Κοσμος

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, αποφάσισε να βάλει τέλος στην επιβλητική του καριέρα. Με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε αυτή την απόφαση μετά τον αγώνα της Μίλαν με τη Βερόνα.(1)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Σε ηλικία 41 ετών, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε ότι φέτος θα αφήσει το ποδόσφαιρο, καθώς οι τραυματισμοί τον ταλαιπώρησαν και δεν μπόρεσε να συνεχίσει όπως θα ήθελε για άλλα δύο χρόνια. Μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, η Μίλαν τον τίμησε για την προσφορά του, και ο ίδιος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε τους οπαδούς της ομάδας και αποκάλυψε το νέο αυτό.

“Με ανοιχτές αγκαλιές με υποδεχτήκατε, με έκανατε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου. Θα είμαι Μιλανίστας για όλη μου τη ζωή. Ήρθε η στιγμή να πω αντίο στο ποδόσφαιρο, αλλά όχι σε εσάς.

Επιπλέον είπε πως : Δεν μπορώ να αναπνεύσω, αλλά είναι εντάξει. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις. Την πρώτη φορά που ήρθα στο Μιλάνο, μου χάρισατε χαρά, τη δεύτερη φορά αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και όλους όσους με νοιάζονται και είναι δίπλα μου”, δήλωσε ο Σουηδός σούπερ σταρ, ο οποίος αφήνει πίσω του μια επιβλητική κληρονομιά στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Ο εξαιρετικός Ζλάταν, κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης καριέρας του, αγωνίστηκε σε σχεδόν 950 παιχνίδια και σημείωσε περισσότερα από 500 γκολ.

Ο Ζλάταν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της Μάλμε. Το 1999 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2001 μετακόμισε στον Άγιαξ, όπου έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο! Εκεί έγινε γνωστός, εκεί… εντυπωσίασε τους θεατές για πρώτη φορά, με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε εναντίον της Μπρέντα (2004) – ένα εκπληκτικό ατομικό τέρμα που ακόμα θυμόμαστε.

Ο σπουδαίος Ζλάταν στο σύνολο της καριέρας του αγωνίστηκε σε σχεδόν 950 παιχνίδια πετυχαίνοντας περισσότερα απο 500 τέρματα.

Ο Ζλάταν άρχισε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μάλμε, το 1999 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και το 2001 πήγε στον Άγιαξ και έκανε το ποδοσφαιρικό “μπαμ”! Εκεί έγινε γνωστός, εκεί… μάγεψε τα πλήθη για πρώτη φορά, με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μπρέντα (2004) -με απίστευτο σόλο- να μνημονεύεται ακόμα.

Δείτε επίσης :

Η δύναμη του Email Marketing: Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες

Τί είναι το SEO Και πώς μπορεί να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version