερες γεννήτριες τέχνης τεχνητής νοημοσύνης: DALL-E 2 και άλλες διασκεδαστικές εναλλακτικές λύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε

Το προσωπικό μου αγαπημένο είναι να ζητήσω από το chatbot βοήθεια για να βρω δημιουργικές ιδέες για δώρα διακοπών για συγκεκριμένα μέλη της οικογένειας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Πώς λειτουργεί το ChatGPT;

Το OpenAI εκπαίδευσε το γλωσσικό μοντέλο χρησιμοποιώντας την Ενισχυτική Μάθηση από Ανθρώπινη Ανατροφοδότηση (RLHF), σύμφωνα με το OpenAI. Ανθρώπινοι εκπαιδευτές ΤΝ παρείχαν στο μοντέλο συνομιλίες στις οποίες έπαιζαν και τους δύο ρόλους, του χρήστη και των βοηθών ΤΝ.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ChatGPT και μιας μηχανής αναζήτησης;

Το ChatGPT είναι ένα γλωσσικό μοντέλο που δημιουργήθηκε με σκοπό να πραγματοποιήσει μια συνομιλία με τον τελικό χρήστη. Μια μηχανή αναζήτησης ευρετηριάζει ιστοσελίδες στο διαδίκτυο για να βοηθήσει τον χρήστη να βρει τις πληροφορίες που ζήτησε. Το ChatGPT δεν έχει τη δυνατότητα αναζήτησης πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Επίσης: Google εντείνει τις εργασίες για τους αντιπάλους του ChatGPT

Χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που έμαθε από τα δεδομένα εκπαίδευσης για να δημιουργήσει μια απάντηση, γεγονός που αφήνει περιθώρια για σφάλματα.

Ποιοι είναι οι περιορισμοί του ChatGPT;

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται πολύ εντυπωσιακό, το ChatGPT εξακολουθεί να έχει περιορισμούς. Τέτοιοι περιορισμοί περιλαμβάνουν την αδυναμία να απαντήσει σε ερωτήσεις που είναι διατυπωμένες με συγκεκριμένο τρόπο, καθώς απαιτεί επαναδιατύπωση για να κατανοήσει την ερώτηση εισόδου. Ένας μεγαλύτερος περιορισμός είναι η έλλειψη ποιότητας στις απαντήσεις που παρέχει – οι οποίες μπορεί μερικές φορές να ακούγονται εύλογα αλλά να μην έχουν κανένα πρακτικό νόημα ή να είναι υπερβολικά μακροσκελείς.

Αντί να ζητά διευκρινίσεις σε διφορούμενες ερωτήσεις, το μοντέλο απλώς μαντεύει τι σημαίνει η ερώτησή σας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ακούσιες απαντήσεις σε ερωτήσεις. Ήδη αυτό οδήγησε τον ιστότοπο ερωτήσεων και απαντήσεων προγραμματιστών StackOverflow να απαγορεύσει τουλάχιστον προσωρινά τις απαντήσεις που δημιουργούνται από το ChatGPT σε ερωτήσεις.

Επίσης: Το ChatGPT του OpenAI είναι τρομακτικά καλό στη δουλειά μου, αλλά δεν μπορεί να με αντικαταστήσει (ακόμα)

“Το πρωταρχικό πρόβλημα είναι ότι ενώ οι απαντήσεις που παράγει το ChatGPT έχουν υψηλό ποσοστό λανθασμένων απαντήσεων, συνήθως φαίνονται σαν να μπορούν να είναι καλές και οι απαντήσεις είναι πολύ εύκολο να παραχθούν”, αναφέρουν οι συντονιστές του Stack Overflow σε μια ανάρτηση. Οι επικριτές υποστηρίζουν ότι αυτά τα εργαλεία είναι απλώς πολύ καλά στο να βάζουν τις λέξεις σε μια σειρά που βγάζει νόημα από στατιστική άποψη, αλλά δεν μπορούν να κατανοήσουν το νόημα ή να γνωρίζουν αν οι δηλώσεις που κάνουν είναι σωστές.

Ένας άλλος σημαντικός περιορισμός είναι ότι τα δεδομένα του ChatGPT περιορίζονται στο 2021. Το chatbot δεν έχει επίγνωση των γεγονότων ή των ειδήσεων που έχουν συμβεί από τότε. Ως εκ τούτου, ορισμένες προτροπές που του ζητάτε δεν θα αποδίδουν κανένα αποτέλεσμα, όπως “Ποιος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022;”

Δείτε επίσης :

Linkwise: Πως να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα εισοδήματα σας με το affiliate marketing

Business

Unveiling Banggood: Your Ultimate Guide to Smart Shopping and Customs Navigation

Banggood, the online retail haven, beckons savvy shoppers with its vast array of products at unbeatable prices. As you embark on your  shopping spree, let’s unravel the mystery behind it, understand its workings, and learn how to navigate the customs maze seamlessly.

What is Banggood?

 

Banggood

Banggood is an online marketplace that connects consumers with a plethora of sellers worldwide. It spans diverse categories, from electronics and fashion to home goods, offering an extensive catalog for shoppers seeking quality products at competitive prices.

How Does it Work?

 1. Browsing and Shopping: Navigate through Banggood’s user-friendly website or app, exploring a myriad of products. Add your desired items to the cart.
 2. Checkout Process: Head to the checkout, where you’ll input shipping details and choose a preferred payment method. It offers  facilitates secure transactions, ensuring a smooth shopping experience.
 3. Order Processing: Once your order is confirmed, it undergoes processing before being dispatched. the company provides tracking information, allowing you to monitor your shipment’s journey.

Banggood

Avoiding Customs Hassles: A Shopper’s Guide

 1. Research Your Country’s Regulations: Before making a purchase, familiarize yourself with your country’s customs regulations. This knowledge will help you anticipate potential fees and requirements.
 2. Accurate Declarations: Truthfulness is key. Ensure that the information on your package aligns with the actual contents and value. Falsifying details can lead to complications.
 3. Choose Standard Shipping: Opting for standard shipping over express options can sometimes result in a smoother customs process, as standard shipments may face less stringent scrutiny.
 4. Stay Within Thresholds: Many countries have a threshold value below which customs duties are not applied. Keep your purchases within these limits to avoid additional fees.

Get your 50% Here

Finding the Best Products and Deals on Banggood:

 1. Product Reviews and Ratings: Leverage the power of customer feedback. It features reviews and ratings for each product, offering insights into quality and performance.
 2. Flash Deals and Promotions: Regularly check  for flash deals, promotions, and exclusive discounts. These opportunities can lead to significant savings on high-quality products.
 3. Free Shipping Offers: Look out for products with free shipping offers. Many sellers on the website provide free shipping, adding extra value to your purchases.
 4. Reliable Sellers and Brands: Identify reputable sellers and established brands on there. Prioritize purchasing from companies with positive reviews and a track record of quality service.

Banggood

Armed with this knowledge, you’re now equipped to make informed decisions while navigating both the Banggood platform and potential customs challenges.

Find more articles here

Happy shopping!

Continue Reading

Business

Unveiling Banggood Secrets: A Shopper’s Guide to Smart Savings

Banggood

In the vast realm of online shopping, Banggood has carved a niche for itself as a go-to destination for unbeatable deals and a diverse array of products. As you embark on your shopping spree, we’ve compiled a guide to help you not only navigate Banggood but also uncover the secrets to maximize your savings.

 

Banggood

 

Banggood

 

Understanding the Banggood Shopping Experience:

 1. Banggood 101: Before you dive into the shopping extravaganza, let’s understand what Banggood is all about. Banggood is an e-commerce platform that connects consumers with sellers, offering a wide range of products from electronics and fashion to home goods and more.
 2. How It Works: Banggood operates on a straightforward model. Users can browse through an extensive catalog, add items to their cart, and proceed to checkout. The platform facilitates transactions between buyers and sellers, ensuring a secure and user-friendly experience.

Find a 50% Offer Here 👈

Pro Tips for Smart Shopping:

 1. Flash Deals and Discounts: Keep a close eye on Banggood’s flash deals and discounts. These limited-time offers can present incredible opportunities to snag your desired items at a fraction of the regular price.
 2. Use Coupons Wisely: Banggood offers a variety of coupons that can be applied during checkout. Prioritize high-value coupons and combine them strategically to maximize your savings.
 3. Participate in Promotions: Banggood frequently runs promotions and contests. Participate actively, as these events often come with exclusive discounts, freebies, or loyalty points that can be redeemed on future purchases.
 4. Explore the Banggood Points System: Banggood has a points system where you can earn points through various activities, such as writing reviews or sharing products. Accumulate these points and exchange them for discounts on your next purchases.
 5. Subscribe for Alerts: Sign up for newsletters and push notifications from Banggood to stay in the loop about upcoming sales, new product launches, and exclusive promotions. This ensures you never miss out on a great deal.

Banggood

Common Questions:

Q1: Are Banggood Products Reliable? A: Yes, Banggood hosts a vast network of reputable sellers. However, it’s always advisable to read product reviews and ratings to make informed decisions.

Q2: How Can I Track My Order? A: Once your order is dispatched, Banggood provides a tracking number. You can use this number to monitor the progress of your shipment in real-time.

Q3: What if I Receive a Damaged Item? A: Contact Banggood’s customer service immediately. They have a responsive support team that can assist with returns, replacements, or refunds.

Embark on your Banggood shopping journey armed with these tips, and you’ll not only enjoy a seamless experience but also unlock the full potential of savings.

Read more articles here

Happy shopping!

Continue Reading

Business

Navigating Customs Smoothly: A Guide for Banggood Shoppers

Banggood

In the world of online retail therapy, Banggood stands out as a treasure trove for tech enthusiasts, fashionistas, and savvy shoppers alike. However, the excitement of snagging great deals can sometimes be dampened by the customs process. Fret not, as we’ve got your back with this guide on how to gracefully navigate through customs after making your purchase on Banggood.

Banggood

Understanding Customs: What’s the Fuss About?

Customs duties, taxes, and import regulations are part and parcel of international trade. When you order from Banggood, your package may be subject to these fees based on your country’s import policies. But fear not, as being informed is your best defense.

Banggood

Pro Tips for a Smooth Customs Experience:

 1. Check Your Country’s Regulations: Start by researching the customs regulations in your country. Every nation has its own set of rules, and awareness is the first step to avoiding surprises.
 2. Declare Accurately: Honesty is the best policy when it comes to customs declarations. Ensure that the information on your package aligns with the actual contents and value. Falsifying information can lead to complications.
 3. Opt for Standard Shipping: Choosing a standard shipping option over express can sometimes result in a smoother customs process. Customs authorities may be less stringent with standard shipments.
 4. Keep an Eye on Thresholds: Many countries have a threshold value below which customs duties are not applied. Stay within these limits, and you might just dodge those extra fees.
 5. Use Reliable Shipping Companies: Selecting reputable shipping companies can make a significant difference. They often have experience navigating customs procedures, ensuring a more streamlined process for your package.
 6. Consider Insurance: While it may seem like an extra expense, opting for shipping insurance can be a wise choice. It provides an added layer of protection in case of unexpected customs issues.Find a 50% Discount here 👈

Common Questions:

Q1: Why Did I Receive a Customs Notice? A: Customs notices are typically sent when additional fees or information is required. Stay calm, read the notice thoroughly, and follow the instructions provided.

Q2: Can I Negotiate Customs Fees? A: Unfortunately, customs fees are non-negotiable. They are determined by your country’s regulations and are beyond the control of Banggood.

Q3: What If I Refuse to Pay Customs Fees? A: Refusing to pay customs fees can lead to your package being returned or even confiscated. It’s best to address the fees promptly to avoid any complications.

In summary, a little knowledge goes a long way when it comes to navigating customs after purchasing from Banggood. Stay informed, be truthful in your declarations, and choose your shipping options wisely. With these tips, you’re well on your way to enjoying a hassle-free shopping experience.

Happy Shopping!

Continue Reading

Κορυφαια Νεα