Ελλάδα

Κολωνός – Υπόθεση βιασμού 12χρονης: Σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό η μητέρα – Εμμένει στην αθωότητά της

Άσχημη είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό ,Σε ειδικό κελί της δεύτερης πτέρυγας των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού θα κρατηθεί μέχρι νεωτέρας η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκιση της.

Η μεταγωγή της ίσως να γίνει και εντός της ημέρας, ενώ λόγω της βαρύτατης κατηγορίας για την οποία προφυλακίστηκε θα υπάρχει ενισχυμένο πλέγμα μέτρων ασφαλείας προκειμένου να αποτραπεί τυχόν επίθεση από άλλες κρατούμενες. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος -σε συνδυασμό με το ενδεχόμενο να κληθεί για νέα κατάθεση καθώς προχώρα η διερεύνηση της υπόθεσης- που ελήφθη η συγκεκριμένη απόφαση, όπως δηλαδή είχε συμβεί και με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Από εκεί και πέρα η 37χρονη μέσω των συνηγόρων της εμμένει στην αθωότητά της, με τον Απόστολο Λύτρα να κάνει λόγο για αδύναμο κατηγορητήριο.

Άσχημη είναι η ψυχολογική κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό. Είναι κλεισμένη μέσα στο σπίτι της, κυκλοφορεί με κουκούλα και δε θέλει να βγει έξω, αναφέρει ως πληροφορία η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Οι αποκαλύψεις της Ασπασίας Ταραχοπούλου για την ψυχολογική κατάπτωση του μικρού κοριτσιού είναι συγκλονιστικές. Όπως είπε στην εκπομπή, η ψυχολογία της 12χρονης είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη.

Το παιδί είναι κλεισμένο σε ένα σπίτι, κυκλοφορεί με κουκούλα, έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν βγαίνει έξω, τόνισε.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, η οικογένεια της μικρής έχει λάβει τη διαβεβαίωση από τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Σταμάτη πως από τις αρχές του νέου έτους η 12χρονη θα κάνει κατ’ οίκον διδασκαλία -όπως έχει ζητηθεί- και μέριμνα για εξωσχολικές δραστηριότητες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) RATE.GR

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο RATE.GR , επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook

Δείτε επίσης:                

Πηγή : https://www.cnn.gr

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version