Connect with us

«Η γυναίκα του 53χρονου μου έλεγε ‘μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα’» – «Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση.

Βιασμός 12χρονης

Το δικό της δράμα περνάει η οικογένεια σχετικά με τον βιασμό 12χρονης , η οποία βιάστηκε επανειλλημένως από τον 53χρονο στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα,ο συλληφθείς δεν αρκέστηκε να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί, αλλά το εξέδισε κιόλας. Γι’ αυτό η μητέρα του κοριτσιού είναι ξεκάθαρη και θέλει την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ αφήνει αιχμές και για την γυναίκατου δράστη, καθώς φέρεται να της έλεγε να μην κάνει καταγγελία. Μάλιστα, τονίζει ότι μπορεί να φτάσει τα άκρα και να τον σκοτώσει, αν τον αφήσουν ελεύθερο.

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 12χρονης στην εκπομπή Tlive του Alpha.

Βιασμός 12χρονης

Παράλληλα, μίλησε και για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της, αλλά και την αντίδραση της γυναίκας του: «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού.

 

Uncategorized

Ολοκληρωμένος Οδηγός για την Αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων

αεροπορικα εισητηρια

Αεροπορικά εισιτήρια


Οταν θέλουμε να ταξιδέψουμε, η αγορά των σωστών εισιτηρίων στις σωστές τιμές μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση. Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται πώς μπορούν να βρουν προσιτά εισιτήρια χωρίς να υπερπληρώσουν. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξερευνήσουμε τις καλύτερες πρακτικές για την αναζήτηση των σωστών εισιτηρίων στις σωστές τιμές. Θα σας παρέχουμε χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για να εξοικονομήσετε χρήματα και να βρείτε τις καλύτερες δυνατές προσφορές.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αεροπορικά εισιτήρια | Το Σημαντικότερο Βήμα: Έρευνα

Πριν ξεκινήσετε την αναζήτηση για εισιτήρια, η έρευνα είναι το πιο σημαντικό βήμα που πρέπει να κάνετε. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίσετε τον προορισμό σας και να ενημερωθείτε για τις εποχιακές αλλαγές που ενδέχεται να επηρεάσουν τις τιμές των εισιτηρίων.

Αεροπορικά εισιτήρια | Ορισμός του Προορισμού

Προσδιορίστε τον προορισμό σας και συγκεκριμένες πληροφορίες για τον τόπο που θέλετε να επισκεφθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να εστιάσετε την έρευνά σας και να βρείτε τις καλύτερες πτήσεις που πληρούν τις ανάγκες σας.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αεροπορικά εισιτήρια & Ενημέρωση για Τις Εποχιακές Αλλαγές

Κάθε προορισμός έχει τις δικές του εποχιακές αλλαγές που επηρεάζουν τις τιμές των εισιτηρίων. Μελετήστε το πότε είναι η καλύτερη περίοδος για να επισκεφθείτε τον προορισμό σας και προσαρμόστε τις αναζητήσεις σας ανάλογα.

Προγραμματίστε το Ταξίδι σας Προκειμένου να Επωφεληθείτε από τις Προσφορές στα Αεροπορικά εισιτήρια

Η προγραμματισμένη αναζήτηση είναι ένα σημαντικό βήμα για να επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις χαμηλότερες τιμές. Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε:

 • Κάντε την αναζήτησή σας με τουλάχιστον 6-8 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού σας. Αυτό θα σας δώσει αρκετό χρόνο να εξετάσετε τις προσφορές και να κάνετε σύγκριση τιμών.

 • Επίσης, προγραμματίστε το ταξίδι σας εκτός της περιόδου αιχμής, όπως διακοπές ή αργίες. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι συνήθως υψηλότερες κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων.

Αναζητήστε σε Πολλές Πλατφόρμες Αεροπορικά εισιτήρια

Για να βρείτε τα καλύτερα εισιτήρια στις σωστές τιμές, αναζητήστε σε πολλές πλατφόρμες και πηγές. Εδώ είναι μερικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Online Ταξιδιωτικά Γραφεία

Τα online ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν ευκολία και ευρύ φάσμα επιλογών. Ψάξτε σε γνωστές πλατφόρμες και συγκρίνετε τις τιμές και τις προσφορές που παρέχουν.

Ιστοσελίδες Συγκριτικής Τιμής

Οι ιστοσελίδες συγκριτικής τιμής συγκρίνουν αυτόματα τις τιμές των εισιτηρίων από πολλές πλατφόρμες. Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ένα μέρος.

Χρησιμοποιήστε Εργαλεία Αναζήτησης Πτήσεων

Για να βρείτε τα σωστά εισιτήρια στις σωστές τιμές, χρησιμοποιήστε εργαλεία αναζήτησης πτήσεων που σας παρέχουν ευέλικτες επιλογές και φίλτρα. Εδώ είναι μερικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Φίλτρα Αναζήτησης

Χρησιμοποιήστε τα φίλτρα αναζήτησης για να περιορίσετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως ώρα αναχώρησης, αεροπορική εταιρεία, μεταβάσεις και άλλα.

 Προειδοποιήσεις Τιμής

Ενεργοποιήστε τις προειδοποιήσεις τιμής σε εργαλεία αναζήτησης πτήσεων. Θα λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι τιμές πτήσεων για τον προορισμό σας πέσουν ή αυξηθούν, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Αεροπορικά εισιτήρια & Ευελιξία στις Ημερομηνίες

Η ευελιξία στις ημερομηνίες σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε καλύτερες προσφορές. Έλεγξε το ημερολόγιο των ταξιδιών σας για να δείτε αν μπορείτε να προσαρμόσετε την αναχώρησή ή την επιστροφή σας για να επωφεληθείτε από φθηνότερες τιμές.

Αεροπορικά εισιτήρια & κράτηση Μεμονωμένων Τμημάτων

Μερικές φορές, κράτηση μεμονωμένων τμημάτων του ταξιδιού σας (π.χ. ξεχωριστά εισιτήρια για πτήση προς τον προορισμό και επιστροφή) μπορεί να είναι πιο οικονομικό από την κράτηση ενός ενιαίου εισιτηρίου. Εξετάστε αυτήν την επιλογή για να εξοικονομήσετε χρήματα.

Συμπέρασμα

Βρίσκοντας τα σωστά εισιτήρια στις σωστές τιμές για το επόμενο σας ταξίδι είναι ζωτικής σημασίας για να εξοικονομήσετε χρήματα και να απολαύσετε μια οικονομική και άνετη εμπειρία ταξιδιού. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και χρησιμοποιώντας τις σωστές πλατφόρμες και εργαλεία αναζήτησης, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για τα εισιτήρια σας. Αρχίστε την αναζήτησή σας εγκαίρως, συγκρίνετε τιμές, είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες και χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες πηγές πληροφοριών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας χωρίς να υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας.

Continue Reading

Uncategorized

Η αγορά των κρύπτο το 2023: Κρυπτοπώληση: Insights και Προβλέψεις

 Κρύπτο

Καθώς το νέο έτος συνεχίζει , η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να εξελίσσεται και να γοητεύει τόσο τους έμπειρους επενδυτές όσο και τους περίεργους νεοεισερχόμενους. Κάθε μέρα που περνάει, το τοπίο των κρυπτονομισμάτων γίνεται πιο δυναμικό, διαμορφωμένο από τις τεχνολογικές εξελίξεις, τις ρυθμιστικές εξελίξεις και τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις των επενδυτών. Σε αυτό το άρθρο, καταδυόμαστε στις τάσεις της αγοράς, τις καινοτομίες όπως το cryptotab και τις πιθανές προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας το έτος 2023.

Ανάπτυξη και υιοθέτηση της αγοράς: Επανάσταση των κρυπτονομισμάτων

Το έτος 2023 γίνεται μάρτυρας περαιτέρω ανάπτυξης και υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Καθώς όλο και περισσότεροι ιδιώτες, επιχειρήσεις και ιδρύματα αναγνωρίζουν τα οφέλη των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, η ζήτηση για κρυπτονομίσματα αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα. Οι αναλυτές της αγοράς προβλέπουν ότι η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων θα συνεχίσει να επεκτείνεται, λόγω των αυξημένων θεσμικών επενδύσεων, της αποδοχής από την κυρίαρχη τάση και των καινοτόμων περιπτώσεων χρήσης.

κρύπτο
κρύπτο

Θεσμική συμμετοχή: Επιτάχυνση της υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων

Μια σημαντική τάση που εμφανίστηκε τα τελευταία χρόνια και είναι πιθανό να συνεχιστεί το 2023 είναι η αυξανόμενη συμμετοχή θεσμικών φορέων στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως τράπεζες και hedge funds, αναγνωρίζουν τις δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων ως κατηγορία επενδυτικών περιουσιακών στοιχείων. Η είσοδος των θεσμικών επενδυτών φέρνει ρευστότητα, σταθερότητα και αξιοπιστία στην αγορά, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους μικροεπενδυτές και οδηγώντας στην περαιτέρω υιοθέτηση.
Για τους παραπάνω λόγους θα πρέπει να γνωρίζετε πως λειτουργεί η τάση του κρύπτο.

Ρυθμιστικές εξελίξεις: Ισορροπία

Με την αυξανόμενη προβολή των κρυπτονομισμάτων, οι ρυθμιστικοί φορείς παγκοσμίως παλεύουν με την ανάγκη θέσπισης πλαισίων για τη ρύθμιση αυτής της αναδυόμενης κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων. Το 2023, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε αυξημένη εστίαση στις ρυθμίσεις για τα κρυπτονομίσματα, καθώς οι κυβερνήσεις στοχεύουν να βρουν μια ισορροπία μεταξύ της προστασίας των επενδυτών και της προώθησης της καινοτομίας. Βρές περισσότερο εδώ.
Η ρυθμιστική σαφήνεια και τα ισχυρά πλαίσια μπορούν να αποτελέσουν στέρεα θεμέλια για τη βιώσιμη ανάπτυξη της αγοράς, εμπνέοντας εμπιστοσύνη τόσο στους ιδιώτες όσο και στους θεσμικούς επενδυτές.

Continue Reading

Uncategorized

Τα υγιεινότερα τρόφιμα που μπορείς να καταναλώνεις

Untitled design (3)

Ακολουθήστε μια διατροφή που αποτελείται από τρόφιμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τρόφιμα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, νάτριο, άμυλο και ανθυγιεινά λίπη. Είναι γεμάτες με βιταμίνες και μέταλλα και έχουν λιγότερες θερμίδες. Τα μικροθρεπτικά συστατικά, όπως οι βιταμίνες και τα μέταλλα, είναι απαραίτητα για τη θρέψη του σώματός σας και τη διατήρηση της καλής υγείας. Η κατανάλωση αυτών των θρεπτικών συστατικών μέσω των τροφίμων εξασφαλίζει ότι το σώμα σας μπορεί να τα απορροφήσει και να τα αξιοποιήσει αποτελεσματικά, μειώνοντας τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών.

Προσπαθήστε να τρώτε ποικιλία τροφίμων για να λαμβάνετε διαφορετικές βιταμίνες και μέταλλα. Στα τρόφιμα που είναι φυσικά πλούσια σε θρεπτικά συστατικά περιλαμβάνονται τα φρούτα και τα λαχανικά. Τα άπαχα κρέατα, τα ψάρια, τα δημητριακά ολικής αλέσεως, τα γαλακτοκομικά, τα όσπρια, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι είναι επίσης πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.

Θέλετε να συνδυάσετε την υγιεινή διατροφή με εύκολες και νόστιμες συνταγές ; 
Πατήστε εδώ και δείτε.

τρόφιμα
 1. Νερό
  Πίνετε 8 έως 12 φλιτζάνια νερό καθημερινά.
 2. Δημητριακά ολικής αλέσεως
  Τρώτε δημητριακά ολικής αλέσεως τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Αναζητήστε αλεύρι ολικής αλέσεως, σίκαλη, πλιγούρι βρώμης, κριθάρι, αμάραντο, κινόα ή ένα πολύσπορο. Μια καλή πηγή φυτικών ινών έχει 3 έως 4 γραμμάρια φυτικών ινών ανά μερίδα. Μια εξαιρετική πηγή έχει 5 ή περισσότερα γραμμάρια φυτικών ινών ανά μερίδα.
 3. Φασόλια και φακές
  Προσπαθήστε να τρώτε ένα γεύμα με βάση τα φασόλια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Προσπαθήστε να προσθέτετε όσπρια, συμπεριλαμβανομένων των φασολιών και των φακών, σε σούπες, βραστά, κατσαρόλες, σαλάτες και ντιπ ή να τα τρώτε σκέτα.
Εάν είστε από την Θεσσαλονίκη, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα και υγιεινότερα φρούτα και λαχανικά με την δυνατότητα Delivery εδώ!
 1. Ψάρια
  Προσπαθήστε να τρώτε δύο με τρεις μερίδες ψάρι την εβδομάδα. Μια μερίδα αποτελείται από 3 έως 4 ουγκιές μαγειρεμένου ψαριού. Καλές επιλογές είναι ο σολομός, η πέστροφα, η ρέγγα, το γαλάζιο ψάρι, οι σαρδέλες και ο τόνος.
 2. Μούρα
  Συμπεριλάβετε δύο έως τέσσερις μερίδες φρούτων στη διατροφή σας κάθε μέρα. Προσπαθήστε να τρώτε μούρα όπως σμέουρα, βατόμουρα, βατόμουρα και φράουλες.
 3. Πράσινα λαχανικά
  Τρώτε σκούρα πράσινα λαχανικά τουλάχιστον τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Καλές επιλογές είναι το μπρόκολο, οι πιπεριές, τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα φυλλώδη λαχανικά όπως το λάχανο και το σπανάκι.
 4. Γιαούρτι
  Οι άνδρες και οι γυναίκες μεταξύ 19 και 50 ετών χρειάζονται 1000 χιλιοστόγραμμα ασβεστίου την ημέρα και 1200 χιλιοστόγραμμα εάν είναι 50 ετών ή μεγαλύτεροι. Τρώτε τρόφιμα πλούσια σε ασβέστιο, όπως άπαχα ή χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά γαλακτοκομικά προϊόντα, τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Συμπεριλάβετε βιολογικές επιλογές.
 5. Λιναρόσπορος, ξηροί καρποί και σπόροι
  Προσθέστε 1 έως 2 κουταλιές της σούπας αλεσμένο λιναρόσπορο ή άλλους σπόρους στο φαγητό κάθε μέρα ή συμπεριλάβετε μια μέτρια ποσότητα ξηρών καρπών – 1/4 φλιτζανιού – στην καθημερινή σας διατροφή.
 6. Σόγια
  25 γραμμάρια πρωτεΐνης σόγιας την ημέρα συνιστώνται ως μέρος μιας δίαιτας χαμηλών λιπαρών για να βοηθήσουν στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης. Δοκιμάστε το τόφου, το γάλα σόγιας, τα φασόλια σόγιας edamame, το tempeh και την υφή φυτικής πρωτεΐνης (TVP).
 7. Κολοκύθι
  Τρώτε κολοκύθες και βελανίδια, καθώς και άλλα λαχανικά με πλούσια χρωστικές σκούρου πορτοκαλί και πράσινου χρώματος, όπως η γλυκοπατάτα, το πεπόνι και το μάνγκο.
Continue Reading

Κορυφαια Νεα