Connect with us

Uncategorized

ΠΑΟΚ : Ανακοίνωση των συνδέσμων με αφορμή τον θάνατο του Κ. Φραγκούλη από πυροβολισμό αστυνομικού

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ  :Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θέλησαν να εκφράσουν την άποψή τους για το κράτος και την αστυνομία με τελευταία αφορμή όπως αναφέρουν τον θάνατο του Κώστα Φραγκούλη από πυροβολισμό αστυνομικού. Με ανακοίνωσή τους κάνουν λίγο για κατάχρηση εξουσίας, καταστολή και παρακράτος.

«Η αναζήτησή της εξουσίας και η κατάχρηση αυτής,είναι σαν το μικρόβιο στο DNA του λαού αυτού του τόπου.Αιώνες τώρα υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή,που αναζητούσαν μια ασπίδα,μια μάσκα,ένα όπλο,μια στολή,για να επιβάλουν απέναντι στους υπόλοιπους τα ψυχολογικά προβλήματα τους,τα οποία δε κατάφερε ούτε η επιστήμη να λύσει…

Διαβάστε αναλυτικά στη σελίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στο FB

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ
Η αναζήτησή της εξουσίας και η κατάχρηση αυτής,είναι σαν το μικρόβιο στο DNA του λαού αυτού του τόπου.Αιώνες τώρα υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή,που αναζητούσαν μια ασπίδα,μια μάσκα,ένα όπλο,μια στολή,για να επιβάλουν απέναντι στους υπόλοιπους τα ψυχολογικά προβλήματα τους,τα οποία δε κατάφερε ούτε η επιστήμη να λύσει.
Θα περίμενε κανείς πως το 2022,αυγή του 2023 αυτό να είχε αλλάξει.
Ποσο ΛΑΘΟΣ σκέψη.Άλλαξε,αλλά προς το χειρότερο.Ανθρωπάκια γεννημένα και μεγαλωμένα με απίστευτα κόμπλεξ,πήραν όπλα στα χέρια,γκλοπς,ασπίδες,χημικά,τεθωρακισμένα με νερό και βγήκαν απέναντι μας με μια και μόνο εντολή.Υπακοή στο ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ τους και ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ παντού δίχως διακρίσεις,δίχως ίχνος συνείδησης,τείχος ντροπή.
ΒΙΑ-ΕΞΟΥΣΙΑ-ΠΑΡΑΚΡΑΡΟΣ-ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
Φυσικά όταν πρόκειται για τους ίδιους (ανώμαλους,παιδόφιλους,βιαστές,δολοφόνους,σαδιστές) εκεί υπάρχει η γνωστή σε όλους π@παριά,Ε.Δ.Ε.Ακόμα περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι απέγιναν τόσες Ε.Δ.Ε που διαφημίστηκαν από τα χείλη του κράτους για πολλές άρρωστες υποθέσεις με θύτες κομπλεξικους μπάτσους.
Τώρα τελευταία μάλιστα ακούγεται συχνά,πως η ανθρώπινη ζωή για εσάς κοστίζει 20€.ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.Η ζωή για εσάς δεν είχε και δεν έχει καμία απολύτως αξία.Τα 20€ και η δολοφονία του Κώστα Φραγκουλη ήταν απλά η αφορμή για να το δουν ακόμα και οι τυφλοί. Έστω και για λίγο.Να το ακούσουν ακόμα και οι κουφοί.Έστω και για λίγο.Και το ‘έστω και για λίγο’ το βάζουμε,γιατί στο πλευρό σας βρίσκονται εδώ και χρόνια τα Μέσα Μαζικού Εμετού,και οι γνωστοί ψυχοπαθής ποινικολόγοι (άγνωστο πως πληρώνονται πάντα από εσάς) για να σας υπερασπιστούν.Οι αστυνομικοί σκοτώνονται ενώ οι ίδιοι απλά τραυματίζουν θανάσιμα.Μόνο εκεί που τους παίρνει φυσικά.Όταν έρχονται τα δύσκολα κρύβονται πίσω από τα φουστάνια που φοράνε και βάζουν το γκλοπ τους στο αγαπημένο τους σημείο,πετώντας για ατμόσφαιρα και λίγα χημικά.
Για εμάς όμως είστε γνωστοί εδώ και παρά πολλά χρόνια.Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να προκαλείτε την ανασφάλεια και τη βία.Και αυτό για να δικαιολογούνται οι μισθοί σας,που πληρώνονται από τους αθώους φορολογούμενους πολίτες αυτής της χώρας.Κρύβεστε πίσω από τα σήματα σας,πίσω από τα αφεντικά σας,πίσω από τους νταβατζηδες σας.Συλλαμβάνετε και καταστρέφετε τις ζωές ανθρώπων χωρίς πραγματικά κανέναν λόγο και τους παρουσιάζετε σαν τους χειρότερους εγκληματίες,ώστε να δικαιολογήσετε το bonus που σας έδωσε ο νταβατζής σας.Να αναφέρουμε πως για τις γιορτές δε θα το χρειαστείτε μιας και για το γιορτινό σας τραπέζι δεν έχετε έξοδα αφού πάτε από την παραγωγή στην κατανάλωση οι ίδιοι.
Τον λαό του μεγάλου Π.Α.Ο.Κ δε πρόκειται να τον κερδίσετε και τον γνωρίζετε πολύ καλά και οι ίδιοι,και οι εκάστοτε μαριονέτες που σας διοικούν.Μπορείτε να συνεχίσετε να συλλαμβάνετε παιδιά για χρήση λέιζερ,μπορείτε να συνεχίσετε να υποχρεώνετε συνοπαδους μας να δίνουν παρων στα τμήματα τις ώρες που αγωνίζεται ο μεγάλος Π.Α.Ο.Κ,μπορείτε να συνεχίσετε να φυλακίζετε ανθρώπους γιατί πέταξαν ένα ποτήρι νερό εντός αγωνιστικού χώρου!!!!Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο στόχος τόσο της κυβέρνησης όσο και ο προσωπικός σας είναι να μας καμψετε.
Πρέπει να γνωρίζετε πολύ καλά τόσο εσείς οι ίδιοι,όσο και τα κυβερνητικά αφεντικά σας ότι αυτό δε μπορεί και δε πρόκειται να συμβεί.Το μόνο που κερδίζετε είναι το ‘ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ’….
Προς τιμήν του Κώστα Φραγκουλη,του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου,των θυμάτων βιασμού του Α.Τ Ομόνοιας και της 12χρονης!!!! του Κολωνου και των τόσων άλλων θυμάτων σας,που αν ήσασταν άνθρωποι θα ντρεπόσασταν να φοράτε τις στολές σας και δε θα κοιμόσασταν τα βράδια.
Κακή χρονιά για εσάς και λευτεριά από εσάς στις οικογένειες σας και σε όλους μας.
Μετά τιμής,
ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ

Δείτε επίσης:                

Uncategorized

Επένδυση για αρχάριους

Αν και τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, μπορούν να αναπτυχθούν όταν

αποταμιεύετε και επενδύετε με σύνεση.

Επένδυση

Τι είναι λοιπόν οι επένδυση;
Είναι όταν βάζετε τα χρήματα στην άκρη για το μέλλον και τα αξιοποιείτε. Όταν επενδύετε, αγοράζετε κάτι που πιστεύετε ότι θα αυξηθεί σε αξία με την πάροδο του χρόνου.

Να θυμάστε – δεν υπάρχουν εγγυήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πάρετε πίσω λιγότερα από όσα επενδύσατε. Τα χρήματά σας θα μπορούσαν δυνητικά να αυξηθούν πάρα πολύ φυσικά – γι’ αυτό το κάνουν οι άνθρωποι – αλλά υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε χρήματα.

Το βασικό είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποια χρήματα αποταμιευμένα πριν αρχίσετε να επενδύετε. Συνιστούμε να έχετε ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης που να καλύπτει τα έξοδα διαβίωσης 3 έως 6 μηνών.

Ένα ταμείο έκτακτης ανάγκης μπορεί να σας δώσει τη σιγουριά ότι θα έχετε κάποια χρήματα διαθέσιμα για τα απρόοπτα, χωρίς να χρειάζεται να βυθιστείτε στο επενδυτικό σας ταμείο.

Η αξία των επενδύσεων μπορεί να κάνει, και κάνει, άλματα – αυτό είναι φυσιολογικό. Ιδανικά, θα πρέπει να σχεδιάζετε να βάλετε τα χρήματά σας στην άκρη για τουλάχιστον 5 χρόνια, ώστε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσετε τυχόν βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα χρήματα εάν χρειαστεί.

Πόσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να επενδύετε;
Εάν έχετε τρεχούμενο λογαριασμό στην Freedom24, μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε με ένα κεφάλαιο ύψους 50 ευρώ.
Το να ξεκινήσετε με μικρό ποσό θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να βουτήξετε το δάχτυλό σας στο νερό. Στη συνέχεια, μπορείτε να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει με τις επένδύσεις σας – και να επενδύσετε περισσότερα αργότερα, αν το επιθυμείτε

Οι συνήθεις τρόποι  ποικίλουν ανάλογα με τους στόχους, το επίπεδο αντίληψης για το ρίσκο και την διάθεση για επένδυση . Ορισμένοι από τους συνηθέστερους τρόπους επένδυσης περιλαμβάνουν:

  1. Μετοχές: Η αγορά μετοχών είναι ένας τρόπος να αποκτήσετε μερίδια σε μια εταιρεία. Οι επενδύσεις σε μετοχές μπορεί να προσφέρουν υψηλά αποτελέσματα αλλά και να φέρουν υψηλό ρίσκο.

  2. Ομόλογα: Τα ομόλογα είναι χρηματοοικονομικά εργαλεία που προσφέρουν σταθερό εισόδημα μέσω της πληρωμής τόκων. Πρόκειται για λιγότερο επικίνδυνες επενδύσεις σε σύγκριση με τις μετοχές.

  3. Ακίνητα: Η επενδύσεις σε ακίνητα μπορεί να περιλαμβάνει αγορά ή ενοικίαση ακινήτων για εμπορική ή κατοικία χρήση.

  4. Κρυπτονομίσματα: Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum έχουν γίνει δημοφιλής επενδυτικές επιλογές, αν και είναι γνωστό ότι είναι πολύ ανασφαλή.

  5. Επενδυτικά κεφάλαια: Τα επενδυτικά κεφάλαια επενδύουν σε μια ποικιλία αξιογραφιών όπως μετοχές, ομόλογα και άλλα ενεργητικά, και μπορούν να προσφέρουν διαφοροποιημένη έκθεση.

  6. Επενδύσεις σε αμοιβαία κεφάλαια: Τα αμοιβαία κεφάλαια συγκεντρώνουν χρήματα από πολλούς επενδυτές για να επενδύσουν σε μια ποικιλία αξιογραφιών.

  7. Εμπορεύσιμα αγαθά: Οι επενδύσεις σε εμπορεύσιμα αγαθά όπως πετρέλαιο, χρυσό και άλλα είναι ένας άλλος τρόπος επένδυσης που μπορεί να παρέχει διαφοροποίηση.

Αυτοί είναι μερικοί από τους συνήθεις τρόπους επένδυσεων, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές και στρατηγικές που μπορούν να εξερευνηθούν ανάλογα με τους στόχους και τις προτιμήσεις του κάθε επενδυτή.

Continue Reading

Uncategorized

Ο Ολοκληρωμένος Οδηγός Αγορών από Κίνα: Ασφαλείς Συναλλαγές με το Banggood

Banggood Η αγορά προϊόντων από Κίνα έχει γίνει ολοένα και πιο δημοφιλής, με το Banggood να αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα και προσιτά e-commerce sites. Στον παρακάτω οδηγό, θα αναλύσουμε αναλυτικά τα βήματα για ασφαλείς αγορές από το Banggood, με έμφαση στη χρήση του Paypal για την προστασία του καταναλωτή.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Banggood

Banggood

Πρώτο Βήμα: Επιλογή Προϊόντος Ξεκινώντας από το site angroid.gr, εντοπίζουμε το επιθυμητό προϊόν στο Banggood. Είτε πρόκειται για κινητά, tablet, ή άλλα gadgets, οι προσφορές είναι πολλές και συχνές.

Βήμα Δύο: Επιλογή Μεθόδου Αποστολής Όταν επιλέξουμε το προϊόν, εξετάζουμε τις διάφορες μεθόδους αποστολής. Για ασφάλεια, προτείνεται η χρήση της Banggood Express ή της EU Priority Line, οι οποίες είναι DDP (Delivered Duty Paid), διασφαλίζοντας ότι όλα τα έξοδα καλύπτονται από το Banggood.

Βήμα Τρία: Πληρωμή με Paypal Απαραίτητο βήμα για την προστασία του καταναλωτή είναι η πληρωμή με τη χρήση του Paypal. Αυτό όχι μόνο εξασφαλίζει την ασφάλεια της συναλλαγής, αλλά και προσφέρει προστασία σε περίπτωση προβλημάτων με την παραλαβή ή την κατάσταση του προϊόντος.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Βήμα Τέσσερα: Παρακολούθηση Αποστολής Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, παρακολουθούμε την πορεία της αποστολής, επιλέγοντας τη μέθοδο αποστολής που επιλέξαμε προηγουμένως.

Banggood

Banggood

Συμπέρασμα: Με τη χρήση του Banggood και την τήρηση των παραπάνω οδηγιών, οι αγορές από Κίνα γίνονται με ασφάλεια και αξιοπιστία. Οι καταναλωτές απολαμβάνουν όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα, αλλά και την ησυχία που προσφέρει η χρήση του Paypal σε κάθε συναλλαγή τους.

Σας ευχαριστώ για τις λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία αγοράς από το Banggood. Οι πληροφορίες που παρείχατε είναι πολύ χρήσιμες για όσους σκέφτονται να κάνουν αγορές από αυτό τον ιστότοπο.

Αν κατάλαβα σωστά, το PayPal είναι η προτεινόμενη μέθοδος πληρωμής λόγω της ευκολίας και της προστασίας που παρέχει. Επίσης, η προσθήκη ασφάλειας τελωνείου για τις DDP μεθόδους αποστολής φαίνεται να προσφέρει πρόσθετη ασφάλεια για τυχόν επιπλέον χρεώσεις.

Επίσης, εκτιμώ τις συμβουλές για την ανάγκη ελέγχου των ασφαλειών και την καταγραφή του unboxing για πιθανές διαφορές ή βλάβες στο προϊόν. Είναι πάντα καλό να προσέχουμε και να καταγράφουμε τα βήματα της αγοράς για τυχόν διαφορές ή προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Εάν έχετε άλλες συμβουλές ή πληροφορίες που θα ήταν χρήσιμες, μην διστάσετε να τις μοιραστείτε.

Πατήστε για 50% Εκπτωση!!

Continue Reading

Uncategorized

Ολοκληρωμένος Οδηγός για την Αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων

αεροπορικα εισητηρια

Αεροπορικά εισιτήρια


Οταν θέλουμε να ταξιδέψουμε, η αγορά των σωστών εισιτηρίων στις σωστές τιμές μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς μπορούν να βρουν προσιτά εισιτήρια χωρίς να υπερπληρώσουν. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε τις καλύτερες πρακτικές για την αναζήτηση των σωστών εισιτηρίων στις σωστές τιμές. Θα σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε τις καλύτερες δυνατές προσφορές.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αεροπορικά εισιτήρια | Το Σημαντικότερο Βήμα: Έρευνα

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση για εισιτήρια, η έρευνα είναι το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίσετε τον προορισμό σας και να ενημερωθείτε για τις εποχιακές αλλαγές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις τιμές των εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια | Ορισμός του Προορισμού

Προσδιορίστε τον προορισμό σας και συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τόπο που θέλετε να επισκεφθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την έρευνά σας και να βρείτε τις καλύτερες πτήσεις που πληρούν τις ανάγκες σας.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αεροπορικά εισιτήρια & Ενημέρωση για Τις Εποχιακές Αλλαγές

Κάθε προορισμός έχει τις δικές του εποχιακές αλλαγές που επηρεάζουν τις τιμές των εισιτηρίων. Μελετήστε το πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείτε τον προορισμό σας και προσαρμόστε τις αναζητήσεις σας ανάλογα.

Προγραμματίστε το Ταξίδι σας Προκειμένου να Επωφεληθείτε από τις Προσφορές στα Αεροπορικά εισιτήρια

Η προγραμματισμένη αναζήτηση είναι ένα σημαντικό βήμα για να επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις χαμηλότερες τιμές. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε:

  • Κάντε την αναζήτησή σας με τουλάχιστον 6-8 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο να εξετάσετε τις προσφορές και να κάνετε σύγκριση τιμών.

  • Επίσης, προγραμματίστε το ταξίδι σας εκτός της περιόδου αιχμής, όπως διακοπές ή αργίες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι συνήθως υψηλότερες κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Αναζητήστε σε Πολλές Πλατφόρμες Αεροπορικά εισιτήρια

Για να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια στις σωστές τιμές, αναζητήστε σε πολλές πλατφόρμες και πηγές. Εδώ είναι μερικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Online Ταξιδιωτικά Γραφεία

Τα online ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν ευκολία και ευρύ φάσμα επιλογών. Ψάξτε σε γνωστές πλατφόρμες και συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές που παρέχουν.

Ιστοσελίδες Συγκριτικής Τιμής

Οι ιστοσελίδες συγκριτικής τιμής συγκρίνουν αυτόματα τις τιμές των εισιτηρίων από πολλές πλατφόρμες. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ένα μέρος.

Χρησιμοποιήστε Εργαλεία Αναζήτησης Πτήσεων

Για να βρείτε τα σωστά εισιτήρια στις σωστές τιμές, χρησιμοποιήστε εργαλεία αναζήτησης πτήσεων που σας παρέχουν ευέλικτες επιλογές και φίλτρα. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Φίλτρα Αναζήτησης

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης για να περιορίσετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως ώρα αναχώρησης, αεροπορική εταιρεία, μεταβάσεις και άλλα.

 Προειδοποιήσεις Τιμής

Ενεργοποιήστε τις προειδοποιήσεις τιμής σε εργαλεία αναζήτησης πτήσεων. Θα λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι τιμές πτήσεων για τον προορισμό σας πέσουν ή αυξηθούν, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Αεροπορικά εισιτήρια & Ευελιξία στις Ημερομηνίες

Η ευελιξία στις ημερομηνίες σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερες προσφορές. Έλεγξε το ημερολόγιο των ταξιδιών σας για να δείτε αν μπορείτε να προσαρμόσετε την αναχώρησή ή την επιστροφή σας για να επωφεληθείτε από φθηνότερες τιμές.

Αεροπορικά εισιτήρια & κράτηση Μεμονωμένων Τμημάτων

Μερικές φορές, κράτηση μεμονωμένων τμημάτων του ταξιδιού σας (π.χ. ξεχωριστά εισιτήρια για πτήση προς τον προορισμό και επιστροφή) μπορεί να είναι πιο οικονομικό από την κράτηση ενός ενιαίου εισιτηρίου. Εξετάστε αυτήν την επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Συμπέρασμα

Βρίσκοντας τα σωστά εισιτήρια στις σωστές τιμές για το επόμενο σας ταξίδι είναι ζωτικής σημασίας για να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μια οικονομική και άνετη εμπειρία ταξιδιού. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και χρησιμοποιώντας τις σωστές πλατφόρμες και εργαλεία αναζήτησης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για τα εισιτήρια σας. Αρχίστε την αναζήτησή σας εγκαίρως, συγκρίνετε τιμές, είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες και χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες πηγές πληροφοριών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

Continue Reading

Κορυφαια Νεα