...
Connect with us

GAMING

Oι 10 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές στο Netflix αυτή τη στιγμή (Οκτώβριος 2023)

Οι σειρές στο Netflix έχουν ανατρέψει τον κόσμο της ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια πληθώρα εκπληκτικών επιλογών για κάθε γούστο και προτίμηση. Από συναρπαστικές περιπέτειες μέχρι συναισθηματικά δράματα και κωμωδίες που σας κρατούν σε εγρήγορση, το Netflix προσφέρει μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να ανακαλύψετε ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας. Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε τις καλύτερες σειρές που προσφέρει το Netflix και θα σας καθοδηγήσουμε στον κόσμο των απεριόριστων επιλογών που σας περιμένουν. Ετοιμαστείτε να βυθιστείτε σε μια θαυμάσια εμπειρία ψυχαγωγίας που μόνο το Netflix μπορεί να προσφέρει.

10.Wednesday (2022-Σήμερα)-Σειρές στο Netflix (Original)

Βασισμένο στα κινούμενα σχέδια του Charles Addams, το franchise The Addams Family κοσμεί τις τηλεοπτικές οθόνες από τη δεκαετία του 1960. Η ανατριχιαστική και αλλόκοτη οικογένεια έχει εμφανιστεί και σε ταινίες, ενώ η νεαρή Christina Ricci είναι υπεύθυνη για τη διάδοση της μακάβριας κόρης των Addams, της Wednesday, όταν την υποδύθηκε για πρώτη φορά στην ταινία The Addams Family (1991). Και κανείς δεν ήταν πιο τέλειος από τον Τιμ Μπάρτον για να επαναφέρει την Τετάρτη Άνταμς στην τηλεόραση με το Wednesday. Στη σειρά η Jenna Ortega υποδύεται την ομώνυμη αντι-ηρωίδα, καθώς η Wednesday στέλνεται στη μυστηριώδη Ακαδημία Nevermore μετά την αποπομπή της από το δημόσιο σχολείο. Εκεί, πρέπει να λύσει ένα μυστήριο δολοφονίας δεκαετιών.
Αν και είναι αδύνατο να πούμε ποια είναι καλύτερη Wednesday ανάμεσα στη Ricci και την Ortega, η τελευταία ριζώνει τον χαρακτήρα σταθερά στη Gen-Z, διατηρώντας παράλληλα τη σκοτεινή, αδρανή συμπεριφορά της Wednesday. Η υποψήφια για Emmy ερμηνεία της Ortega, μαζί με το ταλαντούχο υποστηριζόμενο καστ της Wednesday κάνουν το franchise της οικογένειας Addams να μοιάζει τόσο ζωντανό όσο ήταν ποτέ, και το μυστήριο στον πυρήνα της 1ης σεζόν κάνει την Wednesday ιδανική για binge-watch. Η Τετάρτη έσπασε το ρεκόρ του Netflix για τις περισσότερες ώρες προβολής σε μια εβδομάδα για αγγλόφωνη σειρά με 341,2 εκατομμύρια ώρες, εκθρονίζοντας την 4η σεζόν του Stranger Things.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Νοέμβριος 2022
Cast: Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Jamie McShane, Christina Ricci, Hunter Doohan, Emma Myers, Joy Sunday
Είδoς:Κωμωδία, Φαντασία, Υπερφυσικό
Σεζόν:1

9.One Piece (2023-Σήμερα)-Σειρές στο Netflix (Original)

Βασισμένο στο εξαιρετικά δημοφιλές manga και anime (το οποίο ξεκίνησε το 1997 και συνεχίζεται ακόμα), το live-action One Piece γίνεται είναι μια διασκευή με σεβασμό (ο δημιουργός Eiichiro Oda συμμετέχει ευτυχώς) και ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για νέους θαυμαστές. Δεδομένου του βάρους της ιστορίας πίσω από το καστ των χαρακτήρων του One Piece, αυτό δεν είναι μικρό κατόρθωμα, και οφείλεται σε μια καλά εκτελεσμένη, διασκεδαστική ιστορία που συσκευάζει ωκεανούς θερμότητας. Η ιστορία ακολουθεί τους πολύχρωμους πειρατές Straw Hat Pirates καθώς αναζητούν τον θρυλικό θησαυρό του “One Piece”. Είναι βαριά σε τροπάρια, αλλά υπάρχει μια όμορφη απλότητα που θα πρέπει να δώσει στους οπαδούς των anime την ελπίδα ότι και άλλες σειρές θα μπορούσαν να ακολουθήσουν σε ζωντανή δράση.
Χάρη στο επεισοδιακό στήσιμο της ιστορίας, με κεφάλαια περιπέτειας της εβδομάδας που μεταφέρουν τους πειρατές, υπό τον Monkey D. Luffy του Iñaki Godoy, σε νέα νησιά για νέες αναδυόμενες προκλήσεις, είναι επίσης μια σειρά του Netflix που μπορεί να βουτήξει κανείς και όχι απαραίτητα να πεινάσει αμέσως. Και ενώ υπάρχουν αλλαγές στο πηγαίο υλικό, είναι σε μεγάλο βαθμό έξυπνες και η αισθητική δέσμευση να το κάνει να μοιάζει σαν να προέρχεται από τον κόσμο των anime μπορεί να κάνει μασάζ σε μερικούς από τους μώλωπες που νιώθουν οι πουριτανοί εξαιτίας τους.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Αύγουστος, 2023
Cast:Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson, Taz Skylar Genres
Είδος:Δράση, Περιπέτεια, Κωμωδία, Φαντασία
Σεζόν:1

8.Top Boy (2011–2023)

Με τα Gangs of London και το σχεδόν εμβληματικό Peaky Blinders, ψάχναμε σειρές στο Netflix παρόμοιες με αυτές που αναφέραμε. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει μια πλούσια φλέβα πρόσφατων τηλεοπτικών σειρών εγκλήματος, αλλά το Top Boy αξίζει εξίσου μεγάλη προσοχή. Θεωρείται η βρετανική απάντηση στο The Wire, η σύγκριση μπορεί να φαίνεται γενναιόδωρη από έξω, αλλά είναι ένας εύστοχος παραλληλισμός: και οι δύο σειρές ασχολούνται με τις μεταβαλλόμενες δυναμικές εξουσίας, τον κοφτερό κόσμο του εγκλήματος του υποκόσμου και τις σχέσεις των πρωταγωνιστών και των αντιπάλων.
Δύσκολες αντιπαλότητες, εντυπωσιακές προδοσίες και συχνά εκπληκτικές ερμηνείες διανθίζουν τα πάντα, καθώς το καστ του Top Boy ήταν κάτι σαν πεδίο δοκιμών για ταλέντα τόσο πλούσια όσο ο Benedict Wong, η Laetitia Wright και η Michaela Coel, με τον Barry Keoghan να εμφανίζεται για λίγο, αλλά αξιομνημόνευτα. Εξακολουθεί να είναι απίστευτο να σκέφτεται κανείς ότι το Channel 4 αρχικά ακύρωσε το Top Boy μετά από μόλις δύο σεζόν, αλλά το Netflix έπεσε στην τύχη του μετά την καμπάνια του ράπερ Drake για την ενίσχυση της σειράς. Και όλοι θα πρέπει να είναι ευγνώμονες για το γεγονός.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Νοέμβριος, 2010
Cast:Ashley Walters (Dushane), Kano (Sully), Jasmine Jobson (Jaq), Little Simz (Shelley), Araloyin Oshunremi (Stefan)
Είδος:Έγκλημα,Θρίλερ
Σεζόν:3

7.Sex Education (2019–2023)-Σειρές στο Netflix (Original)

Το Sex Education έμοιαζε με μια ανάσα φρέσκου αέρα όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Netflix το 2019. Αυτό που ίσως είναι πιο εντυπωσιακό είναι ότι παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος. Δεν είναι εύκολο να φτιάξεις μια τηλεοπτική σειρά για εφήβους, ειδικά μια που να μοιάζει ταυτόχρονα τόσο επίκαιρη αλλά και κάπως διαχρονική όσο το Sex Education: αν το κάνεις λάθος, πέφτεις οπουδήποτε ανάμεσα σε κολακεία, συγκατάβαση, φρίκη ή προσπάθεια. Το Netflix βρίσκει επιδέξια την ισορροπία, όμως, με μια σειρά που είναι γλυκιά και ειλικρινής, απόλυτα ξεκαρδιστική (συχνά χυδαία), συναισθηματική, ριψοκίνδυνη και έχει ισχυρά μηνύματα για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, αλλά τα πλέκει οργανικά στην πλοκή της.
Αυτό που κάνει το Sex Education να λειτουργεί τόσο καλά, τελικά, είναι οι χαρακτήρες του. Ακόμα και όταν οι πλοκές γίνονται λίγο παράλογες, εκείνοι τα κρατούν όλα προσγειωμένα. Η σειρά είναι αυθεντική και ειλικρινής, και οι χαρακτήρες της μοιάζουν πολύ με πραγματικούς εφήβους – οι αγώνες τους είτε είναι σχετικοί είτε προσφέρουν μια ή δύο διδακτικές στιγμές, και συχνά και τα δύο. Το καστ του Sex Education είναι εξ ολοκλήρου σπουδαίο και γεμάτο ηθοποιούς που ήδη ξεπηδούν σε μεγαλύτερα πράγματα (ο Ncuti Gatwa θα μπορούσε να τροφοδοτήσει το TARDIS μόνο με το χαμόγελο μεγαβάτ και το καθαρό χάρισμά του). Ταυτόχρονα, μπορεί να μην είναι σε πάρα πολλά πράγματα που είναι καλύτερα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Ιανουάριος, 2019
Cast:Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Tanya Reynolds, Aimee Lou Wood, Alistair Petrie, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Asa Butterfield, Emma Mackey, Patricia Allison
Είδος:Κωμωδία, Δράμα
Σεζόν:4

6.Gilmore Girls (2000-2007)

Η δημιουργός Amy Sherman-Palladino μπορεί να έχει κερδίσει χρυσά βραβεία με το The Marvelous Mrs. Maisel, που είναι μια εξαιρετική σειρά, αλλά το Gilmore Girls είναι η πραγματική της κληρονομιά. Αυτή η παρηγορητική σειρά είναι το απόλυτο binge-watch, καθώς ακολουθεί το ομώνυμο δίδυμο μητέρας-κόρης και καλύτερων φίλων Lorelai (Lauren Graham) και Rory Gilmore (Alexis Bledel), καθώς συνδέονται με όνειρα, σχέσεις, ταινίες και πολύ καφέ. Είτε περνούν χρόνο στο εστιατόριο Luke’s Diner, είτε σε ένα φεστιβάλ της πόλης στο γραφικό σπίτι τους, το Stars Hollow του Κονέκτικατ, είτε σε ένα Friday Night Dinner με τους πλούσιους, σνομπ γονείς της Lorelai, τον Richard (Edward Herrmann) και την Emily (Kelly Bishop), τα κορίτσια Gilmore έχουν πάντα μια περιπέτεια γεμάτη καρδιά με γρήγορες κουβέντες.
Δεν υπάρχει πραγματικά καμία σειρά σαν το Gilmore Girls, καθώς η σειρά εδραιώθηκε στην ιστορία της τηλεόρασης με το σήμα κατατεθέν της, τους γρήγορους, γεμάτους αναφορές στην ποπ κουλτούρα διαλόγους της και το ζεστό της ύφος, που κάνει κάθε θεατή να εύχεται να μπορούσε να μετακομίσει στο Stars Hollow (ιδιαίτερα στα φθινοπωρινά επεισόδια του Gilmore Girls). Η δημοτικότητα της σειράς είναι διαρκής, με το Netflix να κυκλοφορεί ένα ειδικό τετραμερές αφιέρωμα αναβίωσης του Gilmore Girls: A Year in the Life το 2016 και ο ηθοποιός Luke Scott Patterson να φιλοξενεί ένα podcast επαναληπτικής παρακολούθησης με τίτλο I Am All In. Πάρτε λοιπόν μια κουβέρτα, έναν καφέ και το αγαπημένο σας πρόχειρο φαγητό και συντονιστείτε με την καλύτερη σειρά στο Netflix.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Οκτώβριος , 2000
Cast:Lauren Graham, Scott Patterson, Sean Gunn, Keiko Agena, Matt Czuchry, Alexis Bledel, Yanic Truesdale, Kelly Bishop, Melissa McCarthy, Edward Herrmann, Liza Weil, Jared Padalecki, Milo Ventimiglia
Είδος:Κωμωδία, Δράμα
Σεζόν:7

5.Better Call Saul (2015 – 2022)

Όταν το τέλος του Breaking Bad έκλεισε τις ιστορίες του Walter White, του Heisenberg και του κατά καιρούς απρόθυμου βοηθού του Jesse Pinkman, ό,τι ακολουθούσε θα είχε πάντα ένα ηράκλειο έργο. Όμως το Better Call Saul δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ να είναι ένας υπερ-υποτιμημένος διεκδικητής και το spin-off που επικεντρώθηκε στον ολισθηρό δικηγόρο του Bob Odenkirk κατάφερε πραγματικά το αδιανόητο για πολλούς, ξεπερνώντας το μεγαλείο του πρωτότυπου. Το έκανε αυτό με το να μην πέσει ποτέ τόσο χαμηλά ώστε να μιμηθεί αυτό που προηγήθηκε.
Ο Jimmy McGill του Odenkirk -ένα πρώιμο πρωτότυπο αυτού που θα γινόταν ο Goodman μέχρι την εποχή του Breaking Bad- δεν ήταν ο πιο προφανής χαρακτήρας του spin-off, αλλά το δικό του ταξίδι στο breaking bad είναι εξίσου συναρπαστικό και εξωφρενικό με αυτό του κ. White. Και παρόλο που το Better Call Saul βασίζεται σε χάρες από χαρακτήρες που επιστρέφουν, και τελικά επικαλύφθηκε με το Breaking Bad, στέκεται μόνο του με απίστευτες ερμηνείες και μια πιο λεπτή προσέγγιση του υπόκοσμου που τόσο απολαμβάνει να εξερευνά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Φεβρουάριος , 2015
Cast:Bob Odenkirk, Rhea Seehorn, Jonathan Banks, Patrick Fabian, Michael Mando, Giancarlo Esposito
Είδος: Κωμωδία, Δράμα, Έγκλημα
Σεζόν:6

4.The Umbrella Academy (2019-Present)-Σειρές στο Netflix (Original)

Αν και το Stranger Things είναι ίσως η πιο διάσημη σειρά του Netflix που μοιάζει με sci-fi, η The Umbrella Academy είναι ακόμα καλύτερη, αυξάνοντας την ποιότητά της με κάθε κυκλοφορία. Βασισμένη στην απίστευτη σειρά κόμικς του frontman των My Chemical Romance, Gerard Way, η σειρά ασχολείται με το μικρό πρόβλημα του τέλους του κόσμου. Επανειλημμένα. Με επίκεντρο μια ομάδα εξαιρετικών μιζαδόρων με το είδος των υπερδυνάμεων που δεν θα δεις στα κόμικς της Marvel ή της DC, το The Umbrella Academy είναι τόσο αστείο όσο και ανατρεπτικό, εξερευνώντας απίστευτα σκοτεινό υλικό, ενώ ρίχνει μέσα must-see χορευτικά νούμερα.
Οι ερμηνείες των χαρακτήρων είναι απολαυστικές και ακαταμάχητα meme-able, και η απειλητική σκιά του πεπρωμένου σημαίνει ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου χρόνος για ένα λάθος βήμα ή μια παύση στην πλοκή, η οποία ρίχνει μερικές από τις πιο απροσδόκητες ανατροπές που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Και πολλές από αυτές που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε. Με την 4η σεζόν του The Umbrella Academy να υπόσχεται ότι θα φέρει την πολύπλοκη, χρονοταξιδιωτική ιστορία στην αναπόφευκτα εκρηκτική της κατάληξη, υπάρχουν ακόμα πολλά για να περιμένετε με ανυπομονησία. Απλά βεβαιωθείτε ότι θα είστε εκεί για τη βόλτα, ενημερώνοντας πρώτα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Φεβρουάριος , 2019
Cast:Colm Feore, Cazzie David, Genesis Rodriguez, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Elliot Page, Emmy Raver-Lampman, Jordan Claire Robbins, Jake Epstein, Mary J. Blige, David Castaneda,Justin Cornwell, Justin H. Min, Britne Oldford, Adam Godley, Tom Hopper, Javon ‘Wanna’ Walton, Ritu Arya, Cameron Britton, Sheila McCarthy
Είδος:Περιπέτεια, Κωμωδία, Δράση
Σεζόν:3

3.Stranger Things (2016-Present)

Μίας και το αναφέραμε παραπάνω, δεν θα μπορούσαμε αν παραλέιψουμε αυτή την σειρά.
Μαζί με το House of Cards, το Stranger Things είναι αναμφισβήτητα από τις μοναδικές σειρές στο Netflix original που κυκλοφόρησε ποτέ η πλατφόρμα. Υπεύθυνο για την τεράστια άνοδο του ενδιαφέροντος για τον γίγαντα του streaming όταν έκανε το ντεμπούτο του το 2016, το μείγμα φαντασίας τρόμου συνδυάζει τέλεια τη νοσταλγία της δεκαετίας του 1980, όπως η Amblin, με μια αναμφισβήτητη ατμόσφαιρα Stephen King, που αποδεικνύεται μια επιτυχημένη φόρμουλα. Με μια στριφνή αφήγηση που αντλεί σε μεγάλο βαθμό από την παράδοση του Dungeons & Dragons, το Stranger Things είναι μια πολύ πιο επιτυχημένη ταινία σε επίπεδο δρόμου από ό,τι θα μπορούσε να υποδηλώνει η υψηλή ιδέα του, κυρίως χάρη στο εξαιρετικό καστ του.
Το Stranger Things παντρεύει πολλαπλά είδη σε ένα μεθυστικό μείγμα που απευθύνεται σε όλα τα τεταρτημόρια του είδους: ο τρόμος του είναι επιτυχώς ανατριχιαστικός (ιδιαίτερα μετά την εισαγωγή του Vecna), τα στοιχεία ενηλικίωσης είναι τέλεια και η πλοκή δεν εξαφανίζεται ποτέ κάτω από το βάρος της, όπως άλλες σειρές με τέτοια μακροβιότητα, όπως το Lost και το Heroes. Είναι εντυπωσιακό ότι η σειρά έχει επανεφεύρει με επιτυχία τον εαυτό της, ακόμη και όταν κλιμακώνει τις πρωτότυπες ιδέες της και η επερχόμενη 5η σεζόν του Stranger Things είναι εύκολα μία από τις πιο πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σεζόν στην πρόσφατη μνήμη.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Ιούλιος , 2016
Cast:  Finn Wolfhard, Joe Keery, Jamie Campbell Bower, Brett Gelman, Caleb McLaughlin, Maya Hawke, David Harbour, Matthew Modine, Priah Ferguson, Gaten Matarazzo, Winona Ryder, Charlie Heaton, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Joseph Quinn, Dacre Montgomery, Natalia Dyer, Noah Schnapp
Είδος:Φαντασία, Τρόμος, Δράμα
Σεζόν:4

2.The Witcher (2019-Present)-Σειρές στο Netflix (Original)

Ενώ οι κινηματογραφικές μεταφορές βιντεοπαιχνιδιών χάνουν σιγά σιγά την κακή τους φήμη χάρη σε σειρές όπως το The Last of Us, το The Witcher είχε και λογοτεχνική βοήθεια, καθώς βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων φαντασίας του Andrezej Sapkowski.
Το the witcher είναι από τις σειρές στο Netflix όπου επικεντρώνεται στον στωικό κυνηγό τεράτων Geralt of Rivia (Henry Cavill) και τις περιπέτειές του, καθώς του ανατίθεται τελικά η προστασία της πριγκίπισσας Ciri of Cintra (Freya Allan). Η 1η σεζόν του The Witcher εγκαθιδρύει υπέροχα τον φανταστικό κόσμο της σειράς, ενώ οι σεζόν 2 και 3 επεκτείνουν αυτόν και τις πολύπλοκες σχέσεις των χαρακτήρων.
Οι σειρές φαντασίας μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολο να πραγματοποιηθούν, επειδή απαιτούν τα καλύτερα ειδικά εφέ για να μην φαίνονται φτηνιάρικες, και μια πλούσια ιστορία στην οποία οι οπαδοί μπορούν να βυθίσουν τα δόντια τους. Το The Witcher, που έχει επαινεθεί παγκοσμίως, ανταποκρίνεται σε όλα τα σημεία. Η σειρά έχει επισημανθεί ιδιαίτερα για τις δυνατές ερμηνείες της, γεγονός που κάνει την αποχώρηση του Cavill μετά την 3η σεζόν ακόμα πιο απογοητευτική. Ο Liam Hemsworth θα αναλάβει να υποδυθεί τον Geralt στην 4η σεζόν του The Witcher και έχει μεγάλα παπούτσια να γεμίσει, αλλά ελπίζουμε ότι οι θαυμαστές θα του δώσουν μια δίκαιη ευκαιρία. Ανεξάρτητα όμως από το μέλλον της σειράς, το The Witcher έχει τρεις εξαιρετικές σεζόν στο ενεργητικό του.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Δεκέμβριος, 2019
Cast: Tom Canton, Maciej Musial, Björn Hlynur Haraldsson, Anna Shaffer, MyAnna Buring, Lars Mikkelsen, Royce Pierreson, Eamon Farren, Wilson Radjou-Pujalte, Joey Batey, Jodhi May, Therica Wilson-Read, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Henry Cavill, Freya Allan, Adam Levy, Amit Shah
Είδος Περιπέτεια, Δράμα, Δράση, Φαντασία
Σεζόν:3

1.Suits (2011-2019)-Σειρές στο Netflix

Πνευματώδες, έξυπνο και εθιστικό, το Suits είναι ένα νομικό δράμα του USA Network που ξεκινάει με τον Mike Ross (Patrick J. Adams) που εγκαταλείπει το κολέγιο και χρησιμοποιεί τη φωτογραφική του μνήμη για να βρει δουλειά σε ένα δικηγορικό γραφείο, παρόλο που δεν έχει καμία νομική εμπειρία. Προσλαμβάνεται από τον πανίσχυρο “πιο κοντινό” δικηγόρο Harvey Specter (Gabriel Macht) και μαζί αναλαμβάνουν υποθέσεις και περιηγούνται στην πολιτική καρχαριών του Pearson Hardman. Στο Suits πρωταγωνιστεί επίσης αξιοσημείωτα η Meghan Markle ως η έξυπνη νομική βοηθός Rachel Zane και ήταν ο πρώτος ρόλος της ηθοποιού πριν γίνει η Δούκισσα του Sussex.
Η σειρά έγινε πρωτοσέλιδο το καλοκαίρι του 2023, όταν το Suits έσπασε ρεκόρ μετά την άφιξή του στο Netflix, καθώς έγινε η σειρά με την υψηλότερη τηλεθέαση που αποκτήθηκε σε μία μόνο εβδομάδα, με 3,674 δισεκατομμύρια ώρες παρακολούθησης. Ενώ η δύναμη του αστέρα της Markle πιθανώς έχει κάποια σχέση με αυτό, σε μια εποχή έντονων, σειριακών τηλεοπτικών δραμάτων κύρους, μερικές φορές οι θεατές θέλουν απλά μια εύκολη παρακολούθηση, και με τη διαδικαστική του μορφή, το Suits προσφέρει ακριβώς αυτό, διατηρώντας παράλληλα έναν έξυπνο, φρέσκο τόνο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας:Ιούνιος , 2011
Cast:Patrick J. Adams, Sarah Rafferty, Gabriel Macht, Meghan Markle, Rick Hoffman, Gina Torres
Είδος:Κωμωδία, Δράμα
Σεζόν:9

 

Δείτε επίσης :

ONE PIECE NETFLIX | Η live-action σειρά έφτασε και λέμε την γνώμη μας

Netflix ή Amazon Prime; Ποια Streaming πλατφόρμα είναι καλύτερη να επιλέξεις;

Τα 10 καλύτερα anime PART 1

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.