Tech

Η Panopoulos Automotive αποκαλύπτει φωτογραφία teaser του ελληνικού Chaos

Την 1η Νοεμβρίου 2021, ο Σπύρος Πανόπουλος Automotive παρουσίασε το ελληνικό Hypercar Chaos . Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση, ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολλοί δεν πίστεψαν τα λόγια του ιδιοκτήτη της Spyros Panopoulos Automotive, Σπύρου Πανόπουλου.
Επιπλέον, ο Σπύρος Πανόπουλος είχε δώσει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με το μέλλον του Chaos με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης (διαβάστε περισσότερα εδώ).
Καθώς ο καιρός περνούσε και δεν υπήρχαν άλλα νέα για το φιλόδοξο project, η ιστορία του ελληνικού hypercar μπήκε στα “αρχεία”. Η Spyros Panopoulos Automotive δημιούργησε μια φόρμα στην ιστοσελίδα της όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να καταχωρήσει τα στοιχεία του προκειμένου να μπει στη λίστα αναμονής για το πρώτο ελληνικό hypercar στην παγκόσμια ιστορία.

Chaos

Chaos

Για να μπει κάποιος στη λίστα αναμονής για το Chaos, θα πρέπει να εισάγει ελάχιστα στοιχεία, όπως όνομα, επώνυμο, έναν αριθμό τηλεφώνου και ένα email. Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος πελάτης πρέπει να εισάγει στην πλατφόρμα μια τραπεζική αναφορά για να επαληθεύσει την αξιοπιστία του.
Φυσικά, για να μπορέσει κάποιος να φτιάξει το δικό του Chaos, θα πρέπει να διαθέτει το ποσό που αντιστοιχεί στις δύο εκδόσεις του αυτοκινήτου.
Τις τελευταίες ώρες υπήρξε ξανά μεγάλη συζήτηση για το νέο ψηφιακό “χτύπημα” της Panopoulos Automotive.
Δεν έχουμε να πούμε πολλά ακόμα, εκτός από την teaser φωτογραφία του ελληνικού Χάος, που ανέβασε ο δημιουργός του στα social media. Στη φωτογραφία, εκτός από την κόρη του Σπύρου Πανόπουλου, απεικονίζεται ο απόλυτος Έλληνας Χάος, τυλιγμένος με μια άψογα διπλωμένη κουβέρτα γύρω από το σώμα του.
Προς το παρόν, η Panopoulos Automotive δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα καμία πρόσθετη πληροφορία, διατηρώντας την αγωνία γύρω από την ώρα των αποκαλυπτηρίων του νέου ελληνικού hypercar, που αναμένεται να συναγωνιστεί τις επιδόσεις των καθιερωμένων ονομάτων της αγοράς.
Να θυμίσουμε μόνο σε όσους το ξεχνούν ότι το Chaos θα κοστίζει 5,5 χιλ. ευρώ για τη βασική έκδοση Earth των 2000+ ίππων και 12,5 χιλ. ευρώ για την έκδοση Zero Gravity των 3000+ ίππων.

18+ Online Casino

Δείτε επίσης :

Η δύναμη του Email Marketing: Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες

Τί είναι το SEO Και πώς μπορεί να ενισχύσει τη διαδικτυακή σας παρουσία.

Πώς να βγάλω χρήματα στο Upwork

 

Κορυφαια Νεα

Exit mobile version