Connect with us

Business

Τι είναι το κρύπτο και πώς λειτουργεί;

κρυπτονόμισμα

Κρυπτονόμισμα – έννοια και ορισμός

 κρυπτονόμισμαΕίναι το γνωστό σε όλους μας όπως αποκαλείται κρύπτο , είναι οποιαδήποτε μορφή νομίσματος που υπάρχει ψηφιακά ή εικονικά και χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για την ασφάλεια των συναλλαγών. Τα κρύπτο δεν έχουν κεντρική αρχή έκδοσης ή ρύθμισης, αλλά χρησιμοποιούν ένα αποκεντρωμένο σύστημα για την καταγραφή των συναλλαγών και την έκδοση νέων μονάδων.

Τι είναι το Cryptocurrency;

 κρυπτονόμισμα

 

Το cryptocurrency είναι ένα ψηφιακό σύστημα πληρωμών που δεν βασίζεται στις τράπεζες για την επαλήθευση των συναλλαγών. Είναι ένα σύστημα peer-to-peer που μπορεί να επιτρέψει σε οποιονδήποτε οπουδήποτε να στέλνει και να λαμβάνει πληρωμές. Αντί να είναι φυσικά χρήματα που μεταφέρονται και ανταλλάσσονται στον πραγματικό κόσμο, οι πληρωμές με ηλεκτρονικά νομίσματα  υπάρχουν καθαρά ως ψηφιακές καταχωρήσεις σε μια διαδικτυακή βάση δεδομένων που περιγράφουν συγκεκριμένες συναλλαγές. Όταν μεταφέρετε χρήματα σε αυτά, οι συναλλαγές καταγράφονται σε ένα δημόσιο βιβλίο. Το ηλεκτρονικό νόμισμα αποθηκεύεται σε ψηφιακά πορτοφόλια.

Ελαβε το όνομά του επειδή χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την επαλήθευση των συναλλαγών. Αυτό σημαίνει ότι εμπλέκεται προηγμένη κωδικοποίηση για την αποθήκευση και τη μετάδοση δεδομένων κρυπτονομισμάτων μεταξύ πορτοφολιών και σε δημόσια λογιστικά βιβλία. Στόχος της κρυπτογράφησης είναι να παρέχει ασφάλεια και προστασία.

Το πρώτο Cryptocurrency ήταν το Bitcoin, το οποίο ιδρύθηκε το 2009 και παραμένει μέχρι σήμερα το πιο γνωστό. Μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος για τα κρυπτονομίσματα είναι η εμπορία με σκοπό το κέρδος, με τους κερδοσκόπους κατά καιρούς να ανεβάζουν τις τιμές στα ύψη

Πώς λειτουργεί το Cryptocurrency;

Τα κρυπτονομίσματα λειτουργούν σε ένα κατανεμημένο δημόσιο βιβλίο που ονομάζεται blockchain, ένα αρχείο όλων των συναλλαγών που ενημερώνεται και κατέχεται από τους κατόχους του νομίσματος.

Οι μονάδες κρυπτονομισμάτων δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξόρυξη, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση ισχύος υπολογιστών για την επίλυση περίπλοκων μαθηματικών προβλημάτων που δημιουργούν νομίσματα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αγοράζουν τα νομίσματα από μεσίτες και στη συνέχεια να τα αποθηκεύουν και να τα ξοδεύουν χρησιμοποιώντας κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Εάν έχετε στην κατοχή σας κρύπτο, δεν έχετε στην κατοχή σας τίποτα χειροπιαστό. Αυτό που κατέχετε είναι ένα κλειδί που σας επιτρέπει να μεταφέρετε ένα αρχείο ή μια μονάδα μέτρησης από ένα άτομο σε ένα άλλο χωρίς ένα έμπιστο τρίτο μέρος.

Παρόλο που το Bitcoin υπάρχει από το 2009, τα κρυπτονομίσματα και οι εφαρμογές της τεχνολογίας blockchain εξακολουθούν να αναδύονται σε οικονομικό επίπεδο και αναμένονται περισσότερες χρήσεις στο μέλλον. Συναλλαγές που περιλαμβάνουν ομόλογα, μετοχές και άλλα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν τελικά να διαπραγματεύονται με τη χρήση της τεχνολογίας.

 

Πώς να αγοράσετε κρύπτο;

Μπορεί να αναρωτιέστε πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα με ασφάλεια. Συνήθως υπάρχουν τρία βήματα. Αυτά είναι τα εξής:

Βήμα 1: Επιλογή πλατφόρμας

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε ποια πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε. Γενικά, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ενός παραδοσιακού χρηματιστή ή ενός ειδικού ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων:

Παραδοσιακοί μεσίτες. Πρόκειται για διαδικτυακούς μεσίτες που προσφέρουν τρόπους αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων, καθώς και άλλων χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων, όπως μετοχές, ομόλογα και ETFs. Αυτές οι πλατφόρμες τείνουν να προσφέρουν χαμηλότερο κόστος συναλλαγών, αλλά λιγότερα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης.
Ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να διαλέξετε, καθένα από τα οποία προσφέρει διαφορετικά κρυπτονομίσματα, αποθήκευση σε πορτοφόλια, επιλογές έντοκων λογαριασμών και πολλά άλλα. Πολλά ανταλλακτήρια χρεώνουν τέλη βάσει περιουσιακών στοιχείων.
Όταν συγκρίνετε διαφορετικές πλατφόρμες, εξετάστε ποια κρύπτο προσφέρονται, ποιες χρεώσεις χρεώνουν, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας τους, τις επιλογές αποθήκευσης και ανάληψης και τυχόν εκπαιδευτικούς πόρους.

Βήμα 2: Χρηματοδότηση του λογαριασμού σας

Αφού επιλέξετε την πλατφόρμα σας, το επόμενο βήμα είναι να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Τα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτογράφημα χρησιμοποιώντας fiat (δηλ. κυβερνητικά εκδιδόμενα) νομίσματα όπως το δολάριο ΗΠΑ, η βρετανική λίρα ή το ευρώ χρησιμοποιώντας τις χρεωστικές ή πιστωτικές τους κάρτες – αν και αυτό διαφέρει ανάλογα με την πλατφόρμα.

Οι αγορές κρυπτογράφησης με πιστωτικές κάρτες θεωρούνται επικίνδυνες και ορισμένα ανταλλακτήρια δεν τις υποστηρίζουν. Ορισμένες εταιρείες πιστωτικών καρτών δεν επιτρέπουν επίσης συναλλαγές κρυπτογράφησης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα κρυπτονομίσματα είναι εξαιρετικά ευμετάβλητα και δεν είναι σκόπιμο να διακινδυνεύσετε να χρεωθείτε – ή να πληρώσετε ενδεχομένως υψηλές χρεώσεις συναλλαγών με πιστωτικές κάρτες – για ορισμένα περιουσιακά στοιχεία.

Ορισμένες πλατφόρμες δέχονται επίσης μεταφορές ACH και εμβάσματα. Οι αποδεκτές μέθοδοι πληρωμής και ο χρόνος που απαιτείται για καταθέσεις ή αναλήψεις διαφέρουν ανά πλατφόρμα. Ομοίως, ο χρόνος που απαιτείται για την εκκαθάριση των καταθέσεων διαφέρει ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής.

Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι τα τέλη. Αυτές περιλαμβάνουν πιθανά τέλη συναλλαγών κατάθεσης και ανάληψης καθώς και τέλη συναλλαγών. Τα τέλη διαφέρουν ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής και την πλατφόρμα, κάτι που πρέπει να ερευνήσετε εξαρχής.

Βήμα 3: Τοποθέτηση παραγγελίας

Μπορείτε να τοποθετήσετε μια εντολή μέσω της διαδικτυακής ή κινητής πλατφόρμας του χρηματιστή σας ή του χρηματιστηρίου. Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα, μπορείτε να το κάνετε επιλέγοντας “buy”, επιλέγοντας τον τύπο εντολής, εισάγοντας το ποσό των κρυπτονομισμάτων που θέλετε να αγοράσετε και επιβεβαιώνοντας την εντολή. Η ίδια διαδικασία ισχύει και για τις εντολές “πώλησης”.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα. Σε αυτούς περιλαμβάνονται υπηρεσίες πληρωμών όπως το PayPal, το Cash App και το Venmo, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν, να πωλούν ή να κατέχουν κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, υπάρχουν τα ακόλουθα επενδυτικά οχήματα:

Bitcoin trusts: Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές Bitcoin trusts με έναν κανονικό χρηματιστηριακό λογαριασμό. Αυτά τα οχήματα παρέχουν στους μικροεπενδυτές έκθεση στα Crypto μέσω της χρηματιστηριακής αγοράς.
Αμοιβαία κεφάλαια Bitcoin: Υπάρχουν ETFs Bitcoin και αμοιβαία κεφάλαια Bitcoin για να επιλέξετε.
Μετοχές ή ETFs blockchain: Μπορείτε επίσης να επενδύσετε έμμεσα στην κρυπτογράφηση μέσω εταιρειών blockchain που ειδικεύονται στην τεχνολογία πίσω από την κρυπτογράφηση και τις κρυπτογραφικές συναλλαγές. Εναλλακτικά, μπορείτε να αγοράσετε μετοχές ή ETFs εταιρειών που χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain.
Η καλύτερη επιλογή για εσάς θα εξαρτηθεί από τους επενδυτικούς σας στόχους και τη διάθεση ανάληψης κινδύνου.

 κρυπτονόμισμα

 

Πώς να αποθηκεύετε Crypto

Μόλις αγοράσετε , πρέπει να το αποθηκεύσετε με ασφάλεια για να το προστατεύσετε από παραβιάσεις ή κλοπή. Συνήθως, τα κρυπτονομίσματα αποθηκεύονται σε κρυπτογραφικά πορτοφόλια, τα οποία είναι φυσικές συσκευές ή διαδικτυακό λογισμικό που χρησιμοποιούνται για την ασφαλή αποθήκευση των ιδιωτικών κλειδιών των κρυπτονομισμάτων σας. Ορισμένα ανταλλακτήρια παρέχουν υπηρεσίες πορτοφολιού, διευκολύνοντάς σας να αποθηκεύετε απευθείας μέσω της πλατφόρμας. Ωστόσο, δεν παρέχουν αυτόματα όλα τα ανταλλακτήρια ή οι χρηματιστές υπηρεσίες πορτοφολιού για εσάς.

Υπάρχουν διάφοροι πάροχοι πορτοφολιών για να επιλέξετε. Χρησιμοποιούνται οι όροι “ζεστό πορτοφόλι” και “κρύο πορτοφόλι”:

Αποθήκευση σε ζεστό πορτοφόλι: Τα “θερμά πορτοφόλια” αναφέρονται στην αποθήκευση κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί διαδικτυακό λογισμικό για την προστασία των ιδιωτικών κλειδιών των περιουσιακών σας στοιχείων.
Αποθήκευση σε “κρύο πορτοφόλι” (cold wallet storage): Σε αντίθεση με τα θερμά πορτοφόλια, τα ψυχρά πορτοφόλια (επίσης γνωστά ως πορτοφόλια υλικού) βασίζονται σε ηλεκτρονικές συσκευές εκτός σύνδεσης για την ασφαλή αποθήκευση των ιδιωτικών κλειδιών σας.

Τι μπορείτε να αγοράσετε με Cryptocurrency;

Όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά, το Bitcoin προοριζόταν να είναι ένα μέσο για καθημερινές συναλλαγές, καθιστώντας δυνατή την αγορά των πάντων, από ένα φλιτζάνι καφέ μέχρι έναν υπολογιστή ή ακόμη και μεγάλων αντικειμένων όπως ακίνητα. Αυτό δεν έχει υλοποιηθεί αρκετά και, ενώ ο αριθμός των ιδρυμάτων που δέχονται κρυπτονομίσματα αυξάνεται, οι μεγάλες συναλλαγές που το περιλαμβάνουν είναι σπάνιες. Ακόμα κι έτσι, είναι δυνατή η αγορά μεγάλης ποικιλίας προϊόντων από ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου με τη χρήση κρυπτονομισμάτων. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα:

Ιστοσελίδες τεχνολογίας και ηλεκτρονικού εμπορίου:

Αρκετές εταιρείες που πωλούν προϊόντα τεχνολογίας δέχονται κρυπτονομίσματα στους ιστότοπούς τους, όπως η newegg.com, η AT&T και η Microsoft. Η Overstock, μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ήταν από τις πρώτες τοποθεσίες που δέχτηκαν Bitcoin. Το δέχονται επίσης οι εταιρείες Shopify, Rakuten και Home Depot.

Αγαθά πολυτελείας:

Ορισμένοι έμποροι λιανικής πώλησης ειδών πολυτελείας αποδέχονται το νόμισμα ως μορφή πληρωμής. Για παράδειγμα, ο διαδικτυακός λιανοπωλητής πολυτελών ειδών Bitdials προσφέρει ρολόγια Rolex, Patek Philippe και άλλα ρολόγια υψηλών προδιαγραφών με αντάλλαγμα Bitcoin.

Αυτοκίνητα:

Ορισμένοι έμποροι αυτοκινήτων – από μάρκες μαζικής αγοράς έως έμποροι πολυτελών αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών – δέχονται ήδη crypto ως μέσο πληρωμής.

Είναι το Crypto ασφαλές;
Τα κρυπτονομίσματα κατασκευάζονται συνήθως με τη χρήση της τεχνολογίας blockchain. Η αλυσίδα μπλοκ περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι συναλλαγές καταγράφονται σε “μπλοκ” και φέρουν χρονοσήμανση. Πρόκειται για μια αρκετά πολύπλοκη, τεχνική διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ένα ψηφιακό βιβλίο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που είναι δύσκολο να αλλοιωθεί από χάκερ.

Επιπλέον, οι συναλλαγές απαιτούν μια διαδικασία ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Για παράδειγμα, μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να ξεκινήσετε μια συναλλαγή. Στη συνέχεια, μπορεί να χρειαστεί να εισαγάγετε έναν κωδικό ελέγχου ταυτότητας που αποστέλλεται μέσω γραπτού μηνύματος στο προσωπικό σας κινητό τηλέφωνο.

Παρόλο που υπάρχουν ασφάλειες, αυτό δεν σημαίνει ότι τα κρυπτονομίσματα δεν μπορούν να παραβιαστούν. Αρκετές αμυχές υψηλών ποσών έχουν κοστίσει πολύ ακριβά στις νεοσύστατες επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων. Οι χάκερς χτύπησαν την Coincheck για 534 εκατομμύρια δολάρια και την BitGrail για 195 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας τις δύο από τις μεγαλύτερες αμυχές κρυπτονομισμάτων του 2018.

Σε αντίθεση με τα χρήματα που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, η αξία των εικονικών νομισμάτων καθορίζεται αποκλειστικά από την προσφορά και τη ζήτηση. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει άγριες διακυμάνσεις που παράγουν σημαντικά κέρδη για τους επενδυτές ή μεγάλες απώλειες. Και οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα υπόκεινται σε πολύ μικρότερη ρυθμιστική προστασία από ό,τι τα παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά προϊόντα, όπως οι μετοχές, τα ομόλογα και τα αμοιβαία κεφάλαια.

Τέσσερις συμβουλές για να επενδύσετε με ασφάλεια σε κρυπτονομίσματα
Σύμφωνα με το Consumer Reports, όλες οι επενδύσεις ενέχουν κινδύνους, αλλά ορισμένοι ειδικοί θεωρούν ότι τα κρυπτονομίσματα είναι μία από τις πιο επικίνδυνες επενδυτικές επιλογές που υπάρχουν. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τεκμηριωμένες επιλογές.

Ερευνήστε τα ανταλλακτήρια:

Πριν επενδύσετε, ενημερωθείτε για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Υπολογίζεται ότι υπάρχουν πάνω από 500 ανταλλακτήρια για να διαλέξετε. Κάντε την έρευνά σας, διαβάστε κριτικές και μιλήστε με πιο έμπειρους επενδυτές πριν προχωρήσετε.

Μάθετε πώς να αποθηκεύετε το ψηφιακό σας νόμισμα:

Εάν αγοράσετε , πρέπει να το αποθηκεύσετε. Μπορείτε να το διατηρήσετε σε ένα ανταλλακτήριο ή σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Ενώ υπάρχουν διαφορετικά είδη πορτοφολιών, το καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του, τις τεχνικές απαιτήσεις και την ασφάλειά του. Όπως και με τα ανταλλακτήρια, θα πρέπει να διερευνήσετε τις επιλογές αποθήκευσης πριν επενδύσετε.

Διαφοροποιήστε τις επενδύσεις σας:

Η διαφοροποίηση είναι το κλειδί για κάθε καλή επενδυτική στρατηγική, και αυτό ισχύει όταν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα. Μην τοποθετείτε όλα τα χρήματά σας στο Bitcoin, για παράδειγμα, μόνο και μόνο επειδή αυτό είναι το όνομα που γνωρίζετε. Υπάρχουν χιλιάδες επιλογές και είναι προτιμότερο να κατανέμετε την επένδυσή σας σε διάφορα νομίσματα.

Προετοιμαστείτε για αστάθεια:

Να είστε προετοιμασμένοι για σκαμπανεβάσματα. Θα δείτε δραματικές διακυμάνσεις στις τιμές. Εάν το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο ή η ψυχική σας ευεξία δεν μπορούν να το αντέξουν αυτό, τα κρυπτονομίσματα ίσως να μην είναι μια σοφή επιλογή για εσάς.

Το E-coins είναι όλη η μόδα αυτή τη στιγμή, αλλά να θυμάστε ότι βρίσκεται ακόμη σε σχετικά νηπιακό στάδιο και θεωρείται άκρως κερδοσκοπικό. Η επένδυση σε κάτι νέο συνοδεύεται από προκλήσεις, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Αν σκοπεύετε να συμμετάσχετε, κάντε την έρευνά σας και επενδύστε συντηρητικά για αρχή.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο είναι η χρήση ενός ολοκληρωμένου antivirus. Το Kaspersky Internet Security σας προστατεύει από μολύνσεις κακόβουλου λογισμικού, λογισμικό κατασκοπείας, κλοπή δεδομένων και προστατεύει τις online πληρωμές σας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση τραπεζικού επιπέδου.

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Πού οδηγεί η τεχνολογική υπεροχή Bitcoin και Ethereum


Eχασε το 94% της περιουσίας του σε μια μέρα

Τι είναι το Etsy; Πώς να Βγάλω Λεφτά Από το Σπίτι

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα