Connect with us

Business

Car ‘n Motion: Ενοικίαση Αυτοκινήτου ……αλλιώς και tailor made travelling

00untitled

Μοναδικά new age πλεονεκτήματα εξασφαλίζει η Car ‘n Motion για τους πελάτες της – Αξεπέραστες ταξιδιωτικές εμπειρίες από τη Holiday Emotions

Eνοικίαση Αυτοκινήτου: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ολοένα αυξανόμενη χρήση του Internet, παράλληλα με την ακμή των social media, έχει συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία πελάτη, ο επονομαζόμενος και «Ελεύθερος Ταξιδιώτης» ή Free Independent Traveller (F.I.T). Μάλιστα, η εμφάνιση της πανδημίας έδρασε καταλυτικά προκειμένου σημαντικό ποσοστό της τουριστικής βιομηχανίας να εξοικειωθεί με την αναζήτηση και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από το Διαδίκτυο, σε σημείο τέτοιο ώστε να καταστεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των στελεχών της.

Ο FIT είναι ο ταξιδιώτης που αναζητεί μόνος του μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για τον ταξιδιωτικό προορισμό που ενδιαφέρεται, το ξενοδοχείο το οποίο θα διαμείνει, το εστιατόριο που θα καλύψει τις γαστρονομικές του προτιμήσεις, το μεταφορικό μέσο για τη μετακίνησή του, τα αξιοθέατα τα οποία θέλει να επισκεφθεί, τις υπαίθριες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες, τον τρόπο ψυχαγωγίας του κ.ο.κ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αρκεί να σημειωθεί πως το μέγεθος της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για τους Free Independent Travellers ανέρχεται σε 550.000.000 πελάτες το χρόνο. Όμως, η πρόκληση που ορθώνεται στην αγορά του τουρισμού δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους ταξιδιώτες, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρει και τους προορισμούς, Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία η τουριστική βιομηχανία ενός τόπου οφείλει να εργαστεί συστηματικά, επεξεργαζόμενη ένα συνεκτικό σχέδιο, αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία, αλλά και θέτοντας ξεκάθαρους όσο και εφικτούς στόχους, προκειμένου να αυξήσει δραστικά τα πλεονεκτήματα του τουριστικού της προϊόντος, ώστε να μετατραπεί σε ένα αναγνωρίσιμο brand και να προσελκύσει επισκέπτες.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Car ‘n Μotion αποτελεί μια εταιρεία που στον πυρήνα της διαθέτει έντονα τεχνολογικό DNA, έχοντας επενδύσει με συνέπεια κατά την τελευταία οκταετία στην αγορά του τουρισμού, και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω των 2 πλατφορμών της: Πρόκειται για τις www.carnmotion.gr και www.holidayemotions.com.

Ενοικίαση αυτοκινήτου δίχως «πλαστικό» χρήμα και δυσθεώρητη εγγύηση

Η www.carnmotion.gr απευθύνεται στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου, εισάγοντας μια ρηξικέλευθη προσέγγιση στο doing business. Κι αυτό, καθώς καινοτομεί μέσω ενός μοναδικά τοποθετη- μένου προϊόντος, αφού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει το αυτοκίνητο της επιλογής του δίχως τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς να απαιτείται η καταβολή της συνήθους υπέρογκης εγγύησης και μόνο με μεικτή ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή. Κατ’ αυτό τον
τρόπο εξαλείφεται πλήρως από τη διαδικασία ενοικίασης το άγχος της εγγύησης και των ζημιών στο όχημα. Παράλληλα, η Car ‘n Motion προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στη διαδικασία της ενοικίασης, αφού χάρη στο προϊόν «Super Cover», καλύπτει ακόμα και ζημιές που παραδοσιακά δεν κάλυπτε κάποια από τις κλασικές ασφάλειες, όπως λ.χ. ελαστικά και κλειδαριές.

ενοικίαση ΑυτοκινήτουΗ διαφορετικότητα, όμως, της συνολικότερης προσέγγισης της Car ‘n Motion να μετατρέψει την ενοικίαση οχήματος σε μια εξόχως απλή διαδικασία δεν εξαντλείται στα προαναφερθέντα, καθώς με τον ιδιόκτητο στόλο της προσφέρει και τη μοναδική υπηρεσία RENTAL VALET SERVICE, όχι μόνο από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε εκατοντάδες ακόμη σημεία εξυπηρέτησης (λ.χ. σταθμοί μετρό, ξενοδοχεία, λιμάνια κ.ά.) σε ολόκληρη την Αττική. Αποτέλεσμα; Ο δυνητικός πελάτης δεν χρειάζεται να μεταβεί σε κάποιο γραφείο αντιμετωπίζοντας χρονοβόρες και με υψηλό κόστος διαδικασίες, αφού στην Car ‘n Motion διεκπεραιώνονται online από το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας και στη συνέχεια ο οδηγός της παραδίδει/παραλαμβάνει το αυτοκίνητο στον χώρο που έχει επιλέξει ο πελάτης σε λιγότερο από 1 λεπτό. Τι απαιτείται; Μόλις μία ηλεκτρονική υπογραφή στο κινητό!

Η πελατοκεντρικότητα αποκτά εντελώς νέα διάσταση

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι μέσα από την πλατφόρμα της Car ‘n Μotion, η μοναδική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης στον κόσμο, όπως λ.χ. οι Avis, Budget, Enterprise, National, Alamo και Europcar, τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και σε ακόμη 12 χώρες στην Ευρώπη. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο πελάτης της Car ‘n Motion μπορεί να κλείσει το αυτοκίνητο της επιλογής του στο Παρίσι και να το παραλάβει από το γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρείας. Τι θα πρέπει να έχει μαζί του; Το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριό του. Μόνο!

Η Car ‘n Motion επιδιώκοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την έννοια της διάδρασης με τους πελάτες της, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο, τη διαχείριση, μα και τη γνώση των στοιχείων της κράτησής τους, ανά πάσα στιγμή, λανσάρισε πρόσφατα ένα εξειδικευμένο application, μέσα από το οποίο, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν και ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας!

Κάθε επισκέπτης και ένα tailor made portal

Η δεύτερη πλατφόρμα της, ηwww.holidayemotions.com, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της online αγοράς, τις ταχύτατες όσο και συνεχείς αλλαγές στις ανάγκες και τις επιλογές των ταξιδιωτών, σε συνάρτηση με τις μελλοντικές εξελίξεις στην εν γένει διαχείριση δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η Holiday Emotions ούτε είναι αλλά και δεν διακηρύττει πως αποτελεί ένα eshop ταξιδιωτικών προϊόντων. Κάθε άλλο! Επιθυμεί να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της πλατφόρμας και του ταξιδιώτη, που θα τροφοδοτήσει τις ποικίλες τεχνολογικές εφαρμογές και προϊόντα με δεδομένα, ώστε με τη σειρά τους να μαθαίνουν και να διαμορφώνουν για ΚΑΘΕ ΕΝΑ επισκέπτη το δικό του ταξιδιωτικό portal.

Σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η Holiday Emotions, καλύπτοντας ολιστικά το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη (one-stop shop), παρέχοντας ταυτόχρονα και υπηρεσίες added value (online ταξιδιωτικός σύμβουλος και Area Developer) που συντελούν στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συγκινήσεων ταξιδιού, ενσωματώνοντας, μα και προωθώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου.

Κορυφαίο εργαλείο ανάπτυξης προορισμών και επιχειρήσεων

Επιπλέον, η Holiday Emotions αποτελεί και την πρώτη τουριστική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του κλάδου να αναβαθμίσουν την online παρουσία τους, να προβάλουν τις υπηρεσίες τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε απόλυτα στοχευμένα κοινά πελατών, με χαμηλό κόστος και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Αντίστοιχες δυνατότητες έχουν και οι προορισμοί, που μέσα από τη Holiday Emotions μπορούν να αναδειχθούν στις τοπικές και διεθνείς αγορές και να διασφαλίσουν την οικονομική ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Η Holiday Emotions έχει δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες που απαιτούνται για την αποδοτική εκτέλεση ενός πλάνου ανάπτυξης και την εξοικονόμηση κεφαλαίων για την προώθηση του προορισμού.

Το πρώτο πρόγραμμα το οποίο λανσάρει φέτος η Holiday Emotions είναι το «Stay & Drive», που περιλαμβάνει διαμονή και αυτοκίνητο σε μια προνομιακή τιμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το πλάνο επέκτασης περιλαμβάνει μέχρι το τέλος του χρόνου περιεχόμενο σε 5 γλώσσες, ενώ εκείνο του 2023 εμπεριέχει και επιλογές εκτός Ευρώπης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δείτε επίσης :

Η μόνη θεραπεία για κιρσούς που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα

Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona

Hionidis: Προσδιορίζει την εγχώρια μόδα

Continue Reading

Business

Unveiling Banggood: Your Ultimate Guide to Smart Shopping and Customs Navigation

Banggood, the online retail haven, beckons savvy shoppers with its vast array of products at unbeatable prices. As you embark on your  shopping spree, let’s unravel the mystery behind it, understand its workings, and learn how to navigate the customs maze seamlessly.

What is Banggood?

 

Banggood

Banggood is an online marketplace that connects consumers with a plethora of sellers worldwide. It spans diverse categories, from electronics and fashion to home goods, offering an extensive catalog for shoppers seeking quality products at competitive prices.

How Does it Work?

 1. Browsing and Shopping: Navigate through Banggood’s user-friendly website or app, exploring a myriad of products. Add your desired items to the cart.
 2. Checkout Process: Head to the checkout, where you’ll input shipping details and choose a preferred payment method. It offers  facilitates secure transactions, ensuring a smooth shopping experience.
 3. Order Processing: Once your order is confirmed, it undergoes processing before being dispatched. the company provides tracking information, allowing you to monitor your shipment’s journey.

Banggood

Avoiding Customs Hassles: A Shopper’s Guide

 1. Research Your Country’s Regulations: Before making a purchase, familiarize yourself with your country’s customs regulations. This knowledge will help you anticipate potential fees and requirements.
 2. Accurate Declarations: Truthfulness is key. Ensure that the information on your package aligns with the actual contents and value. Falsifying details can lead to complications.
 3. Choose Standard Shipping: Opting for standard shipping over express options can sometimes result in a smoother customs process, as standard shipments may face less stringent scrutiny.
 4. Stay Within Thresholds: Many countries have a threshold value below which customs duties are not applied. Keep your purchases within these limits to avoid additional fees.

Get your 50% Here

Finding the Best Products and Deals on Banggood:

 1. Product Reviews and Ratings: Leverage the power of customer feedback. It features reviews and ratings for each product, offering insights into quality and performance.
 2. Flash Deals and Promotions: Regularly check  for flash deals, promotions, and exclusive discounts. These opportunities can lead to significant savings on high-quality products.
 3. Free Shipping Offers: Look out for products with free shipping offers. Many sellers on the website provide free shipping, adding extra value to your purchases.
 4. Reliable Sellers and Brands: Identify reputable sellers and established brands on there. Prioritize purchasing from companies with positive reviews and a track record of quality service.

Banggood

Armed with this knowledge, you’re now equipped to make informed decisions while navigating both the Banggood platform and potential customs challenges.

Find more articles here

Happy shopping!

Continue Reading

Business

Unveiling Banggood Secrets: A Shopper’s Guide to Smart Savings

Banggood

In the vast realm of online shopping, Banggood has carved a niche for itself as a go-to destination for unbeatable deals and a diverse array of products. As you embark on your shopping spree, we’ve compiled a guide to help you not only navigate Banggood but also uncover the secrets to maximize your savings.

 

Banggood

 

Banggood

 

Understanding the Banggood Shopping Experience:

 1. Banggood 101: Before you dive into the shopping extravaganza, let’s understand what Banggood is all about. Banggood is an e-commerce platform that connects consumers with sellers, offering a wide range of products from electronics and fashion to home goods and more.
 2. How It Works: Banggood operates on a straightforward model. Users can browse through an extensive catalog, add items to their cart, and proceed to checkout. The platform facilitates transactions between buyers and sellers, ensuring a secure and user-friendly experience.

Find a 50% Offer Here 👈

Pro Tips for Smart Shopping:

 1. Flash Deals and Discounts: Keep a close eye on Banggood’s flash deals and discounts. These limited-time offers can present incredible opportunities to snag your desired items at a fraction of the regular price.
 2. Use Coupons Wisely: Banggood offers a variety of coupons that can be applied during checkout. Prioritize high-value coupons and combine them strategically to maximize your savings.
 3. Participate in Promotions: Banggood frequently runs promotions and contests. Participate actively, as these events often come with exclusive discounts, freebies, or loyalty points that can be redeemed on future purchases.
 4. Explore the Banggood Points System: Banggood has a points system where you can earn points through various activities, such as writing reviews or sharing products. Accumulate these points and exchange them for discounts on your next purchases.
 5. Subscribe for Alerts: Sign up for newsletters and push notifications from Banggood to stay in the loop about upcoming sales, new product launches, and exclusive promotions. This ensures you never miss out on a great deal.

Banggood

Common Questions:

Q1: Are Banggood Products Reliable? A: Yes, Banggood hosts a vast network of reputable sellers. However, it’s always advisable to read product reviews and ratings to make informed decisions.

Q2: How Can I Track My Order? A: Once your order is dispatched, Banggood provides a tracking number. You can use this number to monitor the progress of your shipment in real-time.

Q3: What if I Receive a Damaged Item? A: Contact Banggood’s customer service immediately. They have a responsive support team that can assist with returns, replacements, or refunds.

Embark on your Banggood shopping journey armed with these tips, and you’ll not only enjoy a seamless experience but also unlock the full potential of savings.

Read more articles here

Happy shopping!

Continue Reading

Business

Navigating Customs Smoothly: A Guide for Banggood Shoppers

Banggood

In the world of online retail therapy, Banggood stands out as a treasure trove for tech enthusiasts, fashionistas, and savvy shoppers alike. However, the excitement of snagging great deals can sometimes be dampened by the customs process. Fret not, as we’ve got your back with this guide on how to gracefully navigate through customs after making your purchase on Banggood.

Banggood

Understanding Customs: What’s the Fuss About?

Customs duties, taxes, and import regulations are part and parcel of international trade. When you order from Banggood, your package may be subject to these fees based on your country’s import policies. But fear not, as being informed is your best defense.

Banggood

Pro Tips for a Smooth Customs Experience:

 1. Check Your Country’s Regulations: Start by researching the customs regulations in your country. Every nation has its own set of rules, and awareness is the first step to avoiding surprises.
 2. Declare Accurately: Honesty is the best policy when it comes to customs declarations. Ensure that the information on your package aligns with the actual contents and value. Falsifying information can lead to complications.
 3. Opt for Standard Shipping: Choosing a standard shipping option over express can sometimes result in a smoother customs process. Customs authorities may be less stringent with standard shipments.
 4. Keep an Eye on Thresholds: Many countries have a threshold value below which customs duties are not applied. Stay within these limits, and you might just dodge those extra fees.
 5. Use Reliable Shipping Companies: Selecting reputable shipping companies can make a significant difference. They often have experience navigating customs procedures, ensuring a more streamlined process for your package.
 6. Consider Insurance: While it may seem like an extra expense, opting for shipping insurance can be a wise choice. It provides an added layer of protection in case of unexpected customs issues.Find a 50% Discount here 👈

Common Questions:

Q1: Why Did I Receive a Customs Notice? A: Customs notices are typically sent when additional fees or information is required. Stay calm, read the notice thoroughly, and follow the instructions provided.

Q2: Can I Negotiate Customs Fees? A: Unfortunately, customs fees are non-negotiable. They are determined by your country’s regulations and are beyond the control of Banggood.

Q3: What If I Refuse to Pay Customs Fees? A: Refusing to pay customs fees can lead to your package being returned or even confiscated. It’s best to address the fees promptly to avoid any complications.

In summary, a little knowledge goes a long way when it comes to navigating customs after purchasing from Banggood. Stay informed, be truthful in your declarations, and choose your shipping options wisely. With these tips, you’re well on your way to enjoying a hassle-free shopping experience.

Happy Shopping!

Continue Reading

Κορυφαια Νεα