Uncategorized

“Ό,τι Αγαπώ”: O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς σε μια βραδιά αφιερωμένη στον ελληνικό κινηματογράφο

“Ό,τι Αγαπώ”: O Γιάννης Μπέζος υποδέχεται αγαπημένους ηθοποιούς Μια εξαιρετική μουσική βραδιά, όπου ο Γιάννης Μπέζος θα υποδεχθεί εκλεκτούς συναδέλφους του.

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχεται στο «Ό,τι Αγαπώ» το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στις 21.00 στο OPEN, Πολυλατρεμενος ηθοποιούς που αναλαμβάνουν δράση από μικροφώνου και μας χαρίζουν διαχρονικές επιτυχίες με άρωμα καλού ελληνικού κινηματογράφου που όλοι λατρέψαμε.

Γιάννης Μπέζος

Γιάννης Μπέζος

Οι Θανάσης Αλευράς, Άννα Κουτσαφτίκη, Μέμος Μπεγνής, Ευαγγελία Μουμούρη και Αναστασία Παντούση και φυσικά μαζί τους και ο Γιάννης Μπέζος, εκτελώντας χρέη τραγουδιστή, ερμηνεύουν πολυαγαπημένα κομμάτια, τα οποία αναδείχτηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τη μεγάλη οθόνη.

Δείτε επίσης:                

Πηγή : https://www.cnn.gr

Ο 37χρονος σούπερ σταρ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά γι’ αυτά τα 2,5 χρόνια το ποσό των 500.000.000 ευρώ

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» του 2022 πήρε επίσημη μορφή, καθώς η Αλ Νασρ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο  και οι πρώτες φωτογραφίες του με τη φανέλα των Σαουδαράβων κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου.
Η μεταγραφή ολοκληρώθηκε με το σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει λεπτομέρειες στα social media.

«Ο μεγαλύτερος αθλητής του κόσμου υπέγραψε κι επίσημα», αναφέρει το σχετικό tweet, με τον Ρονάλντο να φωτογραφίζεται κρατώντας τη νέα φανέλα του, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου, Μουσαλί αλ Μουαμάρ
Ο 37χρονος σούπερ σταρ υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2025, με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά γι’ αυτά τα 2,5 χρόνια το ποσό των 500.000.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών «έκλεισε» με ένα deal που θα του αποφέρει πάνω από 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο (από το σύλλογο θα λαμβάνει ένα ποσό κοντά στα 70 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα 130 εκατ. ευρώ από τις υπόλοιπες συμφωνίες και συνεργασίες με χορηγούς).

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version