Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: Τον απόλυτο τρόμο έζησε οικογένεια όταν μπούκαραν ληστές με όπλο στο σπίτι τους

Εφιαλτικές ώρες έζησε μια τετραμελής οικογένεια σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Νιηρίδων, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 11 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος επιχειρηματίας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του προκειμένου να βγει έξω. Εκείνη την ώρα τρία άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τον απείλησαν προτάσσοντας καραμπίνα, τον έβαλαν και πάλι μέσα, έδεσαν τον ίδιο, τη σύζυγο του και τα δυο τους παιδιά με δεματικά και άρχισαν να αναζητούν χρήματα χρυσαφικά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να αρπάξουν.

Αφού εντόπισαν τη λεία τους τράπηκαν σε φυγή. Μετά από αρκετή ώρα οικογένεια κατάφερε να λυθεί και ενημέρωσε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί καθώς και Κλιμάκιο της σήμανσης αναζητώντας αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Οι αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας που θα τους βοηθήσει στις έρευνές τους.

παλαιό Φάληρο

«Φορούσαν κουκούλες, βλέπαμε μόνο τα μάτια τους»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος πατέρες φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως οι δράστες φορούσαν κουκούλες και το μόνο που έβλεπαν εκείνος και η οικογένειά του ήταν τα μάτια τους. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και τους έδεσαν πισθάγκωνα, εκτός από τον μικρό του γιο. Εκείνος με ένα ψαλίδι, σιγά σιγά, κατάφερε να λυθεί και έτσι ειδοποίησαν την αστυνομία. Επιπλέον ο 55χρονος είπε πως οι τρεις κακοποιοί έμειναν μέσα στο διαμέρισμα περίπου 45 λεπτά ψάχνοντας για χρήματα, χρυσαφικά και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσαν να αρπάξουν. Αφού πήραν ό,τι εντόπισαν στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η περιγραφή της συζύγου του 55χρονου επιχειρηματία για τη ληστεία

Νωρίτερα η σύζυγος του 55χρονου επιχειρηματία, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, για τον εφιάλτη που έζησε αυτή και η οικογένεια της, στα χέρια των ληστών, στο σπίτι τους, στο Παλαιό Φάληρο.

Ειδικότερα, η γυναίκα τόνισε ότι είναι καλά στην υγεία της αυτή την ώρα. Όλα συνέβησαν στις 12:30 το βράδυ, όταν 3 άτομα εισέβαλλαν στο σπίτι, τους απείλησαν, τους έδεσαν και τους έκλεψαν, ανέφερε η 55χρονη, ενώ παράλληλα δεν γνωρίζει το μέγεθος της λείας των ληστών.

Δείτε επίσης :

«ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ» ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ «ΕΛ ΤΣΑΠΟ»

Netflix : Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά

iPhone: Χρήσιμα tips και απίθανα κόλπα για τους λάτρεις της Apple

Πηγή : https://www.tromaktiko.gr/

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version