Connect with us

Lifestyle

Πέντε μύθοι για τους φακούς επαφής

epasdak1

Πέντε μύθοι για τους φακούς επαφής

Η κατάλληλη επιλογή φακών μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής

 

Είτε τους φοράτε για να διορθώσετε την όρασή σας είτε για να αλλάξετε το φυσικό χρώμα των ματιών σας, οι φακοί επαφής είναι σήμερα ένας πραγματικός βοηθός στην καθημερινότητά σας. Η τεχνολογία και η ιατρική έχουν αναπτυχθεί τόσο πολύ που σήμερα έχουμε φακούς επαφής που μπορούμε να φορέσουμε χωρίς να τους αφαιρούμε για ένα μήνα. Παρόλα αυτά ορισμένοι δεν εμπιστεύονται τη χρήση τους καθώς κυκλοφορούν κάποιοι μύθοι που είναι καιρός να καταργηθούν. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι σχετικά με τους φακούς επαφής και γιατί φοβούνται να τους φορούν με αποτέλεσμα να προτιμούν τα γυαλιά;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι συνεργασίες

Μπορεί να πάνε πίσω από τα μάτια

 Ίσως ο πιο συνηθισμένος φόβος σχετικά με τους φακούς είναι ότι μπορεί να πάνε πίσω από τα μάτια. Αυτός ο φόβος όμως είναι αδικαιολόγητος, καθώς με ελάχιστες γνώσεις γύρω από την ανατομία της όρασης, μπορεί εύκολα να διαψευστεί. Ο επιπεφυκότας, η μεμβράνη δηλαδή που καλύπτει την εσωτερική επιφάνεια των βλεφάρων, δεν επιτρέπει σε κανένα ξένο σώμα να φτάσει πίσω από το βολβό. Στη χειρότερη περίπτωση, ο φακός επαφής μπορεί να κατέβει από την περιοχή της ίριδας όπου κανονικά πρέπει να παραμείνει. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς μπορείτε εύκολα να τον τοποθετήσετε ξανά, χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Μπορεί να κολλήσουν στο βολβό του ματιού

Πιθανότατα αυτός ο μύθος γεννήθηκε από τον φόβο ότι ο φακός θα στεγνώσει τελείως λόγω της παρατεταμένης έκθεσης σε σκόνη ή ισχυρό άνεμο. Επειδή στην περίπτωση αυτή το μάτι χρειάζεται κάποια ενυδάτωση, είναι πράγματι πιθανό πως ο φακός μπορεί να παραμείνει στο ίδιο σημείο και να γίνει πιο δύσκολή η μετακίνηση ή αφαίρεση του. Δεν μπορεί όμως να κολλήσει στο μάτι ούτως ή άλλως. Με λίγες οφθαλμικές σταγόνες ή κάποιο κολλύριο, ο φακός αμέσως θα υγρανθεί, στην συνέχεια θα μαλακώσει και μπορούμε εύκολα να τον αφαιρέσουμε.shutterstock383672329

Μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό στα μάτια

Αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί, αλλά μόνο εάν δεν τηρείτε τους συνήθεις κανόνες υγιεινής ή δεν λαμβάνετε υπόψη τις συστάσεις του οφθαλμίατρου. Αυτοί οι κανόνες υγιεινής δεν συνεπάγονται τίποτε περισσότερο από ένα κανονικό πρόγραμμα καθαρισμού και πλύσης των ματιών, καθώς και τον καθαρισμό των φακών σε ένα ειδικό διάλυμα. Πόσο δύσκολο μπορεί να ακούγεται;

Μπορεί να γλιστρήσουν και να πέσουν

Πριν πολλά χρόνια, όταν οι μελέτες και η εμπειρία στο πεδίο των φακών επαφής ήταν στην αρχή, αυτό το πράγμα ήταν πιθανό, ειδικά εάν ο χρήστης του φακού επαφής έκανε μια έντονη σωματική άσκηση όπως έντονη αθλητική προπόνηση ή απρόσμενη ανύψωση βάρους. Σήμερα βέβαια με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι αδύνατο, επειδή οι σύγχρονοι φακοί της αγοράς εφάπτονται πολύ πιο κοντά στο μάτι και υπάρχει ελάχιστη απόσταση του υλικού με την επιφάνεια του ματιού.

Είναι πολύ ακριβοί

Τίποτα πιο αναληθές από αυτό. Ανάλογα με την οφθαλμική παθολογική σας κατάσταση, μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που θα σας προτείνει τις κατάλληλες ιατρικές παραμέτρους (μυωπία, υπερμετρωπία κ.α.). Μετά μπορείτε από μόνοι σας να κάνετε αναζήτηση στις τιμές των φακών που σας ταιριάζουν καλύτερα και θα εκπλαγείτε μόλις διαπιστώσετε ότι είναι φθηνότερο σε βάθος χρόνου, από το να φοράτε γυαλιά. Παράλληλα, η άνεση και η ελευθερία που νιώθετε με τη χρήση φακών είναι ανεκτίμητη. Δεν υπάρχει όριο ηλικίας μέχρι ο γιατρός σας να προτείνει την διακοπή χρήσης φακών επαφής. Είναι μια διαδικασία αλλαγής και ανανέωσης για τις πρώτες μέρες, μέχρι να τους συνηθίσετε. Αυτοί είναι οι καλύτεροι φακοί επαφής στην Ευρώπη. Μετά πλέον δεν θα αισθάνεστε καν πως τους φοράτε. Ο οφθαλμίατρος ή ο οπτικός σας, μπορεί να σας συστήσει το ιδανικότερο ζευγάρι φακών για εσάς. To άρθρο επιμελήθηκε η ομάδα του www.lentiamo.gr

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

Continue Reading

Business

Temu: Η Κινεζική Ανταγωνίστρια της Shein που Απειλεί τον Βασιλεία

temu

Temu ο κινεζικός λιανοπωλητής που απειλεί την κυριαρχία της Shein

Temu Το site, που αποτελεί τη διεθνή έκδοση του κινεζικού Pinduoduo, πουλά προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές

Ελάχιστα γνωστή στη Ελλάδα και μέχρι πρόσφατα αγνοημένη από πολλούς καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Temu, πλατφόρμα online πώλησης πολύ φθηνών προϊόντων – από ρούχα και αξεσουάρ έως ηλεκτρονικά και είδη οικιακής χρήσης – έχει γίνει φαινόμενο πωλήσεων στην αμερικανική αγορά.

temu

temu

Σύμφωνα με δεδομένα του Bloomberg, που μετρά τις συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες στις ΗΠΑ, το site κίνησε διπλάσιο όγκο πωλήσεων από τη Shein τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η Temu είναι η διεθνής έκδοση του Pinduoduo, μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες e-commerce της Κίνας. Η επιτυχία της συνδυάζει πολύ χαμηλές τιμές με μια δυναμική παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα.

Τον Μάιο του τρέχοντος έτους, οι πωλήσεις της Temu στις ΗΠΑ ξεπέρασαν αυτές της Shein για πρώτη φορά, με προβάδισμα 20% έναντι του ανταγωνιστή της. Τέσσερις μήνες αργότερα, τον Σεπτέμβριο, τα έσοδα της Temu ήταν ήδη διπλάσια από αυτά της Shein στην αμερικανική αγορά.

Η ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρονται είναι “αδιαμφισβήτητα το πιο σημαντικό στοιχείο” που οδήγησε τη Temu μπροστά από τη Shein, σύμφωνα με τη Φατίμα Λινάρες, αναλύτρια της Euromonitor International:

  • Σε μια περίοδο όπου η συνεχής κρίση του κόστους ζωής απαιτεί πιο συνειδητές αγορές από τον προϋπολογισμό, τα είδη κουζίνας και τα ηλεκτρονικά της Temu, με τιμές από 5 έως 10 δολάρια, έχουν έντονη έλξη.

Σύμφωνα με τη Morgan Stanley, η εταιρεία πουλάει αντικείμενα από ρομπότ ηλεκτρικής σκούπας μέχρι σετ χρωμάτων ακουαρέλας σε τιμές που είναι μέχρι και 70% χαμηλότερες από παρόμοια προϊόντα που προσφέρονται στην Amazon. Επιπλέον, παρέχει δωρεάν αποστολή χωρίς ελάχιστη απαίτηση ελάχιστης αξίας αγοράς στις ΗΠΑ.

Με αυτήν την επιθετική στρατηγική,

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές Τιμές

Continue Reading

Business

Temu Προσφέρει Λύσεις για Φωτογράφους με Έκπτωση Έως 80%

temu

Temu η φωτογραφική σας περιπέτεια μόλις έγινε πολύ πιο συναρπαστική.

Στην εποχή της σύγχρονης τεχνολογίας, όλοι φέρουμε τη δυνατότητα να είμαστε φωτογράφοι με τα smartphones εξοπλισμένα με τεχνολογία 4K. Ωστόσο, για να αποθανατίσετε τις καλύτερες εικόνες, χρειάζεστε περισσότερα από ένα απλό φωτογραφικό μηχάνημα – απαιτεί τα κατάλληλα αξεσουάρ και εξοπλισμό. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αναβαθμίσετε το χόμπι σας στη φωτογραφία, χάρη στην πλατφόρμα εκπτώσεων του Temu.

Το Temu έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στη σκηνή διαφήμισης στα social media, και με τη διαφήμισή του στο Super Bowl πέρσι, είναι ξεκάθαρο ότι το παίρνουν στα σοβαρά. Το υπόσχομαι τους; Να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε “αγοράζει σαν δισεκατομμυριούχος” με τη δωρεάν εφαρμογή τους. Και τώρα, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον εκπτώσεις σε παραγγελίες άνω των 39 euro χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης apq82542  για έκπτωση 30%. Ή, κερδίστε 10% έκπτωση σε οποιοδήποτε προϊόν με τον κωδικό apq82542

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Κανένα προϊόν στον ιστότοπο δεν πωλείται στη λιανική τιμή. Γεμίστε το καλάθι σας με ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τις φωτογραφίες σας. Από λαβές σταθεροποίησης για smartphones και mounts στο στήθος, έως οθόνες υπολογιστών και διαχυτικούς φωτισμούς, τα παρακάτω αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες σας για τα social media.

Το Temu έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στη σκηνή διαφήμισης στα social media, και με τη διαφήμισή του στο Super Bowl πέρσι, είναι ξεκάθαρο ότι το παίρνουν στα σοβαρά. Το υπόσχομαι τους; Να επιτρέψουν σε οποιονδήποτε “αγοράζει σαν δισεκατομμυριούχος” με τη δωρεάν εφαρμογή τους. Και τώρα, οι νέοι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από επιπλέον εκπτώσεις σε παραγγελίες άνω των 39 euro χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης apq82542 για έκπτωση 30%. Ή, κερδίστε 10% έκπτωση σε οποιοδήποτε προϊόν με τον κωδικό apq82542

Κανένα προϊόν στον ιστότοπο δεν πωλείται στη λιανική τιμή. Γεμίστε το καλάθι σας με ό,τι χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τις φωτογραφίες σας. Από λαβές σταθεροποίησης για smartphones και mounts στο στήθος, έως οθόνες υπολογιστών και διαχυτικούς φωτισμούς, τα παρακάτω αξεσουάρ μπορούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες σας για τα social media.

Τέλεια Πανόραμα 2 Σε 1 Φακός Κινητού Τηλεφώνου (Temu) Ποτέ δεν σας πέρασε από το μυαλό πώς οι άνθρωποι λαμβάνουν φωτογραφίες πανόραμα στα smartphones τους χωρίς παραμορφώσεις; Πιθανότατα χρησιμοποιούν έναν εξωτερικό φακό ευρείας γωνίας όπως αυτός. Με μια οπτική γωνία 0,45X HD και ανθεκτική κατασκευή, το αξεσουάρ απλά τοποθετείται πάνω από την κάμερα του smartphone για να αρχίσετε να αποθανατίζετε τοπία, σκηνές δρόμου και πολλά άλλα.

temu

 

Στοχεύστε και Καταγράψτε Τρίποδο Face Tracking HKXYK (Temu) Μείνετε πάντα στο πλαίσιο με ένα τρίποδο παρακολούθησης προσώπου και σώματος. Ιδανικό για live streaming ή για την απαθανάτιση μιας έντονης νύχτας έξω, η 360 μοιρών περιστροφή του επιτρέπει απροσκόπτη προσαρμογή του τηλεφώνου σας, ώστε να χορεύετε χωρίς να χάσετε στιγμή. Διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή ροζ, το τρίποδο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία, ενσωματωμένη βάση και κάθετη ή οριζόντια λειτουργία.
temu

Χωρίς Χέρια για Φωτογραφίες στα Δάχτυλα Φορητή Χειροκίνητη Βάση Σταθεροποίησης UC Shape (Temu) Καμιά φορά, το να έχετε ένα υψηλής τεχνολογίας κινητό τηλέφωνο ή προηγμένη ψηφιακή μηχανή δεν είναι αρκετό. Για να αναβαθμίσετε πραγματικά το παιχνίδι της φωτογραφίας σας, θα χρειαστείτε κάποιον εξοπλισμό. Για τους επαγγελματίες, αυτή η χειροκίνητη σταθεροποιητική βάση λειτουργεί με φωτογραφικές μηχανές SLR, DV και action cams, καθιστώντας ευκολότερη την καταγραφή ομαλών και σταθερών λήψεων. Ή, αν είστε περισσότερο casual λάτρης της φωτογραφίας, δοκιμάστε ένα σύστημα γρήγορης απελευθέρωσης – διαθέσιμο ως διπλό ζώνης πάνω από τον ώμο ή ως μονάδα στερέωσης με κούμπωμα ζώνης. Ένα πρακτικό και ασφαλές σύστημα που επιτρέπει πλήρη χρήση των χεριών σας μέχρι να εμφανιστεί η τέλεια στιγμή για λήψη.

temu

 

Αναβαθμίστε το παιχνίδι της φωτογραφίας σας, αποθανατίστε στιγμές που κόβουν την ανάσα και μοιραστείτε τες με τον κόσμο, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Και μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές εκπτώσεις που προσφέρει το Temu

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

 

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές Τιμές

Continue Reading

Business

Προειδοποίηση στους Αγοραστές: Παραγγείλατε Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά από το Temu;

temu

Temu Πολλοί άνθρωποι μοιράστηκαν τις αστείες αποτυχίες των ψηφιακών τους αγορών μετά την παραγγελία διακοσμητικών από τον οικονομικό ιστότοπο.

Αγοραστές από την Αυστραλία εκπέμπουν προειδοποίηση προς όσους επιλέγουν να παραγγείλουν χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από τον οικονομικό ιστότοπο Temu.

Ένας αγοραστής μοιράστηκε στο Facebook τα αντικείμενα που έλαβε από τον ιστότοπο, τα οποία διέφεραν αστεία από αυτά που περίμενε.

Τα αγοραστικά αντικείμενα ήταν στο σχήμα γλυκών τύπου gingerbread, όπως δέντρα Χριστουγέννων, τρένα, σπίτια, ανθρωπάκια, και μπορεί να παρατηρηθεί ένα τυπογραφικό λάθος σε κάποια από αυτά.

“Το Temu με πρόδωσε. Καλά Χριστούγεννα!” έγραψε, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με φωτογραφίες των αγορών της.

Η γυναίκα συνέχισε, εξηγώντας ότι δεν συνειδητοποίησε ότι το λάθος ήταν ορατό και στην καταχώρηση του προϊόντος online – ένα λεπτομερές που ίσως έπρεπε να είχε προσέξει πριν προσθέσει τα αντικείμενα στο καλάθι της.

“Τα υπόλοιπα του σετ είναι πολύ χαριτωμένα, και με τις έκπτωσεις, πλήρωσα μόνο $6,” έγραψε, παραδεχόμενη ότι δεν έχει κανέναν λόγο ενοχών.

“Έχουν περάσει τέσσερις ώρες από τότε που παραδόθηκαν. Κάθε φορά που περνάω δίπλα τους, γελάω.”

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

temu

temu

 

Προσοχή σε Αυτό που Παραγγέλνετε

Η ανάρτηση προκάλεσε άλλους να μοιραστούν παρόμοιες αποτυχίες αγορών από τον ιστότοπο.

“Είχαμε ένα σήμα που έλεγε Norch Pole για χρόνια,” γέλασε κάποιος.

“Αγόρασα ένα T-shirt Merry Christmas από το Temu την προηγούμενη εβδομάδα. Έλεγε Me ry Christmas,” πρόσθεσε κάποιος άλλος.

Και κάποιος άλλος παροτρύνει τους φίλους των οικονομικών αγορών μέσω TikTok να είναι προσεκτικοί κατά τις online αγορές, διότι τα αντικείμενα δεν πάντα φτάνουν όπως φαίνονται στον ιστότοπο.

“Προσέξτε τι παραγγέλνετε. Διαβάστε τις διαστάσεις και μην βασίζεστε μόνο στις φωτογραφίες,” έγραψε σε ένα βίντεο κλιπ της παραγγελίας της.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές Τιμές

Continue Reading

Κορυφαια Νεα