Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία –

Φιάσκο σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας «Δεν είχαμε μαχαίρια και αλεξίσφαιρα»

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι τέσσερις συλληφθέντες για την απόπειρα ληστείας καταστήματος με είδη κινητής τηλεφωνίας στη Θεσσαλονίκη, η οποία σημειώθηκε το πρωί της περασμένης Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις Ρομά 18, 22 και 22 ετών και για έναν 22χρονο Αλβανικής καταγωγής εις βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ληστείας, παράνομη βία, αντιποίηση, φθορά ξένης περιουσίας, σωματικές βλάβες και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι πήγαν στο κατάστημα της οδού Μοναστηρίου με σκοπό τη ληστεία και υποστήριξαν ότι είχαν προσωπικές διάφορες με τον ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, φέρεται να ανέφεραν πως ο Πακιστανικής καταγωγής ιδιοκτήτης, είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε φιλικό τους πρόσωπο και ο λόγος που πήγαν στο κατάστημα ήταν για να ζητήσουν εξηγήσεις και όχι για να το ληστέψουν.

Παράλληλα, αρνήθηκαν ότι φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα που είχαν πάνω τους το σήμα της ΕΛΑΣ, ότι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, πτυσσόμενη ράβδο, αεροβόλο όπλο και άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρνήθηκαν ότι άσκησαν βία και ότι έδεσαν τον 23χρονο εργαζόμενο.

Τελικά, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι τέσσερις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και με εγγύηση 2.000 ευρώ.

περισσότερα για τα εγχώρια νέα εδώ

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version