Connect with us

GAMING

Γιατί Κάποιες Γυναίκες μάς Γίνονται Απωθημένο

giatikapoies

Απωθημένο :Γυναίκες Που Γίνονται Απωθημένο

Εάν δεν έχεις ούτε ένα απωθημένο στη ζωή σου μέχρι τώρα τότε αυτό το άρθρο δεν είναι για εσένα.

Εάν όμως υπήρξε έστω και μια γυναίκα που σε έκαιγε, τη σκεφτόσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν κατέληξες ποτέ μαζί της, έστω και για ένα βράδυ, τότε ανήκεις στο ανώνυμο κλαμπ με εμάς που θέλαμε κάποια και δεν κάναμε ποτέ τίποτα.

Ξέρω, σε πιάνει μια θλίψη καθώς διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Τη θυμήθηκες πάλι μετά από τόσο καιρό, θυμήθηκες τα βλέμματα που ανταλλάζατε και τις στιγμές που ήσουν σίγουρος ότι θα φιληθείτε.

Και όμως, αυτός ο έρωτας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ίσως να μην ήξερε ότι την θέλεις. Ίσως να μην το είχες καταλάβει εσύ ότι σε θέλει. Ίσως να μην είχες εκφράσει ξεκάθαρα τις προθέσεις σου.

Ή ίσως, οι συνθήκες να εμπόδιζαν την μεταξύ σας σχέση και να ήξερες ότι δεν πρόκειται να συμβεί ποτε.

Σε κάθε περίπτωση, το μυαλό μας κολλάει σε κάποιες γυναίκες και τις σκεφτόμαστε ακόμα και χρόνια αργότερα.

Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να μάθεις τους βαθύτερους εσωτερικούς λόγους που μια γυναίκα μάς γίνεται απωθημένο.

Και εάν είσαι ανάμεσα σε αυτούς που έχει βιώσει αυτό το συναίσθημα, τότε ξέρω ότι θα σου είναι εξαιρετικά ωφέλιμο το να διαβάσεις παρακάτω.

Απωθημένο

Πώς Ορίζεται Το Ερωτικό Απωθημένο

 

Τι είναι το ερωτικό απωθημένο; Ποιοι είναι οι λόγοι που οι ανεκπλήρωτοι έρωτες “κολλούν” στο μυαλό μας και “τρέφονται” από τα συναισθήματά μας;

Και γιατί μας είναι τόσο δύσκολο να ξεπεράσουμε μια γυναίκα όσο χρόνια κι αν έχουν περάσει, ενώ μια άλλη όχι;

Το ερωτικό απωθημένο είναι ένας έρωτας που έμεινε ανεκπλήρωτος. Και κάποιες γυναίκες γίνονται απωθημένο. Είναι η κοπέλα στο λύκειο με την οποία δεν φιληθήκαμε ποτέ όσα κι αν νιώθαμε. Είναι η συμφοιτήτριά μας στο Πανεπιστήμιο που ποτέ δεν καταδέχτηκε να βγει μαζί μας. Είναι η φίλη μας που μας έβλεπε πάντα φιλικά.

Είναι οποιαδήποτε γυναίκα θέλαμε σαν τρελοί και δεν μπορέσαμε ποτέ να την κάνουμε δική μας. Ή μια γυναίκα που μας έδειχνε σημάδια ότι δεν ενδιαφέρονται αλλά δεν τα καταλαβαίναμε εμείς.

Δες το βίντεο του Χρήστου για να μάθεις πως διαχειρίζεσαι την κατάσταση όταν μια γυναίκα δεν δείχνει ξεκάθαρα αν ενδιαφέρεται για εσένα.

Δεν είναι ένα αθώο φλερτ το οποίο απλά δεν οδήγησε πουθενά. Είναι ο μύθος που δημιουργήσαμε γύρω από μια γυναίκα και που χτίστηκε σιγά σιγά δημιουργώντας μια ιδανική εικόνα για το πώς είναι η συγκεκριμένη γυναίκα και για το τι θα ζούσαμε μαζί της.

Είναι ένα συναίσθημα που “γαντζώνεται” μέσα μας και σιγοτρώει τα σωθικά μας, με το αιώνιο ερώτημα να μας ταλανίζει:

Γιατί δεν έγινε ποτέ τίποτα με αυτήν τη γυναίκα;

Ουσιαστικά, το ερωτικό απωθημένο είναι όλα αυτά που έχουμε πλάσει για έναν άνθρωπο και μια κατάσταση και που ποτέ εμείς οι ίδιοι δεν τολμήσαμε να διεκδικήσουμε και να αποκτήσουμε.

Και για αυτό πονάει τόσο.

Είναι όλες εκείνες οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες που παραμένουν καταπιεσμένες και καταχωνιασμένες στις σκοτεινές γωνίες του εαυτού μας γιατί μας υπενθυμίζουν τις χειρότερες ανασφάλειες και τους μεγαλύτερους φόβους μας.

Και όλα αυτά είναι συναισθήματα που μας κατακλύζουν και σίγουρα δεν ξεπερνιούνται εύκολα.

 

Γιατί Κάποιες Γυναίκες Μάς Γίνονται Απωθημένο

Απωθημένο

Απωθημένο

Μπορώ να συζητάω αμέτρητες νύχτες για εκείνη τη γυναίκα που ήθελα όσο τίποτα πριν μερικά χρόνια και που ποτέ δεν κατάφερα να αποκτήσω.

Η μορφή της έχει “κάτσει” κάπου μέσα μου και πάντα θα τη θυμάμαι με μια πικρή… γλύκα.

Εάν είσαι έστω και λίγο όπως εγώ, είμαι σίγουρος ότι φαντάζεσαι τον εαυτό σου μαζί της και σκέφτεσαι τι ωραία που θα ήταν.

Τι είναι αυτό όμως που σε κάνει να κολλάς τόσο σε κάτι που δεν έζησες ποτέ;

#1. Είναι Αυτό Που Δεν Κατάφερες Να Γευτείς

Ακριβώς επειδή δεν το γεύτηκες και δεν το έζησες, αναρωτιέσαι πώς θα ήταν.

Είναι αυτή η περιέργεια που χτυπάει κόκκινο όταν δεν ξέρουμε πώς θα είναι κάτι και θέλουμε οπωσδήποτε να το ανακαλύψουμε.

Το να είσαι μαζί της έχει μετατραπεί σε ένα φανταστικό σενάριο και δημιουργεί ένα μυστήριο γύρω από το πώς θα εξελισσόταν η συγκεκριμένη σχέση.

Και αυτό σε κάνει να τη θέλεις ακόμα περισσότερο.

#2. Η Συγκεκριμένη Αποτυχία Χτυπάει Στον Εγωισμό Σου

Αυτό που δεν έχουμε είναι πάντα αυτό που θέλουμε περισσότερο. Γιατί; Γιατί η ερωτική μας αυτή αποτυχία χτυπάει στον εγωισμό μας.

“Γιατί να μην με θέλει; Γιατί να είμαι εγώ αυτός που δεν κατάφερε να την κερδίσει; Μήπως δεν είμαι αρκετά καλός ή μου λείπει κάτι;”

Από τις ερωτήσεις αυτές δημιουργείται υποσυνείδητα μια ανασφάλεια που τη βιώνουμε ως απόρριψη και που μας κάνει να νιώθουμε πως ό,τι πιστεύουμε ότι είμαστε και προσφέρουμε δεν είναι αρκετό.

Το απωθημένο είναι ένα είδος απόρριψης λοιπόν. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika για να δεις όχι μόνο πως ξεπερνάς την απόρριψη, αλλά και πως να θέσεις νέους στόχους και να τους τηρήσεις.

#3. Έχεις Εξιδανικεύσει Τη Συγκεκριμένη Γυναίκα Και Την Κατάσταση

Δεν είναι η γυναίκα που βλέπαμε μπροστά μας που μας κάνει να “κολλάμε”. Είναι η γυναίκα και ο μύθος γύρω από εκείνην που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας.

Είναι η φαντασίωση που δημιουργούμε με τις σκέψεις μας για το πώς θα είμασταν μαζί της.

Και που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά και ούτε θα το μάθουμε ποτέ γιατί δεν έχει συμβεί ακόμα.

#4. Έχεις Ακόμα Ελπίδα Ότι Μπορεί Κάτι Να Συμβεί

Αυτή η ελπίδα σιγοκαίει μέσα σου και σε τρώει.

“Μωρέ λες; Λες αν την πετύχω ξανά να γίνει κάτι; Τώρα είμαι πιο δυνατός, πιο ώριμος και σίγουρα θα μπορέσω να την κερδίσω”

Δεν χρειάζεται να ζεις με μια ελπίδα όμως. Δεν σε ωφελεί.

Όταν η ελπίδα καθορίζει τη ζωή σου είναι απίθανο να νιώσεις πραγματικά ελεύθερος και να προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Οι γυναίκες που γίνονται απωθημένο παρατείνουν την ελπίδα σε κάτι που δεν είναι πραγματικό. Η ελπίδα δεν σου εγγυάται ότι κάτι θα γίνει. Είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι του μυαλού σου και μια άμυνα για να μην βιώσεις την απόρριψη.

Το απωθημένο δεν είναι κάτι που ξεπερνιέται εύκολα. Προσωπικά, έχουν περάσει αμέτρητα χρόνια από τότε που την είδα τελευταία φορά.

Δεν πρέπει όμως να μένεις κολλημένος σε καταστάσεις και γεγονότα που τα έχεις ωραιοποιήσει και εξιδανικεύσει.

Δεν ζεις στην φαντασίωση που έπλασες.

Ξέρω ότι είναι σχεδόν απίθανο το να ξεκολλήσεις και να φύγει από μέσα της η σκέψη σου, αλλά πρέπει τουλάχιστον να συνειδητοποιήσεις ότι το παρόν είναι που αξίζει.

Άλλωστε, ακόμα κι αν η επιθυμία σου πραγματοποιούνταν, ίσως τελικά να συνειδητοποιούσες ότι δεν άξιζε και τόσο.

Μάθε πως να τελειοποιήσεις τις ικανότητές σου στο φλερτ εδώ.

Δείτε επίσης:                

Continue Reading

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα