Uncategorized

Βιασμός 12χρονης:«Εγώ θα τον σκοτώσω…»

Aν γίνει κάτι και είναι έξω ελεύθερος και έχει κόσμο να τον καλύψει .Θέλω να μπει φυλακή,φωνάζει η μητέρα. Βιασμός 12χρονης

Photo: Shutterstock

«Η γυναίκα του 53χρονου μου έλεγε ‘μην το καταγγείλεις, να σταματήσει η κατρακύλα’» – «Δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση.

Βιασμός 12χρονης

Το δικό της δράμα περνάει η οικογένεια σχετικά με τον βιασμό 12χρονης , η οποία βιάστηκε επανειλλημένως από τον 53χρονο στον Κολωνό. Πιο συγκεκριμένα,ο συλληφθείς δεν αρκέστηκε να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί, αλλά το εξέδισε κιόλας. Γι’ αυτό η μητέρα του κοριτσιού είναι ξεκάθαρη και θέλει την παραδειγματική τιμωρία του, ενώ αφήνει αιχμές και για την γυναίκατου δράστη, καθώς φέρεται να της έλεγε να μην κάνει καταγγελία. Μάλιστα, τονίζει ότι μπορεί να φτάσει τα άκρα και να τον σκοτώσει, αν τον αφήσουν ελεύθερο.

«Τα έχει βρει η αστυνομία, έχουμε κάνει καταγγελία, γνωρίζουν από εκεί. Δεν έχω πάει εγώ χωρίς στοιχεία να καταγγείλω κάτι. Έχω πολλά στοιχεία. Εμένα αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά του, ούτε κάποια αποζημίωση, ούτε τίποτα. Αυτό που θέλω είναι να μπει φυλακή αυτός ο άνθρωπος, να πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει, να τιμωρηθεί και ως εκεί. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του» ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της 12χρονης στην εκπομπή Tlive του Alpha.

Βιασμός 12χρονης

Παράλληλα, μίλησε και για τα μηνύματα που φέρεται να έστελνε ο 53χρονος στην κόρη της, αλλά και την αντίδραση της γυναίκας του: «Κάτι της έστειλε αυτός κι εκείνη τη στιγμή κάπως κοκκίνισε η μικρή, μαζεύτηκε. Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού.

 

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version