Connect with us

Business

Car ‘n Motion: Ενοικίαση Αυτοκινήτου ……αλλιώς και tailor made travelling

00untitled

Μοναδικά new age πλεονεκτήματα εξασφαλίζει η Car ‘n Motion για τους πελάτες της – Αξεπέραστες ταξιδιωτικές εμπειρίες από τη Holiday Emotions

Eνοικίαση Αυτοκινήτου: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ολοένα αυξανόμενη χρήση του Internet, παράλληλα με την ακμή των social media, έχει συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία πελάτη, ο επονομαζόμενος και «Ελεύθερος Ταξιδιώτης» ή Free Independent Traveller (F.I.T). Μάλιστα, η εμφάνιση της πανδημίας έδρασε καταλυτικά προκειμένου σημαντικό ποσοστό της τουριστικής βιομηχανίας να εξοικειωθεί με την αναζήτηση και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από το Διαδίκτυο, σε σημείο τέτοιο ώστε να καταστεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των στελεχών της.

Ο FIT είναι ο ταξιδιώτης που αναζητεί μόνος του μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για τον ταξιδιωτικό προορισμό που ενδιαφέρεται, το ξενοδοχείο το οποίο θα διαμείνει, το εστιατόριο που θα καλύψει τις γαστρονομικές του προτιμήσεις, το μεταφορικό μέσο για τη μετακίνησή του, τα αξιοθέατα τα οποία θέλει να επισκεφθεί, τις υπαίθριες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες, τον τρόπο ψυχαγωγίας του κ.ο.κ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αρκεί να σημειωθεί πως το μέγεθος της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για τους Free Independent Travellers ανέρχεται σε 550.000.000 πελάτες το χρόνο. Όμως, η πρόκληση που ορθώνεται στην αγορά του τουρισμού δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους ταξιδιώτες, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρει και τους προορισμούς, Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία η τουριστική βιομηχανία ενός τόπου οφείλει να εργαστεί συστηματικά, επεξεργαζόμενη ένα συνεκτικό σχέδιο, αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία, αλλά και θέτοντας ξεκάθαρους όσο και εφικτούς στόχους, προκειμένου να αυξήσει δραστικά τα πλεονεκτήματα του τουριστικού της προϊόντος, ώστε να μετατραπεί σε ένα αναγνωρίσιμο brand και να προσελκύσει επισκέπτες.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Car ‘n Μotion αποτελεί μια εταιρεία που στον πυρήνα της διαθέτει έντονα τεχνολογικό DNA, έχοντας επενδύσει με συνέπεια κατά την τελευταία οκταετία στην αγορά του τουρισμού, και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω των 2 πλατφορμών της: Πρόκειται για τις www.carnmotion.gr και www.holidayemotions.com.

Ενοικίαση αυτοκινήτου δίχως «πλαστικό» χρήμα και δυσθεώρητη εγγύηση

Η www.carnmotion.gr απευθύνεται στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου, εισάγοντας μια ρηξικέλευθη προσέγγιση στο doing business. Κι αυτό, καθώς καινοτομεί μέσω ενός μοναδικά τοποθετη- μένου προϊόντος, αφού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει το αυτοκίνητο της επιλογής του δίχως τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς να απαιτείται η καταβολή της συνήθους υπέρογκης εγγύησης και μόνο με μεικτή ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή. Κατ’ αυτό τον
τρόπο εξαλείφεται πλήρως από τη διαδικασία ενοικίασης το άγχος της εγγύησης και των ζημιών στο όχημα. Παράλληλα, η Car ‘n Motion προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στη διαδικασία της ενοικίασης, αφού χάρη στο προϊόν «Super Cover», καλύπτει ακόμα και ζημιές που παραδοσιακά δεν κάλυπτε κάποια από τις κλασικές ασφάλειες, όπως λ.χ. ελαστικά και κλειδαριές.

ενοικίαση ΑυτοκινήτουΗ διαφορετικότητα, όμως, της συνολικότερης προσέγγισης της Car ‘n Motion να μετατρέψει την ενοικίαση οχήματος σε μια εξόχως απλή διαδικασία δεν εξαντλείται στα προαναφερθέντα, καθώς με τον ιδιόκτητο στόλο της προσφέρει και τη μοναδική υπηρεσία RENTAL VALET SERVICE, όχι μόνο από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε εκατοντάδες ακόμη σημεία εξυπηρέτησης (λ.χ. σταθμοί μετρό, ξενοδοχεία, λιμάνια κ.ά.) σε ολόκληρη την Αττική. Αποτέλεσμα; Ο δυνητικός πελάτης δεν χρειάζεται να μεταβεί σε κάποιο γραφείο αντιμετωπίζοντας χρονοβόρες και με υψηλό κόστος διαδικασίες, αφού στην Car ‘n Motion διεκπεραιώνονται online από το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας και στη συνέχεια ο οδηγός της παραδίδει/παραλαμβάνει το αυτοκίνητο στον χώρο που έχει επιλέξει ο πελάτης σε λιγότερο από 1 λεπτό. Τι απαιτείται; Μόλις μία ηλεκτρονική υπογραφή στο κινητό!

Η πελατοκεντρικότητα αποκτά εντελώς νέα διάσταση

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι μέσα από την πλατφόρμα της Car ‘n Μotion, η μοναδική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης στον κόσμο, όπως λ.χ. οι Avis, Budget, Enterprise, National, Alamo και Europcar, τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και σε ακόμη 12 χώρες στην Ευρώπη. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο πελάτης της Car ‘n Motion μπορεί να κλείσει το αυτοκίνητο της επιλογής του στο Παρίσι και να το παραλάβει από το γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρείας. Τι θα πρέπει να έχει μαζί του; Το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριό του. Μόνο!

Η Car ‘n Motion επιδιώκοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την έννοια της διάδρασης με τους πελάτες της, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο, τη διαχείριση, μα και τη γνώση των στοιχείων της κράτησής τους, ανά πάσα στιγμή, λανσάρισε πρόσφατα ένα εξειδικευμένο application, μέσα από το οποίο, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν και ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας!

Κάθε επισκέπτης και ένα tailor made portal

Η δεύτερη πλατφόρμα της, ηwww.holidayemotions.com, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της online αγοράς, τις ταχύτατες όσο και συνεχείς αλλαγές στις ανάγκες και τις επιλογές των ταξιδιωτών, σε συνάρτηση με τις μελλοντικές εξελίξεις στην εν γένει διαχείριση δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η Holiday Emotions ούτε είναι αλλά και δεν διακηρύττει πως αποτελεί ένα eshop ταξιδιωτικών προϊόντων. Κάθε άλλο! Επιθυμεί να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της πλατφόρμας και του ταξιδιώτη, που θα τροφοδοτήσει τις ποικίλες τεχνολογικές εφαρμογές και προϊόντα με δεδομένα, ώστε με τη σειρά τους να μαθαίνουν και να διαμορφώνουν για ΚΑΘΕ ΕΝΑ επισκέπτη το δικό του ταξιδιωτικό portal.

Σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η Holiday Emotions, καλύπτοντας ολιστικά το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη (one-stop shop), παρέχοντας ταυτόχρονα και υπηρεσίες added value (online ταξιδιωτικός σύμβουλος και Area Developer) που συντελούν στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συγκινήσεων ταξιδιού, ενσωματώνοντας, μα και προωθώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου.

Κορυφαίο εργαλείο ανάπτυξης προορισμών και επιχειρήσεων

Επιπλέον, η Holiday Emotions αποτελεί και την πρώτη τουριστική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του κλάδου να αναβαθμίσουν την online παρουσία τους, να προβάλουν τις υπηρεσίες τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε απόλυτα στοχευμένα κοινά πελατών, με χαμηλό κόστος και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Αντίστοιχες δυνατότητες έχουν και οι προορισμοί, που μέσα από τη Holiday Emotions μπορούν να αναδειχθούν στις τοπικές και διεθνείς αγορές και να διασφαλίσουν την οικονομική ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Η Holiday Emotions έχει δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες που απαιτούνται για την αποδοτική εκτέλεση ενός πλάνου ανάπτυξης και την εξοικονόμηση κεφαλαίων για την προώθηση του προορισμού.

Το πρώτο πρόγραμμα το οποίο λανσάρει φέτος η Holiday Emotions είναι το «Stay & Drive», που περιλαμβάνει διαμονή και αυτοκίνητο σε μια προνομιακή τιμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το πλάνο επέκτασης περιλαμβάνει μέχρι το τέλος του χρόνου περιεχόμενο σε 5 γλώσσες, ενώ εκείνο του 2023 εμπεριέχει και επιλογές εκτός Ευρώπης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δείτε επίσης :

Η μόνη θεραπεία για κιρσούς που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα

Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona

Hionidis: Προσδιορίζει την εγχώρια μόδα

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Business

Μεγιστοποίηση της επιτυχίας του μάρκετινγκ με το Mailchimp

mailchimp 1 768x512 1

Το Mailchimp είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που
προσφέρει μια σειρά εργαλείων και πόρων μάρκετινγκ.

Δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους πελάτες τους μέσω εκστρατειών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σελίδων προορισμού και άλλων. Η Mailchimp ιδρύθηκε το 2001 και έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξυπηρετώντας εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τι είναι και τι κάνει το Mailchimp.

μάρκετινγκ

Στον πυρήνα του, το Mailchimp είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργούν και να διαχειρίζονται τις λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους, να δημιουργούν και να στέλνουν εκστρατείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να παρακολουθούν την απόδοσή τους.

Με το Mailchimp, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν πρότυπα email, να σχεδιάσουν σελίδες προορισμού, να αυτοματοποιήσουν καμπάνιες email και να τμηματοποιήσουν το κοινό τους για να παραδώσουν εξατομικευμένα μηνύματα. Το Mailchimp προσφέρει επίσης εργαλεία ανάλυσης και αναφοράς για την παρακολούθηση των ποσοστών ανοίγματος email, των ποσοστών κλικ και άλλων μετρήσεων, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα των εκστρατειών τους.

Εκτός από το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Mailchimp παρέχει επίσης εργαλεία για το μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ψηφιακή διαφήμιση. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να εκτελούν διαφημίσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter και να παρακολουθούν την απόδοσή τους με λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία. Το Mailchimp προσφέρει επίσης έναν κατασκευαστή σελίδων προορισμού για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν προσαρμοσμένες σελίδες που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε leads ή πελάτες.

Συνολικά, το πρόγραμμα αυτό  είναι μια ισχυρή πλατφόρμα  που παρέχει στις επιχειρήσεις τα εργαλεία που χρειάζονται για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Με τη διαισθητική διεπαφή, τα προσαρμόσιμα πρότυπα και τα ισχυρά αναλυτικά στοιχεία, το Mailchimp είναι μια δημοφιλής επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών που επιθυμούν να βελτιώσουν τις προσπάθειες μάρκετινγκ.

[3] Σημειώστε ότι το τρίτο αποτέλεσμα της διαδικτυακής αναζήτησης δεν είναι σχετικό με το ερώτημα και έχει εξαιρεθεί από το άρθρο.

Δείτε επίσης :

Η δύναμη του Email Marketing: Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες

Τί είναι το SEO Και πώς μπορεί να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

Continue Reading

Business

Αξιοποιώντας την οικονομική θεωρία και τις βιώσιμες πρακτικές για τη βελτιστοποίηση των διαδικτυακών επιχειρήσεων

960x0

Η αξιοποίηση της οικονομικής θεωρίας για τη βελτιστοποίηση των διαδικτυακών χρημάτων και επιχειρήσεων μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο στη σημερινή ψηφιακή εποχή.

Στις online επιχειρήσεις με την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι λαμβάνουν αποφάσεις, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν τις στρατηγικές μάρκετινγκ, την τιμολόγηση και τη συνολική κερδοφορία τους. Μια βασική πτυχή της οικονομικής θεωρίας που μπορεί να εφαρμοστεί στις διαδικτυακές επιχειρήσεις είναι η έννοια της προσφοράς και της ζήτησης[1].

Σε μια ψηφιακή αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν εργαλεία ανάλυσης δεδομένων για την παρακολούθηση των τάσεων προσφοράς και ζήτησης σε πραγματικό χρόνο .

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως  οι πληροφορίες αυτές μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή της τιμολόγησης και των προωθητικών ενεργειών για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων και των εσόδων. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει υψηλή ζήτηση για ένα προϊόν, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την τιμή του για να μεγιστοποιήσουν το κέρδος. Αντίθετα, αν ένα προϊόν δεν πουλάει καλά, οι επιχειρήσεις μπορούν να μειώσουν την τιμή για να τονώσουν τη ζήτηση και να μετακινήσουν τα αποθέματα.

online επιχειρήσεις

online επιχειρήσεις

Πιο συγκεκριμένα μια άλλη οικονομική θεωρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις είναι η έννοια της θεωρίας παιγνίων. Ωστόσο,  Η θεωρία παιγνίων περιλαμβάνει την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι λαμβάνουν αποφάσεις σε ανταγωνιστικές καταστάσεις. Στην ηλεκτρονική αγορά, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη θεωρία παιγνίων για να προβλέψουν πώς θα αντιδράσουν οι ανταγωνιστές σε διαφορετικές στρατηγικές τιμολόγησης και μάρκετινγκ. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο τιμολόγησης των προϊόντων τους και τη θέση τους στην αγορά[2].

Επιπλέον, η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό παράγοντα στις διαδικτυακές επιχειρήσεις. Οι εταιρείες μπορούν να λάβουν μέτρα για τη μετάβαση στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα, όπως η μείωση των αποβλήτων τροφίμων και η προώθηση νέων πράσινων τεχνολογιών . Με την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, οι επιχειρήσεις μπορούν όχι μόνο να ωφελήσουν το περιβάλλον αλλά και να βελτιώσουν τη φήμη τους και να προσελκύσουν πελάτες με περιβαλλοντική συνείδηση.

online επιχειρήσεις

online επιχειρήσεις

Συνολικά, η χρήση της οικονομικής θεωρίας μπορεί να βοηθήσει τις online επιχειρήσεις να βελτιστοποιήσουν τις διαδικτυακές τους λειτουργίες και να επιτύχουν μεγαλύτερη επιτυχία.

Συμπερασματικά, έχει καταστεί σαφές ότι με την κατανόηση των τάσεων προσφοράς και ζήτησης και τη χρήση της θεωρίας παιγνίων για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων, οι επιχειρήσεις μπορούν να βελτιώσουν την κερδοφορία τους και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ψηφιακή αγορά. Επιπλέον, η ενσωμάτωση βιώσιμων πρακτικών μπορεί να ωφελήσει τόσο το περιβάλλον όσο και την ίδια την επιχείρηση.

Δείτε επίσης :

Τί είναι το Ψηφιακό Μάρκετινγκ;
Digital marketing: Ποιά είναι τα είδη ψηφιακού μάρκετινγκ;

Τί είναι το SEO Και πώς μπορεί να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Continue Reading

Business

Brochures : Το βασικό εργαλείο μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις.

02 1

Όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας, τα Brochures αποτελούν βασικό εργαλείο. Πρόκειται για ένα έντυπο υλικό μάρκετινγκ που παρέχει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή την εταιρεία σας με συνοπτικό και οπτικά ελκυστικό τρόπο.

Τι είναι τα Brochures ή αλλιώς τα ενημερωτικά φυλλάδια;

Τα Brochures  είναι συνήθως τρίπτυχα, δηλαδή διπλώνονται σε τρία τμήματα, με πληροφορίες και στις δύο πλευρές. Μπορούν επίσης να έχουν και άλλες μορφές, όπως διπλή ή διπλή πόρτα, ανάλογα με το περιεχόμενο και τον σχεδιασμό. Μπορούν να εκτυπωθούν σε διάφορους τύπους χαρτιού, από κανονικό έως γυαλιστερό, και μπορούν να περιλαμβάνουν γραφικά, εικόνες, πίνακες και διαγράμματα[1].

Brochures

brochurepamphletdifference006

Πώς λειτουργούν;

Τα Brochures είναι ένα ευέλικτο εργαλείο μάρκετινγκ που μπορεί να διανεμηθεί με πολλούς τρόπους. Μπορούν να συμπεριληφθούν σε καμπάνιες άμεσης αλληλογραφίας, να μοιραστούν σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις, να αφεθούν σε αίθουσες αναμονής ή να εκτίθενται στο κατάστημά σας, ή ακόμη και να διανεμηθούν ψηφιακά.

Τα φυλλάδια συμβάλλουν στη δημιουργία μιας οπτικής και απτικής εμπειρίας για τους δυνητικούς πελάτες. Μπορούν να μεταφέρουν πολλές πληροφορίες σε συμπυκνωμένη μορφή και μπορούν να αποτελέσουν έναν χρήσιμο οδηγό για τους δυνητικούς πελάτες που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας ή τις προσφορές σας.

Γιατί η εταιρεία σας χρειάζεται Brochures;

Τα φυλλάδια μπορούν να αποτελέσουν ένα ισχυρό εργαλείο για την επιχείρησή σας με διάφορους τρόπους. Μπορούν:

  1. Παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες: Τα φυλλάδια σας επιτρέπουν να παρέχετε πολλές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας με συνοπτικό και οργανωμένο τρόπο.
  2. Να ενισχύσουν την εικόνα της μάρκας σας: Ένα καλά σχεδιασμένο φυλλάδιο μπορεί να συμβάλει στην ενίσχυση της εικόνας του εμπορικού σήματος της εταιρείας σας και να δημιουργήσει μια επαγγελματική και στιλβωμένη εντύπωση.
  3. Αύξηση της προβολής: Τα φυλλάδια μπορούν να διανεμηθούν με διάφορους τρόπους και μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της προβολής της εταιρείας σας σε πιθανούς πελάτες.
  4. Δημιουργία leads: Τα φυλλάδια μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία leads και στην προώθηση των πωλήσεων παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες και δελεάζοντας τους δυνητικούς πελάτες να αναλάβουν δράση.

Τι μπορούν να προσφέρουν τα φυλλάδια;

Τα Brochures μπορούν να προσφέρουν μια σειρά από οφέλη στην επιχείρησή σας, όπως:

  • Αυξημένη αναγνωρισιμότητας της μάρκας: Παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας σε πιθανούς πελάτες.
  • Υψηλότερα ποσοστά μετατροπής: Τα καλά σχεδιασμένα και ενημερωτικά φυλλάδια μπορούν να συμβάλουν στην αύξηση των ποσοστών μετατροπής παρέχοντας στους δυνητικούς πελάτες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν απόφαση αγοράς.
  • Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Ένα καλά σχεδιασμένο φυλλάδιο μπορεί να βοηθήσει να ξεχωρίσει η επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές και να αναδείξει τα μοναδικά σημεία πώλησης.
  • Οικονομικά αποδοτικό μάρκετινγκ: Τα φυλλάδια είναι ένα οικονομικά αποδοτικό εργαλείο μάρκετινγκ που μπορεί να διανεμηθεί με πολλούς τρόπους, καθιστώντας τα μια ευέλικτη και φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.
Brochures

Trifold

Εν κατακλείδι, τα φυλλάδια είναι ένα βασικό εργαλείο μάρκετινγκ που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να μεταφέρει σημαντικές πληροφορίες, να ενισχύσει την εικόνα της μάρκας σας, να αυξήσει την προβολή, να δημιουργήσει νέους πελάτες και τελικά να αυξήσει τις πωλήσεις. Επενδύοντας σε καλά σχεδιασμένα και ενημερωτικά φυλλάδια, η επιχείρησή σας μπορεί να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να προσεγγίσει νέους πελάτες με οικονομικά αποδοτικό τρόπο[2].

Δείτε επίσης :

Affiliate Marketing Λεφτά στο Internet 2023

Fiverr Πώς να Βγάλω Λεφτά Από το Σπίτι: Ο Απόλυτος Οδηγός 2023

10 Τρόποι για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ

Continue Reading

Κορυφαια Νεα