Connect with us

GAMING

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

the brightest of stars1

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Οι διαφορές στη γνώμη ή τη μέθοδο μπορεί να είναι πιο απογοητευτικές από ότι συνήθως αυτήν τη στιγμή. Οι ανησυχίες μπορούν επίσης να διαταράξουν τις καθημερινές σου ρουτίνες, τη δουλειά ή τη γενική αίσθηση ότι είσαι πάνω από τα πράγματα.Υπάρχει μια τάση να αισθάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν ή σε περιφρονούν σε σημεία σήμερα. Ίσως η μέρα να φέρει μια άβολη αποκάλυψη ή επιπλέον ευαίσθητα συναισθήματα, ιδιαίτερα όσον αφορά στη δουλειά ή τα καθήκοντα. Εάν κάνεις αρνητικές σκέψεις ή νιώθεις ενοχικά, βάλε στόχο να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις.

Δίδυμοι: Ένα μέρος σου λαχταρά χαλαρές, διασκεδαστικές συνδέσεις και έργα, αλλά ένα άλλο μέρος σου αναζητά κάτι πιο βαθύ. Μπορεί να δώσεις ή να λάβεις μπερδεμένα μηνύματα. Οι επικοινωνίες ίσως σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο ανήσυχη ή αβέβαιη και είναι καλύτερο να αποφύγεις να το αφήσεις να κυριαρχήσει στη συμπεριφορά σου.Αντίθετα στόχευσε να κάνεις ένα βήμα πίσω για να αποκτήσεις προοπτική. Μπορεί να σκέφτεσαι ακραία υπονομεύοντας την κρίση σου με τις σχέσεις και τα χρήματα κυρίως.

Καρκίνος: Οι φόβοι ή οι ανησυχίες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Ίσως προκληθεί και ένταση, αν εσύ ή κάποιος στη ζωή σου, κρατά πολύ σφιχτά μια πεποίθηση ή μια μέθοδο. Είτε είσαι αυτή που προσπαθεί να ελέγξει μια κατάσταση, είτε κάποιος προσπαθεί να σε ελέγξει, το βασικό πρόβλημα είναι ο φόβος της αλλαγής και μπορεί να θέλεις να το εξαφανίσεις από την αρχή.Μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολικά ή να ακούς πολύ προσεκτικά τις ανησυχίες σου σήμερα. Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις ή οι αναμνήσεις μπορεί να ανοίξουν παλιά συναισθηματικά ζητήματα και προκλήσεις.

Λέων: Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από ένα πρόβλημα για να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί και να επιτρέψεις στη διαίσθησή σου να αναλάβει. Θα μπορούσες να είσαι τόσο δεμένη με τις ρουτίνες και τις μεθόδους σου ώστε να υπάρχει τριβή με άλλους. Ίσως πάλι, να ασκείς αρκετή πίεση στον εαυτό σου για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί, κάτι που αυξάνει το άγχος σου.Σκέψου επίσης ότι αυτό που εσύ ή ένας φίλους σου κατανοεί από τις επικοινωνίες σου μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ανασφάλειες. Το κόλπο είναι να είσαι μετριοπαθής, καθώς η υπέρβαση μπορεί να οδηγήσει σε περιττή πίεση.

Κριός:Υπάρχει μια τάση να εστιάζεις σε τομείς της ζωής σου που δεν αισθάνεσαι υπό το έλεγχο σου σήμερα. Ενώ η ένταση είναι πιθανή, οι περιοχές που πυροδοτούνται είναι αποκαλυπτικές. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις που σε κυριαρχούν. Στην πραγματικότητα βρίσκεσαι σε έναν σημαντικό κύκλο για να αφυπνίσεις τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα όσες αφορούν στις σχέσεις σου. Ενώ η πρόσθετη προσοχή που έχεις δώσει στους άλλους ανθρώπους στη ζωή σου είναι ευεργετική, η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει να παραβλέψεις κάποιες από τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Παρθένος:Σημαντικές διαφωνίες και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, συναντήσεις που κρύβουν παγίδες με τρίτα πρόσωπα. Βρίσκετε σημάδια που σας κάνουν καχύποπτους απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αγνοούν τις συμβουλές και πράττουν παρορμητικά.

Ζυγός:Ανακαλύπτετε μυστικό το οποίο δημιουργεί μεγάλες ταραχές στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, στόχος σας νέες οικονομικές συμφωνίες. Νιώθετε ενοχές για τον τρόπο σας απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απρόοπτο γεγονός εμφανίζει στο δρόμο τους νέο πρόσωπο.

Σκορπιός:Σας δικαιώνουν τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στον αποπροσανατολισμό της ρουτίνας, γιατί κρύβει μικρές παγίδες. Αναζήτηση για νέα κοινά με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, οριστικές αποφάσεις και ξεκαθάρισμα με το παρελθόν.

Τοξότης:Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και αξιοποιείτε τις ικανότητές σας. Στα επαγγελματικά, με χαμηλό προφίλ και ευελιξία στις κινήσεις αποφεύγετε εντάσεις. Λόγια τρίτων επηρεάζουν τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφασίζουν αλλαγές και ανανέωση προσώπων.

Αιγόκερως:Συναισθηματική αστάθεια και ψυχολογική πίεση δημιουργούν εντάσεις. Στα επαγγελματικά, προγραμματισμένες κινήσεις σταματούν από ξαφνικό πρόβλημα. Συζητήσεις με στόχο να ξεπεράσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, δεν υπάρχει κάτι που τους ελκύει.

Υδροχόος:Ζητήματα οικογενειακής φύσεως και συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες. Προσεγγίζετε ερωτικά και με επιτυχία το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι συνεχίζουν την αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα.

Ιχθύες:Διαφωνίες και εντάσεις με αποτέλεσμα ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο. Στα επαγγελματικά, επαφές και συζητήσεις με αρνητικό πρόσημο για εσάς. Προσπάθειες να απαλλαγείτε από τα προβλήματα από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα σχέση με ιδανικές προοπτικές.

Continue Reading

GAMING

Ο kkOma επιστρέφει με ανατριχιαστικό τρόπο στην T1 ως προπονητής για τη σεζόν LCK του 2024.

Ο kkOma, ο μεγαλύτερος προπονητής στο League of Legends, επιστρέφει για μια ακόμα φορά στο μέρος όπου κέρδισε τον μυθικό τίτλο του. Η T1 επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα ενταχθεί στην ομάδα ως head coach για τη σεζόν του 2024 στο LCK. Eίναι μία από τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες στον κόσμο του League of Legends. Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κυριαρχία της SK Telecom και η συνεργασία του με τον Faker έφτασε σε ένα επίπεδο που κανείς δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει στο παιχνίδι αυτό μέχρι και σήμερα.

Αφού αποχώρησε από την SKT το 2019, εργάστηκε στη Vici Gaming για ένα χρόνο. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη DWG KIA (πρώην Dplus KIA), όπου κυριάρχησε στο LCK και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα MSI 2021 και Worlds 2021. Φαίνεται ότι επιστρέφει στο σπίτι του, στην T1 (πρώην SKT), λίγο μετά την κατάκτηση του τέταρτου παγκοσμίου τίτλου από την ομάδα.

Η είδηση για την επιστροφή του  διέρρευσε αρχικά στα Κορεατικά μέσα στις 20 Νοεμβρίου 2023. Οι θαυμαστές ήταν σκεπτικιστές, καθώς η είδηση ήταν πολύ μεγάλη για να είναι αληθινή, ιδίως μόλις μια μέρα μετά τη νίκη της T1 στο Worlds 2023. Ωστόσο, η T1 δεν καθυστέρησε να επιβεβαιώσει την επιστροφή του, κάνοντάς την επίσημη στις πρώτες ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2023. Φυσικά, οι φίλοι της ομάδας ήταν ταυτόχρονα και σοκαρισμένοι και ενθουσιασμένοι, αφού  είναι όχι μόνο μυθική φιγούρα, αλλά και κάποιος που τραβάει τον σεβασμό πολλών. Έχει 3 παγκόσμιους τίτλους, 2 τίτλους στο MSI, πολλαπλούς τίτλους στο LCK και χρυσό μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες ως προπονητής.

Υπάρχουν ακόμη αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το roster, καθώς οι παίκτες ενδέχεται να ψάχνουν για ευκαιρίες σε άλλα μέρη του κόσμου. Ωστόσο, φήμες υποδηλώνουν ότι η T1 καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να κρατήσει το roster αναλλοίωτο για το επόμενο έτος.

Ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά χρόνια περιμένουν τους φίλους της T1, όχι μόνο στην Κορέα, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το site μου.

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης

https://www.dexerto.com/

RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

GAMING

Ανακοίνωση των δημιουργών του League of Legends για νέα Champion quests για την Σεζόν 2024

League of Legends oι δημιουργοί του ανακοίνωσαν ότι θα εισάγουν νέα Champion quest μέσα στη Σεζόν 2024, προσφέροντας μπόνους στον νικητή.

Το δημοφιλές MOBA της Riot,, δεν είναι γνωστό για τον μαζικό και εκτεταμένο πλούτο της ιστορίας του. Ωστόσο, με την εισαγωγή παιχνιδιών όπως το Legends of Runeterra και η τηλεοπτική σειρά Arcane, οι δημιουργοί άρχισαν να αναπτύσσουν τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων με πιο εσωτερικό τρόπο.

league of legends

Οι πρωταθλητές στο League of Legends συνήθως σχετίζονται μεταξύ τους, είτε ως αδέλφια, ανταγωνιστές, εχθροί ή ακόμα και εραστές. Ωστόσο, αυτές οι σχέσεις συχνά παραβλέπονται στο παιχνίδι, όπου οι περισσότερες πληροφορίες έρχονται μέσα από τις περιστασιακές γραμμές φωνής μεταξύ των πρωταθλητών.

Η έλλειψη αυτής της ιστορίας μέσα στο παιχνίδι ενδέχεται να αλλάξει στο μέλλον, με τη Riot να ανακοινώνει μερικές μεγάλες αλλαγές για τη Σεζόν 2024 που σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς που επιθυμούν περισσότερη ιστορία. Οι δημιουργοί σχεδιάζουν να εισάγουν περισσότερες αποστολές πρωταθλητών στο  κατά τη Σεζόν 2024.

Οι αποστολές των champion είναι γεγονότα μέσα στο παιχνίδι που αναδεικνύουν τη σχέση μεταξύ δύο χαρακτήρων από αντίπαλες ομάδες. Μόλις πληρωθούν ορισμένα κριτήρια, και οι δύο ομάδες λαμβάνουν μια αποστολή για να βοηθήσουν τον σύμμαχό τους να καταργήσει τον επισημασμένο εχθρό, με τον νικητή να λαμβάνει ένα μικρό μπόνους.

Αυτές οι αποστολές έχουν υπάρξει στοκαι στο παρελθόν, με παραδείγματα όπως οι Kha’Zix και Rengar, οι Thresh και Senna, και οι Ashe, Lissandra και Sejuani, για να αναφέρουμε μερικούς.

Παρά το γεγονός ότι δεν μας έχουν ανακοινωθεί ποιοι πρωταθλητές θα λάβουν αποστολή κατά τη Σεζόν 2024, οι δημιουργοί έδωσαν ένα teaser πως ο Renekton και ο Nasus θα έχουν μια νέα αλληλεπίδραση στην επόμενη σεζόν.

Αυτές είναι μερικές από τις αλλαγές που σχεδιάζει η Riot για την επερχόμενη σεζόν, και ενώ δεν γνωρίζουμε ποιοι ακριβώς πρωταθλητές θα έχουν αυτές τις νέες αλληλεπιδράσεις, θα το μάθουμε μόλις η πλήρης σεζόν κυκλοφορήσει κάπου τον Ιανουάριο του 2024.

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

Continue Reading

GAMING

Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος

League of Legends “Χιλιάδες θεατές παρακολούθησαν τους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματοςστη Νότια Κορέα Από τον Κωνσταντίνο Παγωνούδη

SEOUL, 19 Νοεμβρίου (Reuters) – Χιλιάδες fans του video game παρακολούθησαν με ενθουσιασμό σε ένα στάδιο με λέιζερ στη Σεούλ την Κυριακή, καθώς η νότιοκορεάτικη ομάδα T1 νίκησε την κινεζική Weibo Gaming στους τελικούς του ετήσιου πρωταθλήματος του παιχνιδιού μάχης πολλαπλών παικτών

league of legends

Τα εισιτήρια για το φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα  που πραγματοποιήθηκε στο Gocheok Sky Dome, ένας χώρος με 16.000 θέσεις στο νοτιοδυτικό μέρος της νοτιοκορεάτικης πρωτεύουσας, εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά, δήλωσε η Riot Games Inc., ο κατασκευαστής του παιχνιδιού.

Ο νοτιοκορεάτης gaming superstar Lee Sang-hyeok – γνωστός με το όνομα ‘Faker’ στο gaming – είπε ότι διατήρησε την ψυχραιμία του για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη τους νίκη μετά από επτά χρόνια.

“Ο προσωπικός μου στόχος για αυτά τα Worlds ήταν να διατηρήσω (την) ψυχραιμία μου και το mindset μου ώστε ακόμα κι αν πάω 0-3 στους τελικούς, να μπορώ να χαμογελάσω”, είπε.

Επίσης, είπε ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την ομάδα του σύμφωνα με το συμβόλαιό του, όταν του ζητήθηκε για σχέδια για συνταξιοδότηση.

“Ήταν αρκετά άτυχο που δεν είχαμε πραγματικά πολλές ευκαιρίες να κάνουμε scrim εναντίον,” δήλωσε ο προπονητής Yang ″Daeny″ Dae-in της Weibo Gaming, αναφερόμενος στην έλλειψη προπόνησης της ομάδας του, επίσης γνωστή ως scrimmage στα eSports.

Χιλιάδες fans αντιμετώπισαν το κρύο και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Gwanghwamun στο κέντρο της Σεούλ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα σε μια μεγάλη οθόνη και να ενθαρρύνουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Πάνω από ένα εκατομμύριο άτομα παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα live stream των τελικών μόνο στο YouTube.

Η Νότια Κορέα και η Κίνα ανήκουν στις μεγαλύτερες αγορές PC gaming στον κόσμο.

Ο ‘Faker’ απολαμβάνει το καθεστώς του celebrity στο σπίτι του, παρόμοιο με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε άλλες χώρες, υπογράφοντας πολλαπλές διαφημιστικές συμφωνίες που κυμαίνονται από ένα gaming PC, ένα καρέκλα μασάζ μέχρι παγωτό, σηματοδοτώντας τη μακροχρόνια δημοτικότητα των eSports στη χώρα.

ένα κλασικό eSports παιχνίδι, έκανε το ντεμπούτο του στους Ασιατικούς Αγώνες στο Hangzhou της Κίνας νωρίτερα φέτος, δίπλα σε άλλους τίτλους όπως το DOTA 2, παρά το ότι κυκλοφόρησε πριν από πάνω από δεκαετία.

Ο ‘Faker’ πρόσθεσε ότι ήταν ευγνώμων για την εμπειρία στους Ασιατικούς Αγώνες όπου η ομάδα του κέρδισε το χρυσό μετάλλιο, αν και ήταν μόνο αναπληρωματικός για τον τελικό λόγω ασθένειας.

Η Naz Aletaha, Παγκόσμια Επικεφαλής τον Esports, δήλωσε ότι ήταν ένα ορόσημο για το παιχνίδι να είναι ένα γεγονός με μετάλλιο στους Ασιατικούς Αγώνες.

“Καθώς ο αθλητισμός μας συνεχίζει να αναπτύσσεται, θα θέλαμε να εξερευνήσουμε ευκαιρίες όπου  μπορεί να συμμετέχει σε παγκοσμίως επιδραστικά γεγονότα,” είπε η Aletaha στο Reuters μέσω email.”

Άρθρογραφος: Κωνσταντίνος Παγωνούδης
RATE.GR ©

Δείτε επίσης :

Η T1 κατέκτησε για τέταρτη φορά τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα

Temu: Το Φαινόμενο που Κοιτάζει Υψηλά το Amazon και το Shein

Temu: Ανακαλύπτοντας Έναν Κόσμο Καταναλωτικών Απολαύσεων με Απίστευτα Χαμηλές
Continue Reading

Κορυφαια Νεα