Ελλάδα

Οδηγός για Διακοπές με τα Παιδιά σας στην Ελλάδα (2023)

Εισαγωγή

Οικογενειακά ξενοδοχεία.

Οι διακοπές με τα παιδιά σας είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές και να ενισχύσετε την οικογενειακή σας σχέση. Η Ελλάδα, με την πλούσια ιστορία, την μοναδική φυσική ομορφιά και την φιλική φιλοξενία, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις οικογενειακές σας διακοπές το 2023. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε τους καλύτερους προορισμούς και ιδανικότερα ξενοδοχεία για  δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε με τα παιδιά σας στην Ελλάδα.

Οικογενειακά Ξενοδοχεία

Τα οικογενειακά ξενοδοχεία αποτελούν μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια αξέχαστη και ευχάριστη διαμονή με την οικογένειά τους. Αυτά τα ξενοδοχεία είναι σχεδιασμένα και εξοπλισμένα με γνώμονα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των οικογενειών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα ανέσεων, εγκαταστάσεων και δραστηριοτήτων που απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά.

Αυτά τα ξενοδοχεία προσφέρουν ευρύχωρα δωμάτια ή οικογενειακές σουίτες που μπορούν να φιλοξενήσουν με άνεση ολόκληρη την οικογένεια. Επιπλέον, παρέχουν ειδικές εγκαταστάσεις και δραστηριότητες για παιδιά, όπως παιδότοπους, παιδικές πισίνες, παιδικές χαρές, κλαμπ για παιδιά και προγράμματα ψυχαγωγίας.

Με την εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις οικογενειακές ανάγκες, τα οικογενειακά ξενοδοχεία επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Από την άνετη διαμονή έως τις επιλογές διατροφής και τις διασκεδαστικές δραστηριότητες, τα οικογενειακά ξενοδοχεία προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη στη μνήμη της οικογένειάς σας.

Επιλογή Προορισμού

Όταν μια οικογένεια αναζητά ένα οικογενειακό ξενοδοχείο για τις διακοπές της, υπάρχουν ορισμένα κριτήρια που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Καταρχάς, ο προορισμός πρέπει να είναι φιλικός προς τις οικογένειες και να προσφέρει διάφορες δραστηριότητες και ανέσεις για τα παιδιά. Σημαντικό είναι να υπάρχουν εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που απευθύνονται ειδικά στα παιδιά, όπως παιδότοποι, παιδικές πισίνες, παιδικές χαρές και προγράμματα αναψυχής για όλες τις ηλικίες.

Επιπλέον, οικογενειακά ξενοδοχεία συχνά προσφέρουν υπηρεσίες φύλαξης παιδιών, όπως τη φύλαξη παιδιών (babysitting), προκειμένου οι γονείς να απολαύσουν χρόνο μόνοι τους. Επιπλέον, η διαμονή πρέπει να παρέχει άνετα και ευρύχωρα δωμάτια ή σουίτες που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Επιλέγοντας ένα οικογενειακό ξενοδοχείο, η οικογένεια πρέπει να λάβει υπόψη και τις διατροφικές της ανάγκες. Πολλά ξενοδοχεία προσφέρουν ειδικά μενού για παιδιά και διατροφικές επιλογές που προσαρμόζονται στις ανάγκες των μικρών επισκεπτών.

Τέλος, η ασφάλεια είναι ένα πολύ σημαντικό κριτήριο για μια οικογενειακή διαμονή. Τα ξενοδοχεία πρέπει να παρέχουν ασφαλείς περιβάλλοντα, όπως παιδικές πισίνες με κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και επαγγελματίες που φροντίζουν για την ευεξία των παιδιών.

Grecotel Casa Marron

4.6/5

Το Grecotel Casa Marron είναι ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία All Inclusive της Grecotel και βρίσκεται στην παραλία της Λακόπετρας. Εδώ, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ένα ολοκληρωμένο και απερίγραπτα διασκεδαστικό πρόγραμμα All Inclusive διακοπών.

Το ξενοδοχείο Grecotel Casa Marron διαθέτει πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια με θέα στους κήπους ή στη θάλασσα. Επιπλέον, προσφέρονται άνετα οικογενειακά μπανγκαλόου, μερικά από τα οποία βρίσκονται λίγα βήματα μακριά από το νερό και κάποια διαθέτουν αυτόνομο εξωτερικό ντους.

Στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρεται φαγητό σχεδόν όλη την ημέρα, από το πρωί έως το βράδυ. Το μεσημέρι, υπάρχει ένας πλούσιος μπουφές πάνω από την παραλία, προσφέροντας νόστιμες και ζεστές επιλογές γεύματος, όπως κεμπάπ, πίτσες, μακαρονάδες, τηγανητές πατάτες, σαλάτες, κρέπες και παγωτά, προκειμένου να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα.

Στην παιδική χαρά Grecoland, τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες που αλλάζουν καθημερινά, όπως κυνήγι θησαυρού, ζωγραφική, επιτραπέζια παιχνίδια, μουσικοκινητικά παιχνίδια και face painting. Επίσης, μπορούν να απολαύσουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές χαράς στα γήπεδα του θερέτρου και στην παιδική χαρά.

Το Grecotel Casa Marron διαθέτει 3 εξωτερικές πισίνες (καθώς και μία πισίνα για βρέφη), μεταξύ των οποίων υπάρχουν δύο νεροτσουλήθρες για ατελείωτη διασκέδαση. Η παραλία μπροστά στο ξενοδοχείο είναι ιδιωτική και προσβάσιμη μόνο για τους πελάτες του Grecotel Casa Marron.

Blue Lagoon Princess

4.4/5

Στη Σιθωνία της Χαλκιδικής, κοντά στο χωριό Καλύβες, υπάρχει ένα όμορφο ξενοδοχείο που αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες που ταξιδεύουν στη βόρεια Ελλάδα με μικρά παιδιά. Το Blue Lagoon Princess βρίσκεται μόλις 63 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη και προσφέρει μοντέρνα δωμάτια με άνετη και προσεγμένη επίπλωση. Οι σουίτες με άμεση πρόσβαση στις πισίνες του ξενοδοχείου είναι ιδιαίτερα μοναδικές, ενώ υπάρχουν επίσης οικογενειακά δωμάτια με κουκέτες για μια ξεκούραστη και άνετη διαμονή με τα μικρά παιδιά.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια ποικιλία εστιατορίων και μπαρ, πολλές εξωτερικές πισίνες, μεταξύ των οποίων υπάρχει μια πισίνα αφιερωμένη αποκλειστικά στη διασκέδαση και το παιχνίδι των παιδιών. Επιπλέον, υπάρχει ένας μεγάλος χώρος σπα με εσωτερική πισίνα, ενώ έχετε επίσης τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα πλούσιο πακέτο All Inclusive διαμονής όπου όλα, από το πρωινό μέχρι τα γλυκά και τα σνακ, περιλαμβάνονται στην τιμή.

Eagles Palace Χαλκιδική

4.7/5

Το Eagles Palace Hotel είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων και ένα από τα λίγα πολυτελή θέρετρα στην Ελλάδα που καταφέρνει να συνδυάζει άψογες υπηρεσίες και εκπληκτικό περιβάλλον. Απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την Ουρανούπολη, μια ανάσα από το Άγιο Όρος.

Μοναδικό ανάμεσα στα πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Χαλκιδική, το Eagles Palace περιβάλλεται από ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο, συνδυάζοντας αξεπέραστο service και μοναδική αισθητική.

Η μαγευτική παραλία με λευκή άμμο, τα σμαραγδένια νερά, οι πανέμορφοι κήποι και οι κρυστάλλινες πισίνες συνθέτουν ένα μαγικό προορισμό που σας προσκαλεί να ζήσετε παραμυθένιες διακοπές σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της Χαλκιδικής.

Απολαύστε τα ευρύχωρα δωμάτια με θέα το απέραντο γαλάζιο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, δοκιμάστε υπέροχες γεύσεις στα εστιατόρια που διαθέτει, χαλαρώστε στο βραβευμένο spa και κάντε τις βουτιές σας σε κρυμμένες παραλίες με τα σκάφος.

Στο 5* Eagles Palace θα βρείτε πραγματική πολυτέλεια 5 αστέρων και ονειρικές διακοπές!

Ως θέρετρο 5*, το Eagles Palace επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση οικογενειών, προσφέροντας ένα Kids Club που λειτουργεί από επαγγελματίες στη φύλαξη παιδιών. Το Kids Club περιλαμβάνει εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, μια παιδική πισίνα, μια παιδική χαρά, καθώς και ένα ειδικό πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ. Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης παιδιών (babysitting), προκειμένου να απολαύσουν οι γονείς ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης. Το Eagles Palace θεωρείται η απόλυτη επιλογή για οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Palmariva Beach Hotel

4/5

Το Palmariva Beach Hotel βρίσκεται στον κόλπο της Ερέτριας, στην Εύβοια, και προσφέρει χαλαρωτικές οικογενειακές διακοπές σε μια όμορφη ιδιωτική παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μερικές ημέρες διασκέδασης με μικρά παιδιά, όπως γήπεδα τένις, τραπέζια μπιλιάρδου, χώρους παιχνιδιού, παιδικό κινηματογράφο και παιδική λέσχη. Υπάρχουν επίσης μεγάλες εξωτερικές πισίνες, ένα pool bar και ένα μπαρ πάνω στην παραλία.

Οι επιλογές διαμονής περιλαμβάνουν απλά δωμάτια και bungalows με απευθείας πρόσβαση στους κήπους. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν επιπλωμένο μπαλκονάκι και όμορφη θέα, είτε προς τις εγκαταστάσεις και τους πράσινους χώρους του Palmariva Beach, είτε προς τη θάλασσα.

Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε νόστιμα γεύματα στο κεντρικό εστιατόριο, τα οποία περιλαμβάνονται στην τιμή της All Inclusive διαμονής. Η πόλη της Ερέτριας βρίσκεται σε απόσταση 3χλμ. από το Palmariva Beach Hotel.

Eagles Villas Χαλκιδική

4.8/5

Μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο, σε έναν πανέμορφο λόφο, ακριβώς δίπλα από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace, οι Eagles Villas ήρθαν να μας θυμίσουν πόσο όμορφο είναι να απολαμβάνεις αξεπέραστο service, εκπληκτικές παροχές και υπέροχη φύση.

Σε απόσταση μόλις τεσσάρων χιλιομέτρων από την Ουρανούπολη, το τελευταίο σύνορο πριν το Άγιο Όρος, βρίσκονται 42 υπερπολυτελείς βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα, οι περισσότερες και με ιδιωτικό κήπο, ασφαλώς με μαγευτική θέα στο Συγγιτικό Κόλπο!

Tο Eagles Villas  επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση οικογενειών, προσφέροντας ένα Kids Club που λειτουργεί από επαγγελματίες στη φύλαξη παιδιών. Το Kids Club περιλαμβάνει εσωτερικές και εξωτερικές εγκαταστάσεις, μια παιδική πισίνα, μια παιδική χαρά, καθώς και ένα ειδικό πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ. Επιπλέον, παρέχονται υπηρεσίες φύλαξης παιδιών (babysitting), προκειμένου να απολαύσουν οι γονείς ατέλειωτες στιγμές χαλάρωσης. Το Eagles Villas  θεωρείται η απόλυτη επιλογή για οικογενειακές διακοπές στη Χαλκιδική μαζί με το Eagles Palace.

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version