Connect with us

Business

Το Leasing Αυτοκινήτου: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Gym Fitness (1)

Leasing Αυτοκινήτου

Το leasing αυτοκινήτου είναι μια μέθοδος απόκτησης αυτοκινήτου, όπου ο ενοικιαστής πληρώνει μία μηνιαία μίσθωση για τη χρήση του αυτοκινήτου για έναν καθορισμένο χρονικό διάστημα. Στο τέλος της συμβατικής περιόδου, ο ενοικιαστής έχει την επιλογή να επιστρέψει το αυτοκίνητο ή να το αγοράσει με ένα ποσοστό της αξίας του. Αυτή η μέθοδος έχει γίνει δημοφιλής για πολλούς λόγους, καθώς παρέχει πολλά οικονομικά και λειτουργικά οφέλη.

Πώς λειτουργεί το Leasing Αυτοκινήτου

Για να κατανοήσουμε πλήρως το leasing αυτοκινήτου, πρέπει να γνωρίζουμε τις βασικές αρχές του. Ο ενοικιαστής, αναλαμβάνει την ευθύνη της μηνιαίας μισθώσεως για το αυτοκίνητο, ενώ ο ίδιος δεν είναι ο νόμιμος ιδιοκτήτης. Αυτό του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για τις καθημερινές του ανάγκες, χωρίς να ανησυχεί για θέματα συντήρησης, αξιοπιστίας ή απόσβεσης αξίας. Το leasing αυτοκινήτου μπορεί να παρουσιάζει διάφορες μορφές, όπως το χρηματοδοτικό leasing και το λειτουργικό leasing. Κάθε μορφή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Οι οφέλη του Leasing Αυτοκινήτου

Το leasing αυτοκινήτου προσφέρει πολλά οφέλη, ιδιαίτερα για τις επιχειρήσεις. Ένα από τα βασικά οφέλη είναι οι οικονομικές ευκαιρίες που προσφέρει. Αντί να αγοράσουν αυτοκίνητα με μεγάλη προκαταβολή και δανειακή χρηματοδότηση, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από το leasing, πληρώνοντας μόνο το ποσό της μηνιαίας μισθώσεως. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διατηρήσουν τη ρευστότητά τους και να επενδύσουν σε άλλους τομείς της επιχείρησής τους. Επιπλέον, το leasing αυτοκινήτου προσφέρει ευελιξία, καθώς οι ενοικιαστές μπορούν να ανανεώνουν τα αυτοκίνητα κάθε λίγα έτη, προσαρμόζοντας το στόλο τους στις ανάγκες της επιχείρησής τους.

Προϋποθέσεις και αντίθετες απόψεις

Για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο leasing αυτοκινήτου, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται. Οι περισσότεροι ενοικιαστές απαιτούν μία εγγύηση, συνήθως σε μορφή προκαταβολής, που πρέπει να καταβληθεί στην αρχή της σύμβασης. Επιπλέον, οι ενοικιαστές ελέγχουν συνήθως την πιστοληπτική ικανότητα των υποψήφιων ενοικιαστών πριν από την υπογραφή της σύμβασης. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν αντιρρήσεις σχετικά με το leasing, καθώς στο τέλος της σύμβασης δεν είναι ιδιοκτήτες του αυτοκινήτου. Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους και επιχειρήσεις, τα οφέλη του leasing αυτοκινήτου υπερτερούν αυτών των αντιρρήσεων.

Το Leasing Αυτοκινήτου ως επιλογή για την αγορά αυτοκινήτου

Το leasing αυτοκινήτου μπορεί να είναι μία ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα αυτοκίνητο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα χωρίς τις ανασταλτικές δεσμεύσεις της αγοράς. Αυτό προσφέρει την ευελιξία να αλλάξουν αυτοκίνητα κάθε λίγα έτη, να ανταποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους και να επωφεληθούν από τις νέες τεχνολογίες και τις βελτιώσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία. Επιπλέον, το leasing αυτοκινήτου προσφέρει οικονομικά οφέλη, καθώς οι πληρωμές είναι συνήθως χαμηλότερες από τις μηνιαίες δόσεις ενός δανείου αγοράς. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να διατηρήσουν τη ρευστότητά τους και να διαχειριστούν καλύτερα τον προϋπολογισμό τους.

Leasing Αυτοκινήτου

Ποιος μπορεί να επωφεληθεί από το Leasing Αυτοκινήτου

Το leasing αυτοκινήτου δεν απευθύνεται μόνο σε επιχειρήσεις, αλλά και σε ιδιώτες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε ένα αυτοκίνητο χωρίς την ανάγκη αγοράς. Άτομα που ασχολούνται με επαγγέλματα που απαιτούν συχνές μετακινήσεις, όπως πωλητές και εκτελεστικοί, μπορούν να επωφεληθούν από την ευελιξία και την άνεση που παρέχει το leasing. Επιπλέον, οι οικονομικές απαιτήσεις του leasing μπορούν να είναι προσιτές σε περισσότερους ανθρώπους σε σχέση με την αγορά αυτοκινήτου.

Disclaimer: This article contains content  that is not owned by [Rate.gr]. We do not claim any rights to this content and have shared it for educational and informational purposes only. If you are the legal owner of this content and would like it removed, please contact us and we will promptly remove it. We do not endorse or promote any products or services featured in this video unless otherwise stated. Any views or opinions expressed in this video are those of the creators and do not necessarily represent [Rate.gr].

Continue Reading

Business

Πώς το ασιατικό Temu απειλεί τους γίγαντες Amazon και Shein

temu

Το Temu, λίγο πριν συμπληρώσει έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, έχει εισέλθει δυναμικά σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με μια κοινότητα πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργών χρηστών, μόνο στις ΗΠΑ.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία της, η νέα ασιατική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, Temu, έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα λήψεων εφαρμογών στις ΗΠΑ. Ξεπέρασε ακόμη και τις λήψεις των WhatsApp, TikTok και Instagram, βρίσκοντας τον εαυτό της στην κορυφή των καταστημάτων Apple και Google Play.

Ορισμένοι τώρα υποστηρίζουν ότι μπορεί ακόμη και να απειλήσει την Amazon και την Shein.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Στη συνέχεια, το Temu διευρύνθηκε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τον Μάρτιο του 2023 και ξεκίνησε ειδικό ιστότοπο για τη Βρετανία. Ακολούθησε η κυκλοφορία της στην Ευρώπη, με έμφαση στη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία.

temu

Σε μόλις έναν χρόνο λειτουργίας από την ίδρυσή του τον Αύγουστο του 2023, το Temu έχει εισέλθει σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως, με πάνω από 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μόνο στις ΗΠΑ και περίπου 40 εκατομμύρια λήψεις εφαρμογών παγκοσμίως μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το Temu έχει ως επίκεντρο του τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές του. Μπορεί κάποιος να προμηθευτεί φόρεμα με λιγότερο από 2 δολάρια και φορητά ηλεκτρονικά είδη με λιγότερο από 5 δολάρια.

Προσφέρει μια μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων από πολλά από τα καθιερωμένα πολύ φθηνά καταστήματα του ενός ευρώ, ενώ προσφέρει ακόμη χαμηλότερες τιμές από πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου – ακόμα και κατά τις περιόδους εκπτώσεων.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Business

Banggood Black Friday : Πώς να Κερδίσετε τα Καλύτερα Deals!!

Banggood :Η περίοδος των εκπτώσεων Black Friday πλησιάζει, και το Banggood υπόσχεται μοναδικές ευκαιρίες για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις κυρίαρχες εκπτώσεις και πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με τα tips μας.

Ημερομηνίες Εκπτώσεων

Σημειώστε τις εξής ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας:

 • Black Friday Εκπτώσεις: 20.11 – 26.11.2023/09:00
 • Cyber Δευτέρα Εκπτώσεις: 26.11 – 3.12.2023/09:00

Πατήστε για μέχρι 70% Εκπτωση!!
Πώς να Εξοικονομήσετε Περισσότερα με το PayPal

Η πληρωμή με PayPal στο Banggood σας δίνει επιπλέον πλεονεκτήματα. Ανακαλύψτε πώς μπορείτε να κερδίσετε έως και $20 επιπλέον έκπτωση, ανάλογα με το ποσό της παραγγελίας σας.

Η Προετοιμασία για τις Εκπτώσεις

Μάθετε πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις και πώς να είστε έτοιμοι για τις πιο ελκυστικές προσφορές. Εξοικονομήστε ακόμα περισσότερα με τις ειδικές προσφορές για πληρωμές με PayPal.

Προϊόντα με Παράδοση στην ΕΕ

Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα της παραγγελίας προϊόντων από ευρωπαϊκές αποθήκες. Παραλάβετε τις αγορές σας εντός 5 ημερών χωρίς προσθήκη τελωνείου.

Πώς να Μην Χάσετε Κουπόνια

banggood

banggood

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να ενημερώνεστε πάντα για τις πιο πρόσφατες και καυτές εκπτώσεις. Μη χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές που παρέχουμε.

Πώς να Μην Κάνετε Λάθος στις Αγορές

Αν είστε αρχάριοι στις αγορές από την Κίνα, διαβάστε τις οδηγίες μας για να μην κάνετε λάθη κατά τη διάρκεια των πωλήσεων.

Καταληκτικές Σκέψεις

Ετοιμαστείτε για μία μήνα γεμάτη εκπλήξεις και προσφορές. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ποτέ!

Ενδιαφέροντα FAQs:

 1. Πώς μπορώ να επιλέξω τη σωστή μέθοδο αποστολής;
  • Επιλέξτε “Γραμμή προτεραιότητας της ΕΕ” για να αποφύγετε τελωνείο και ΦΠΑ.
 2. Πότε ξεκινούν οι κύριες εκπτώσεις 11.11;
  • Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 6 Νοεμβρίου και διαρκούν μέχρι τις 14 Νοεμβρίου.
 3. Πώς λαμβάνω τα ειδοποιητήριά σας;
  • Εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις μας για αποκλειστικά κουπόνια και προσφορές.
 4. Πώς εξοικονομώ περισσότερα χρήματα με το PayPal;
  • Καταβάλετε με PayPal και αποκτήστε έως $20 επιπλέον έκπτωση.
 5. Υπάρχουν προσφορές για προϊόντα σε αποθήκες της ΕΕ;
Continue Reading

Business

PayPal: Η Συνεργασία με την Temu Αναστατώνει τη Χρηματιστηριακή Αγορά

Temu : Η PayPal βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Οι επενδυτές έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους για το μετοχικό της κεφάλαιο. Στην ακμή τους το 2021, οι μετοχές της ψηφιακής πλατφόρμας πληρωμών άγγιζαν τα 300 δολάρια έκαστη, δίνοντας στην εταιρεία αξία αγοράς 362 δισ. δολάρια. Σήμερα, ανταλλάσσονται για λιγότερο από 60 δολάρια. Η αξία της, στο 11 φορές τα κέρδη εκ των προτέρων, είναι σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Θα μπορούσε η εμφάνιση της Temu, μιας γρήγορα αναπτυσσόμενης πλατφόρμας έκπτωσης συνδεδεμένης με έναν από τους κορυφαίους λιανοπωλητές της Κίνας, να δώσει επιτέλους κάτι για το οποίο να χαρούν οι επενδυτές;

temu

temu

Οι ανησυχίες τους επικεντρώνονται στη χαμηλότερη απόδοση της Paypal στη μονάδα των υψηλότερων περιθωρίων. Αυτή κερδίζει χρήματα κάθε φορά που ένας αγοραστής κάνει κλικ στο PayPal branded κουμπί ολοκλήρωσης αγοράς.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Η έντονη ανταγωνιστικότητα από εταιρείες όπως η Apple, η Google, η Affirm και η Afterpay σφίγγει τον χώρο της επιχείρησης. Τα όγκοι πληρωμών αυξήθηκαν μόλις 5% το προηγούμενο έτος, σε σύγκριση με τον συνθετικό ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης του 26% μεταξύ 2018-2021.

Η Temu πουλά ρούχα και ψιλο-πράγματα υψηλών εκπτώσεων, κυρίως κατασκευασμένα στην Κίνα. Έχει εκραγεί στη δημοτικότητα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η εφαρμογή, η οποία ανήκει στην PDD (πρώην Pinduoduo), είναι προς το παρόν η πιο δημοφιλής εφαρμογή αγορών στις Ηνωμένες Πολιτείες, προπηγαίνοντας ακόμη και τις Amazon και Walmart. Οι επισκέψεις στον ιστότοπο της Temu έχουν αυξηθεί από 7 εκατομμύρια τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σχεδόν 300 εκατομμύρια τον Αύγουστο του 2023, σύμφωνα με το Similar Web.

Η PayPal περιλαμβάνεται ανάμεσα στις διαθέσιμες επιλογές ολοκλήρωσης αγοράς. Οι αναλυτές της Mizuho υποθέτουν ότι η Temu αποτελούσε περίπου το 2% της εισερχόμενης κυκλοφορίας στον ιστότοπο της PayPal τον Αύγουστο. Πιστεύουν ότι, καθώς η Temu αυξάνει τη δημοτικότητά της, θα μπορούσε να γίνει σημαντική πηγή εσόδων για την PayPal.

Υπάρχουν πολλά εμπόδια. Καταρχάς, η εισερχόμενη κυκλοφορία στον ιστότοπο αποτελεί μια ατελή ένδειξη για το ποσοστό των ολοκληρώσεων αγοράς. Δεύτερον, οι πελάτες της Temu στις Ηνωμένες Πολιτείες τείνουν να αγοράζουν οικονομικά αντικείμενα, όπως 10 ζευγάρια κάλτσες με 2 δολάρια και καλάθια ντους με 5 δολάρια. Η μερίδα της PayPal πρέπει να είναι λεπτή. Και πόσον καιρό μπορούν να διαρκέσουν χαμηλού κόστους πλατφόρμες λιανικής όπως η Temu, λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή καύση των ταμείων;

Συνοψίζοντας, ο νέος CEO Άλεξ Κρις πρέπει να αναστήσει την PayPal μέσω αυτοβοήθειας. Μπορεί ελάχιστα να βασίζεται στην Temu και τα οικονομικά της αντικείμενα χαμηλού κόστους.

Πατήστε για 80% Εκπτωση!!

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Temu: Πώς λειτουργεί και πώς να επωφεληθείτε

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα