Connect with us

GAMING

Άσκηση: Κάντε προπόνηση με τον σκύλο σας!

Askisi Ka Dog workout partner 1024x683 1 1536x1024 1

Άσκηση : Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι για προπόνηση. Διατηρούν θετική στάση, σε βοηθούν να διασκεδάσεις και στο τέλος παίρνεις και αγκαλιές! Αν ψάχνετε για μερικούς νέους τρόπους για να δραστηριοποιηθείτε με το κουτάβι σας, ρίξτε μια ματιά στις προπονήσεις φιλικές προς τα κουτάβια και τους ανθρώπους.

Άσκηση

10 Τρόποι για να ασκηθείτε με τον σκύλο σας

1. Πηγαίνετε για τρέξιμο.
Το τρέξιμο σε ένα μονοπάτι είναι καλύτερο τόσο για ανθρώπους όσο και για σκύλους. Κάνει τους ανθρώπους να προπονούνται σκληρότερα ενώ τρέχουν σε ανώμαλο έδαφος και είναι πιο εύκολο για τα ευαίσθητα πόδια του σκύλου σας. Αυτός είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε λίγο καθαρό αέρα και να απολαύσετε ένα όμορφο τοπίο.

2. Doggy Yoga. Ναι, η doggy yoga είναι σίγουρα κάτι, στην πραγματικότητα ονομάζεται Doga και είναι εξίσου καλό για τον σκύλο σας όσο και για εσάς.

3. Τένις. Το τένις με τον σκύλο σας είναι απολύτως εφικτό. Χρειάζεστε να δουλέψετε στην υπηρεσία σας; Ενσωματώστε το σε ένα παιχνίδι ανάκτησης! Αυτή είναι μια καλή προπόνηση και καλή εξάσκηση δεξιοτήτων για εσάς και προσθέτει λίγη διασκέδαση στο τυπικό παιχνίδι της ανάκτησης. Όλοι κερδίζουν!

4. Cardio Circuit. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη συνηθισμένη πρωινή σας βόλτα με τον σκύλο σας, τρέξτε για 30 δευτερόλεπτα και μετά κάντε μια άσκηση ενδυνάμωσης. Για παράδειγμα, τρέξε για 30 δευτερόλεπτα και μετά κάνε squats. Κάθε φορά που κατεβαίνετε, κάντε μια γρατσουνιά ή ένα τρίψιμο στον γούνινο φίλο σας, με αυτόν τον τρόπο μπορεί να τον φέρετε και στην προπόνηση δύναμης.

5. Shake and Lunge. Αυτό λειτουργεί πραγματικά μόνο εάν ο σκύλος σας είναι εκπαιδευμένος να δίνει τα χέρια, αν όχι αντικαταστήστε το κούνημα με ένα τρίψιμο. Όπως τα squats που αναφέρθηκαν παραπάνω, κάντε ένα βήμα προς τα πίσω και όταν κατεβείτε, ζητήστε το κουτάβι σας να κουνηθεί. Σούπερ εύκολο. Σούπερ διασκεδαστικό.

6. Puppy Push-Ups. Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι εάν έχετε μεγάλο σκυλί ή κακή πλάτη. Αλλά για μια διασκεδαστική και προκλητική περιστροφή στα push-ups, τοποθετήστε το κουτάβι σας στην πλάτη σας και κάντε 10 επαναλήψεις. Είναι ένας τρόπος για να γυμναστείτε και να πάρετε μερικές αγκαλιές!

7. Το Doggy Wall Sit. Αυτή η άσκηση έχει 2 εκδόσεις: μικρόσωμος και μεγάλος σκύλος. Για ένα μικρό σκυλί, τοποθετήστε την πλάτη σας στον τοίχο και χαμηλώστε έτσι ώστε τα γόνατά σας να βρίσκονται σε γωνία 90 μοιρών από το πάτωμα και πάνω από τις φτέρνες σας. Στη συνέχεια, κρατήστε το μικρό σας σκυλί για λίγο επιπλέον βάρος. Για ένα μεγαλόσωμο σκυλί, τοποθετήστε τον εαυτό σας το ίδιο, αλλά βάλτε τον σκύλο σας να καθίσει απέναντι σας και να τοποθετήσει τα πόδια του στα πόδια σας για λίγο επιπλέον βάρος.

8. Πηγαίνετε για μπάνιο. Ίσως όχι στην πισίνα, αλλά αν έχετε μια λίμνη ή μια λίμνη κοντά στο σπίτι σας, σκάστε το μαγιό! Το κολύμπι είναι εξαιρετικό για τις αρθρώσεις ενός σκύλου και είναι πιο εύκολο στα πόδια του από το τρέξιμο. Το κολύμπι είναι εξίσου υπέροχο και για τους ανθρώπους!

9. Απόλυτο φρίσμπι. Συμμετέχετε όλη την οικογένεια σε αυτή τη διασκεδαστική προπόνηση! Αρπάξτε τα παιδιά, τον σημαντικό άλλο και τον σκύλο και ξεκινήστε για ένα διασκεδαστικό παιχνίδι απόλυτο Frisbee. Αυτή δεν είναι μόνο μια υπέροχη προπόνηση καρδιο, αλλά προκαλεί τον συντονισμό χεριού-ματιού και τις στρατηγικές σας δεξιότητες.

10. Φτιάξτε μια διαδρομή με εμπόδια. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι στο οποίο μπορεί να εμπλακεί όλη η οικογένεια. Σκορπίστε πράγματα στην αυλή σας για να τρέξετε, πάρτε ένα χούλα χουπ για να πηδήξετε. Υπάρχουν όλων των ειδών τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για μια διαδρομή με εμπόδια!

Δείτε επίσης:

Διαβήτης: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που πάσχουν από διαβήτη

Τομάτα: Πώς συνδέεται με τη βελτίωση της υγείας του εντέρου;

Διατροφή: 5 στόχοι για να την βελτιώσετε το 2023

Πηγή : https://www.tromaktiko.gr/

Continue Reading

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα