...
Connect with us

Business

Car ‘n Motion: Ενοικίαση Αυτοκινήτου ……αλλιώς και tailor made travelling

00untitled

Μοναδικά new age πλεονεκτήματα εξασφαλίζει η Car ‘n Motion για τους πελάτες της – Αξεπέραστες ταξιδιωτικές εμπειρίες από τη Holiday Emotions

Eνοικίαση Αυτοκινήτου: Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, η ολοένα αυξανόμενη χρήση του Internet, παράλληλα με την ακμή των social media, έχει συμβάλει ώστε να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία πελάτη, ο επονομαζόμενος και «Ελεύθερος Ταξιδιώτης» ή Free Independent Traveller (F.I.T). Μάλιστα, η εμφάνιση της πανδημίας έδρασε καταλυτικά προκειμένου σημαντικό ποσοστό της τουριστικής βιομηχανίας να εξοικειωθεί με την αναζήτηση και αγορά προϊόντων και υπηρεσιών από το Διαδίκτυο, σε σημείο τέτοιο ώστε να καταστεί αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας των στελεχών της.

Ο FIT είναι ο ταξιδιώτης που αναζητεί μόνος του μέσα από το διαδίκτυο πληροφορίες για τον ταξιδιωτικό προορισμό που ενδιαφέρεται, το ξενοδοχείο το οποίο θα διαμείνει, το εστιατόριο που θα καλύψει τις γαστρονομικές του προτιμήσεις, το μεταφορικό μέσο για τη μετακίνησή του, τα αξιοθέατα τα οποία θέλει να επισκεφθεί, τις υπαίθριες δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες, τον τρόπο ψυχαγωγίας του κ.ο.κ.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αρκεί να σημειωθεί πως το μέγεθος της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς για τους Free Independent Travellers ανέρχεται σε 550.000.000 πελάτες το χρόνο. Όμως, η πρόκληση που ορθώνεται στην αγορά του τουρισμού δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους ταξιδιώτες, αλλά αντιθέτως ενδιαφέρει και τους προορισμούς, Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή κατά την οποία η τουριστική βιομηχανία ενός τόπου οφείλει να εργαστεί συστηματικά, επεξεργαζόμενη ένα συνεκτικό σχέδιο, αξιοποιώντας καινοτόμα εργαλεία, αλλά και θέτοντας ξεκάθαρους όσο και εφικτούς στόχους, προκειμένου να αυξήσει δραστικά τα πλεονεκτήματα του τουριστικού της προϊόντος, ώστε να μετατραπεί σε ένα αναγνωρίσιμο brand και να προσελκύσει επισκέπτες.

Υπό αυτό το πρίσμα, η Car ‘n Μotion αποτελεί μια εταιρεία που στον πυρήνα της διαθέτει έντονα τεχνολογικό DNA, έχοντας επενδύσει με συνέπεια κατά την τελευταία οκταετία στην αγορά του τουρισμού, και αναπτύσσοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, μέσω των 2 πλατφορμών της: Πρόκειται για τις www.carnmotion.gr και www.holidayemotions.com.

Ενοικίαση αυτοκινήτου δίχως «πλαστικό» χρήμα και δυσθεώρητη εγγύηση

Η www.carnmotion.gr απευθύνεται στην αγορά της ενοικίασης αυτοκινήτου, εισάγοντας μια ρηξικέλευθη προσέγγιση στο doing business. Κι αυτό, καθώς καινοτομεί μέσω ενός μοναδικά τοποθετη- μένου προϊόντος, αφού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει το αυτοκίνητο της επιλογής του δίχως τη χρήση πιστωτικής κάρτας, χωρίς να απαιτείται η καταβολή της συνήθους υπέρογκης εγγύησης και μόνο με μεικτή ασφάλεια με μηδενική απαλλαγή. Κατ’ αυτό τον
τρόπο εξαλείφεται πλήρως από τη διαδικασία ενοικίασης το άγχος της εγγύησης και των ζημιών στο όχημα. Παράλληλα, η Car ‘n Motion προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στη διαδικασία της ενοικίασης, αφού χάρη στο προϊόν «Super Cover», καλύπτει ακόμα και ζημιές που παραδοσιακά δεν κάλυπτε κάποια από τις κλασικές ασφάλειες, όπως λ.χ. ελαστικά και κλειδαριές.

ενοικίαση ΑυτοκινήτουΗ διαφορετικότητα, όμως, της συνολικότερης προσέγγισης της Car ‘n Motion να μετατρέψει την ενοικίαση οχήματος σε μια εξόχως απλή διαδικασία δεν εξαντλείται στα προαναφερθέντα, καθώς με τον ιδιόκτητο στόλο της προσφέρει και τη μοναδική υπηρεσία RENTAL VALET SERVICE, όχι μόνο από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και σε εκατοντάδες ακόμη σημεία εξυπηρέτησης (λ.χ. σταθμοί μετρό, ξενοδοχεία, λιμάνια κ.ά.) σε ολόκληρη την Αττική. Αποτέλεσμα; Ο δυνητικός πελάτης δεν χρειάζεται να μεταβεί σε κάποιο γραφείο αντιμετωπίζοντας χρονοβόρες και με υψηλό κόστος διαδικασίες, αφού στην Car ‘n Motion διεκπεραιώνονται online από το τμήμα κρατήσεων της εταιρείας και στη συνέχεια ο οδηγός της παραδίδει/παραλαμβάνει το αυτοκίνητο στον χώρο που έχει επιλέξει ο πελάτης σε λιγότερο από 1 λεπτό. Τι απαιτείται; Μόλις μία ηλεκτρονική υπογραφή στο κινητό!

Η πελατοκεντρικότητα αποκτά εντελώς νέα διάσταση

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο έγκειται στο γεγονός ότι μέσα από την πλατφόρμα της Car ‘n Μotion, η μοναδική υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου είναι διαθέσιμη και σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες ενοικίασης στον κόσμο, όπως λ.χ. οι Avis, Budget, Enterprise, National, Alamo και Europcar, τόσο σε όλη την Ελλάδα όσο και σε ακόμη 12 χώρες στην Ευρώπη. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ο πελάτης της Car ‘n Motion μπορεί να κλείσει το αυτοκίνητο της επιλογής του στο Παρίσι και να το παραλάβει από το γραφείο της συνεργαζόμενης εταιρείας. Τι θα πρέπει να έχει μαζί του; Το δίπλωμα οδήγησης και το διαβατήριό του. Μόνο!

Η Car ‘n Motion επιδιώκοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την έννοια της διάδρασης με τους πελάτες της, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα τον απόλυτο έλεγχο, τη διαχείριση, μα και τη γνώση των στοιχείων της κράτησής τους, ανά πάσα στιγμή, λανσάρισε πρόσφατα ένα εξειδικευμένο application, μέσα από το οποίο, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν και ειδικές εκπτώσεις, προσφορές και προνόμια σε όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας!

Κάθε επισκέπτης και ένα tailor made portal

Η δεύτερη πλατφόρμα της, ηwww.holidayemotions.com, σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της online αγοράς, τις ταχύτατες όσο και συνεχείς αλλαγές στις ανάγκες και τις επιλογές των ταξιδιωτών, σε συνάρτηση με τις μελλοντικές εξελίξεις στην εν γένει διαχείριση δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η Holiday Emotions ούτε είναι αλλά και δεν διακηρύττει πως αποτελεί ένα eshop ταξιδιωτικών προϊόντων. Κάθε άλλο! Επιθυμεί να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της πλατφόρμας και του ταξιδιώτη, που θα τροφοδοτήσει τις ποικίλες τεχνολογικές εφαρμογές και προϊόντα με δεδομένα, ώστε με τη σειρά τους να μαθαίνουν και να διαμορφώνουν για ΚΑΘΕ ΕΝΑ επισκέπτη το δικό του ταξιδιωτικό portal.

Σε αυτό το σημείο υπεισέρχεται η Holiday Emotions, καλύπτοντας ολιστικά το σύνολο των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη (one-stop shop), παρέχοντας ταυτόχρονα και υπηρεσίες added value (online ταξιδιωτικός σύμβουλος και Area Developer) που συντελούν στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών και συγκινήσεων ταξιδιού, ενσωματώνοντας, μα και προωθώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε τόπου.

Κορυφαίο εργαλείο ανάπτυξης προορισμών και επιχειρήσεων

Επιπλέον, η Holiday Emotions αποτελεί και την πρώτη τουριστική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις του κλάδου να αναβαθμίσουν την online παρουσία τους, να προβάλουν τις υπηρεσίες τους με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους σε απόλυτα στοχευμένα κοινά πελατών, με χαμηλό κόστος και μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Αντίστοιχες δυνατότητες έχουν και οι προορισμοί, που μέσα από τη Holiday Emotions μπορούν να αναδειχθούν στις τοπικές και διεθνείς αγορές και να διασφαλίσουν την οικονομική ευημερία της τοπικής κοινωνίας. Η Holiday Emotions έχει δημιουργήσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και υπηρεσίες που απαιτούνται για την αποδοτική εκτέλεση ενός πλάνου ανάπτυξης και την εξοικονόμηση κεφαλαίων για την προώθηση του προορισμού.

Το πρώτο πρόγραμμα το οποίο λανσάρει φέτος η Holiday Emotions είναι το «Stay & Drive», που περιλαμβάνει διαμονή και αυτοκίνητο σε μια προνομιακή τιμή στις περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το πλάνο επέκτασης περιλαμβάνει μέχρι το τέλος του χρόνου περιεχόμενο σε 5 γλώσσες, ενώ εκείνο του 2023 εμπεριέχει και επιλογές εκτός Ευρώπης.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δείτε επίσης :

Η μόνη θεραπεία για κιρσούς που θα σας κάνει να ξεχάσετε αυτό το πρόβλημα

Φτιάξαμε το Photobook των διακοπών μας στη myikona

Hionidis: Προσδιορίζει την εγχώρια μόδα

Continue Reading

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.