Connect with us

Αθλητικα

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωση των συνδέσμων με αφορμή τον θάνατο του Κ. Φραγκούλη από πυροβολισμό αστυνομικού

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ  :Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους για το κράτος και την αστυνομία με τελευταία αφορμή όπως αναφέρουν τον θάνατο του Κώστα Φραγκούλη από πυροβολισμό αστυνομικού. Με ανακοίνωσή τους κάνουν λίγο για κατάχρηση εξουσίας, καταστολή και παρακράτος.

«Η αναζήτησή της εξουσίας και η κατάχρηση αυτής,είναι σαν το μικρόβιο στο DNA του λαού αυτού του τόπου.Αιώνες τώρα υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή,που αναζητούσαν μια ασπίδα,μια μάσκα,ένα όπλο,μια στολή,για να επιβάλουν απέναντι στους υπόλοιπους τα ψυχολογικά προβλήματα τους,τα οποία δε κατάφερε ούτε η επιστήμη να λύσει…

Διαβάστε αναλυτικά στη σελίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο FB

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
Η αναζήτησή της εξουσίας και η κατάχρηση αυτής,είναι σαν το μικρόβιο στο DNA του λαού αυτού του τόπου.Αιώνες τώρα υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή,που αναζητούσαν μια ασπίδα,μια μάσκα,ένα όπλο,μια στολή,για να επιβάλουν απέναντι στους υπόλοιπους τα ψυχολογικά προβλήματα τους,τα οποία δε κατάφερε ούτε η επιστήμη να λύσει.
Θα περίμενε κανείς πως το 2022,αυγή του 2023 αυτό να είχε αλλάξει.
Ποσο ΛΑΘΟΣ σκέψη.Άλλαξε,αλλά προς το χειρότερο.Ανθρωπάκια γεννημένα και μεγαλωμένα με απίστευτα κόμπλεξ,πήραν όπλα στα χέρια,γκλοπς,ασπίδες,χημικά,τεθωρακισμένα με νερό και βγήκαν απέναντι μας με μια και μόνο εντολή.Υπακοή στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τους και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ παντού δίχως διακρίσεις,δίχως ίχνος συνείδησης,τείχος ντροπή.
ΒΙΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ-ΠΑΡΑΚΡΑΡΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
Φυσικά όταν πρόκειται για τους ίδιους (ανώμαλους,παιδόφιλους,βιαστές,δολοφόνους,σαδιστές) εκεί υπάρχει η γνωστή σε όλους π@παριά,Ε.Δ.Ε.Ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι απέγιναν τόσες Ε.Δ.Ε που διαφημίστηκαν από τα χείλη του κράτους για πολλές άρρωστες υποθέσεις με θύτες κομπλεξικους μπάτσους.
Τώρα τελευταία μάλιστα ακούγεται συχνά,πως η ανθρώπινη ζωή για εσάς κοστίζει 20€.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Η ζωή για εσάς δεν είχε και δεν έχει καμία απολύτως αξία.Τα 20€ και η δολοφονία του Κώστα Φραγκουλη ήταν απλά η αφορμή για να το δουν ακόμα και οι τυφλοί. Έστω και για λίγο.Να το ακούσουν ακόμα και οι κουφοί.Έστω και για λίγο.Και το ‘έστω και για λίγο’ το βάζουμε,γιατί στο πλευρό σας βρίσκονται εδώ και χρόνια τα Μέσα Μαζικού Εμετού,και οι γνωστοί ψυχοπαθής ποινικολόγοι (άγνωστο πως πληρώνονται πάντα από εσάς) για να σας υπερασπιστούν.Οι αστυνομικοί σκοτώνονται ενώ οι ίδιοι απλά τραυματίζουν θανάσιμα.Μόνο εκεί που τους παίρνει φυσικά.Όταν έρχονται τα δύσκολα κρύβονται πίσω από τα φουστάνια που φοράνε και βάζουν το γκλοπ τους στο αγαπημένο τους σημείο,πετώντας για ατμόσφαιρα και λίγα χημικά.
Για εμάς όμως είστε γνωστοί εδώ και παρά πολλά χρόνια.Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να προκαλείτε την ανασφάλεια και τη βία.Και αυτό για να δικαιολογούνται οι μισθοί σας,που πληρώνονται από τους αθώους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας.Κρύβεστε πίσω από τα σήματα σας,πίσω από τα αφεντικά σας,πίσω από τους νταβατζηδες σας.Συλλαμβάνετε και καταστρέφετε τις ζωές ανθρώπων χωρίς πραγματικά κανέναν λόγο και τους παρουσιάζετε σαν τους χειρότερους εγκληματίες,ώστε να δικαιολογήσετε το bonus που σας έδωσε ο νταβατζής σας.Να αναφέρουμε πως για τις γιορτές δε θα το χρειαστείτε μιας και για το γιορτινό σας τραπέζι δεν έχετε έξοδα αφού πάτε από την παραγωγή στην κατανάλωση οι ίδιοι.
Τον λαό του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ δε πρόκειται να τον κερδίσετε και τον γνωρίζετε πολύ καλά και οι ίδιοι,και οι εκάστοτε μαριονέτες που σας διοικούν.Μπορείτε να συνεχίσετε να συλλαμβάνετε παιδιά για χρήση λέιζερ,μπορείτε να συνεχίσετε να υποχρεώνετε συνοπαδους μας να δίνουν παρων στα τμήματα τις ώρες που αγωνίζεται ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ,μπορείτε να συνεχίσετε να φυλακίζετε ανθρώπους γιατί πέταξαν ένα ποτήρι νερό εντός αγωνιστικού χώρου!!!!Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο στόχος τόσο της κυβέρνησης όσο και ο προσωπικός σας είναι να μας καμψετε.
Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τόσο εσείς οι ίδιοι,όσο και τα κυβερνητικά αφεντικά σας ότι αυτό δε μπορεί και δε πρόκειται να συμβεί.Το μόνο που κερδίζετε είναι το ‘ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ’….
Προς τιμήν του Κώστα Φραγκουλη,του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου,των θυμάτων βιασμού του Α.Τ Ομόνοιας και της 12χρονης!!!! του Κολωνου και των τόσων άλλων θυμάτων σας,που αν ήσασταν άνθρωποι θα ντρεπόσασταν να φοράτε τις στολές σας και δε θα κοιμόσασταν τα βράδια.
Κακή χρονιά για εσάς και λευτεριά από εσάς στις οικογένειες σας και σε όλους μας.
Μετά τιμής,
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Δείτε επίσης:                

Αθλητικα

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΤΑ 25% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ

6383915

Αυξητική τάση καταγράφουν οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα από το 2020 έως το 2022, κατά σχεδόν 25%, όπως δείχνουν τα ετήσια στοιχεία αυτοκτονιών που αναλύθηκαν και επεξεργάστηκαν από το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών και το ερευνητικό δίκτυο καταγραφής του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ».

Ειδικότερα, το 2022, ο αριθμός των αυτοκτονιών αγγίζει τις 600, που αντιστοιχεί σε περίπου δύο την ημέρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την έκθεση που συνέταξαν οι Κυριάκος Κατσαδώρος, ψυχίατρος, επιστημονικός διευθυντής της ΚΛΙΜΑΚΑ, Δήμητρα Ζαφειροπούλου, ψυχολόγος στο Κέντρο Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της ΚΛΙΜΑΚΑ και Βασιλική Πλουμή, στατιστικολόγος στο Κέντρο Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της ΚΛΙΜΑΚΑ, ο συνολικός αριθμός των αυτοκτονιών που καταγράφονται αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου. Το πρόβλημα δεν αποτυπώνεται πλήρως, αφού η υποκαταγραφή των αυτοκτονιών είναι δεδομένη παγκοσμίως, σύμφωνα και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Αναλυτικότερα, τα στοιχεία διαμορφώθηκαν ως εξής:

* Η συντριπτική πλειονότητα των αυτοχείρων ήταν άντρες (78%) και ακολούθησαν οι γυναίκες σε ποσοστό 22%.

* Αναφορικά με την ηλικιακή ομάδα, τα άτομα άνω των 60 ήταν εκείνα που σημείωσαν τις περισσότερες αυτοκτονίες σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού. Σε επίπεδο φύλου, οι περισσότεροι θάνατοι για τους άντρες συγκεντρώθηκαν στις ηλικίες 60-64, ενώ εν αντιθέσει, στις γυναίκες οι θάνατοι συγκεντρώθηκαν στις νεαρές ηλικίες των 35-39 ετών.

* Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει ο αριθμός των αυτοκτονιών στις νεαρές ηλικίες εν γένει (ηλικίες άνω των 20) σε σύγκριση με τα στοιχεία του 2021.

* Σε επίπεδο διοικητικών περιφερειών, ο υψηλότερος αριθμός αυτοκτονιών για το 2022 καταγράφηκε στην Κρήτη (το 17% του συνολικού αριθμού των θανάτων) και ακολούθησε η Κεντρική Μακεδονία. Η Κρήτη, σύμφωνα με τους ειδικούς, αποτελεί μία περιφέρεια με διαχρονικά υψηλούς δείκτες αυτοκτονίας πάνω από μία δεκαετία. Το ζήτημα της υψηλής αυτοκτονικότητας στην Κρήτη είναι κρίσιμης σημασίας και αποτελεί από ετών ένα πεδίο ερευνητικού ενδιαφέροντος του Παρατηρητηρίου Αυτοκτονιών της ΚΛΙΜΑΚΑ.

* Η πιο συχνή μέθοδος αυτοκτονίας σε επίπεδο πληθυσμού αποτέλεσε ο απαγχονισμός και ακολούθησαν η πτώση και ο αυτοπυροβολισμός.

* Το μεγαλύτερο μέρος των αυτοχείρων άνηκε στον οικονομικά ενεργό πληθυσμό της χώρας και βρισκόταν εντός γάμου.

* Το 55% των θανάτων έλαβε χώρα εντός της οικίας του θανόντα.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΕΣ

Το καλοκαίρι οι περισσότερες αυτοκτονίες

Η πλειονότητα των αυτοκτονιών σημειώθηκε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες (Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος), ενώ οι ημέρες στις οποίες καταγράφηκε ο υψηλότερος αριθμός αυτοκτονιών ήταν η Δευτέρα και η Τρίτη. Οι περισσότεροι θάνατοι έλαβαν χώρα τα ξημερώματα.

Ακόμη, εντός του 2022 καταγράφηκαν 18 αυτοκτονίες σε σημεία υψηλής επικινδυνότητας της χώρας (suicide hotspots), 11 σε καταστήματα κράτησης, 7 εντός σταθμών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, 8 εντός μονάδων υγείας και 3 εντός στρατοπέδων της χώρας. Επιπρόσθετα, καταγράφηκαν τουλάχιστον 11 αυτοκτονίες εργαζομένων σε επαγγέλματα υψηλού κινδύνου για αυτοκτονία, όπως τα σώματα ασφαλείας και 3 αυτοκτονίες στρατιωτικών. Επιπλέον, έλαβαν χώρα 4 επεκτεινόμενες αυτοκτονίες (ανθρωποκτονίες οι οποίες ακολουθήθηκαν από την αυτοκτονία του θύτη).

Εντός των πηγών βάσει του Παρατηρητηρίου εντάσσονται και οι ψυχολογικές αυτοψίες σε επιζώντες αυτοκτονίας που απευθύνονται αναζητώντας βοήθεια στο Κέντρο για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της ΚΛΙΜΑΚΑ.

Οι αυτόχειρες είχαν εκδηλώσει άμεσα ή έμμεσα την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν

Εντός του τελευταίου χρόνου πραγματοποιήθηκαν ένας μεγάλος αριθμός ψυχολογικών αυτοψιών στις οποίες διαπιστώθηκε ότι τα άτομα που έβαλαν τέλος στην ζωή τους είχαν εκδηλώσει άμεσα ή έμμεσα την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν, ενώ διαπιστώθηκε η ύπαρξη προηγούμενων αποπειρών αυτοκτονίας ή «πρόβας» για κάποια απόπειρα στο παρελθόν, καθώς και η ύπαρξη οικογενειακού ιστορικού αυτοκτονίας ή/και ψυχικής ασθένειας, σημεία τα οποία δεν έτυχαν της ανάλογης προσοχής είτε από τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας είτε από το ευρύτερο περιβάλλον του αυτόχειρα.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, η Ελλάδα παραμένει μία από τις λίγες χώρες «που δεν έχει λάβει καμία θεσμική πρωτοβουλία για την προστασία των αυτοκαταστροφικών ατόμων» το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα του φορέα. Τονίζεται ότι το 95% των θανάτων θα μπορούσαν να έχουν προληφθεί εάν είχαν εφαρμοστεί έγκαιρες και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Το Κέντρο για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της ΚΛΙΜΑΚΑ έχει προτείνει από ετών σαφείς και κρίσιμες προτάσεις τόσο σε επίπεδο καταγραφής και αποτύπωσης του ζητήματος της αυτοκτονίας όσο και σε επίπεδο προληπτικών παρεμβάσεων, οι οποίες ανανεώνονται συνεχώς με βάση τα δεδομένα που λαμβάνονται από το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών.

Δείτε επίσης :

«ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ» ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ «ΕΛ ΤΣΑΠΟ»

Netflix : Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά

iPhone: Χρήσιμα tips και απίθανα κόλπα για τους λάτρεις της Apple

Πηγή : https://www.makeleio.gr

Continue Reading

Αθλητικα

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επική γκάφα – Μπέρδεψε τη Saudi Arabia με τη South Africa

cristiano ronaldo

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθεί τα τελευταία 24ωρα τις εξελίξεις μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία με μια συμφωνία που τον έχει καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου παρακολουθήσε σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίαση του CR7 το απόγευμα της Τρίτης (3/1) με τον ίδιο να τροφοδοτεί τους λογαριασμούς του στα social media με όλα τα βήματα μέχρι να φτάσει στο σημείο να εμφανιστεί στο γήπεδο της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία με την κίτρινη-μπλε φανέλα της Αλ Νασρ.

Ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δυστυχώς, για τον ίδιο δεν απέφυγε την γκάφα καθώς σε κάποια στιγμή των δηλώσεών του μπέρδεψε τη Σαουδική Αραβία (Saudi Arabia) με την Νότια Αφρική (South Africa).

«Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου να έρθω στη South Africa (μτφ. Νότια Αφρική) και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για την επιλογή μου αυτή» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι όσοι αγαπούν να μισούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκαν την ευκαιρία να τον «καρφώσουν» με αναρτήσεις στα social media, με το μοτίβο να κινείται στη λογική ότι πήρε τόσα χρήματα από την Αλ Νασρ για να μιλήσει τελικά για την… Νότια Αφρική σε μια συνέντευξη τύπου που όλοι περίμεναν.

They paid that huge amount only for Ronaldo to call them South Africa instead of Saudi Arabia #MUFC #Ronaldo #Ronaldo𓃵day #CristianoRonaldo #AlNassr #AlNassrFC

— AM7 (@OfficialAM7News) January 4, 2023

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) RATE.GR
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο RATE.GR , επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και στο instagram like and follow

Δείτε επίσης:

Κορωνοϊός: νέα μέτρα λόγω έξαρσης στην Κίνα

Ρονάλντο: 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια

Netflix : Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά

Πηγή : https://www.tromaktiko.gr/

Continue Reading

Αθλητικα

Ο Ινφαντίνο έβγαζε selfies δίπλα στο φέρετρο του Πελέ

dfg

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία του προέδρου της FIFA, να βγάζει selfies δίπλα στο φέρετρο του Πελέ, στο γήπεδο της Σάντος.

Εκτός κλίματος ήταν ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, που έχει καταγραφεί σε μια σειρά φωτογραφιών στην κηδεία του Πελέ, από το να χαμογελά μέχρι να βγάζει… selfies δίπλα στο φέρετρο.

Στο γήπεδο της Σάντος, λαμβάνει χώρα το λαϊκό προσκύνημα της σορού του Πελέ, που άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Δεκεμβρίου. Χιλιάδες κόσμου προσήλθε στο γήπεδο για να του πει το «τελευταίο αντίο».

Πελέ

Σε δηλώσεις του, ανέφερε: «Αισθανόμαστε μεγάλη συγκίνηση, γιατί ο Πελέ είναι ένα σύμβολο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Δεν τον είδα να παίζει, αλλά όλος ο κόσμος ξέρει ποιος το έκανε. Η FIFA και όλες οι Συνομοσπονδίες θα του αποτίσουν φόρο τιμής με ενός λεπτού σιγή στους αγώνες. Πιο σημαντική πράξη θα είναι να ζητήσουμε από τα 211 μέλη της FIFA να ονομάσουν ένα γήπεδο με το όνομα του Πελέ, ώστε σε 30, 40, 50 χρόνια όλοι να γνωρίζουν ακόμα τη σημασία του, γιατί είναι αιώνιος. Η FIFA σίγουρα θα τιμήσει τον “βασιλιά” όπως του αξίζει», είπε.

Ακόμα πάντως και σε φωτογραφία με τη χήρα του Πελέ, στην οποία η ίδια είναι συντετριμμένη, ο ίδιος μοιάζει και πάλι… αρκετά χαμογελαστός.

Δείτε επίσης:

Eπικό tweet του Έλον Μασκ κατά της «πλύσης εγκεφάλου» της διεθνιστικής προπαγάνδας

Με ένα επικό tweet ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο διαλύει την προπαγάνδα των διεθνιστικών κύκλων που επέβαλαν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και τους μαζικούς εμβολιασμούς, απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη.

Ο Έλον Μασκ απεικονίζει με ένα ευρηματικό Tweet ένα “ανθρωπάκι” που κρατάει μόνο μία σημαία της χώρας του (την αμερικανική σε αυτή την περίτπωση) και το οποίο χαρακτηρίζεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ως «γραφικό θύμα προπαγάνδας που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου».

Πηγή

Continue Reading

Κορυφαια Νεα