Uncategorized

Κριστιάνο Ρονάλντο: Επική γκάφα – Μπέρδεψε τη Saudi Arabia με τη South Africa

Όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης παρακολουθεί τα τελευταία 24ωρα τις εξελίξεις μετά τη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία με μια συμφωνία που τον έχει καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του αθλήματος.

Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου παρακολουθήσε σε ζωντανή μετάδοση την παρουσίαση του CR7 το απόγευμα της Τρίτης (3/1) με τον ίδιο να τροφοδοτεί τους λογαριασμούς του στα social media με όλα τα βήματα μέχρι να φτάσει στο σημείο να εμφανιστεί στο γήπεδο της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία με την κίτρινη-μπλε φανέλα της Αλ Νασρ.

Ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δυστυχώς, για τον ίδιο δεν απέφυγε την γκάφα καθώς σε κάποια στιγμή των δηλώσεών του μπέρδεψε τη Σαουδική Αραβία (Saudi Arabia) με την Νότια Αφρική (South Africa).

«Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου να έρθω στη South Africa (μτφ. Νότια Αφρική) και για να είμαι ειλικρινής δεν με ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος για την επιλογή μου αυτή» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ.

Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι όσοι αγαπούν να μισούν τον Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκαν την ευκαιρία να τον «καρφώσουν» με αναρτήσεις στα social media, με το μοτίβο να κινείται στη λογική ότι πήρε τόσα χρήματα από την Αλ Νασρ για να μιλήσει τελικά για την… Νότια Αφρική σε μια συνέντευξη τύπου που όλοι περίμεναν.

They paid that huge amount only for Ronaldo to call them South Africa instead of Saudi Arabia #MUFC #Ronaldo #Ronaldo𓃵day #CristianoRonaldo #AlNassr #AlNassrFC

— AM7 (@OfficialAM7News) January 4, 2023

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) RATE.GR
Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο RATE.GR , επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και στο instagram like and follow

Δείτε επίσης:

Κορωνοϊός: νέα μέτρα λόγω έξαρσης στην Κίνα

Ρονάλντο: 500 εκατ. ευρώ για 2,5 χρόνια

Netflix : Μετά το Maestro: Αυτή είναι η επόμενη ελληνική σειρά

Πηγή : https://www.tromaktiko.gr/

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version