Connect with us

GAMING

Αυτά είναι τα δύο φάρμακα που δεν πρέπει να παίρνουμε ποτέ μαζί

drugs

Φάρμακα: Μην παίρνετε ποτέ ασπιρίνη και το αντιπηκτικό φάρμακο βαρφαρίνη μαζί, καθώς υπάρχει σημαντικός κίνδυνος αιμορραγίας, λένε ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν που μελέτησαν πρόσφατα τις επιδράσεις της ασπιρίνης κατά τη λήψη βαρφαρίνης. (Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση: Πώς μπορείτε να κοιμηθείτε καλύτερα).

Η μελέτη τους περιελάμβανε 6.700 συμμετέχοντες που έλαβαν ασπιρίνη μαζί με βαρφαρίνη. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι όταν οι συμμετέχοντες μείωσαν τη χρήση ασπιρίνης κατά 46%, οι αιμορραγικές επιπλοκές μειώθηκαν κατά 32%. Επιπλέον, υποβλήθηκαν σε θεραπεία σε αντιπηκτικές κλινικές σε όλο το Μίσιγκαν για φλεβική θρομβοεμβολή και κολπική μαρμαρυγή. Και οι δύο καταστάσεις αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού.

«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική μελέτη», είπε ο Δρ. Τζέφρι Μπέργκερ, καρδιολόγος στο NYU Langone Health στο Τμήμα Ιατρικής του Καρδιολογικού Τμήματος Leon H. Charney στη Νέα Υόρκη, ο οποίος δεν συμμετείχε στη μελέτη. «Οι γιατροί και οι ερευνητές αφιερώνουν πολύ χρόνο αναζητώντας νέες θεραπείες για να βοηθήσουν τους ασθενείς. Αλλά αυτή η μελέτη είναι μια εξαιρετική υπενθύμιση για να δούμε τι μπορούμε να περιορίσουμε», είπε στο Healthline. «Θα πρέπει να επανεξετάσουμε τα φάρμακα που λαμβάνουν οι ασθενείς μας και τα οποία μπορεί να μην χρειάζονται πλέον. Πολλοί ασθενείς ξεκίνησαν τη θεραπεία με ασπιρίνη ως πρώτο βήμα πριν από τα αντιπηκτικά αίματος και αφού τα ξεκίνησαν, συνέχισαν να παίρνουν και την ασπιρίνη».

Οι ερευνητές θεώρησαν ότι πολλοί συμμετέχοντες στη μελέτη έλαβαν ασπιρίνη για να αποτρέψουν την καρδιακή προσβολή ή το εγκεφαλικό και δεν σταμάτησαν όταν ξεκίνησαν τη βαρφαρίνη.

Το 2010, η καθοδήγηση της Προληπτικής Ομάδας Εργασίας των ΗΠΑ συνέστησε ότι οι άνδρες μεταξύ 45 και 79 ετών και οι γυναίκες 55 έως 79 ετών θα πρέπει να λαμβάνουν χαμηλή δόση ασπιρίνης για να βοηθήσουν στην πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων. Στη συνέχεια, τον Απρίλιο του 2022, άλλαξαν τακτική. Μεταξύ των νέων συστάσεων:

Για τους ενήλικες 40 έως 59 ετών, η απόφαση να λάβουν χαμηλή δόση ασπιρίνης θα πρέπει να αντικατοπτρίζει μεμονωμένους παράγοντες κινδύνου για καρδιαγγειακή νόσο.
Για ενήλικες 60 ετών και άνω, η ασπιρίνη δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως πρωταρχική πρόληψη καρδιαγγειακών παθήσεων.
Ενώ τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε άλλα αντιπηκτικά αίματος, οι επιστήμονες για αυτήν τη μελέτη εξέτασαν μόνο άτομα που επί του παρόντος έπαιρναν βαρφαρίνη, το πιο συχνά συνταγογραφούμενο αντιπηκτικό.

Οι επιστήμονες τόνισαν ότι είναι απαραίτητο να μιλήσετε με το γιατρό σας για να κατανοήσετε τα οφέλη και τους κινδύνους από τη λήψη ασπιρίνης.

Ο Δρ. Nikhil Warrier, καρδιακός ηλεκτροφυσιολόγος και ιατρικός διευθυντής ηλεκτροφυσιολογίας στο MemorialCare Heart & Heart Vascular Institute στο Ιατρικό Κέντρο Orange Coast στην Καλιφόρνια, συμφωνεί. «Η απόφαση να ξεκινήσουν ασθενείς με ασπιρίνη που λαμβάνουν αντιπηκτικά αίματος πρέπει να εξατομικευτεί μέσω μιας αξιολόγησης που θα πρέπει να έχει κάθε ασθενής με τον γιατρό του», είπε ο Warrier στο Healthline. «Αυτή η μελέτη ενισχύει την τρέχουσα πρακτική της μη χορήγησης ασπιρίνης στους ασθενείς εκτός εάν υπάρχει σημαντική ανάγκη για αντιαιμοπεταλιακή θεραπεία».

Τι είναι τα αντιπηκτικά αίματος

«Τα αντιπηκτικά δεν αραιώνουν το αίμα. Μειώνουν την πιθανότητα δημιουργίας θρόμβων», εξήγησε ο Δρ. Shephal Doshi, ηλεκτροφυσιολόγος καρδιάς και διευθυντής καρδιακής ηλεκτροφυσιολογίας και βηματοδότησης στο Κέντρο Υγείας Providence Saint John στην Καλιφόρνια.

Οι δύο κύριοι τύποι αντιπηκτικών

Τα αντιπηκτικά επιβραδύνουν τη διαδικασία σχηματισμού θρόμβων εμποδίζοντας τα κύτταρα του αίματος που ονομάζονται αιμοπετάλια να συσσωρευτούν μεταξύ τους. Η δε βαρφαρίνη είναι ένα αντιπηκτικό και η ασπιρίνη είναι ένα αντιαιμοπεταλιακό.

«Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι αντιπηκτικών, όπως η βαρφαρίνη (Coumadin), η apixaban (Eliquis), η rivaroxaban (Xarelto) και η dabigatran (Pradaxa)», εξήγησε ο Δρ. Τζέφρι Τάιλερ, καρδιολόγος στο νοσοκομείο Providence St. Joseph στην Καλιφόρνια.

Ποιοι λαμβάνουν αντιπηκτικά

Τα αντιπηκτικά τα παίρνουν ακόμη και δια βίου όσοι έχουν υποστεί: 

  • Κολπική μαρμαρυγή
  • Εγκεφαλικό
  • Εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση
  • Πνευμονική εμβολή

«Ορισμένοι από αυτούς τους ανθρώπους επωφελούνται από τη λήψη ασπιρίνης και αντιπηκτικών, όπως αυτά που έχουν κολπική μαρμαρυγή, εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση και πρόσφατα stents», είπε ο Tyler στο Healthline.

Ωστόσο, υπάρχουν μειονεκτήματα, όπως η αύξηση της αιμορραγίας.

«Τα αντιπηκτικά αίματος είναι ένα ξίφος με διπλή κόψη», είπε ο Δρ. Andrew M Freeman, καρδιολόγος στο National Jewish Health, στο Healthline. «Όσο περισσότερο δεν πήζει το αίμα σας, τόσο περισσότερη αιμορραγία. Ορισμένες δεν είναι επικίνδυνες – οι μώλωπες και οι ρινορραγίες θεωρούνται ενοχλητικές αιμορραγίες και μπορεί να είναι μια αποδεκτή παρενέργεια».

Παρενέργειες και αλληλεπιδράσεις

«Η πιο κοινή παρενέργεια των αντιπηκτικών είναι η αιμορραγία», είπε ο Berger στο Healthline. Άλλες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν στομαχικές διαταραχές, ναυτία και διάρροια. «Εάν παίρνετε βαρφαρίνη, θα πρέπει να έχετε τακτική επαφή με το γιατρό σας και μπορεί να χρειαστείτε συχνές εξετάσεις αίματος για να δείτε πώς πήζει το αίμα σας. Άλλα αντιπηκτικά, όπως το Eloquis, δεν απαιτούν συχνές εξετάσεις αίματος», είπε ο Berger.

«Τα αντιπηκτικά, ανάλογα με τον τύπο, μπορούν να αλληλεπιδράσουν με συμπληρώματα, φάρμακα, βιταμίνες και τρόφιμα», είπε ο Warrier. «Πρέπει να ενημερώσετε τον γιατρό σας για όλα τα φάρμακα και τα συμπληρώματα που παίρνετε. Μερικά συμπληρώματα που πρέπει να αποφεύγετε ενώ παίρνετε βαρφαρίνη περιλαμβάνουν σκόρδο, υψηλές ποσότητες κανέλας, βιταμίνη Κ, πράσινο τσάι, βιταμίνη Ε, υπερικό και Ginkgo biloba. Μερικά από αυτά αυξάνουν τα αποτελέσματα της βαρφαρίνης ενώ άλλα μειώνουν το αποτέλεσμα.»

Στο παρελθόν, οι γιατροί συχνά συνταγογραφούσαν ασπιρίνη σε άτομο χωρίς καρδιακή νόσο ως προληπτικό μέτρο. «Τα τελευταία χρόνια, είχαμε πολλές μελέτες που έδειχναν τον αυξημένο κίνδυνο αιμορραγίας με την ασπιρίνη και τώρα αντί να τη χορηγούμε σε όλους, είμαστε πιο επιλεκτικοί όσον αφορά το ποιος θα ωφεληθεί από αυτή τη θεραπεία», εξήγησε ο Doshi.

Οι ειδικοί λένε ότι εάν παίρνετε συνταγογραφούμενη ασπιρίνη και αντιπηκτικό, μην το σταματήσετε χωρίς να μιλήσετε με το γιατρό σας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) RATE.GR
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο RATE.GR , επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και στο instagramΔείτε επίσης:Κορωνοϊός: νέα μέτρα λόγω έξαρσης στην Κίνα

 

Ρονάλντο: 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια

Netflix : Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά

iPhone: Χρήσιμα tips και απίθανα κόλπα για τους λάτρεις της Apple

Πηγή : https://www.tromaktiko.gr/

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του League of Legends

Η Δύναμη Πίσω από την Κορυφαία Ομάδα στον Κόσμο του

League of Legends Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα , δείχνοντας την απίστευτη ανωτερότητά της στον κόσμο των esports. Με τον Faker στο τιμόνι, αυτή η ομάδα έχει δημιουργήσει μια αξεπέραστη ιστορία νίκης και αφήνει το στίγμα της στο χώρο.

Ο Faker, ο μοναδικός παίκτης που έχει συμμετάσχει σε όλες τις νίκες της T1, αποτελεί τον πυρήνα της επιτυχίας τους. Η παρουσία του δείχνει τη συνεχή αφοσίωση και την ανεπανάληπτη ικανότητα του στο παιχνίδι.

Αυτή η νίκη δεν είναι απλώς ένας τίτλος· είναι η αναγνώριση της υπέρβασης και της αφοσίωσης σε έναν κόσμο που διαρκώς εξελίσσεται. Η επίδραση της T1 στην κοινότητα των esports είναι ανυπολόγιστη, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μέλλον τους και του κλάδου.

Το άγχος, η προσμονή, και η αγωνία κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών δημιούργησαν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για το κοινό. Η κοινότητα  βίωσε μια μοναδική στιγμή στην ιστορία της.

League of Legends

Η T1 δείχνει ότι η επιμονή, η συνεργασία και η αφοσίωση συνθέτουν τη διαδρομή προς την κορυφή. Και καθώς ολοκληρώνεται αυτή η επική καμπάνια, ένας νέος κύκλος ξεκινά για την T1 και τον κόσμο των esports.

Συμπέρασμα

Η T1 αναδείχθηκε ξανά ως η κορυφαία ομάδα  αλλά αυτή η νίκη είναι πολύ περισσότερο απλά ένα τρόπαιο. Είναι η απόδειξη της αφοσίωσης, της δύναμης και της συνέπειας που απαιτούνται για να φτάσεις στην κορυφή.

T1: Η Συναρπαστική Ιστορία της Κορυφαίας Ομάδας 

Η ιστορία της T1 είναι μια επική αφήγηση που αφορά δεκαετίες και σημαδεύει τον κόσμο των esports. Η ομάδα πρωτοεμφανίστηκε το 2013 ως SK Telecom T1, αποτελώντας έναν από τους πιο δυνατούς παίκτες στη σκηνή

Το πρώτο τους μεγάλο κύπελλο ήρθε το 2013 στον πρώτο παγκόσμιο τελικό του παιχνιδιού, με τον Lee “Faker” Sang-hyeok να εκτοξεύεται στην κορυφή ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Από τότε, η T1 έχει συνεχίσει να κυριαρχεί στη σκηνή του LoL.

Τα χρόνια πέρασαν, αλλά η T1 συνέχισε να διακρίνεται. Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους, κράτησαν την ακεραιότητά τους και την αφοσίωσή τους στην επιτυχία. Ο Faker παρέμεινε σταθερός παράγοντας, αναδεικνύοντας την αξία του ως ηγέτη και εμπνέοντας την ομάδα του.

Το 2023, μετά από διάφορες νίκες και αγώνες, η T1 κατέκτησε άλλη μια φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι η ιστορία τους δεν είναι απλά ένας τίτλος, αλλά μια σειρά από διαδοχικές και σπουδαίες επιτυχίες.

Η Επίδραση της T1

Η T1 δεν επηρέασε μόνο το παιχνίδι αλλά και τον κόσμο των esports. Η συνεχής τους παρουσία στην κορυφή ωθεί τους νέους παίκτες και τις άλλες ομάδες να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, ενθαρρύνοντας τον ανταγωνισμό και την ανάπτυξη του χώρου.

Με κάθε τους νίκη, η T1 επιβεβαιώνει τη θέση της ως μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία, και η ιστορία τους συνεχίζεται…

 

Συχνές Ερωτήσεις (FAQs)

  1. Πώς επηρεάζει η νίκη της T1 το μέλλον του ; Η νίκη της T1 ενισχύει τον ανταγωνισμό και ενθαρρύνει την ανάπτυξη του κλάδου.
  2. Ποιος είναι ο ρόλος του Faker στην επιτυχία της T1; Ο Faker αποτελεί το κεντρικό πρόσωπο πίσω από τη συνεχή επιτυχία της ομάδας.
  3. Πώς αλλάζει η επιρροή της T1 στον κόσμο των esports; Η T1 διαμορφώνει πρότυπα και δημιουργεί νέες ευκαιρίες στον χώρο των esports.
  4. Ποια είναι η σημασία της νίκης της T1 για τους φαν του; Η νίκη αναδεικνύει την αφοσίωση και τον ανταγωνισμό ως κορυφαίας στιγμής στην ιστορία του παιχνιδιού.
  5. Ποιος είναι ο επόμενος στόχος της T1 μετά την κατάκτηση του τίτλου; Η T1 επιδιώκει νέες προκλήσεις και αναζητά συνεχή βελτίωση στον κόσμο των esports.

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές

Continue Reading

GAMING

Ο IShowSpeed Ανακαλύπτει Παράνομα Είδη με το Brand του στο AliExpress και Καταγγέλλει σε Livestream

IShowSpeed

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου του livestream, ο YouTube αστέρας φαινόταν να περιηγείται στο AliExpress, ένα δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου εντόπισε πειρατικά είδη που φέρουν την εικόνα του. Ο δημιουργός περιεργάστηκε έντονα βλέποντας τα προϊόντα και έκανε θέατρο καλώντας τον “δικηγόρο” του για να αφαιρεθούν τα προϊόντα.

Ο “δικηγόρος” σε εισαγωγικά, γιατί η τηλεφωνική κλήση που έγινε στο stream ήταν ξεκάθαρα στημένη. Ένας συνεργάτης στο άλλο άκρο της γραμμής έκανε μεγάλα σχόλια, διεκδικώντας πως οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να πληρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στον δημιουργό περιεχομένου.

Ο “δικηγόρος” δήλωσε ότι θα μπορούσε να λάβει 200.000 λίρες αποζημίωση για τα πλαστά προϊόντα στο AliExpress.

Ο δικηγόρος που είχε καλέσει  δεν ήταν πραγματικός νομικός εκπρόσωπος. Σε ένα σημείο, ο άνθρωπος πρότεινε ακόμα και ότι ο δημιουργός περιεχομένου θα μπορούσε να λάβει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια αποζημίωσης. Δήλωσε:

“Θα επικοινωνήσουμε με την οικογένειά του, θα επικοινωνήσουμε με τους δικηγόρους του αν έχει δικηγόρο. Νομίζω ότι είναι στη δίνη, ίσως σας πληρώσει μια πρόστιμο περίπου 200.000 λίρες. Θα βεβαιωθούμε ότι απειλήσουμε ότι θα τον πάρουμε στα δικαστήρια τη στιγμή που θα χρειαστεί.” Οι θεατές που αντέδρασαν στο απόσπασμα είχαν αντικρουόμενες αντιδράσεις. Κάποιοι είπαν ότι το σκηνικό δεν ήταν αστείο, ενώ άλλοι δήλωσαν ότι ο δημιουργός περιεχομένου θα έπρεπε να πάρει μέτρα εναντίον των πλαστών προϊόντων στο AliExpress.

Εδώ είναι μερικές από τις αντιδράσεις των οπαδών από το X (πρώην Twitter):

IShowSpeed

Αντιδράσεις οπαδών (Εικόνα μέσω X) Αντιδράσεις οπαδών (Εικόνα μέσω X) μπορεί να είναι γνωστός για τα livestreams που αφορούν το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο περιεχόμενό του. Μετά από όλα, αναδείχθηκε Ποικιλίας Τύπου της Χρονιάς στα Βραβεία YouTube Streamy του 2023. Ήταν επίσης ο νικητής του Βραβείου Ανερχόμενου Τύπου πέρυσι.

Ο 18χρονος ήταν ένας από τους λίγους δημιουργούς περιεχομένου που παρευρέθηκαν στην πρόσφατη τελετή του Ballon d’Or, όπου επιτράπηκε να μεταδώσει ζωντανά τις αντιδράσεις του ενώ ήταν καθισμένος στο κοινό. Η αντίδρασή του στη νίκη του Μέσι στο οκτάτο Ballon d’Or έγινε viral.

Ο δημιουργός περιεχομένου είναι γνωστός και για ποικίλες άλλες περιπέτειες, όπως τα πειράγματα και οι τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους θεατές για περιεχόμενο. Μια φορά κράτησε ακόμα και συνομιλία με τις “εκτάκτους υπηρεσίες” μετά το φαγητό ενός σκορπιού κατά τη διάρκεια μιας από τις μεταδόσεις του.
ishowspeed

Είναι ένας δημοφιλής content creator στο YouTube και τα social media με μια εντυπωσιακή παρουσία στον κόσμο του gaming και του περιεχομένου διασκέδασης. Γεννημένος στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτός ο streamer έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα χάρη στις livestreams του και στα videos του που επικεντρώνονται κυρίως σε παιχνίδια όπως το Fortnite, το Minecraft και άλλα παρόμοια παιχνίδια.

Είναι γνωστός για τη διασκεδαστική προσωπικότητά του και τον τρόπο που ενθαρρύνει το κοινό του να απολαμβάνει το gaming. Οι livestreams του είναι γεμάτες με ενέργεια και διασκέδαση, ενώ παράλληλα παρέχει συμβουλές και τεχνικές για βελτίωση στα παιχνίδια που παίζει.

Με εκατοντάδες χιλιάδες followers στα social media και εκατομμύρια προβολές στα videos του, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους δημοφιλέστερους και επιδραστικότερους gamers στον ψηφιακό χώρο. Η διασκέδαση και η επικοινωνία με το κοινό του αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά της δουλειάς του, κάτι που τον ξεχωρίζει και τον καθιστά αγαπητό σε ένα ευρύ φάσμα gamers.

Συνεχίζει να εξελίσσεται και να δημιουργεί περιεχόμενο που ενθουσιάζει τους θαυμαστές του. Η προσφορά του στον κόσμο του gaming είναι εμφανής, ενώ η αφοσίωσή του στην παραγωγή ποιοτικού και διασκεδαστικού περιεχομένου συνεχίζει να κερδίζει την υποστήριξη των θαυμαστών του.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

 

Continue Reading

Κορυφαια Νεα