Κοσμος

Μ. Ανατολή: Ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν Παλαιστίνιο έφηβο στη Βηθλεέμ

Μ. Ανατολή : Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν Παλαιστίνιο έφηβο στη Δυτική Όχθη

Οι δυνάμεις του Ισραήλ σκότωσαν σήμερα έναν 15χρονο Παλαιστίνιο στη διάρκεια επιχείρησης στη Βηθλεέμ, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

«Ο Άνταμ Ίσαμ Χάκερ Αγιάντ, 15 ετών, σκοτώθηκε από μια σφαίρα στο στήθος που έριξαν Ισραηλινοί στρατιώτες», διευκρίνισε το υπουργείο. Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για «επιχειρήσεις αντιτρομοκρατίας» σε πολλές περιοχές της Δυτικής Όχθης, περιλαμβανομένου του καταυλισμού προσφύγων Ντεϊσέχ κοντά στη Βηθλεέμ.

«Στη διάρκεια επιχείρησης των συνοριοφυλάκων στη Ντεϊσέχ ξέσπασαν ταραχές. Εναντίον των στρατιωτών μας ερρίφθησαν εκρηκτικά, βόμβες μολότοφ και πέτρες, και αυτοί απάντησαν πυροβολώντας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του. «Ένας άνθρωπος χτυπήθηκε», πρόσθετε η ανακοίνωση, χωρίς να δίνει άλλες διευκρινίσεις.

Χθες Δευτέρα δύο Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια επιχείρησης των ισραηλινών δυνάμεων στη Δυτική Όχθη με στόχο την κατεδάφιση σπιτιών Παλαιστινίων που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση εναντίον Ισραηλινού αξιωματικού του στρατού.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) RATE.GR

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο RATE.GR , επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook

Δείτε επίσης:

Eπικό tweet του Έλον Μασκ κατά της «πλύσης εγκεφάλου» της διεθνιστικής προπαγάνδας

Με ένα επικό tweet ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο διαλύει την προπαγάνδα των διεθνιστικών κύκλων που επέβαλαν τα περιοριστικά μέτρα της πανδημίας και τους μαζικούς εμβολιασμούς, απαγορεύοντας κάθε αντίθετη άποψη.

Ο Έλον Μασκ απεικονίζει με ένα ευρηματικό Tweet ένα “ανθρωπάκι” που κρατάει μόνο μία σημαία της χώρας του (την αμερικανική σε αυτή την περίτπωση) και το οποίο χαρακτηρίζεται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων ως «γραφικό θύμα προπαγάνδας που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου».

Είναι η τάση που επιχειρούν να περάσουν οι διεθνιστές ότι όποιος είναι πατριώτης και υποστηρικτής των παραδοσιακών αξιών έχει «προγραμματιστεί» από… σχετική προπαγάνδα.

Πηγή : https://www.pronews.gr/

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version